دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...
Printable View
دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...
خب میگن ssdدارهاش! دیگه بک لایت نداره ، یعنی چند ثانیه بوت سریع به نبود بک لایت می اَرزَد!نقل قول:
بک لایت علاوه بر زیبایی خیلی وقت ها و خیلی جاها تو نور کم محیط به کار میاد
حالا در نظر بگیر این قابلیت روی لپتاپ هایی با چه قیمت وجود داره!
کی گفته؟ من لپتاپم i5 با شش گیگ رم و گارانتی هماهنگ گرفتم. هم بکلایت داره هم اس اس دی.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
مال دوست من هم کور ای5 بت رم 6 هم بک لایت داره هم اساس دی هست
پس هر دو رو با هم داره، چه بهتر ، بگیرم راحت شم، فنا شدم از بس جستجو بررسی تحلیل کشف و ضبط! و... کردم، وال لا!
از پاسخ یا اطلاع رسانی دوستان متشکرم اشک در حلقم چشمه زد! (شوخی)
دوستان بلوتوث این لپتاپ چجوری کار میکنه؟من هرچی میزنم گوشیمو پیدا نمیکنه!
ویندوزم 8 و سی دی درایوراشم کامل نصب کردم.
اول مطمئن شو درایور رو درست نصب کردی ، بعدش تونستی برو سایت لنوو ، جدیدترین ورژن درایور بلوتوس رو بگیر و نصب کن:
اما برای حل مشکلت موس رو ببرید سمت راست مانیتور تا اون نوار ( charms bar ) پیدا بشه ، بعد آخرین گزینه یعنی setting رو بزنید
توی پنجره باز شده هم change pc setting :
توی این پنجره ، از قسمت pc and device :
بلوتوس ، بلوتوس لپ تاپ رو روشن کنید ، حالا بلوتوس گوشی رو هم روشن کن.حالا وقتی که آیکن بلوتوس کنار ساعت اومد روش کلیک راست کن add a bluetooth device رو بزن تا گوشیتون پیدا کنه.وقتی پیدا کرد میتونی فایلهات رو ارسال کنی
نکته:
اگه حتی وقتی گوشیت رو هم پیدا کرد ولی موقع فرستادن فایل گزینه send / received نبودن ، برو توی درایوی که ویندوز عوض کردی ، پوشه windows و سپس پوشه system32 حالا بگرد دنبال فایل fsquirt.exe ، وقتی پیداش کردی روش کلیک راست کن و send to desktop رو بزن ، حالا برو توی دسکتاپ و همین فایل رو اجرا کن ، میبینی که گزینه های send / received اومدن.از این دفعه اینطوری فایل بفرست
آقا من همه ی اینکارارو کردم گوشی رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بفرستم اتفاقی نمی یفته!!خودم حدس میزنم که از ویندوز باشه...!
یعنی چی اتفاقی نمی افته؟نقل قول:
شما گزینه های send / received رو داری دیگه؟
گوشی رو باید Add کنی بعد فایلهات رو بفرستی که یه پیام Accpet توی گوشی میاد ، اوکی بزنی دریافت میشه
همین پیام accept نمیاد!!
از گوشی هم که میخوام چیزی بفرستم بازم اتفاقی نمیوفته!!
با چندتا گوشی هم امتحان کردم...فقط گوشی رو میشناسه و تو فرستادن یا دریافت کردن مشکل داره
ببینید ، شما یه فایل از گوشی به لپ تاپ بفرستید فقط قبلش روی آیکن بلوتوث کلیک راست کنید و Recieved رو بزنید و بعدش فایلتون رو بفرستید ببینید میفرسته؟نقل قول:
اگه وقتی روی آیکن بلوتوس کلیک راست کردید و گزینه های ارسال / دریافت نبود از همون fsquirt روی دسکتاپ همین کارو بکنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نشد ، پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو عوض کنید و 8.1 نصب کنید ( نه فقط برای این مشکل.کلا 8.1 خیلی بهتر از 8 هست ) فقط قبلش حتما از سایت لنوو درایورهای 8.1 رو دانلود کنید
من سفیدشو داشتم نه بیرونش خیلی دیر کثیف میشه اما کیبورد و تاچ پد خیلی زود کثیف میشن و اشغاال بینشون گیر میکنهنقل قول:
با سلام .یه مشکل کوچیک.تا دیشب داشتم با سی دی رامش فیلم میدیدم.اما امروز صبح هر سی دی میندازم اصلا نمیخونه.سی دی رامم از مای کامپیوتر پاک شده.تو منیجر هم روی سی دی رام اون علامت زرد اومده روش.اپدیتم کردم بازم نشد..ممنون میشم راهنمایی کنید..تو بوت سی دی رام رو نشون میده
برو تو device manager تو قسمت مربوط به سی دی رام و دی وی دی رام update یا scan بزن شاید درست شد
لپ تاپ ها دی وی دی رامشون خیلی ضعیفه اصلا برای این کار نیست که سی دی فیلم توش بزاری نگاه کنی !!!
باید فیلم رو کپی کنی تو هارد و نگاش کنی
اپدیتم کردم.اما میشه اخرین اپدیت نصبه.اما اون علامت زرد رنگ نمیره..انیستال کردم بازم نشد.
توی ویندوز سیدی رو نشون نمیده؟نقل قول:
توی بوت تست کردید که نشون میده؟ مثلا سیدی ویندوز بوتیبل بذارید ببینید ، توی بوت نشون میده؟
ویندوزتون چیه؟
توی ویندوز نشون نمیده.توی بوت هست.سی دی بوت گذاشتم اما اجرا نکرد.توی دیوایس منیجر هست اما علامت زرد روشه.
میدونم توی بوت هست ، منظورم اینه که یه سیدی بوت بذارین ، بعد سیسیتم رو ریست کنید و برید از توی بایوس ، با سیدی بالا بیایننقل قول:
اگه اینطوری سیدی رو بالا آورد که هیچ ، مشکل نرم افزاری هست و بهتون میگم چیکار کنید
سی دی ویندوز 8.1 رو گذاشتم.از رو بوت گذاشتم رو سی دی رام.ریست کردم اما دوباره اززرو هارد اومد بالا..
دیسک ویندوز رو درون لپتاپ بزارین و لپتاپ رو با دکمه کوچکی که کنار ورودی شارژر هست روشن کنین. از اونجا دیسک رو بوت کنین ببینین جوتب میده.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اصلا دی وی دی رامت چراغش روشن میشه ؟
با سلام دوباره..بله وقتی سی دی رو میزارم چراغش روشن میشه بعد که دیگه نمیتونه سی دی رو بخونه خاموش میشه.ببنیدالان درایو سی دی توی my computer نیستش.تو قسمت دیوایس منیجر هست یه علامت زرد روشه.انیستال کردم اپدیت کردم..هر کاری بگی کردم.دیشب داشتم فیلم میدیدم..برا دومین بار بود سی دی میرفت داخل سی دی رام..صبح درایوش نبود.تو بوت هم نشون میده.اما از بوتم سی دی بوت گذاشتم بالا نیومد.رفتم صبح نرم افزار گردو گرفتم انتی ویروس نصب کنم سی دی رو نمیخونه که نمیخونه....
میتونه از ویندوز باشه..ویندوزم8.1 هستش..اگه بخام عوض کنم ویندوز رو با usbباید انجام بدم؟
اگر فکر میکنی که از ویندوزه ، که بعید میدونم اینطور باشه میتونی سیستم ریستوری بندازینقل قول:
اما بهترین کار این هست که اگر لپ تاپت گارانتی داره ببریش گارانتی و یا ببریش به یه تعمیرکار نشونش بدی
چون خودت میگی حتی نمیتونست بوت کنه لپ تاپت رو ، پس ربطی به ویندوز نداره
نقل قول:سلامنقل قول:
ببین یه فایل برات آپلود کردم ، دانلود کن و طبق دستور انجام بده ببین درست میشه
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده )
بعد اگه نشد ویندوز 8.1 رو از روی usb نصب کن که مطمئن بشی از ویندوز هست یا نه ( فقط قبلش درایور های وین 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کن.لینک دانلود درایور توی پست اول هست )کد:http://p30up.ir/images/e1mfxaclqa88u1en5s5.rar
سلام
دوستان برنامه ریلتک صدا برای لپتاپ من خیلی تنظیمات کمی داره. روی لپتاپ های دیگه امکانات بیشتری داره.
میخواستم بدونم برای شمام همیتطوریه؟
درضمن من ویندوز 8.1 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین یه فایل برات آپلود کردم ، دانلود کن و طبق دستور انجام بده ببین درست میشه
یه فایل txt هست + یه برنامه ( دو تا فایل جداگانه هست ، هر ذو رو انجام بده
ممنونم ازتون..شب ميرم نصب ميكنم..از يكي پرسيدم گفت ريجستري ويندوزته...
نقل قول:
سلام
بله مال منم همینطوریه.مشکلی نیست
خواهش میکنمنقل قول:
بله درسته.این فایلهایی که براتون آپ کردم که در واقع فیکس کردن همین رجستری هست.حالا تست کنید
ببخشیدا ممنون از فایلتون..اما من ردیف اول و دوم تو فایل متنی رو متوجه نمیشم..run comand..
این خط اولو دوم رو بهم دقیق توضیح میدین..یعنی برم تو run چی بنویسم
مدل SSD دارش رو از کجا میشه گیر اورد؟ دیجی کالا اولش زده بود با SSD الان برداشته .
بچه ها من واسه انتخاب رنگش یه خورده شک دارم ، تو این عکسای تبلیغاتی لپتاپ زیاد خوب خودشو نشون نمیده
میشه چنتا عکس از این نوتبوک بزارید ؟(خودتون عکس از لپتاپتون بگیرید) هم سفیدش هم نوک مدادیش هرکدوم رو که دارید ، خیلی ازتون ممنون میشم :n16:
ممنونم بابت همه راهنماییاتون..درست شد.یه نفس راحت کشیدم..از ریجستری بود
نقل قول:خواهش میکنمنقل قول:
خب مثل اینکه مشکلتون حل شد
ولی به هر حال اونا دو تا فایل جداگانه بودن ، برای این گذاشتم که اگه با اولی درست نشد با دومی درست بشه
باز اگه خواستین استفاده کنین ، جایی مشکل داشتید بگید راهنمایی میکنم
سلامنقل قول:
پست اول چند تا عکس از رنگ قهوه ایی سوخته گذاشتم ، برای رنگ سفید هم توی نت سرچ کنید عکسهای خوبی هستن
تو بازار بگردید باید باشه ، دیجی کالا هم ، بستگی به منفعتش داره ولی آوردن رو میاره بعدا ؛ بازمنقل قول:
آقا حمید رضا ، من عکس تبلیغاتیش رو نمیخوام ، خودم سرچ کرده بودم همش عکساش یطوریه !
میخوام شما اگه زحمتتی براتون نیست یه چنتا عکس از لپتاپتون بگیرید برام آپلود کنید ،خیلی ممنون میشم ازتون :) .
دوستان سوالی داشتم راجع به ویندوز
الان ویندوزم 8ـه.خود فروشنده برام 8 ریخت.من ازش سوال کردم چرا 8.1 نریختی گقت که باگ زیاد داره...!
حالا به نظرتون خودم ویندوز رو عوض کنم؟چون کلی برنامه و بازی نصب کردم ارزش داره که بخاطر ویندوز همشون پاک بشن؟!
تنها مشکل من الان با وین8 بلوتوثش هست که فایل نمیشه فرستاد.
سلامنقل قول:
باگ داره !!! نمیدونم والا شاید داشته باشه - برای منم میخواس 8 نصب کنه گفتم چرا 8.1 نمیریزی اعتراف کرد که دی وی دی ویندوز 8.1 رو نداره و گفتم صبر کن خودم میرم الان از بازار میخرم
البته زیاد رو حرف این مغازه دار ها حساب باز نکن
من خودم تو مغازه یارو از صبح تا ظهر بودم یه حرفایی به ملت میزد داشت میترکیدم از خنده زیر چشمی بهم نگاه میکرد بعد به یارو یه چیزی میگفت:n02:
باگ ؟؟؟!!!نقل قول:
از لحاظ باگ داشتن بخوایم در نظر بگیریم
از 8 خیلی بهتره و امنیت بیشتری داشته
احمالا نداشته ویندوز 8.1 خواسته بپیچونه
محتوای مخفی: یه واقعیت
شما باید دنبال لپ تاپ با هاردهای SSHD بگردید که معمولا 1 ترابایت هارد معمولی با 8 گیگ حافظه ناند هستند.نقل قول:
روی جعبه اش هم باید مشخص شده باشد که هاردش معمولی است یا sshd.
راستش من رنگ لپ تاپم قهوه ایی سوخته هست.که عکس همین لپ تاپ هم از تمامی نماها توی پست اول گذاشتم.اگه بخوام عکس بگیرم هم همینطوریه میشهنقل قول:
حالا شما عکس های پست اول رو نگاه کن ، اگه راضی نشدی بگو برات عکس بزارم
برای سفید هم سرچ کن یا درخواست بده دوستایی که رنگ سفید دارن ، برات عکس بذارن
سلامنقل قول:
ممنون.
من نمیخواستم.جناب mbadboy7 میخواستن.:n16: