اگه دنبال راه حل پزشکی باشین مشاوره روان شناسی و روش هایی مثل CBT و نوروفیدبک میتونه مفید باشهنقل قول:
Printable View
اگه دنبال راه حل پزشکی باشین مشاوره روان شناسی و روش هایی مثل CBT و نوروفیدبک میتونه مفید باشهنقل قول:
سلام دوستان
بنده یک مشکلی دارم٬ البته این مشکل رو از قبل ها داشتم ولی الان دیگه داره وارد زندگیم میشه و بدجوری به دانشگاهم لطمه زده
خلاصه بخوام بگم بیشتر نشانه های ADHD-PI رو در خودم میبینم.
تنبلی بیش از حد به طوری که حتی شب قبل از امتحانم نمیتونم خودمو وادار به درس خوندن کنم
حواس پرتی سر کلاس درس٬ رفتن توی فکر عمیق تو کلاس یا موقع کتاب خوندن یا حتی موقع فکر کردن. گاهی اوقات حتی وقتی دارم راجع به یه موضوعی فکر میکنم کنترل افکارم از دستم خارج میشه و یک دفعه متوجه میشم که نیم ساعته دارم راجع به یک موضوع کاملا بیربط فکر میکنم!
وسایل خیلی حیاتی رو گم میکنم. همین الان گواهینامه و کارت دانشجوییم رو گم کردم. کارت دانشجوییم رو که گذاشتم رو سقف ماشین یادم رفت ولی گواهینامم رو اصلا نمیدونم کجا می تونه باشه
پروژه های نیمه کاره ی زیادی هم دارم. همین الان دقیقا ۹ پروژه ی نیمه کاره دارم که استارت زده شده ولی بعد ول کردم. بالای ۱۰ کتاب که حتی با این که به موضوعشون علاقه مندم ولی بعد از چند دقیقه خوندن ازشون خسته میشم و ول میکنم.
گاهی اوقات موقع کتاب خوندن٬ کاملا راجع به یک موضوع دیگه فکر میکنم و باعث میشه چیزی از متنی که خوندم متوجه نشم و مجبور شم اون متن رو دوباره بخونم
تکلیف هم که یادم نمیاد بعد از دبیرستان چیزی انجام داده باشم.
کلا روی چیز هایی که میخوام تمرکز ندارم ولی گاهی اوقات یک موضوعی که برام جذاب هست پیدا می کنم شب تا صبح نمی تونم خودمو مجبور به خوابیدن کنم و تمام مدت به فکرم مشغول همون هست. این مورد خیلی خوبه به نظر خودم چون بهم انرژی بینهایت میده که راجع بهش مطالعه یا کار کنم. مثلا اون موقع که تست شخصیت مایرز بیگرز رو کشف کردم دو شب بدون این که بتونم بخوابم فقط به همین فکر می کردم و رفتار افراد مختلف رو توی ذهنم بررسی می کردم. توی دو روز بالای ۵ تا کتاب در همین مورد خوندم و تمام هفته هرکی رو که میدیدم میخواستم راجع به همین چند ساعت حرف بزنم!!
فقط اگر میتونستم این انرژی رو روی درسام متمرکز کنم هیچ مشکلی نداشتم
توی راهنمایی و دبیرستان شیوه ی درس خوندن من به طوری بود که روز امتحان معمولا ساعت ۵ صبح (یا ۴ صبح برای درسای سخت) بیدار میشدم و تا ساعت امتحان درس میخوندم تا تموم شه بره پی کارش. خوش بختانه به خاطر استعدادی که داشتم توی مدرسه و کنکور هرچند خیلی ضعیف عمل کردم ولی مردود نشدم.
الان مشکل اینجاست که خوب توی دانشگاه نمیشه این کارو کرد. تا الان واحد های خیلی خیلی کمی پاس کردم و به اندازه ی ۲ ترم از هم ورودی هام عقبم. ترم پیش هم مشروط شدم و خلاصه اینکه خیلی عقبم.
سعی کردم کامل توضیح بدم. لطفا راهنمایی کنید. الان من برای برطرف شدن مشکلم باید چه اقدامی رو انجام بدم؟ برم پیش روان شناس؟ روانپزشک؟ باید چی بگم؟
متشکرم
خب کمی دیر شده برای درمانتون چون هر درمانی انجام بشه طول خواهد کشید. ولی اون چیزی که قطعی هست اینه که باید به روانپزشک مراجعه کنین. مراقب هم باشین که در اینترنت کسی بهتون دارو تجویز نکنه.نقل قول:
ضمنا ممکنه ADHD هم نباشین و نشانه های بیماری های مختلف رو یکجا داشته باشین بسیاری از اینها میتونن نشانه های وسواس هم باشن. باید به روانپزشک مراجعه کنین تا تست شخصیت و معاینه انجام بده تا مشخص بشه.
خیلی متشکرم از راهنماییتون. حتما در اولین فرصت به پزشک مراجعه میکنم. معمولا بعد از شروع درمان چقدر طول میکشه که نشانه های بهتر شدن رو احساس کنم؟ در حد چند هفته یا چند ماه؟نقل قول:
مشکل شما میتونه ADHD نباشه....حتی عدم تمرکز میتونه نشاندهنده افسردگی باشه
پس بهتر هست به روانپزشک مراجعه کنین که با مصاحبه دقیق ، بیماری شما مشخص بشه
معمولا بسته به بیماری ، آغاز اثر دارو های روانپزشکی ممکن هست یک یا دو هفته طول بکشه
حتی ممکن هست رسوندن دارو به دوز درمانی چند هفته طول بکشه یا در صورت عدم پاسخ به داروی اولیه دارو های دیگه هم تجویز بشه
اگه دسترسی دارید و روانپزشکتون صلاح میدونن میتونین با توجه به تشخیصی که گذاشته میشه، در کنار درمان دارویی از درمان های روانشناسی و مشاوره هم استفاده کنین
اصلا نمیشه گفت. بستگی به اروهایی داره که براتون تجویز کرده و همینطور مقدارشون. باید صبور باشین ممکنه چندماه طول بکشه تا نشانه های بهبودی در شما ظاهر بشه. ضمنا مطالعه در مورد بیماری های اعصاب و معاینه کردن خودتون توسط نوشته های ویکیپدیا و سایت های دیگه رو متوقف کنین همین مساله خودش باعث تلقین های منفی و تشدید بیماری و بروز بیماری های دیگه مانند اختلال وسواس و ... میشه.نقل قول:
اولین فرصت رو ول کنین شما همین امروز به یه روانپزشک زنگ بزنین و ازش وقت بگیرین با این مشخصاتی که شما از خودتون گفتین، اولین فرصت یعنی هرگز.
سلام
فرق اسکیزو پارانوییدی با
روانپریشی پارانوییدی چیه؟؟؟
بهتر هست در مورد سوال توضیح بیشتری بدیننقل قول:
اگه از روانپریشی پارانوئید منظورتون همون هذیان پارانوئید باشه این یک علامت روانپزشکی هست و در بیماری های زیادی دیده میشه.مثل اسکیزوفرنی،مانیا، اختلالات هذیانی، افسردگی با سایکوز
اسکیزوپارانوئیا ، نوعی از اسکیزوفرنی هست که هذیان پارانوئید در اون غالب باشه و اختلال صحبت یا رفتار نباشه که البته این تقسیم بندی اسکیزوفرنیا در تقسیم بندی جدید حذف شده
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من اکثر مواقع بی حال هستم و احساس تنبلی می کنم
دوستان آیا با حجامت میشه تا حدی جلوی این خوابالودگی ها و کیل بودن ها رو گرفت ؟
حجامت هیچ تاثیری نداره و مانند homeopathy هیچ اثر ثابت شده ای ندارند و در واقع pseudoscience محسوب میشن...و هر اثر مشاهده شده فردی و ممکن هست به علت تاثیر روانی و بدون ارتباط با درمان باشه و از نظر علمی قابل ملاحظه و معنی دار نیستنقل قول:
علت تنبلی یا کسلی باید بررسی بشه... در ابتدا مشکلات تیروئید باید رد بشه...بنظرم مراجعه به یک متخصص داخلی بازم هست
اسهال مزمن و طولانی هم در زمینه بیماری های داخلی و فوق تخصص گوارش هست
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان یکی از اقوام من اختلال وسواسی داره به طوری که مثلا اگه مهمون بیاد خونش بعد مهمونی کل خونه رو شستشو میکنه و اینکار رو چندبار تکرار میکنه تا آروم بگیره. رفتارش به کل تغییر کرده و بسیار عصبی , زودرنج, ناراحت و خسته به نظر میرسه .. چند بار به روانشناس مراجعه کرده ولی نتیجه زیادی نگرفته.. از من خاست تا مشکلش رو اینجا مطرح کنم که اگر تکنیکهای خاصی جهت بهبود ( هر چند جزیی) حالش و پیشنهاد کتابهای موثر و خوب در زمینه این اختلال هست رو لطف کنید بگید.
این گونه رفتار وسواسی میتونه علامت بیماری های مختلفی باشه....از وسواس اجباری گرفته تا افسردگی و هختلالات هذیانی
مخصوصا چون در زندگی فرد اختلال ایجاد کرده مراجعه به روانپزشک توصیه میشه و ممکن هست نیاز به دریافت دارو باشه
تکنیک های روانشناسی هم در کنار درمان دارویی و با توصیه روانپزشک انجام بدید
سلام به دوستان
نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما من دنبال یه (سایت) مشاور خانواده خوب + یه روانشناس خود و البته آنلاین میگردم که بتونم مشورت بکنم در یه موضوعی !
ممنون میشم کسی بتونه راهنمائیم کنه
صرف زیاد وقتم با کامپیوتر و مصرف بیش از حد آن باعث آن شده که در زندگی و درس و کار با مشکل رو برو بشم من بیشتر از دو سه سال است این مسئله دارم بیش از 1000 بار به خودم گفته ام که بست است از فردا شروع میکنم ولی فردا که رسید باز شروع میشد من وقتی میخواهم کاری انجام دهم میترسم که آن را خراب بکنم ولی خیلی وقت خراب میشود چه این فکر را بکنم چه نکنم ... من خودم را زجر میدم ... به طور تدریجی خودمو میکشم میدونم خیلی حساس روی خودم ... من آدمی عصبی حساس و کم حوصله هستم من شب های برای دانلود مجانی و غیره بیدار میمانم ... روزها همیشه شل و ولم درس که میخونم بعد از خوندن چند صفحه خیال پردازی میکنم هر چند خیلی کم درس میخوانم اخر انگیزه نیست ... نمیدانم بشدت مظطرب ترسو و شاید متنفر هستم از هدف گذاری اینجور مسائل که نیاز به تفکر تحیلی یا نظم بخشیدن دارد!! ... این موضوعات به کار من لطمه میزنه به درس من لطمه میزنه به زندگیم لطمه میزنه من خیلی بی نظم هستم به درس من لطمه میزنه ... در روابط اجتماعی خیلی خجالتی هستم و نمیتوانم بعضی ماوقع سلام بدهم یا زبان بدنم عصبی بنظر میرسد ... من خیلی کم حرف هستم حرف های جمله بندی ندارند و وضوح صدایم داغان است ... بدن و ستون فقراتم افتاده و شکم رو به جلو حالت اس شکل کامل ... یک مرتبه بخاطر کم تحرکی کارم به بیمارستان کشیده شد بخاطر کارم روابط مجبور کم شدن هرچند قبلا هم زیاد نبود چون همیشه در چت روم رفیق هایی داشته ام ... هر کس که با من حرف میزند حالش بهم میخورد ... من فقط یک دوست وفادار یا صمیمی دارم ... من همیشه میگویم فردا روزی بهتریست ... از تلاش امروز میگذروم ... لذت هایی کوچیکی رو از خودم میگیرم و همین باعث زجر های بزرگ میشوند ... تغذیه نامناسب کار های خطرناک فقط خودکشی نمیکنم! ان هم بخاطر خانواده و اطرافیان و ابرو و حرف های پشت سر و البته اینکه باید مرد بود زندگی کرد ... من کارم فنی است ولی ارزش برای آن قائل نیستم ... کلا ارزشی برای خودم در نتیجه برای همه چیز قائل نمیشوم...من ساعت 9 شب به بعد از کار تعطیل میشم میتونم برای دوستام یا درس و غیره وقت بذارم همچنین صبح ها قبل ساعت 8.5 وقت دارم ظهر ها هم بعضی وقت ها وقت دارم 2-3 ساعت ولی هم آن صرف چیز های بیخود میشه ... اراده ام ضعیف است
سلام<br>بدليل ناراحتي معده پيش فوق تخصص معده رفتم و ايشون ibs تشخيص دادن دكتر يرسي قرص معده و ٧٠تا قرص نورتريپتيلين داد دوز ١٠ هرشب<br>عوارضش رو توي نت خوندم خيلي وحشت ناك هستند واقعا اينقدر عوارض دارند؟؟ و سوال بعدي بعد از ٧٠تا قرص وابستگي ايجاد ميشود؟
دوست عزیز...درست هست این دارو عوارض شناخته شده ای داره اما اینطور که میگید وحشتناک نیستنقل قول:
قسمتی از درمان IBS استفاده از همین دارو است....اگر عوارض برای شما غیرقابل تحمل شد میتونین با مشورت پزشک داروی دیگه ای رو جایگزین کنین
قطع این دارو باید آهسته باشه اما وابستگی به طوری که عدم مصرف باعث علایم ناخوشایند و زیاد بشه وجود نداره
بنده که به خاطر ibs رفتم دکتر ، یه دارویی داده بود که به شدت خواب آور بود
دو روز بعد رفتم پیشش و بهش گفتم ، ایشون گفت اگه اذیت میشی میتونی نخوری.
متاسفانه اسم دارو رو فراموش کردم ، ولی یادمه اون موقع تو ویکیپدیا نگاه کردم ، داروی اعصاب بود.
سلام ،بهترین داروی روانپزشکی ایرانی چه مارکی هست؟
این بستگی به نوع دارو داره که پزشکتون با توجه به تجربه اش اگر نیاز باشه برند خاصی رو معرفی کنه
اما محصولات عبیدی معمولا بیشتر تجویز میشن
یک سوال دیگهنقل قول:
امروز جایی خوندم که بعضی از دارو های ضد افسردگی ممکنه اثر عکس بزارن ایا این دارو جزوشان هست؟ و اگر اره چه مدت این اثر نمایان میشه؟
ضد افسردگی ها شامل SSRI ها مثل سیتالوپرام و فلوکسیتین و TCAها مثل نورتريپتيلين در درمان افسردگی در افراد زیر 24 سال تا چند هفته اول ممکن هست افکار خودکشی رو افزایش بده
که باید برای یک تا دو ماه از شروع دارو بیمار رو مرتب مانیتور کرد و مواظب تفاوت در رفتار بود و خانواده رو هم آگاه کرد
در افراد بالای 24 سال این وجود نداره و در افراد بالای 65 سال هم اندکی مشاهده میشه
العان قویترین داروی ضد افسردگی چی هست؟نقل قول:
فقط لطفا نگین هر داروی رو یه نفر یه اثر داره و نمیشه گفت کدوم قویترینه
رک و پوسکنده واقعیت رو بگین
ممنون میشم
بر خلاف ضد جنون ها داروهای ضد افسردگی ضعیف و قوی ندارند
مثلا دسته SSRI ها همه در درمان افسردگی موثر هستند
اما در صورت وجود افسردگی مقاوم میشه دارو های ضد جنون به درمان اضافه بشه یا ECT انجام بشه که تصمیم اون با روانپزشک هست
پس ضد جنون ها قوی و ضعیف دارن؟نقل قول:
قویترین نوع ضد جنون ها چیه؟
این طور که شما فکر میکنید نیست
داروهای ضد جنون دو دسته typic و atypic هستند که در دسته typic در دسته typic سه گروه high potencyو medium potency و low potency وجود داره
لیست این دارو ها رو جهت اطلاع عمومی میتونید با سرچ در اینترنت پیدا کنید
سلام
بیشتر رفتارهایی که ما انجام میدیم ، ریشه تو اتفاقات و تربیتهای گذشته و بچگیمون داره
سوال بنده اینه که برای رفع بعضی رفتارها و فکرهای نامناسب ، حتماً باید اون ریشه ش شناخته بشه؟
اگه کسی یه رفتار خاص نامناسبی داره که ریشه شو نمیتونه پیدا کنه ، راه حلش چیه؟
اگر مسئله عرف درمیان نباشه دسته دارو های آمفتامینی قوی ترین و سریع ترین اثر (شروع اثر معمولا بعد از 15 الی 25 دقیقه) را دارندنقل قول:
هرچند هیچ پزشکی اجازه تجویز این دارو را برای این ایندیکاسیون ها ندارد
اگر قرار باشه منطقی دارو تجویز کنیم و زیاد طرف دارو های تک نسخه ای و پر عوارض نریم ترکیبی از دارو های ضدافسردگی از خانواده های مختلف قوی ترین اثرات را دارند
مثلا پیشنهاد استاد ما برای افسردگی همراه اضطراب این نسخه بود:
ماپروتیلین 75 م شب (4 حلقه ای)
بوپروپیون 150 م EX صبح (SNRI)
ونلافاکسین 37.5 ER صبح (SNRI)
فلوکستین 20 م صبح و نهار (ُSSRI)
بوسپیرون 10 م نهار و شب
پروپرانولول 40 م نهار
دارو های مختلف رو در بالا میبینید و بنا بر شرایط و تحمل بیمار میشه دارو ها رو عوض کرد و در واقع در این موارد دست روانپزشک بازه
توصیه میکنم سر خود دارو مصرف نکنید مخصوصا دارو های ترکیبی چون امکان بروز مشکلات قلبی و مسمومیت های کشنده ای مانند سندرم سروتونین وجود دارد
خیلی از اختلالات و رفتار های نابهنجار برای متخصصان شناخته شده هستندنقل قول:
در این موارد با مراجعه به روانشناس مشکل ریشه یابی میشه
سلام خسته نباشید
آیا آمی تریپتیلین و زولپیدم جزء داروهای کورتون دار به حساب میان?????
سلام خسته نباشید
آیا آمی تریپتیلین و زولپیدم جزء داروهای کورتون دار به حساب میان?????
نهنقل قول:
آمی تریپتیلین از دسته دارو های ضد افسردگی سه حلقه ای و زولپیدم جزو داروهای آرامبخش/خواب آور هست
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
سوالی دارم.
پدری ک شیدایی گرفته و مادری ک افسردگی شدید داره، میتونه این بیماری به فرزندانش برسه؟
و اینکه فرزندان این پدر و مادر میتونن ازدواج کنند؟ در صورتی ک این فرزندان هم بیماری روحی و روانی داشته باشند؟
و ایا بیماری های اعصاب و روان حل شدنیه؟
منظورتون رو از شیدایی متوجه نشدم شاید منظورتون اسکیزوفرنی باشه. لطفا اسم علمی بیماری رو بگین
در ایجاد بیماریهای اعصاب و روان ارث به میزان متفاوت میتونه موثر باشه و بستگی به نوع بیماری داره مثلا در بیماری اسکیزوفرنی ارث نقش مهمی رو بازی میکنه اما در مورد افسردگی این نقش کمتر میشه و عوامل محیطی نقش پررنگتری پیدا میکنن.
اینکه بیماری اعصاب و روان حل شدنیه یا نه به نوع بیماری بستگی داره مثلا اسکیزوفرنی درمان قطعی نداره و راه حل اصلی مدارا با بیمار هست اما یک بیماری مثل افسردگی میتونه بطور کامل درمان بشه بخصوص اگه علت مشخصی داشته باشه مثلا مشکلات شخصی یا بیماری های مدیکال مثل تیرویید.
در مثالی که بالا زدین علت اصلی افسردگی شدید مادر میتونه بیماری پدر خانواده باشه که با حل مشکل پدر تا حدودی به حل مشکل مادر هم کمک کرد.
با عرض سلام وخسته نباشید
آیا آمی تریپتیلین و زولپیدم جزء داروهای کورتون دار محسوب میشوند????
سلام
میخواستم بدونم هیپنوتیزم وسواس از نوع عملی رو از بین میبره?
در مورد بیماری های روانپزشکی ژنتیک و سابقه فامیلی خیلی مهم هستنقل قول:
بخصوص در بیماری های افسردگی؛اسکیزوفرنی و دوقطبی
مطمئنا وقتی پدر و مادر سابقه بیماری روانپزشکی در خانواده دارن و مخصوصا وقتی خودشون مبتلا هستند شانس ابتلای فرزندان نسبت به افراد عادی جامعه(دقت کنید افراد عادی) بیشتر میشه
اما این هیچ منعی برای ازدواج نداره و نمیشه گفت فرزند قطعا مشکل پیدا میکنه
در مورد بهبود بیماری های روانپزشکی باید بگم این در بیماری های مختلف متفاوت هست و با توجه به شدت و علائم هر بیماری گاها در نظر گرفته میشه یک بیمار تا چه حد شانس بهبودی داره....تا چه حد بیماری مزمن میشه ... تا چه حد از کارافتادگی ممکن هست بوجود بیاد
درمان موثر و اصلی این اختلال درمان دارویی به همراه روش رواندرمانی هستنقل قول:
استفاده از روش های استاندارد و موثر و شناخته شده بهتر از استفاده از روش های نامانوس هست
اگرچه هیپنوتیزم در طب جایگاهی داره اما کاربردش محدود به چند شرلیط خاص هست
پیشنهاد میدم برای گرفتن نتیجه بهتر برای برطرف کردن همچنین مشکلی به روانشناس بالینی یاروانپزشک مراجعه بشه
سلام. داروی آسنترا باعث تورم صورتم و زردی چشم ها و پوستم شده. شش ماهه مصرف میکنم. داروهای دیگه ای هستن که این عارضه رو نداشته باشن؟
سلام و ممنون بابت پاسختوننقل قول:
راستش من این سوال را کردم که ببینم مشکلات افسردگی که کمی بیشتر شده ارثی هست یا بخاط رجو موقعیت و محیطی.
راستش پدر من چند سال پیش شیدایی گرفت که با دوا درمان شد ولی همون طور ک میدونید ناراحتی اعصاب به صورت صد در صد خوب نمیشه و بعدش هم مادرم گرفت.
ی داداش 10ساله هم دارم که اون هم فلکستین 50میخوره ی افسردگی خفیف داره.
خودم من هم ی دوره شاد و هیجانیم ی دوره غمگین و داغون و انگار حرصم ازدنیا تنگ میشه و بی قرار میشم و گریه میکنم.دست خودمون نیست
24سالمه و عازم خدمتم هستم ولی چیزی ک میترسم جو خدمت دردم را بیشتر نکنه؟
نمیخواستم دفترچه پست کنم این اصرار خانواده باعث شد.
من 13 سالم ک بود ی دوره وسواس عملی هم پشت سر گذاشتم
الانم وسواس فکری..
البته من بیست سالم ک بود میدونستم این درد یک روزی خودشو نشون میده
===============================================
این علایم رو من دارم ، متاسفانه
علائم فاز افسردگی دو قطبی در شاخه های روحی ، فکری ، جسمی ، رفتاری
· روحی
احساس نامطلوبی که از بین نمی رود:
· احساس نیاز به گریستن بدون هیچ دلیلی
· از دست دادن تمایل و رغبت به همه چیز
· از دست دادن قابلیت لذت بردن
· احساس بی قراری و آشفتگی
· از دست دادن اعتماد به نفس
· احساس بی ارزشی و نا امیدی
· زود رنجی و تحریک پذیری
· فکر کردن به خود کشی
· فکری
· از دست دادن قدرت تفکر مثبت و امیدوارانه
· از دست دادن قدرت تصمیم گیری حتی در موارد ساده
· اختلال در تمرکز کردن
· جسمی
· کم شدن اشتها و وزن
· مشکل خوابیدن
· بیدار شدن زودتر از موقع
· احساس ختسگی کامل
· یبوست
· ترک کردن سکس
· عدم تمایل به رابطه جنسی ( دو هفته شاید سرد باشم دو هفته گرم) کلا سیستم کاریمون داغون شده :دی
· رفتاری
· مشکل در شروع و به پایان رساندن کارها- حتی کارهای روزمره
· گریه کردن زیاد و یا احساس نیاز به گریه و عدم توانایی در گریستن
· پرهیز از مواجهه با افراد
==========================
اینم دوره شیدایی
روحي
- بسيار شاد و مهيج
- عصبي و برانگيخته شدن توسط کساني که در خوش بيني شما شريک نميشوند
- احساس برتر بودن بيش از اندازه
فکري
- پر از ايده هاي جديد و مهيج
- پريدن از يک ايده يه ايده ديگر
- شنيدن صداهايي که افراد ديگر نميشنوند ( اینو ندارم)
جسمي
- بي ميل يا ناتوان از خوابيدن
- پر انرژي
- افزايش تمايل به رابطه جنسي
رفتاري
- برنامه ريزي هاي بلندپروازانه و غير واقعي
- بسيار فعال و پر جنب و جوش
- رفتارهاي نا معمول
- حرف زدن سريع – ديگران ممکن است متوجه صحبتهاي شما نشوند.
- تصميمات عجولانه و گاهي با نتايج مصيبت بار
- ولخرجي
- احساس صميميت زياد
- بروز بيش از حد احساسات
در مورد سربازی نمیدونم این موارد شامل معافیت میشه،یا خیر
اما به هرحال گرفتن معافیت دردسر داره. و اگر بخواین معاف بشین باید زودتر پیگیری کنید
احتمال داره تشخیص شما نیاز به تجدید نظر داشته باشه. .... و برای این بهتر هست به روانپزشک خودتون مراجعه کنید
پیشنهاد میکنم فقط به یک نفر مراجعه بشه چون اگاهی از سیر بیماری توسط پزشک خیلی مهم هست