15درصد؟چه خبره؟من 4درصد هست شاکیم.رام قبلیم یک درصد بود.
دوستان با توجه به اینکه اسامی رام ها یکی هست از کجا بدونم رام برای کجاست.
Printable View
15درصد؟چه خبره؟من 4درصد هست شاکیم.رام قبلیم یک درصد بود.
دوستان با توجه به اینکه اسامی رام ها یکی هست از کجا بدونم رام برای کجاست.
والا من گوشیم 5 تا 10 درصد داره شب تا صبح خاموش میشهنقل قول:
وای فای رو خاموش نمیکنی؟نقل قول:
البته این درصدای پایینی خیلی زودتر خالی میشن نسبت به درصدای بالا.
نه بعضی وقتا خاموش نمیکنم بعضی وقتا هم میکنم . چون کلش او کلز میزنم دائما وصلم
این اسکرین شات از About گوشی هست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قیمت TRA ID چی هست که نوشته امارات؟برای دوستان هم همینطوره؟راه دیگه ای هست بفهمم رام برای کجاست؟
باتریمو نگاه کنید همش Android system میخورتش.حتی دیروز گوشیو ریست هم کردم بدتر شد بهتر نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان که G900Hدارن بالاترین امتیازی که در بنچمارک گرفتن چند بوده؟
یکی از دوستام همین اس 5 8هسته ای داره بیشترین امتیازی که گرفته 37800 بوده بعضی وقتا که بنچ میگیره امتیاز 18000 بهش میده
به نظرتون گوشیش مشکلی داره:n13:
درود.....
دوستان عزیز لطفا به من بگید که استریمینگ چی هست و چطور می تونم رابندازمش
اگه میشه تو pm راهنمایی کنید
ممنونم
سلام
دوستان یکی از دوستان ما کل آیفون انداخنه با من :دی
عکسی کلیپی بنچ مارکی حرفی سراغ دارید نشونش بدم تا کاملن روش کم شه؟ :دی
یه کلیپ اومده . درباره عمر باطری هست . سامسونگ اونجا آیفون رو با خاک یکسان کرده توی آپارات هست .
یا گوشیتو بنداز تو آب کلش میخوابه
سلام - این مشکل از گوشی نیست - منم وقتی با گوشیم تست بنچمارک میگیرم بعضی مواقع میشه 9000 بعضی مواقع میشه 5000 بعضی مواقع 6000 ...نقل قول:
اصل بنچمارک وقتی هست که باطری گوشیتون خوب باشه و تمامی برنامه های اضافی بسته باشن و فقط خود عمل بنچمارک صورت بگیره :n16:
درود
دوستان در مورد 3 مدل اس5 یعنی G900H و G900F و G900FD لطفا توضیحاتی بدید
سلامنقل قول:
G900H این مدل همون نسخه هشت هسته ایی از نوع اگزیناس هست که توی کشورمون هم این نسخه وارد شد
G900F این مدل نسخه lte هست با پردازنده ی قدرتمند اسنپ دراگون 801 و 4g رو هم ساپورت میکنه
G900FD این مدل مشابه نسخه f هست فقط 2 سیم کارته با همون چیپ اسنپ 801
دوستانی که از این مدل ها استفاده کردند کدومش بهتر بوده؟نقل قول:
من نسخه f رو دارم ازشم راضی هستمنقل قول:
میگن نسخه f سریع تر هست
دوستان دیروز رفتم و این گوشی رو خریدم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Galaxy s5 duos
همه چی رو تست کردم و سالمه و به درستی کار میکنه اما یه نکته هست که یکم نگرانم میکنه
IMEI گوشی رو زدم تو سایتچیزی نشون نمیده و پیغام میده
An invalid IMSI number has been entered, because
یا
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
داستان چیه ؟
سلامنقل قول:
2 رقم آخر رو نباید وارد کنی
دقت نکردم لینک شما برای چک کردن imsi هست برای imei از لینک زیر استفاده کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در s5 به دلیل استفاده همزمان از دو cpu در مواقع لزوم ٬ توسط تست ها مشخص شده که نسخه ۸ هسته ای عملکرد بهتری داره ( h )نقل قول:
تنها مشکلش عدم ساپورت 4g هستش (اگه تو ایران هم 4g بیاد البته )
منم میخوام از این گوشی بخرم اگه کسی اطلاعی از قیمت ( با ضمانت و بدون ضمانت ) هرسه مدل داره بگه تا حدود دستم بیادنقل قول:
ضمنا بین دو مدل F و H موندم. از هرکی هم میپرسم یه حرفی میزنه. قیمت H پایینه ولی از اونور هم ایرانسل داره نسل چهارم رو تبلیغ میکنه میترسم بعدا پشیمون بشم که چرا نسخه F رو نخریدم.
بازی های سنگین هم نمیخوام اجرا کنم برام مهمه که شارژ زود خالی نشه و گوشی داغ نکنه. به نظرتون کدومو بخرم برام بهتره؟
ممنون
نگران نسل 3 و 4 نباشنقل قول:
3.75 اگر ارائه بشه از یه سری جنبه ها (همه جوانب چز سرعت) از نسل 4 خیلی سرتره
و خودتون هم واقفید که توی ایران سرعت قضیه اش چجوریا میشه...
اگر 4g مهمه براتون نسخه f رو بگیریدنقل قول:
همچنین نسخه f کمتر داغ میکنه و باتری بیشتر نگه میداره
درسته حرفتونو قبول دارم همین 2G سرعتشو محدود نکنن کافیه :n02:نقل قول:
میگن نسخه F گارانتی نداره و بعضی هاشون لاک شده و با سیمکارت های اینجا کار نمیکنه. درسته؟نقل قول:
------------------------------
از قیمت ها اطلاعی داشتین بگین لطفا
خودم پرسیدم اینجور قیمت گفتن:
F : 1900
H :1250 به این شک دارم به نظرتون زیادی ارزون نیست؟
FD : 1570
به نظر من که قیمتهات همشون اشتباهن :)نقل قول:
F الان حدود 1700 عه
H باید حدود 1600 باشه
FD هم باید حدود 1750 باشه
درسته منم فکر نمیکردم قیمت ها اینطوری باشه احتمالا چون گفتم چهار هسته ای اشتباهی قیمت یه گوشی دیگه رو گفته خیلیا F رو نداشتن فقط یه مغازه داشت اونم اینطوری گفت.نقل قول:
تو سایتا هم دیدم همین حدودی هست که فرمودین. بازم میرم میپرسم شاید اشتباهی شده.
من نسخه f رو دارم مشکلی برنخوردم تا الان
بله گارانتی نداره این نسخه
سلام
دوستان گرامی
ایا کسی هست که از هر دو گوشی اس ۵ چهار هسته ای تک سیم و دو سیم استفاده کرده باشه ؟
تفاوت هاشون چیا هست ؟
و کدوم بهتره
ممنون
سلام
من امروز رفته بودم نسخه F رو بخرم ولی هیچ جا نتونستم پیدا کنم. همشون فقط این دو مدلو داشتن :
G900H = 1.470
G900FD = 1.570
تقریبا همه مغازه ها قیمتشون همین حدودا بود. به نظرتون FD چطوره؟ فرقش با F فقط دوسیمکارته بودنشه؟
سلام
میخوام نظر دوستان رو اینجا هم بدونم
گوشی s5 رو که تکون میدین از پشت گوشی (قسمت دوربین)
صدای ریز لق لق میاد ؟؟؟؟؟
, گوشی من یه همجین صدایی میده
سلام.
میخواستم بپرسم در حالت عادی چه مقدار از رم گوشی باید آزاد باشه و چقدرش باید در حال استفاده شدن باشه؟
ممنون:n16:
بستگی داره به طرز کار شما و برنامه هایی که نصب کردین و...
اگه در پاسخ به سوال من گفتید باید بگم:نقل قول:
من برنامه ی آنچنانی روش ندارم.
استفاده ی زیادی هم ازش نمیکنم اما رمش فقط 650 مگابایتش آزاه:n27:
سلام
دوستان همیشه گوشیم از 14%شارژ وقتی میزدم به شارژ1ساعتو 40 دقیقه تو این حدودا طول میکشید 100% بشه
اما دیشب زدم به شارژ 4ساعتو نیم طول کشید...
مشکل از کجاس دوستان؟شارژر ؟باتری؟گوشی؟
سلام با یک کابل دیگه تست کنید
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
battery monitor widget رو نصب کن.اگه دوباره اینطوری شد در قسمت History نگاه کن وقتی شارژ شده وضعیت چجوری بوده.شاید در بازه ای میلی آمپر شارژر کم شده و باعث شده که دیرتر شارژ بشه.نقل قول:
طبیعیه چون رامش دو گیگ هست.مقدار زیادی رو خود سیستم عامل مصرف میکنه.یه سری برنامه ها هم هستن که درنهان فعالن مثل وایبر و ....نقل قول:
هر بار با تسک منیجر خالی کن...
الان من تب اس دارم 3 گیگ رامشه ولی باز زود پر میشه.یکی از دلیلاشم این هست که این گوشیا کیفیت صفحشون بالاست و باعث میشه برنامه ها رام بیشتری مصرف کنن.
حرف شما درسته.نقل قول:
ولی بعضی وقتا بیش از حد استفاده میشه و گوشی خیلی داغ میشه!!!!
هشت هسته ای همینه.من قبلا ۴ هسته داشتم خیلی خوب بود و اصلا گرما ندیدم...نقل قول:
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
غیر از ضد آب بودن تو عمل فرق خاصی به سامسونگ اس 5 با 4 در چیه؟
پردازنده ی قوی تر+گرافیک قوی تر+صفحه نمایش بهتر+سنسور ضربان قلب+سنسور اثر انگشت و ....نقل قول: