یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟:n02:
Printable View
یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟:n02:
نقل قول:
نمیشه اگه چیزیو بسازی دیگه نمی شه از بین برد
اول بازی برای آموزش به شما مقداری رو استفاده میکنه که مهم نیستنقل قول:
مهم استفاده خوده شما برای ادامه کار هست که باید قبل از استفاده از Gem برای هرکاری از اونها برای ساخت خانه ی کارگر یا Builder's Hut اقدام کنید
250 جم برای کارگر دوم
500 جم برای کارگر سوم
1000 جم کارگر چهارم
2000 جم کارگر پنجم
نمایی از Builder's Hut :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه کلن من هستم ... لول 41
سلامنقل قول:
یک اسکرین شات از کل کلن و صفحه آپگرید نیرو ها بزارید
البته به زودی نقشه عوض میشه با آپدیت TH ...
پ.ن : نیروها هم لول3 هستن اکثرا ( تا لول 4 آزمایشگاه که میشده آپدیت کرد )
اینم مپ من :n02:
البته این عکس واسه دیروزه الان لول 60 شدم th هم لول 8 شده
نیرو ها چی ؟نقل قول:
وضعیت شما خیلی خوبه همه چی در یک سطح تعادل هست تقریبا .نقل قول:
شما الان شروع کن کل دیوار هارو به سطح 6 برسون در کنار اون هم Canon هارو یک لول آپگرید کن .
حواستون باشه Storage های سوم رو فعلا نسازید تا الکی فضا رو اشغال نکنه و استراتژی دفاعی رو بهم بریزه.
نیرو ها در چه وضعیتی هستن ؟
الان وقتشه که خیلی روی نیرو ها فوکوس کنید چون سرعت عمل پیشرفت در این لول مدیون نیرو هاست
اینم آخرین تغییرات مپ من.
الان سه تا کارگر مشغول به کارن ! یه ویزار تاور داره آپ میشه یه کمپ و یه کالکتور اکسیر هم داره آپ میشه
منتظرم کارگرم کارش تموم بشه اون یکی کمپ هم آپ کنم اما معلوم نیست تا 10 ساعت دیگه چه اتفاقی بیفته :n02:
محتوای مخفی: عکس
الان دارم اکسیر جم می کنم تا آرچر به لول5 برسونم بعدش هم یا بربریان ارنقاع می دم یا جیانتنقل قول:
فکر نکنم storage لول 1 زیاد تاثیر داشته باشه البته هنوز نساختم
دیوارم که خیلی طلا می خواد ولی دارم کم کم لول شو می برم بالا (آدم دلش نمی خواد طلا بده دیوارو لول آپ کنه:n02:)
میلاد جام وضعیتت خیلی بهتر شدهنقل قول:
اما چند تا نکته :
1) الان زمان مناسبی برای آپگرید پیوسته ی Collector ها نیست به علت اینکه زمان بر هستن و به اون مقدار برای کسی که میزان ساعات بازیش در روز زیاده کاربرد نداره . پس بهتره از کارگر برای آپگرید دفاعی ها و
ساختمان استفاده بشه فعلا .
2) هر دو Elixir Storage رو به سطح 10 برسون که دیگه باید منابع بیشتری غارت کنی .
3) کم کم به فکر TH 7 باش
اگه بخوایم نیرو هارو اولویت بندی کنیم برای آپدیت بدین صورت میشه :نقل قول:
- Giant
- Archer
- WallBreaker
- Barbar
- Wizard
- Healer
- Goblin
این ترتیب جواب میده و سرعت پیشرفت رو بالا میبره برای این سطح
البته بسته به استراتژی حمله میتونه جای 3-4 و 5-6 عوض بشه با هم.
دیوار یک پروسه داره و باید با صبر و حوصله جلو برین , اینطور نیست که تو 3 روز کل دیوار رو آپگرید کنید .
نکته بعدی اینه که یکی از راه های حفظ منابع بالا بودن سطح دیوار هست مخصوصا از TH 8 به بالا .
دو تا سوال دارم
یک : چطور میتونم تو ویندوز بازی کنم ؟
اگه بخوام رو گوشی دیگه بریزم چطور باید اکانتمو منتقل کنم؟
سلامنقل قول:
1) توسط برنامه BlueStacks که آموزش اون در سایت خودمون باید باشه
2) تو بازی وارد تنظیمات شده و گزینه Link To Device رو میزنید و تعیین میکنید کدوم دستگاه قدیمی ( مبدا ) و کدوم جدیده (مقصد ) هست بعد از این کار تو دستگاه مقصد هم همین کارو کرده و تعیین میکنید که New Device هست سپس کد به شما داده میشه و این کد رو باید تو دستگاه جدید بزنید و انتقال به سرعت انجام میشه.
کد برای انتقال به دستگاههای اپلی هستش
اگه رو بلو استک نصب کنید و با اکانت جیمیل سینک کنید به راحتی موقع نصب بازی رو گوشی های یگه اندرویدی همون اول بازی گزینه sing-in رو بزنید بازی لود میشه
دوستان داداش من بدجور خوره این بازی شده و فکر می کنم لولش هم حدود 60 باشه
حالا میگه اکانت بازی هم خرید فروش میشه و میخواد بفروشش
امکان پذیره؟
اگه آره لطفا تو پیغام خصوصی جایی برای این موضوع معرفی کنید
سوال منو دوستان چقدر راهنمایی کردن... :31:
بعد دو ساعت تآخیر گلدو الکسیر ریخته شد...
حالا گفتیم از مپ خودمونم یه شات بذاریم.... دوستان ببینن
محتوای مخفی: حالت عادی
محتوای مخفی: حالت وار
البته حالت وار انگار خیلی مبتدیانه چینده شده... ولی اصلا اینطور نیست...
من دو ماهه که از این نپ برای وار استفاده میکنم... بعده 10 12 تا اتک که تو وار بهم دادن... هنوز حتی یه ستاره هم نتونستن ازین بگیرن :31:
محتوای مخفی: نتیجه یکی از وار ها
کلن خارجیه... :31:
ولی ماشالا دوستان خیلی فعالن...نتیجه ها همیشه یه اختلاف فضایی داره :31:
فرقی نمیکنه برای هرد و سیستم عامل این امکان هست هم برای Device های Apple توسط GameCenter و Apple ID و هم برای Android ای ها توسط Gmail .نقل قول:
Link a Device هم که دیگه برای انتقال کامل اکانت COC روی تمام پلتفورم هاس
نقل قول:
شما تو این مقدار Trophy چیزی گیرت میاد ؟!
بد نیست... مهم راحت زدنه..
ینی من با ده پونزده تا سرچ به یه چیر تقریبا خوب میرسم که با 200 آرچر همشو میگیرم... احتیاج به ساختن چیزای قوی نیست دیگه:n02:
بعله امکان پذیرهنقل قول:
شما با 2 روش انتقال میتونید اتقال بدید
- توسط گزینه Link a Device
- دادن (Email (Apple ID-Gmail خودتون همراه با پسوورد به فرد مورد نظر
در این مورد اگر در بازی Sign-in کرده باشید بازی شما در سرور ذخیره خواهد شد و استفاده از اون ایمیل بازی شمارو دوباره Run خواهد کرد
اتفاقا من الان با تروفی 1300 تا 1400 همینطور هستم و راحت میزنم یه خوبی ای که این تروفی داره میزان دارک اکسیر ها هست .نقل قول:
اما خب من تو اون رنجی که شما بازی میکنی نتونستم بالا تر از 150 یا 200 کیلو بزنم اما تو این رنجی که هستم گاهی تا 450 یا حتی نزدیک 500 هزار هم منابع زدم
(البته به صورت تفکیکی !! یعنی جمعا گلد و اکسیر یه چیزی بین 700 تا 1 میلیون )
آخرین وضعیت منابع من از دیروز صبح تا الان با حدود 400 تا غارت شده و 300 تا مصرف اکسیر برای ساخت نیرو و حدود 2.5 میلیون گلد برای آپگرید دفاعی ها و ریکاوری بمب ها از این منابع کم شده و این مونده !
اینو گذاشتم که دوستان یه موقع بازی رو یه چیزه فضایی ندونن و فکر نکنن بنده بلوف میزنم
ترفند های پیچیده و جذابی داره که تو طول بازی یاد میگیرید
اینم Map جدیدم :دی امروز زدم
چیزی که هست اینه که الان منابع هست ولی کارگر نیست ! :دی
اینم آخرین وضعیت منابع امشب :
چطور میتونم اکانتمو از گوشی پاک کنم ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مال دنیا چرک کف دسته! انقدر دنبال طلا و مال دنیا نباش! این همه جمع کردی آخرش باید بری زیر خاک! :n02:
خوب من. یکی از کارگرام کارش تموم شد دادم واسه آپ کردن تان هال . 6 روز طول میکشه :n02:
حالا بهترین مپ واسه لول 7 چیه ؟؟
+
کاپ بالا حسن داره؟؟ الان یکی با لول 6 تان هال ، لولش گلد 2 شده !!!!!
نقل قول:
سلام عزیزم
خارج از بحث شوخی این داستان شما اینو توجه کن که تو این دنیا شما فقط مسئول خودت , اطرافیانت , زنت , شوهرت , مادرت و پدرت نیستی !!
شما یک بخش عظیمی از وظیفه ای که برعهده داری مستحکم کردن پایه های زندگی و پیشرفت برای نسل آینده خودت هست ! زمانی که نوه ها و نتیجه ها و نبیله ها وندیده ها و ... زندگی میکنن باید از وجود شما و زندگی درست شما یاد کنن چون که میدونن شما باعث وضعیت فعلی اونها هستید
پس اینجوری ها هم داستان کشکی نیست دوست گلم , اون آقا و خانم بلا نسبت شما نا فهمی که توی تلویزیون و رادیو این خزعبلات رو تحویل جامعه ی فرسوده ی ما میده 1 دقیقه به این موضوع فکر نکرده .
من میدونم هرکس وظیفه پیشرفت خودش رو برعهده دارم اما اینو هم میدونم که منه نوعی نباید مصائب زندگی رو برای نسل بعدم فراهم کنم , اگر سهل انگاری شد خودش جوابگو باشه نه شما ...
شما بازی رو که پاک کنی کافیه . حالا دلیل این کار چیه ؟نقل قول:
به به به سلامتینقل قول:
میلاد جان تو TH 7 دیگه یه صبر 1-2 ماهه لازم داری برای آپ کردنه تمام ساختمان ها و نیرو ها و ... تا جایی که دیگه چیزی برای آپ کردن نداشته باشی اینطوری توی TH8 فقط روی نیرو کار میکنی و به شدت سرعت پیشرفتت بالا میره .
این 2 مپ رو من برات مناسب دیدم :
اتفاقا بنده هم به شدت با اون حرفی که قبلا از روی مزاح زدم مخالف هستم و به شدت حرف شما رو تایید می کنم و اطرافیان و دوستانم هم می دونن که چقدر با این جور حرفها مخالفم!نقل قول:
اتفاقا چندین بار با افرادی (نمی تونم بگم کدوم قشر) که از این جور حرفها زدن درگیری لفظی شدید پیدا کردم!
اما خلاصه بحث اینکه اون حرف رو جهت عوض کردن روحیه بچه ها گفتم!
راستی این چند روزه که طرح جدید کلش آف کلنز اجرا شده و با یک الماس میشه کالکتورها رو بوست کرد میزان منابعی که غارت میکنم به طور متوسط خیلی بیشتر شده! حیف که نمیشه تندتند خرجشون کرد و ساختمون ساخت!
بسیار عالی و خوشحالم که این طرز فکر رو داریدنقل قول:
منم البته متوجه شوخی شما شدم و گفتم خارج از شوخی دوست خوبم .
این طرح ها یه جورایی پا بر جا هست همیشه و به صورت یه سورپرایز یا کمک و ایجاد انگیزه فعالیت برای مدتی برگزاری میشه .
خب خیلی ها میان Boost میکنن اما نمیتونن درست مدیریت داشته باشن و به خاطر همین Collector ها شروع به ذخیره زیاد منباع میکنن و چون کسی نیست اونارو به Storage ها انتقال بده
برای Loot کردن منابع زیادی رو به شما نشون میدن و موقعیت خوبی برای غارت هست .
شما به غیر از کارگر و ساخت و ساز آپگرید نیرو هارو هم بر عهده داری
اگه یک عکس از کل کلن خودتون و لابراتوآر برام بزارید میگم چطوری بهینه تر از منابع استفاده کنید
مرسی سعید جان.
یه سوال !
Lightning Spell لول 5 اش تو کدوم لول تان هال باز میشه !؟
فکر می کنم تصویر نقشه ام توی صفحه قبلی همین تاپیک باشه!
راستی یه مشکلی که از ابتدا داشتم اینه که معمولا مقدار منابع الکسیری که غارت می کنم کمتر از طلاست! نمی دونم این عادیه یا نه؟ ولی احساس می کنم که مقدار طلای ذخیره شده افراد دیگه به طور متوسط بیشتر از مقدار الکسیرشونه!
خواهش میکنم میلاد عزیزمنقل قول:
Laboratory Level 6
Town Hall 8
بله دیدم نقشه شما رونقل قول:
این بسته به هدف شماس , اگه شما برای غارت هدف رو اکسیر قرار بدید در آخر روز منابع بیشتری از اکسیر و غارت میکنید تا گلد رو
نمونه بارز این داستان عکس های کلن خوده من
چون روی 4S ریختم با همون APPLE ID گوشی رو 5S نصب کردم حالا تو هر دو با یک اکانت باز میشه
بازی رو پاک کردم apple id هم sign out کردم یه apple id جدید ریختم باز همونه
فلسفه کلن وار چیه؟؟
وقتی ما میتونیم با غارت ات 300 400 هزار تا منابع بگیریم، دیگه این وسط کلن وار چه فایده داره؟ فقط یک جنگ دو طرفه میشه !!!!
دوستان اینم از مپ من
دوماهیه حدودا بازی میکنم،نمیدونم خوب پیشرفت کردم یا نه!
تا فول اپ نشم تاون حالو اپ نمیکنم
لان فقط منتظرم موردای حساس اپ شن تا برم باراکمو اپ کنم.
نظری پیشنهادی انتقادی چیزی دارین در کل بگین خوشحال میشم
آقا من یه مشکلی دارم موندم چیکار باید بکنم.
من تا lvl 2 با اکانت گوگلم sign in بودم، بعد sign out کرده بودم، الان که رسیدم lvl 6 ، میخوام با گوگل sign in کنم که ذخیره یشه.. پیغام google alert میاد و میگه اگه sign in کنی از lvl 2 باید دوباره شروع کنی و اگه مطمئنی عبارت config رو تایپ کن.
چیکار کنم :n27:
منم نفهمیدم به چه دردی میخوره. الکی وقت سرباز خونه هارو بگیری که چی!نقل قول:
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
چرا sign out کردی باید همون موقع sign in میکردی و ادامه میدادینقل قول:
یکی کمک کنه مشکلم حل شهنقل قول:
شما روی 5S دیگه نباید Apple ID قبل رو Run میکردی چون سیو قبلی الان تو گوشی دوباره دانلود شده .نقل قول:
برنامه iTools رو شما بگیر و گوشی رو به PC وصل کن بعد وارد پوشه بازی شو و سیو بازی رو پیدا کن و پاک کن بعدش با Apple ID جدید امتحان کن .
میلاد جان کلن وار یه جورایی بیشتر برای افراد متوسط رو به بالا تا افراد متوسط و ضعیف یک کلن سود آوره , برای لیدر ها و ... خیلی سودی نداره و بیشتر اونها روی تاکتیک ها و استراتژی های خودشون کار میکنن و به رخ هم میکشن این موضوع رو .نقل قول:
البته این موضوع خیلی بستگی به کلن و قوت افراد هم داره هرچی افراد در سطح نزدیک به هم سود آوری هم برای کل بیشتر .
اما فلسفه این وار بیشتر روی جلوگیری از یکنواختی بازی و ایجاد یک پروسه ی استرسی و کار گروهی هست . یعنی بازی رو کمی جدی تر جلوه دادن با این موضوع .
همچنین بعد های مختلف و انگیزه برای پیشرفت بیشتر شده چون بعضی از المان هایی که برای بازی معمولی کاربرد داره تو وار نمیتونه عملکرد مثبتی داشته باشه و شمارو مجاب میکنه که موارد دیگه ای رو هم در بازی به کار بگیرید بر فرض مثال استفاده از Hug Rider , Dragon و PEKKA که بسیار گران قیمت هست هزینه ساختشون و هیچ کس برای بازی معمولی استفاده نمیکنه اما شما توی وار مجبوری در بعضی از حملات استفاده کنی .
شاید بشه گفت بحث کارگروهی در ایجاد این فضا مهمترین عامل این بوجود اومدن این قسمت هست
وضعیت شما خوبهنقل قول:
فقط برای آپگرید کامل سعی کنید به TH7 برسید بعد شروع به این کار بکنید چون قبل از این مرحله چیزه خاصی برای آپگرید وجود نداره و همچنان درگیر TH خواهید بود .
الان فکر مکینم موقعیت برای آپگرید TH باشه .
بعد از اون حتما دفاعی هارو یک لول افزایش بدید و نیرو هارو آپگرید کنید , خیلی روی Collector ها فعلا سرمایه گزاری نکنید تا اینکه برسید به آپگرید به TH 8
الان هم میزان Storage های موجود رو حداقل به 2 میلیون برای هر منبع برسونید
شما با همون Google Account قبلی داری وارد بازی میشی یا عوض کردی ؟نقل قول:
بچه ها من یه بار امتحانی با PC شروع کردم دیدم اصلا لازم نیست اون الماس های اول رو خرج کرد!
کلی افسوس خوردم چه قد الماس اون اول هدر دادم.
چون همون اکانت قبلی هست و از قبل توش ذخیره شده هست ارور میده دیگه!نقل قول:
یعنی راهی نداره اطلاعات جدیدم روی قبلی ذخیره بشه؟
آخه یه مقدار عجیبه , چون شما وقتی با همون Email وارد بازی بشی نباید اصلا همچین موردی رو به شما گزارش کنه چون بازی شما با همون ایمیل شروع شدهنقل قول:
زمانی که شما بازی رو با یک اکانت دیگه شروع میکنید به شما پیغام میده که وضعیت بازی شما با بازی ای که روی اکانت دیگه هست فرق داره و برای ادامه باید Confirm کنید .
همین چیزی که برای من دیشب پیش اومد و من Confirm کردم , بنده با Gmail اول خودم بازی رو یکبار دیگه شروع کردم اما بازی ای که قبلا داشتم رو روی Gmail دیگه ام توسط Apple ID ایم انتقال داده بودم و چون دیدم فقط یکبار قابلیت انتقال وجود داره مجبور شدم دوباره ایمیل دوم ام رو برای بازی وارد کنم که بعد از این کار به من پیغام داد که TownHall بازی شما روی این ایمیل 8 هست و شما الان دارید Townhall 3 رو استفاده میکنید آیا قبول دارید ؟
بدین شکل میتونه این پیغام بیاد