سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18:
Printable View
سلام
تو بلو استک چرا برنامه هایی مثل لاین و بی تالک و.. (کجه) افقی باز میکنه؟؟؟
راه حل دوستان؟؟:V18:
سلام ورژن BlueStacks.0.9.11.4119روی سیستمی با ویندوز 7 و رم 6 نصب کردم اما ازوقتی نصب کردم و رفتم سراغ نصب برنامه های اندرویدی مدام اررور صفحه ابی memory dumping میاد چرا ? دو تا هم بیشتر برنامه نصب نکردم !!!
بی زحمت راهنمایی کنین؟؟
بچه ها دقیقا چه ورژنی ازبلواستک روی ویندوز 7 ، 64 بیتی درست اجرا میشه ؟؟تو پست بالا نوشتم که اون ورژنهمش خطای صفحه ابی مموری دامپ می داد دو بار هم نص و حذف کردم بی زحمت بگین مرسی
اقا کسی نیست ای دو سوال بالا رو راهنمایی کنه !!نقل قول:
هر دو ورژن BlueStacks.0.9.6.4092و BlueStacks.0.9.11.4119.exe نصب کردم روی یک کامپیوتر به درستی اجرا میشن اما روی ویندوز 7 و64 بیتی نه !!! کسی می دونه مشکل از چی میتونه باشع :(
دوستان BlueStacks رو وقتی باز میکنم نوار بالایش پشت سرهم چشمک میزنه طوری که مجبورم ببندمش و بی خیالش بشم. چه راهی برای این مشکل هست؟
سلام تو رو خدا کمک کنید ورژن 07 رو حذف کردم الان ورژن جدید 09 وسط نصب یه فایلی میخواد که مربوط به 07 میشه باید چیکار کنم؟
سلام لطفا کمکم کنید این پیغام میده در ضمن میخوام جذفش کنم نمیشه ارور میده لطفا کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو اینستاگرام وقتی یه عکس میخوام بزار اینطوری میشه و هنگ میکنه کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام خسنه نباشید
من از دیروز هی دارم ورژن های مختلف این برنامه رو دانلود میکنم و نصب میکنم ولی هیچکدوم اجرا نمیشن
یعنی کاملا نصب میشن ولی وقتی که نصب شد روی برنامه کلیک میکنم اجرا نمیشه هر چقدرم صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
خواهشا کمکم کنید دیگه دیوونم کرد :n28:
سلام دوستان امروز میخواستم برنامه رو اجرا کنم یهو بعد از چند ثانیه بسته میشه دلیلش چیه لطفا کمک کنید
سلام من همه ی این کارارو کردم ولی تو فولدر Output چیزی نیست که جایگزین کنمنقل قول:
سلام.
چطوری رو این برنامه هیتلر شکن نصب کنم؟
برای APP SYNC میخوامش خواهش میکنم راهنمایی کنین؟
سلام دوستان
من ورژن 0.9.4.4078 رو دارم برای تعیین location برنامه های زیادی نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.تنظیمات دستیه خاصی دازه؟؟چیکار کنم؟از شماها کسی تووی این ورژن تونسته location انتخاب کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین.پیشاپیش عیدتون هم مبارک:n16:
توروخدا راهنمایی کنید بچه هانقل قول:
اسم ورژن هایی که نصب کردین با مشخصات سیستم هاتون رو بگین کارم خیلی گیره یه شبیه سارز اندروید هست مرسی
سلام ...چجوري ميتونم يه متني رو از يه جايي كپي و تو بلواستكس پيست كنم؟نقل قول:
سلام
چطوری پوشه ی بلواستیک رو حذف کنم؟
ورژن جدیدش رو میخوام نصب کنم ولی نصب نمیشه
سلام
خسته نباشین
چرا bluestacks من از ظهر امروز تو لود اولیه <initializing > گیر میکنه و بالا نمیاره؟
سایتش هم که میخوام برم error 403 forbidden میده
چاره چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید
سلام به همگی
من bluestacks بعد از چند دقیقه باعث می شه کل کامپیوتر هنگ کنه برای حل این حتی ویندوز هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد(یه ویندوز دیگه جدید گرفتم نصب کردم) حتی چندین نسخه دیگه از bluestacksگرفتم ولی........
بعضی موقع ها که هنگ نمی کنه blue screen میاد اینو رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم اون مشکل هنگی نداشت ولی بعضی موقع ها blue screen میاد.
خیلی ممنون میشم کمک کنید
سلام اپرامینی هیلترشکن کسی تونسته رو نسخه روت این برنامه نصب کنه که اجرا بشه؟ من نصب میکنم اجرا نمیشه :(
سال نو مبارک :n16:
فراموش کردم این نوید رو بدم که ورژن 0.9.17 هم منتشر شد . همچنان به دنبال offline installer هستم ( که نیست ! )
نرم افزار های گذر از تحریم برای اندروید روی دستگاههای فیزیکی جوابگو هستند .نقل قول:
برای رفع مشکل از ابزار های گذر از تحریم تحت ویندوز استفاده کنید .
مشخصات سیستم ؟ ورژن bluestacks ؟نقل قول:
در ورژن های جدید مشکل Intializing رفع شده است . به آخرین نسخه فعلی آپگرید کنین . ترجیها نسخه قبل را به صورت کامل از روی سیستم حذف و فایل های باقیمانده را به صورت کامل پاکسازی کنید .نقل قول:
در صورتی که نمیتوانید bluestacks را حذق کنین از نرم افزار های پاکسازی سیستم استفاده کنید .نقل قول:
برای راهنمایی بهتر به انجمن های تخصصی نرم افزار مراجعه کنید .
bluestacks قابلیت اشتراک گذاری کلیپبورد با سیستم عامل میزبان را داراست . به راحتی می توانید متن را از میزبان کپی و در نرم افزار پیست کنید .نقل قول:
برای بنده با نرم افزار های fake location که جواب میداد . البته آخرین بار از این نرم افزار ها زمانی استفاده کردم که Bluestacks هنوز از اندروید ICS استفاده میکرد .نقل قول:
عید شما هم مبارک !
دوست عزیز آموزش قدیمی هستش . ورژن های جدید به صورت pre root عرضه شده اند .نقل قول:
CPU: Dual core 3 ghz intel e7500
GPU: Gt630 2GB
ram : 4 gb
version: 0.9.8 و 0.9.11
نرم افزار whocrashed رو دانلود و نصب کنین . سپس نرم افزار رو نصب و اجرا و پس از انتخاب گزینه ی analyze ، در آخر file >>> export یه خروجی بگیرین و در یک مکان مناسب خروجی رو آپلود کنین تا بررسی کنمنقل قول:
با سلام . پس از تست 0.9.17 متوجه شدم bluestacks بلاخره تصمیم گرفته تغییرات اساسی در این ورژن بده .
میزان رم قابل استفاده در این ورژن از 768 مگابایت به ماکزیمم 1817 مگابایت افزایش یافته .
همچنین ظاهرا قابلیت استفاده از چندین هسته نیز وجود داره به علت اینکه تعداد پردازنده های معرفی شده به شبیه ساز با تعداد هسته های پردازنده برابری می کنه در صورتی که در ورژن های قبلی از یک هسته استفاده میشد . هرچند تفاوتی در benchmark ها مشاهده نکردم اما تفاوت سرعت به وضوح قابل احساس هست مخصوصا در هنگام نصب برنامه ها که چندین برابر سریعتر شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه می کنم قبل از آپگرید به آخرین نسخه حتما از اطلاعات شخصی خود بک آپ بگیرین
سلام
مشکلی که من دارم این هست که تو مرحله App-sync وقتی جیمیل رو وارد میکنم، تو مرحله logging in گیر میکنه و وارد جیمیل نمیشه ... البته جیمیل رو تو مرحله قبلش شناخته ولی موقع enable sync نمیتونه لاگ این بشه ...
مشکل از کجاست ؟!
چطوری شک (shake) رو تو بلواستک اجرا کنم ؟
یه برنامه هست Aurora که نصبش کردم
و آموزشش هم تو یوتوب دیدم
طبقه اموزش رفتم جلو
ولی کار نکرد !
کسی میتونه راهنمای کنه ؟! :n37:
ممنونم
سلام.چرا بعد از عوض کردن ویندوز سون.برنامه بلو استاکس تو بازی کلش هنگ میکنه؟
بررسی کردم .نقل قول:
قطعی نیست اما به احتمال زیاد مشکل برمیگرده به عدم بازخوانی اطلاعات مربوطه از طریق دستگاه ذخیره سازیتون ( SSD یا HDD ) .
در این صورت Checkdisk ممکنه مشکلتون رو برطرف کنه . اما بهتره وضعیت سلامتی هاردتون بررسی بشه
برای راهنمایی بیشتر در این ارتباط و بررسی وضعیت دستگاه ذخیره سازیتون به انجمن های هارد دیسک مراجعه کنین :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=228
مشکل با استفاده از ابزار های گذر از تحریم مناسب حل میشه . برای بنده هم بدون استفاده از ابزار های گذر از تحریم sync نمیشد .نقل قول:
چک دیسک کردم حتی دیفرگمنت هم کردم نرم افزار هم گرفتم برای وضعیت سلامتش رو چک کنمنقل قول:
متاسفانه تغیری نکرد :n03:
ممکنه با سخت افزار ها سازگار نباشه؟:n13:
سلام خسته نباشید
من این برنامه رو نصب کردم مشکلی نداشت یک مدت زمانی هم طول کشید تا دیتا هاشو دانلود کنه بعد از تموم شدن الان حدود 2 ساعت داره برنامه لودینگ میشه بالا نمیاد مشکل از کجاست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من میخوام بازی کلش رو اجرا کنم نمیشه
تا اینجا میاد بازی ولی گیر میکنه.صدای بازی میاد ولی تصویرش همین میمونه
لطفا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من مشکل دارم با برنامه sign in نمیکنه.. الان من مرحله اول سینس رو رفتم app store sync h اوکیه ..
میره وارد گوگل میشه ایدی پسورد میخواد .. میره لاگین کنه که نمیکنه
مشکل از اینترنت شماستنقل قول:
دو صفحه قبل توضیح داده شده .نقل قول:
-------------------------------------
متاسفانه دوستان اینجا هیچکس فعالیتی نداره برای پاسخگویی به سوالات . کسانی هم که سوال میپرسند عموما تکراری هستش و حتی حوصله جستجو هم ندارند .
بنا به همین دلایل شخصا تصمیم گرفتم تا اطلاع ثانوی از پاسخگویی به این تاپیک خودداری کنم
خواهشا سوالات مربوط به این تاپیک رو در پروفایل بنده یا پیام خصوصی مطرح نفرمایید به هیچ عنوان پاسخ داده نمی شود
با تشکر:n40:
سلام
دوستان به جز bluestacks شبیه ساز دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟
من با bluestacks مشکل دارم
اگر پست هم خارج قوانین انجمن هست پاک کنید
ببخشید
سلام
میشه بهم کمک کنید خسته شدم روی لبتابم وایبر نصب نمیشه
توضیحاتو کامل میدم اگه کاربر دیگه ای همین مشگل و داشت حل بشه
بنده رفتم مو به مو تمام مراحل بالا رو رفتم و وایبر خیلی قشنگ نصب شد و من تونستم ازش یک روز استفاده کنم
تا اینکه یک روز خواستم روی گوشی یکی از دوستام وایبر نصب کنم
اول رفتم وایبر همون گوشی و دانلود کردم و داخل لبتابم اجرا کردم …
که از اون به بعد دیگه وایبرم تو لبتابم نابود شد
وقتی وارد وایبر میشدم بعد 5 ثانیه می افتادم بیرون و میرفتم تو صفحه اصلی نرم افزار BlueStacks
البته بازی های دیگه اونجا بودن که اجرا میشدن
هر گاری کردم وایبر و پاک کنم همون کارهارو از اول انجام بدم نشد که نشد
اصل برنامه تو ویندوزم ریشه کرده بود
تا اینکه توسط نرم افزاری geek uninstaller همه برنامه رو به کل هم وایبر و هم نرم افزار BlueStacks
از لبتابم پاک کردم که دیدم بله کلا حذف شد و امروز خواستم دوباره برنامه رو از اول دانلود و اجرا کنم
اول برنامه وایبرو دانلود کردم که خوب اجرا نشد و بعدش که رفتم نرم افزار BlueStacks و نصب کنم تا 95 درصد نصب میره ولی نصبش کامل نمیشه و ارور میده
با ای پی خودم هم نتونستم وارد سایت دانلود نرم افزار BlueStacks بشم که تونستم با تغییر ای پی واردش بشم
نمیدونم چکار کنم از جاهای دیگه باحجم 230 میگ هم نرم افزار BlueStacks دانلود کردم اما نصب کامل نمیشه
چکار کنم
ممنون
سلام به دوستان عزیز
من مشکل در google play در برنامه Bluestacks دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.
موقعی که برنامه را اجرا میکنم بهم پیام میده که خدمات گوگل پلی که برخی از برنامه های شما به آن وابسته است توسط دستگاه شما پشتیبانی نمیشود .
چیکار کنم نمیتونم بلواستیکس رو پاک کنم چون بازی کلش روش نصیه و لیولم بالاست
لطفا اساتید کمک کنند
ممنون
سلام اگه با اجرای وایبر در bluestacks مشکل داری باید بگم که ورژن 5.0.0.4090 وایبرو نصب کنی مشکلت حل میشه :)نقل قول:
برای دانلود از سایت ایرانی استفاده کن ------
بلواستک root نصب کن شاید مشکلت حل بشه... من رو ویندوز 7 راحت اجرا کردم ولی یکی از دوستام رو ویندوز 8 براش اررور میداد
سلام بهتره بازی کلشتو رو جیمیلت سیو کنی که دیگه مشکلی نداشته باشی :) من خودم از استور mobogenie استفاده میکنم برای دانلود و اپدیت برنامه هامنقل قول:
سلام andy و youwaveنقل قول: