ای کاش زایتسف و بازیکنای اصلی ایتالیا ایران میبودن و با همین برد انتقاممون رو ازشون میگرفتیم....اینطوری پیروزیمون دلچسب تر میشد.(ولی همینش هم عالی بود!):n02:
Printable View
ای کاش زایتسف و بازیکنای اصلی ایتالیا ایران میبودن و با همین برد انتقاممون رو ازشون میگرفتیم....اینطوری پیروزیمون دلچسب تر میشد.(ولی همینش هم عالی بود!):n02:
البته اون موقع هم شاید نمیبردیم !!!نقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
اینم ممکن بودنقل قول:
ولی بازیکنامون امروز واقعا سرحال بازی میکردن و روز خوبشون بود و ایتالیا رو هم در سه ست با فاصله پوئن خوبی بردن.
اگه ایتالیا با تیم اصلیش میومد من مطمئنم اصلا کار راحتی مثل 2 بازی اول نداشتن
دليل تأخير در ورود به زمين بين ست دوم و سوم چي بود؟ چيزي در حدود 10 دقيقه طول كشيد در حاليكه وقت قانوني استراحت بين دو ست تنها سه دقيقه است.
3 امتیاز بازی مهمترین نکته برای ما بود که بچه ها به خوبی از پس بازی در اومدن
فعلا یدونه 3-0 جلوی برزیل و یه دونه هم برابر ایتالیا
یه 3-0 هم لهستان رو بزنیم عالی میشه
ایشالله بازی اصلیمون در فینال رقابتها مقابل تیم اصلی ایتالیا:n01:
من یاد بازیهای ژاپن افتادم که برای تبلیغات همچین تاخیری میدننقل قول:
بعید نیست ایجا هم همون باشه!
امروز تیم ما عالی بود و از بازیشون لذت بردم. ایشالا بازی دوم رو هم با همین روحیه و آمادگی بازی کنن تا 3 امتیاز اون رو هم بگیریم.
تا این لحظه که لهستان یه ست رو از برزیل گرفته. به نظر میاد 4 تا بازی فینال گونه با لهستان داریم که امیدوارم تویه ایران بتونیم حداکثر امتیاز رو ازش بگیریم تا با خیالی آسوده 2 تا بازی بعدی رو مقابلش برگزار کنیم.
به نظر می رسه برزیل تیم حذف شده این گروه باشه !
درسته ...ولی به نظر من این تیمی که به ایران اومده بود اصلا در حد و اندازه های لیگ جهانی نبود ...نقل قول:
ولی از بازی عالی بچه ها هم نمیشه گذشت ...
حالا سه امتیاز رو که گرفتیم ..سه امتیاز بعدی رو هم خواهیم گرفت
مهم اینه که بریم بالا
بله برای تبلیغات این اجازه رو گرفتننقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
ایتالیا فقط زایتسف رو نداشته باشه جلوی ایران به مشکل میخوره این ترکیب که زیادی سهل بود :n01:
البته فراموش نکنیم ایران تا وقتی از حریف چند امتیاز جلو باشه راحتتر بازی میکنه. این بازی اصلاً عقب افتادیم؟!
به عنوان دو تا بازی تدارکاتی قبل از بازی با لهستان میشه بهش نگاه کرد (اعتماد به سقف بالا :دی )
این ویدئوچک هم احتمالاً چند تا تبصره بهش اضافه بشه! قشنگ در حد تایم اوت کارایی داره و میتونه بازی رو به تأخیر بندازه.
فعلاً برزيل دو ست اول بازي با لهستانو با نتابج 25-20 و 25-21 باخته.
اينطوري پيش بره فكر نميكنم بتونيم روي برزيل براي امتياز گرفتن از لهستان حساب باز كنيم و مجبوريم در بازي رو در رو مقابل لهستان پيروز بشيم تا بعنوان تيم دوم به مرحله نهايي بريم.
بازی خیلی خوبی رو انجام دادن بچه ها
به نظر من ایتالیا کمی مغرور اون 19 امتیازی که بدست آورده شد
واسه همین انگیزشون رو از دست دادن.
اون 4 تا بازی مقابل برزیل تیم مارو واقعا تقویت کرد از هر نظر برای همین به راحتی
ایتالیا رو شکست دادیم
نیروی انتظامی خانمهایی که برای دیدن مسابقه والیبال ایران - ایتالیا به سالن 12 هزار نفری آزادی رفته بودند را بیرون کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ برخلاف گذشته كه مدتی با ورود بانوان به سالن 12 هزار نفری آزادی برای دیدن مسابقات تیم ملی والیبال مخالفت نمیشد، حالا نیروی انتظامی سفت و سخت با این ماجرا مقابله میكند. امروز بازی والیبال ایران - ایتالیا در سالن آزادی برگزار میشود و خانمها هم از آنجا كه میدانند نیروی انتظامی به آنها اجازه ورود نمیدهد، به ورزشگاه نرفته بودند. اما تعدادی از خانمهای خبرنگار كه آیدی كارت فدراسیون والیبال را هم گرفته بودند، ابتدا وارد سالن شدند و پس از دقایقی مسئولان نیروی انتظامی آنها را به بیرون از ورزشگاه هدایت كردند. مسئولان نیروی انتظامی به این خبرنگاران گفتند كه فقط خانمهایی كه از عوامل اجرایی مسابقه هستند حق حضور در سالن را دارند.
+
راستی از اینجا هم می تونین بازیهای والیببال رو زنده ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد برزیل حذف شده گروه هست .
احتمالا برزیل بازی بعد رو هم واگذار میکنه و من فکر نمیکنم مقابل تیم ایتالیا ( با نفرات اصلی بازی میکنن ) بتونه دووم بیاره .
من که خیلی امیدوارم به گروه و بلاخص بچه های با غیرتمون .
برد لهستان جلوی برزیل به نفع ما هستشنقل قول:
از گروه ما 3 تیم صعود میکنه و اگه لهستان 6 امتیاز از برزیل بگیره و ما هم از ایتالیا 6 امتیاز بگیریم اختلاف ما با برزیل به 5 امتیاز میرسه و در اون صورت چون برزیل 2 بازی با ایتالیا داره و ما 4 بازی با لهستان، تنها کافیه که از 4 بازیمون جلوی لهستان 2 امتیاز بگیریم تا بریم مرحله نهایی
بازی لهستان در چه سطحی هست -میتونه برای ایران خطری ایجاد کنه-؟
آرژانتین با ولاسکو از 9 بازی 20 امتیاز گرفته تیم دوم جدوله
در گروهی که ژاپن با یک امتیاز از 8 بازی در قعر جدوله:n15:
اگه ایتالیا به همین رویه ادامه بده و جلوی برزیل هم همین داستان باشه ما شانس اول شدن در این گروه رو هم داریم:n01:
فرض اینکه بازیهای یکشنبه مشابه جمعه باشه و برزیل هم 5-6 امتیاز از دو بازی آخرش با ایتالیا بگیره اون وقت ایتالیا 19-20 امتیازی و برزیل 13-14 امتیازی میشن
ایران هم 13 و لهستان 14 امتیازی و فقط 4 بازی ایران مقابل لهستان باقی میمونه که 12 امتیاز داره
البته مهمترین نکته، صعود از این گروهه چون اول شدن در این گروه و سوم شدنش هیج تفاوتی در رده بندی نهایی ایجاد نمیکنه و همه چیز بسته به عملکرد تیمها در بازیهای فینال خواهد داشت
صعود ما هم با یه پیروزی 3 امتیازی دیگه مقابل ایتالیا و پیروزی لهستان، بالای 90% تضمین میشه
براي صعود حرف شما درسته ولي من براي اول دومي ميگم.نقل قول:
مابا این تیم دره پیتی ایتالیا بدترین اشتباهات داشتیم درسته بردیم ولی حالم از این بازی بهم خورد ماباید همه ست هارو25به 8یا9می بردیم مابرزیل به اون قوی روبردیم نباید بااین ترکیب اشغال ایتالیا اون نتایج روبگیر یم اسکواچ اصلا بدرد نمی خوره نمیدونه کی وقت استراحت وبه موقع بگیره
یه اشتباهی که تواین بازی کرد اسکوچیچ اووردن اون بازی کنی بودکه گزارشگرگفت ای ازتیم ملی خداحافظی کرده ولی ازدوباره برگشته همین بازیکن تر زد به تیم دیدید که بازی بلد نبود چراقبلیه نیومد که توبازی برزیل بود مادرشرایطی مثل ایتالیا نیستیم که ریسک کنیم
اونطور که مربی ایتالیا گفته بازی با برزیل، با ترکیب کامل بازی می کنه، بنابراین قطعا رویه ایتالیا این نخواهد بود.نقل قول:
هیچ کس هنوز نتونسته جای ظریف و پر کنه
انشاالله با تمریناتش به امادگی برسه
دفاع روی تور تیم واقعا افتضاحه تقریبا بین نود تا درصد توپ های برگشتی تیم حریف امتیاز داشته
Sent from my Nokia 1100
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خ:n02: دلم برای شما یه ذره شده بودنقل قول:
بازی رو هم که 3-0 میبریم بازم انتقاد !! دیگه باید هر ست رو 25 بر 0 ببرند تا یکم راضی بشیم!
دم همشون گرم. تا همین جاش هم نمره 20 دارند بقیه بازی ها هم پیشکش
شما فکر کنم تا الان بازیها رو کامل ندیدی یا تو فاز دیگه ای بودی جوری که اسم فرهاد ظریف رو هم نمیدونینقل قول:
اولا وقتی دو تیم در حد قدرت خودشون بازی کنن کیفیت بازی میره بالا ولی اگه یکی از تیم ها سطحش پایین تر باشه مطمئنا سطح تیم قوی تر هم افت میکنه و این طبیعی هست
دوما فرهاد ظریف یکی بهترین بازیکن های فعلی والیبال هست اتفاقا تنها بازیکنی که تو بازیهای گذشته در حد بقیه بچه ها نبود همین علیزاده بود
واليبال ايران چند قدم تا فينال ليگ جهاني
ملي پوشان واليبال ايران با کسب 10 امتياز از 7 بازي نخست خود اميد زيادي دارند که به دور نهايي ليگ جهاني صعود کنند. آنها حساب ويژه اي روي دومين پيروزي خود مقابل ايتاليا باز کرده اند. طبق برنامه مسابقات ليگ جهاني واليبال از هر يک از گروه هاي A و B دو تيم به دور نهايي مسابقات صعود ميکنند. همچنين حضور ايتاليا در مرحله نهايي با توجه به ميزباني اين تيم در مرحله نهايي قطعي است.
از اما جمع 12 تيم دسته دوم ليگ جهاني نيز يک تيم به مرحله نهايي صعود مي کند. يعني بهترين تيم از گروه هاي C، D و E نيز به عنوان ششمين فيناليست ليگ جهاني عازم فلورانس ايتاليا مي شود.
مرحله نهايي ليگ جهاني 25 الي 30 تير ماه در شهر فلورانس ايتاليا برگزار مي شود.
در گروه A ليگ جهاني ايتاليا با 19 امتياز از 9 بازي صدرنشين است. از آن جايي که اين تيم به واسطه ميزباني مرحله نهايي به صورت مستقيم به فينال صعود مي کند، از گروه A تيم هاي دوم و سوم هم به دور نهايي راه پيدا خواهند کرد. فعلا در جدول رده بندي اين گروه وضعيت تيم هاي ايران و لهستان از برزيل بهتر است. برزيلي ها از 8 بازي نخست خود تنها 8 امتياز دارند. آن ها يک بازي دشوار در لهستان و دو بازي بسيار سخت در خاک ايتاليا خواهند داشت. بعيد به نظر مي رسد شاگردان رزنده بتوانند در چهار بازي پيش روي خود همه امتيازها را جمع کنند.
از سوي ديگر تيم ايران با کسب 10 امتياز از 7 بازي نخست خود اميد زيادي دارد که از پنج بازي پيش روي خود حداکثر امتياز ها را کسب کند. ايران در سه بازي ميزبان است و با بهره بردن از امتياز بازي در سالن 12 هزار نفري آزادي اميد زيادي به برد مقابل ايتاليا و لهستان دارد.
امروز در جرايد در مورد قرار گرفتن واليبال ايران در آستانه حذف از ليگ جهاني شنيدم. كسي ميدونه جريان چيه؟
کدوم جراید؟ خودت خوندی یا شنیدی؟ در هر صورت چرته و این برزیله که در آستانه حذفه نه ایران.نقل قول:
نقل قول:!کد:http://www.khabarsport.com/detail/23877/toop/vollyball
آها درباره اجازه ندادن ورود خانم ها. من فکر کردم درباره امتیاز و رفتن به مرحله فینال هست. ببخشید!نقل قول:
برای امتیاز منفی ناظر بازی فکر کنم اینو برای دور بعدی لحاظ کنند چون مرحله اول تقریبا تمومه و فینال هم ایران میزبانی نداره.
احتملا برای سالهای دیگه که ایران در خواست میزبانی بخواد بده تاثیر داره. اونم ایشالا با فشار فدراسیون جهانی روی فدراسیون ایران حل میشه.
شبکه IRIB HD TEST برای مشهد هم باز شده. فکر کنم بقیه شهرستان ها هم همینطوره. میتونید از شبکه 23 ببینید.
این کسایی که ویدئو چک انجام میدن ایرانی هستن ؟؟؟
واقعا کار با دستگاه ها رو بلد نیستن ؟؟ !! :n13:
نیم ساعت طول میکشه تا چک کنن آخرش هم اشتباه !! :n29:
این ایتالیا ضعیفه حال نمیده:دی
اینا چرا یهو اینجوری شدن ؟؟ :n02:
ما رو اعتماد به نفس کاذب گرفت یا اونا به خودشون اومدن ؟:n02:
این عبادی پور سرطان تیمه...
بنده غلط کردم:|نقل قول:
بازی تازه الان قشنگ شده هیجان داره : دی
والیبال ایتالیا هم دابل شد:n17:
با 8 بازی و 13 امتیاز به طور موقت در رده دوم قرار گرفتیم:n05:
برای صعود به مرحله بعد از 4 بازی باقی مانده 5 امتیاز میخواهیم.
البته اگر امشب برزیل امتیاز نگیره میشه فقط 2 امتیاز:n02:
دابل شدن ایتالیا رو بهتون تبریک می گم
چندتا سوال :
ظریف چندتا بازی قبلی نبود کجا بود ؟
الان ایتالیا داشت با تیم دوم خودش بازی میکرد؟
کدوم بازیکنان از جام قبلی الان تو تیم ملی نیستن ؟
آقا تبریک. ما مثلا سر کلاس بودم. همه هدفون تو گوش از رادیو بازی رو گوش میدادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو جدول وضعیت چطوریه؟
چرا ایتالیا این بازی رو جدی نگرفت؟؟؟
:دینقل قول:
ما مثلا سر کلاس بودم
سر کلاس ادبیات :دی
شوخی :n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]