من الان گوشی symbain os9.1 دم دستم نیست از اونهایی که این گوشی رو دارن بپرسنقل قول:
Printable View
من الان گوشی symbain os9.1 دم دستم نیست از اونهایی که این گوشی رو دارن بپرسنقل قول:
.......................................... .
..........................
..............
ببخشید پست رو اشتباه زدم
گوشی موبایل من سونی اریکسون W810i هست . من از چند جای مختلف بازی 3D Snake که پسوندش jar هست رو گرفتم . ولی وقتی می ریزم توی گوشی اجرا نمی شه . یه نفر می گفت باید گوشیت 3G داشته باشه . ولی چنر نفر بهم گفتن این ربطی به بازی نداره .
لطفا کمک کنید که چه جوری می تونم 3D Snake رو تو موبایلم اجرا کنم . یا اینکه اصلا می تونم !؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
سلامن.من 5700 دارم.بازی بازگشت به جزیره رو که 20 مگابایت هست وبرای ورزن3 سیمبین سری 60 هستش دانلود کردم.من بازی رو براحتی نصب میکنم ولی در راهنمای بازی نوشته که باید فایل کرک رو در شاخه ی پریویت بریزید.من با فایل منیجر در گوشی ام دنبال این فایل گشتم ولی پیدا نکردم.خواهشا راهنمایی ام کنید تا من این بازی رو اجرا کنم.نام انگلیسی این شاخه private هست
دوستان سلام
می خواستم بپرسم آیا برنا مه ای وجود داره که بازیهای موبایل رو توی کامپیوتر هم اجرا کرد؟؟؟
با تشکر
رو گوشی ای 490 سامسونگ چه طوری میشه بازی نصب کرد
فایل های جاوا رو که میریزی روش اجرا نمیکنه فقط میتونه سند کنه
ممنون میشم یکی جواب بده
آره هست اگه اشتباه نکنم اسمشم game magic هست خیلی معرفی شده یه سرچی بکنی پیدا میکنینقل قول:
دوست من اگه اشتباه نکنم باید اول فایل جاد نصب بشه بعد فایل جار شما بازیهایی که من گذاشتم امتحان کن تو تاپیک بازیهای مخصوص samsung :46:نقل قول:
فایل Extera Libsبازی اسپلینتر سل خرابه کمکم کنید
دوستان سلام
مرتضی جان گشتم اما همچین برنامه ای پیدا نکردم اگه ممکنه برام بزارش
ببخشيد كسي color fix براي n90 نداره لطفا كمكم كنيد نياز شديد دارم
اگه بازیها روش اجرا میشن از color fix n70 استفاده کن فکر کنم جواب بده.نقل قول:
با color fix n70 نمي شه كسي color fix n90رو نداره
سلام
بازی هایی که با پسوند Zip هستند و فایلی با پسوند Jar توشون نیست چطور باید نصب شن؟؟؟؟؟؟:20::20:
برای تغییر فرمت فایل اینکارارو که بهت میگم بکن:نقل قول:
برو my computer ،Tools، Folder Option ، view ،
تیکfiles type hide Extension for knows روبردار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد روی فایل مورد نظر برو واز پروپرتز فرمت فایل رو عوض کن مثلا اگه میخوای به جاوا تبدیل کنی اون بالا بنویس Jar
موفق باشی.:46:
بازی هایی که پسوند class دارند چطوری اجرا می شن؟؟!
سلام به همه بچه های فروم . میخواستم سوال کنم بازی با resolotion 352*416 برای n90 میتونید برام بزارید چون هر بازی رو اینستال میکنم خیلی ریز اجرا میشه
ولی یه سری از بازیها مثل skyforce و sonic با اینکه با 6630 هم بازی میکردم روی n90 فول اسکرین اجرا میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید. ؟
پست ویرایش شدنقل قول:
تاپیک مخصوص این بازیها زده شد. [php]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1569372&posted=1#post1569372[/php]
سلام
من نميتونم بازي ها جاوا (جار) را روي گوشي 6600 يا 7610 نصب كنم همش پيغام خطا ميده كه فرمت را نميشناسه و ...
اين راه حل را هم انجام داده ام ولي جواب نداد:
براي نصب اينگونه فايلها ابتدا فايل rar را به همان شكل(بدون اكستراكت)به گوشي منتقل ميكنيد(كپي ميكنيد)سپس درون گوشي به محلي كه فايل را كپي كرده رفته و ان را select ميكنيد.برنامه درون گوشي شما شروع به نصب خواهد شد.
فايل rar كه حاوي برنامه جاوا است تا جايي بايد extract شود كه اگر يك بار ديگه ان را اكستراكت كنيم به اون فولدرها و فايلها بريسم.(به طور مثال اگه فايل rar رو دانلود كرديم و وقتي روي ان كليك كرديم و با يك فايل rar ديگر داخل ان مواجه شديم,بايد همان فايل rar اوليه رو يك بار اكستراكت كنيد .سپس فايل rar اي كه به دست امد رو روي گوشي copy ميكنيم.)فرقي نداره كجاي گوشي.
-----------
اصلا فرمت رار را نميشناسه
شما فقط باید فایل جار رو کپی کنی رو گوشیت نه رار طریقه ی تبدیل فایل رار به جار هم بالا توضیح دادم.نقل قول:
كپي كردم ولي وقتي تو گوشي ميخوام نصبش كنم مينويسه قابل شناسايي نيست نات اينوليدنقل قول:
فایل جاوا رو که ریختی تو گوشی باید اجرا بشه . شما ببین فایلی که تو گوشیت کپی میکنی به این شکله؟نقل قول:
اگه این طوری بود و بازی نصب نشد شاید گوشیت مشکل فیزیکی داشته باشه
دقيقا همين پسوند را داره گوشيم يكي نيست كه كلا تو اكثر گوشي ها سري 60 نمتونم بريزم از 6600 يا 7610 و ..نقل قول:
فایل هایی با پسوند CLASS چطوری اجرا میشن؟
همه ی بازیها اینطورین یا بعضی هاشون؟ چون بعضی از بازیها کلا خرابننقل قول:
این توضیح کامل نصب بازیهای جاو هست که تو پست اول این تاپیک بود:
طریقه نصب بازی و نرم افزار روی گوشی های جاوا(سونی اريکسون و ساير گوشی ها)
1- نرم افزار و یا بازی جاوا رو دانلود کنید ...
2- به پسوند فایلی که دریافت کردید دقت کنید ... اگر فشرده بود ( فرمت zip و یا rar ) آن را از حالت فشرده خارج کنید.
3- بعد از خروج از حالت فشردگی شما یک فایل با پسوند jar مي بينيد که این فایل توسط Win Rar باز مي شود ! ولی شما اصلا نباید این فایل را باز کنید ... بلکه این فایل را به همین صورت به داخل گوشي منتقل كنيد و در داخل گوشي با کلیک بر روی آن فايل با پسوند Jar بازی و يا نرم افزار به طور اتوماتیک شروع به نصب مي كند.
نکته : در صورتیکه به فایلهایی برخورد کردید که پسوند آنها برای شما نا آشنا بود مانند : cls با inf ... این به این دليل است که شما فایل jar را به اشتباه باز کردید ...
نکته 2 : ممکن است فایلی که شما دانلود می کنید فشرده نباشد و به همان صورت jar باشد ... پس قبل از اینکه فایل را از حالت فشردگی خارج کنید توجه کنید که فایل فرمتش jar نباشد ...
بیشتر از این هیچ کس نمیتونه کمک کنه
این فایل نصب شدنی نیست شما این فایل رو از داخل فایل جار برداشتی یعنی فایل جار رو به اشتباهی باز کردینقل قول:
يه مشكل ديگه من نميدونم چرا در اجراي برخي از بازي ها گوشيم هنگ ميكنه گوشم k75i هستش
مثلا اين رئال فوتبال2008 چند بار قفل ميكنه تا بشه يك بار بازي كرد ولي تو k510 قفل نميكنه
فكر كنم گوشيم مشكل داره
گوشی من هم اینطوری میشه n72 بعضی بازیها رو قفل میکنه ربطی به گوشی نداره فکر کنم به رمت بستگی داشتع باشه :46:نقل قول:
در مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
تو این تاپیک دربارش بحث شده :نقل قول:
ر مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
....موفق باشی....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161725
راهش اينه كه سر كيسه را شل كنيد بريد مغازه هاي موبايل... براتون نصب مي كنند ?ok
با سلام و تشكر از راهنمائي شما
هركجا ميگردم بازي براي گوشي نوكيا 6070پيدا نميكنم راهنمائيم كنيد
ممنون ميشوم
آيا در اينترنت نيست؟
اگر هست لطفا آدرس بدهيد متشكرم
بازي براي نوكيا 6070چه فرمتي است؟
سلام من این شطرنج رو :مشکل از چی میتونه باشه؟؟!
که حجمش 44.3 کیلوبایت هست مستقیما با همین آدرس توسط جی پی آراس رو گوشیم (نوکیا 6030) دانلود کردم. صفحه شطرنج باز میشه ولی هیچ مهره ای رو نمیشه حرکت داد. فقطم یه Undo Move داره که اونم وقتی میزنی پیغام میده Not Possible . تو آپشنم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده بازیه.
باید رو مهره یه باری 5 یا دکمه ی وسط جهتها رو بزنی بعد ببری جلو:46:نقل قول:
نقل قول:مرتضی این کارا رو قبلا انجام دادم! هیچ کلیدی کار نمیکنه انگار صفحه کلید قفل میشه!!! فقط کلید جهت بالا کار میکنه اونم رو حالت Undo Move قرار گرفته. تازه همونم میزنی میگه Not Possible . تو آپشنشم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده ست.
تو خودت رو 6030 امتحان کردی؟؟ ممکنه از کمی حافظه باشه؟؟ کاشکی یکی رو 6030 امتحان کنه. خیلی به شطرنج احتیاج دارم .....
ضمنا گوشی من با بازی خودش (خونه سازی) هیچ مشکلی نداره!!
چیز زیادی در این باره نمیدونم اینجا مطرح کنی به نتیجه میرسی [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165737[/PHP]نقل قول:
ممنون ازت مرتضی. اونجا هم مطرح میکنم ولی فکر کنم جای این سوال همین جا باشه. در هر صورت دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی بفرمایند . . .
بازیهای با پسوند Sisx به چه گوشیهائی میخوره؟
سلام بر دوستان عزیز
من وقتی دیکشنری AED رو روی گوشی W950 نصب میکنم، موقع اجرا پیام Not Found میده و میاد بیرون.
چیکار کنم؟
نقل قول:
مسئــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــول محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم تاپیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک !!نقل قول:
چرا به پست ها پاسخ نمیدی؟؟!؟؟