اهدای پاداش آلبیسلسته به بیماران سرطانی
بازیکنان تیم ملی آرژانتین پاداششان را در جامجهانی به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند. تیم ملی آرژانتین با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان در رده دوم جام جهانی بیستم قرار گرفت. بازیکنان تیم ملی آرژانتین پس از کسب مقام دومی در جام جهانی پاداش های خودشان را به یک مرکز درمان بیماران سرطانی اهدا کردند.
مارسلو اسکوپینارو، مدیر یک مرکز درمان بیماران سرطانی در آرژانتین گفت: از بازیکنان تیم ملی کشورم تشکر میکنم که این اقدام زیبا را انجام دادند و پاداششان را به این مرکز خیریه اهدا کردند. در مجموع 135 هزار دلار از این طرح جمعآوری شده است که خیلی میتواند برنامه های ما را جلو ببرد.
اسکوپینارو ادامه داد: این حرکت که از سوی لیونل مسی به ما پیشنهاد شد نشان دهنده اتحاد بازیکنان آرژانتین و مردم کشور بوده است. از طرف خودم یک تشکر ویژه از مسی می کنم که رابطه خوبی با این مرکز داشته است. او به خوبی اهمیت درمان کودکان را میداند و همکاری خیلی خوبی با ما داشته است.
مسی و ماسچرانو 12 هزار یورو کمک کردند !
دو هفته ی پیش بازیکنان آرژانتینی بارسلونا به یک بیمارستان در آرژانتین کمک مالی کردند . تنها یک روز پس از باخت آرژانتین از آلمان در فینال جام جهانی نگذشته بود که جزئیاتی از میزان پرداختی به این بیمارستان منتشر شد . به اساس این گزارش مسی و ماسچرانو چیزی در حدود 12 هزار یورو به این بیمارستان کمک کردند . این پول برای تامین مالی بیمارستان در مرکز سرطان شناسی هزینه میشود .
مورینیو: مسی بدون قهرمانی در جام جهانی هم یکی از بهترین های تاریخ است
آی اسپورت- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است که لیونل مسی برای آنکه به عنوان یک بازیکن بزرگ تاریخ فوتبال شناخته شود، نیازی به قهرمانی در جام جهانی ندارد.
مسی 27ساله که عامل صعود تیم آرژانتین به فینال جام جهانی 2014بود،اما تیمش درفینال مقابل آلمان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد،اکنون این سوال در باره اش مطرح است که آیا این بازیکن می تواند هم تراز دیه گو مارادونا و پله برزیلی قلمداد شود. مورینیو سرمربی تیم چلسی که در دوران سرمربیگری رئال مادرید طی سالهای 2010 تا 2013 با باشگاه رقیب آنها بارسلونا رابطه متلاطمی داشت، از مسی دفاع کرد.
او گفت:" احترام به او وقتی پیروز می شود آسان است، اما وقتی می بازد کار دشواری است. او همچنان یک بازیکن تاریخی است و نیازی به قهرمانی جهان به ویژه در یک دهه گذشته ندارد. برای من پله ، پله است و مارادونا، مارادونا. شاید او به همان نسلی تعلق دارد که من متولد شدم. به همین علت برای من مارادونا مارادونا است."
مورینیو در پاسخ به این سوال که آیا مسی به خاطر شکست آرژانتین باید مقصر شناخته شود گفت: به هیچ وجه. مورینیو بجای آن تقصیر را به گردن الخاندرو سابه یا سرمربی آرژانتین به خاطر تعویض لاوتزی با آگرو انداخت.
" مایلم بدانم چرا لاوتزی در نیمه دیدار در رختکن ماند. آرژانتین در دو خط چهار نفره بازی می کرد. هنگامی که سابه یا آگرو را به جای لاوتزی به زمین آورد، آرژانتین آرایش خود را از 4-4-2 به 4-3-3- تغییر داد و توازن زیادی را از دست داد. با رفتن لاوتزی مسی مجبور بود بیشتر بدود. با این تعویض تیم آرژانتین توازن و به ویژه انرژی را که در وقت اضافه به آن نیاز داشت، از دست داد."
رونالدینیو : مسی باید سرش را بالا بگیرد
هافبک تیم ملی برزیل به تمجید از عملکرد لیونل مسی پرداخت و عنوان کرد: این بازیکن نباید به خاطر ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد.
لیونل مسی در جام جهانی 2014 برزیل تلاش زیادی کرد تا بتواند کلکسیون افتخاراتش را با قهرمانی در این رقابتها تکمیل کند، اما برنده چهار توپ طلای فوتبال جهان ناکام بود و از رسیدن به عنوان قهرمانی باز ماند.
رونالدینیو که در بارسلونا با لیونل مسی هم تیمی بوده است، با تمجید از این بازیکن آرژانتینی گفت: مسی در جام جهانی عملکرد بسیار خوبی داشت.
او باید سرش را بالا بگیرد. به او تبریک میگویم. مسی در سالهای گذشته توانسته است جوایز فردی زیادی را کسب کند و در این جام نیز توانست تورنمنت خوبی را پشت سر بگذارد، اما نمیشود با حضور یک بازیکن قهرمان جهان شد.
رونالدینیو ادامه داد: از این که هم تیمی و دوست لیونل مسی هستم به خود میبالم. مسی نباید از ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد، چرا که او تمام تلاشش را برای موفقیت تیمش انجام داد.
سیمئونه: حضور روی نیمکت آرژانتین برایم زود است
دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید عنوان کرد که دوست دارد سرمربی تیم ملی آرژانتین شود ولی این کار کمی برایش زود است. سرمربی اتلتیکو مادرید که فصل گذشته موفق شد لالیگا را به همراه روخی بلانکوس به دست آورد، یکی از گزینههای هدایت تیم ملی فوتبال آرژانتین است.
او اتلتیکو را به قهرمانی در لیگ اروپا نیز رسانده و از نظر بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیا است. از سوی دیگر، تیم ملی آرژانتین که تحت هدایت الخاندرو سابیا به مقام نایب قهرمانی در جام جهانی رسید برنامهای برای تغییر سرمربی خود ندارد اما برخی بر این باورند که سیمئونه میتواند گزینه مناسبی برای به دست گرفتن هدایت آلبی سلسته باشد.
سیمئونه در این زمینه گفت: دوست دارم سرمربی آرژانتین شوم اما فکر میکنم چنین شغلی هنوز برایم زود است. به هیچ وجه نمیتوانم تمایلم برای حضور روی نیمکت این تیم را پنهان کنم و میدانم روزی در آینده این شغل را خواهم پذیرفت اما اکنون به تیم ملی آرژانتین فکر نمیکنم.
آی اسپورت
لئو مسی بودن ؛ جرم این روزهای نابغه
همین هایی که شکست آرژانتین در فینال را برای مسی تبدیل به یک فاجعه کرده اند؛ در صورت رخ دادن سرنوشتی متفاوت برای این تیم، یعنی قهرمان شدن آلبی سلسته، یک سناریوی دیگر را برای مسی می نوشتند.
آی اسپورت - جام جهانی 2014 برزیل برای مسی و یارانش پایانی تلخ داشت اما در مجموع، آنها تورنمنت موفقی را پشت سر گذاشتند . استقبال باشکوه مردم آرژانتین از بازیکنان، مهر تاییدی بر این ادعا است.
خیلی ها عملکرد لئو مسی در این جام را نقد کرده اند و اظهار نظرها نسبت به او دوگانه بوده است. میگل ریکو منتقد معروف موندودپورتیوو نگاهی داشته به این قضیه :
جام جهانی چند روزیست که به پایان رسیده و حالا بار دیگر نگاه فوتبالی ها به مسابقات باشگاهی دوخته خواهد شد. دیروز بارسلونای لوئیس انریکه هم به خط شد و بار دیگر دنیا برای مسی و دیگر بازیکنان بارسایی حاضر در جام جهانی 100 درصد آبی و اناری خواهد شد.
با این وجود برای مسی از زمین و آسمان نقد می بارد و سوالات تردید آمیز در مورد آینده او به سمتش سرازیر شده اند.
اینکه مسی قادر خواهد بود تا خیلی زود شکست در فینال جام جهانی را هضم کند ؟ آیا بار دیگر به بهترین فرم خود بازخواهد گشت ؟ اگر نتواند بازدهی سابق خود را در فصل جاری نشان دهد در فصل بعد بارسا او را خواهد فروخت؟
اینها گلچینی از سوالاتی هستند که حول محور مسی مطرح می شوند و در شرایط فعلی پایانی هم بر آنها تصور نمی شود.
من هم معتقدم که از دست دادن فینال جام جهانی برای هیچ بازیکنی از جمله لئو مسی آسان نیست. کدام بازیکن را می شناسید که پس از باختن در فینال جام جهانی خوشحال باشد ؟
اما برای مسی و یارانش این شکست یک فاجعه نبود. آنها با برزیل در این جام روبرو نشدند. اما در واقع بدون رویارویی با این تیم آنها را در خاک خودشان مغلوب کردند. آرژانتین در برزیل نایب قهرمان جهان شد و مسی هم 4 گل زد .
صادقانه بگویم همین هایی که شکست آرژانتین در فینال را برای مسی تبدیل به یک فاجعه کرده اند؛ در صورت رخ دادن سرنوشتی متفاوت برای این تیم، یعنی قهرمان شدن آلبی سلسته، یک سناریوی دیگر را برای مسی می نوشتند.
همه اینها در شرایطی است که آرژانتینی ها دیروز نایب قهرمانی خود را در کوچه و خیابان جشن گرفتند.
اگر آرژانتین قهرمان می شد همین افرادی که شکست آلبی سلسته در فینال را شکست مسی قلمداد کرده اند؛ با این توجیه که این جام می توانست جام مسی باشد اما حالا جام مولر و دوستانش است؛ ادعای جدیدی را مطرح می کردند.
اینکه حالا که مسی با آرژانتین قهرمان جهان شده دیگر هیچ میلی برای مبارزه و کسب افتخارات بیشتر ندارد. او با بارسا همه چیز را فتح کرده و حالا قهرمان جهان نیز شده است . پس دیگر دلیلی برای عرق ریختن و تلاش بیشتر در بارسلونا نخواهد داشت.
اینها همان افراد حریصی هستند که سقفی برای طمعشان نمی توان متصور بود.
در این شرایط که خیلی ها مسی را سایه ای از مسی سال های اخیر می دانند و فصل ناامید کننده اش در بارسلونا و شکست در فینال جام جهانی را به رخ او می کشند؛ یک نفر است که همچنان روی او به عنوان نفر شماره یک و کسی که همچنان می تواند به تنهایی سرنوشت یک بازی و یک تیم را بدست بگیرد؛ حساب می کند.
آن کسی نیست جز لوئیس انریکه مارتینس که امروز اولین روز مربیگریش در بارسا را آغاز کرد.
کسی که چندی پیش ادعا کرد که روی کاغذ می نویسد و امضا می کند که در بارسای او مسی بار دیگر به شماره یک دنیا تبدیل خواهد شد و چشم ها را به خود خیره خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگل ریکو : موندودپورتیوو
رضا سیف
شروع تعطیلات آقای نابغه در روساریو
لئو مسی امروز وارد شهر زادگاهش روساریو شد تا چند روزی را در کنار خانواده اش به استراحت بپردازد. کاپیتان تیم نایب قهرمان جهان تا اوایل آگوست فرصت استراحت دارد و سپس به بارسلونا باز می گردد تا خودش را به سرمربی جدید بارسا لوئیس انریکه معرفی کند.
هواپیمای مسی ساعاتی پیش از فرودگاه بوینس آیرس پرواز کرد و در روساریو به زمین نشست. در فرودگاه روساریو او مورد استقبال عده زیادی از مسافرینی که در آنجا بودند قرار گرفت و برخورد مسی با دوستدارانش نیز بسیار گرم و صمیمی بود.
لئو مسی روز 25 جولای به پورتو سفر می کند تا همراه رونالیدینیو و دیگر بارسایی های سابق در بازی خداحافظی دکو شرکت کند.
رونالیدینیو با گذاشتن عکسی از خود و مسی در اینستاگرام این خبر را تایید کرده است.
الساندرو نستا: زمانی که مسی بازنشسته شد باید او را با مارادونا مقایسه کنیم؛ لئو همیشه شگفت انگیز بوده است
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، نستا در مورد مقایسه مارادونا و مسی اذعان دارد که هرگاه مسی بازنشسته شد، میتوانیم این قیاس را انجام دهیم، زیرا که لئو هم چنان یک فرصت دیگر برای کسب عنوان جام جهانی را دارد.
نستا می گوید: "البته مارادونا به همراه آرژانتین، موفق شد آلمان را شکست دهد و جام جهانی 1986 را کسب کند، او همچنین در آن مسابقات، جایزه توپ طلا را هم برد."
وقتی که از نستا در مورد این که هم چنان مسی را باید به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ قلمداد کنیم یا خیر، پرسیده شد او گفت: "البته که باید؛ مسی در فینال زیاد خوب بازی نکرد، اما او همیشه کارهای خارق العاده انجام داده و همیشه شگفت انگیز بوده است.
بنابراین آمار چه می گوید؟ مسی در سن 27 سالگی برای تیم ملی بازی های بیشتری انجام داده و گل های بیشتری نسبت به مارادونا به ثمر رسانده است. 42 گل در 93 بازی، در حالیکه مارادونا در 91 بازی، 34 گل به ثمر رسانده بود."
"طرفداری"
چرا مسی بهترین بازیکن جهان شده است؟
با گذشت پنج روز از پایان جام جهانی، جرارد هولیه به عنوان عضو ارشد کمیته فنی فیفا دلایل انتخاب مسی را توضیح داد: «ما میدانیم که خیلیها از این انتخاب تعجب کردهاند، چرا که تنها تصور اغلب آنها از نمایشهای مسی، به بازی نیمه دوم او برابر آلمان محدود میشود.
این اما همه داستان نیست. ما در این مورد در کمیته فنی بحثهای زیادی کرده بودیم و من میتوانم به شما توضیح بدهم که چرا چنین اتفاقی رخ داد.»
سرمربی اسبق لیورپول ادامه میدهد: «مسی تیمش ر به فینال رساند. او در مرحله گروهی همه چیز تیمش بود و در مراحل حذفی هم به وضوح در حذف سوییس و پیشروی تیمش نقشآفرینی کرد. مسی البته یک کار مهم دیگر هم کرد؛ اینکه مسوولیت زدن پنالتی اول تیمش برابر هلند را هم پذیرفت؛ چیزی که دو بازیکن ونگال از قبولش سر باز زدند و در نهایت هلند حذف شد.»
در گزارشی که سایت یاهو منتشر کرده، هولیه سپس به بررسی گزینهها و مقایسه آنها با مسی میپردازد: «به طور گستردهای در مورد آرین روبن حرف زده شده است. او میتوانست جایزه را ببرد، اما منصفانه باید گفت وزن مسی در آرژنتین بیشتر از وزن روبن در هلند بود.
عملکرد آنها در مراحل حذفی شبیه هم بود، با این تفاوت که مسی به فینال رسید و روبن نه. از خامس رودریگس نام برده میشود، اما نباید فراموش کنیم آنها به سرعت در مرحله یکچهارم نهایی اوت شدند و بازیکنی از این تیم نمیتواند بازیکن برتر تورنمنت باشد. دیماریا برای ما جدی بود، اما دو بازی آخر را از دست داد. از اینها که بگذریم نزدیکترین رقیب مسی برای این جایزه مولر بود، اما باید بدانیم مسی برای تیمش بسیار مهمتر از مولر بود. اگر جای این دو بازیکن عوض میشد، آلمان دوباره به فینال میرسید، اما آرژانتین شاید نه!»
" نقل از fifaday"
مسی: خوشحالم همه آرژانتینی ها از عملکرد تیم ملی راضی هستند
شاگردان الخاندرو سابه یا برای اولین بار از جام جهانی 1990 توانستند آرژانتین را به فینال جام جهانی برسانند اما در دیدار نهایی با یک گل مغلوب آلمان شدند.
آی اسپورت- لیونل مسی، ستاره فوتبال آرژانتین، علی رغم ناکامی تیمش در فتح جام جهانی، از اینکه توانست تیمش را تا فینال رقابت ها پیش ببرد، ابراز خشنودی کرد.
شاگردان الخاندرو سابه یا برای اولین بار از جام جهانی 1990 توانستند آرژانتین را به فینال جام جهانی برسانند اما در دیدار نهایی با یک گل مغلوب آلمان شدند.
مسی از همین حالا در انتظار حضور در رقابت های بعدی با تیم ملی آرژانتین است و از اینکه هموطنانش بار دیگر از عملکرد آلبی سلسته راضی هستند، خوشحال است.
او در صفحه فیس بوکش نوشت:" می خواهم از همه شما به خاطر حمایت های تان تشکر کنم. اینکه همه آرژانتینی ها بار دیگر از بازی های تیم ملی هیجان زده شده اند، واقعا جالب توجه است. ما اکنون یک چالش جدید پیش رو داریم و باید با همین تعهد با آن روبرو شویم. از همه متشکر و همه شما را در آغوش می گیرم."
آرژانتین سال آینده باید در رقابت های کوپا آمریکای 2015 که در اروگوئه برگزار می شود، حضور پیدا کند.
تعیین تکلیف سرمربی آرژانتین تا چند روز آینده
آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین در چند روز آینده تصمیم نهایی خود برای ماندن در این سمت را اعلام خواهد کرد.
تیم ملی آرژانتین که در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ با نتیجه یک بر صفر در وقت های اضافه مغلوب آلمان شد و جام قهرمانی را از دست داد، ماه سپتامبر دیدار دوستانه ای را برابر این تیم برگزار خواهد کرد بنابراین سابه یا باید هر چه زودتر تکلیف خود را روشن کند.
او با بیان اینکه تصمیم خود را در چند روز آینده می گیرد و سپس در روز چهارشنبه به دیدار خولیو گروندونا رییس فدراسیون آرژانتین خواهد رفت، گفت: برنامه دیدارهای دوستانه تیم ملی آرژانتین را می دانم. در چنین شرایطی نباید زیاد صبر کرد. من برای ادامه مربیگری تیم آرژانتین باید آمادگی داشته باشم.
آرژانتین روز ۳ سپتامبر (۱۲ شهریور) در دوسلدورف با آلمان دیدار دوستانه ای را برگزار خواهد کرد. این مسابقه برای قهرمان جام جهانی به منزله یک بازی تدارکاتی در فاصله چهار روز مانده به آغاز مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۱۶ خواهد بود.
آرژانتین در ماه اکتبر نیز دو دیدار دوستانه با تیم های برزیل و هنگ کنگ در پیش خواهد داشت.
فدراسیون این کشور بعد از پایان جام جهانی تمایل خود را برای حفظ سابه تا مسابقات سال آینده کوپا امریکا اعلام کرد اما این مربی ۵۹ ساله اظهار داشت: باعث افتخار من است ولی تصمیم من به این موضوع بستگی ندارد بلکه باید به اندازه کافی قوی باشم تا بتواند صد در صد توانم را برای مربیگری بگذارم. درست نیست از بازیکنان چیزی را بخواهم که خودم قادر به انجام آن نیستم.
وی افزود: پیشنهاد دیگری را هم بررسی نمی کنم. از تیم آرژانتین نمی روم که جای دیگری کار کنم بلکه قصد استراحت دارم.
سابه یا در خصوص عملکرد تیم آرژانتین در جام جهانی نیز خاطر نشان کرد: آرژانتین بهترین بازی خود را در فینال انجام داد. در این مسابقه هر دو تیم برابر بودند و ما باید در ۹۰ دقیقه کار را تمام می کردیم چون در ادامه کار بازیکنان از نظر فیزیکی دشوارتر شد.
"فوتبال"
آنری: برای رونالدو احترام قائلم اما مسی بهترین بازیکن جهان است
ستاره سابق تیم ملی فرانسه و همتیمی سابق لیونل مسی او را بهترین بازیکن فوتبال جهان میداند اما برای کریستیانو رونالدو نیز احترام زیادی قائل است.
لیونل مسی در جام جهانی ۲۰۱۴ تلاش زیادی کرد تا تیمش را به قهرمانی برساند اما در نهایت موفق نشد چرا که تیمش در دیدار فینال به سد بزرگ آلمان خورد و با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان نتوانست به قهرمانی برسد.
تیری آنری، ستاره سابق تیم ملی فرانسه به تمجید از این بازیکن پرداخت و گفت: مسی همه ویژگیهای یک بازیکن خوب را دارد و بازیکنی است که میتواند گلهای زیادی را برای تیمش به ثمر برساند. او همیشه در خدمت تیم است و نباید از این موضوع چشمپوشی کرد. مسی بازیکنی است که میداند چطور گلزنی کند.
در واقع او از کوچکترین فرصتها گل میسازد که این باعث شده به یک بازیکن ارزشمند تبدیل شود. به همین خاطر فکر میکنم مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد بهترین بازیکن جهان است. البته کار رونالدو را نیز تمجید میکنم. او تلاش زیادی کرده است تا به این جایگاه برسد.
آنری در ادامه گفت: درست است که رونالدو بازیکنی است که با تمرین و تلاش به این جایگاه رسیده است اما مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد توانسته خودش را به جایگاه بهترین فوتبالیست جهان برساند و الگوی خیلی خوبی برای کودکان است. البته بحث درباره این که مسی بهتر است یا رونالدو در سالهای گذشته به موضوعی تکراری تبدیل شده است. دوست من، لوئیس ساها به من گفت که رونالدو در تمرینات منچستر چقدر تمرین میکند.
برای رونالدو احترام زیادی قائلم اما با توجه به استعداد ذاتی که مسی از آن برخوردار است، او را بهترین بازیکن جهان میدانم.
نام «لیونل مسی» و «کریستیانو رونالدو» در فهرست اولیه نامزدهای بهترین بازیکنان اروپا در فصل گذشته دیده میشود اما با توجه به قهرمانی آلمان به نظر می رسد یک بازیکن آلمانی به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود.
"فوتبال"
دلیل ناراحتی و جدایی احتمالی دی ماریا از رئال مادرید
دی ماریا از رئالیها ناراحت است،اما هنوز مشخص نیست در این تیم می ماند یا نه؟
به نقل از الکونفیدنشال،آنخل دی ماریا فقط به یک دلیل از مسئولان باشگاه رئال مادرید عصبانی است و تصمیم گرفته تا از این تیم جدا شود.
پس از مصدومیت این بازیکن در بازی مقابل بلژیک در جام جهانی رئالیها ایمیلی را به فدراسیون آرژانتین می فرستند تا به این بازیکن برای بازی در تیم ملی زیاد فشار نیاورند.رئالیها این کار را در مورد رونالدو هم کرده بودند و ایمیلی را با همین مضمون به فدراسیون پرتغال فرستاده بودند.اتفاقی که باعث ناراحتی دی ماریا شده است.به گفته این بازیکن او انتظار نداشته تا رئالیها چنین ایمیلی را به فدراسیون آرژانتین بفرستند و از آنها بخواهند تا به این بازیکن،بازی ندهند.
"فوتبال"
ماسکرانو بهترین هافبک جام جهانی ۲۰۱۴
شرکت داده های ورزشی «اوپتا»، در تحلیلی آماری از مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴، خاویر ماسکرانو را بهترین هافبک این رقابتها معرفی کرد.
اوپتا یک شرکت جمع آوری داده های ورزشی است که مقر آن در لندن قرار دارد اما در شهرهای لیدز، مونیخ، باسانو دل گراپا، میلان، پاریس، مادرید، مونتویدئو و آمستردام هم دفتر نمایندگی دارد.
این شرکت اکنون با توجه به عملکرد خاویر ماسکرانو هافبک تیم ملی آرژانتین در جام جهانی، وی را به عنوان بهترین هافبک مسابقات جام جهانی انتخاب کرده است.این بازیکن ۳۰ ساله علاوه بر این با ۳۰ تکل موفق، بهترین تکل زن کل مسابقات هم بود. از این نظر استفن دی وری مدافع تیم هلند با چهار تکل موفق کمتر، در مکان دوم قرار دارد.
ماسکرانو به همین نسبت در حملات آرژانتین هم موفق عمل کرد و با ۵۱۵ پاس کامل پس از تونی کروس (۵۴۴ پاس) و فیلیپ لام (۵۳۰ پاس) از تیم آلمان، در مکان سوم بهترین پاس دهندگان قرار گرفت.
"فوتبال"
بهترین گزینه مربیگری آرژانتین، منوتی است
دیگو مارادونا از آرژانتين به خاطر «بازي نكردن» انتقاد كرده و خواسته سزار لوئيس منوتي، مربي سال 1978 اين تيم كه جامجهاني را براي آنها به ارمغان آورد، هدايت تيم را برعهده بگيرد: «اگر تيم را خوب جمع و جور ميكرديم، ميتوانستيم رقيبمان را ببريم.»
نه سابهيا را دوست دارم نه جانشينش را
اسطوره فوتبال آرژانتين كه نقش زيادي در برد 3 بر 2 اين تيم بر آلمان غربي در جامجهاني 1986 داشت، از خوليو گروندونا، رئيس فدراسيون فوتبال اين كشور براي انتخاب مربي انتقاد كرده: «نه سابهيا را دوست دارم نه كسي كه قرار است جايگزينش شود، يعني روسو را.» او در بازي خيريهاي كه در كوردوبا برگزار شده بود به خبرنگاران گفت: «يكي هست كه فراموشش كردهايم؛ منوتي كه الان بيكار است چون زماني با مافيا مبارزه ميكرد.»
5 برابر بهتر
البته سابهيا هنوز اخراج نشده و وقت دارد در مورد تمديد قراردادش فكر كند اما مارادونا كه در جامجهاني 2010 خودش هدايت تيم را برعهده داشت گفته ليونل مسي زير نظر سابهيا نتوانست آنطور كه بايد بازي كند: «مسي با من به عنوان يك مربي 5 برابر بهتر از زماني كه با سابهيا كار ميكرد، فوتبال بازي ميكرد. لطفاً در مورد اينكه او چطور براي تيم فداكاري كرد صحبت نكنيد.»
مافيا راه را براي من سخت كرد
ستاره آرژانتين در اين جام جايزه توپ طلا را از آن خود كرد، در كل 4 گل زد و يك پاس گل هم داد تا تيمش براي اولين بار بعد از جامجهاني 1990 به فينال راه پيدا كند اما مارادونا به مقايسه وضعيت تيم در زماني پرداخته كه منوتي در جامجهاني 1978 و 1982 داشت: «مافيا راه را براي من هم سخت كرد اما هيچوقت نميتواند جلوي مردم را بگيرد كه من را دوست نداشته باشند.»
khabarsport
آلخاندرو سابهیا از سرمربیگری تیم ملی فوتبال آرژانتین استعفا داد
سرمربی تیم نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ که تیمش با نتیجه یک بر صفر در فینال مقابل آلمان مغلوب شد از سمت خود استعفا داد.
آلخاندرو سابهیا بعد از نایب قهرمان کردن تیم ملی آرژانتین در جام جهانی به فدراسیون فوتبال این کشور استعفای خود را اعلام کرد.
تورنمنت مهم بعدی برای آرژانتین رقابتهای کوپا آمهریکا سال ۲۰۱۵ خواهد بود که در شیلی برگزار می شود. بازی رسمی بعدی برای آرژانتین هم بازی دوستانه مقابل آلمان ۳ سپتامبر در دوسلدورف است.
فدراسیون فوتبال آرژانتین به زودی جانشین سابه یا را معرفی خواهد کرد. خوزه پکرمن سرمربی آرژانتینی تیم ملی کلمبیا و جراردو مارتینو سرمربی پیشین بارسلونا در بین نامزدهای جانشینی سابه یا هستند.
"فوتبال"
آرژانتین خواهان به خدمت گرفتن مارتینو برای هدایت تیم ملی این کشور است
رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین تایید کرد که خراردو مارتینو احتمالا هدایت تیم ملی این کشور را به عهده می گیرد.
بدنبال استعفای الخاندرو سابه یا از سرمربیگری تیم ملی آرژانتین، این کشور به دنبال یک سرمربی جدید است و مارتینو که بعد از جدایی از بارسلونا مسئولیتی ندارد، به نظر می رسد تنها نامزد این سمت باشد.
لوئیس سگورا که بعد از مرگ خولیو گروندونا به ریاست فدراسیون فوتبال آرژانتین انتخاب شد، گفت: گروندونا قبلا برای هدایت تیم ملی آرژانتین به سراغ مارتینو رفته بود.
وی ابراز امیدواری کرد در جلسه روز پنجشنبه توافقی حاصل شود.
سگورا گفت: اولین اقدام را خولیو انجام داد. قرار بود جلسه ای تشکیل شود که متاسفانه برگزار نشد. اکنون من با مارتینو دیدار می کنم.
مارتینو هدایت تیم ملی پاراگوئه را در جام جهانی ۲۰۱۰ که تا مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها صعود کرد، به عهده داشته است.
"فوتبال"