از کجا دانلودش کنم لطفا لینک بدید.نقل قول:
Printable View
از کجا دانلودش کنم لطفا لینک بدید.نقل قول:
از سایت P30Dayنقل قول:
البته این برنامه مخصوص این نسخه کالاف درست شده
توی پست دانلودش میتونید لینکشو پیدا کنید
ram fix سايت دانلود دات اى ار هم دارهنقل قول:
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
دیگه میخوام بازی رو پاک کنم.برای قضیه ی dx10 هیچی نیومد؟
رم فیکس را هم دانلود کردم حالا دیگه وقتی روی آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و بازی هم بالا نمیاد. حتی اون خطاها و ارورهای قبلی هم دیگه نمیاد:n13: دیگه باید چیکارکنم؟نقل قول:
درود دوستان
من سیستمم برای بازی اوکی هست ، رم 8 ، ویندوز 7 64 و کارت گرافیک 630 2 گیگ
بازی هم کردم تا 1 جاهایی ، اما الان هر چی وارد بازی میشم ، هنگ میکنه و همونجا میمونه ، اگر خییییلی صبر کنم ( شاید بعد از 15 دقیقه ) بازی لود میشه ، اما هر سری همینطوری میشه
مشکل از کجاس !؟
اگه بیاد حتما توی سایت های معتبر گذاشته میشهنقل قول:
ولی خیلی بعید میدونم که بیاد
چون همینطوریش با کارت DX11 هم نمیشه اجراش کرد
دیگه چه برسه به کارت های قدیمی
چند تا علت دارهنقل قول:
1-کلا این بازی پر باگه و اینم یکی از بدترین باگ هاشه.باید یه جوری باهاش بسازی تا تموم شه.مثه خودم
2-اگه آپدیت 1 و 2 رو نصب کردی همین الان کل بازی رو پاک کن و دوباره بدون آپدیت امتحانش کن
3-ممکنه درایور گرافیکت قدیمی باشه و گرافت ضعیف باشه که احتمالا همینطورم هست
سلام آقا چی شد کسی نمیدونه چطور این مشکلو میشه حل کرد؟!!نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟نقل قول:
یه بار دیگه اپدیتو بریز بعدش رم فیکسو بریز ببین چی میشه؟نقل قول:
مرسی دوست مننقل قول:
آپدیت ها رو نصب کردم ، پاک میکنم ، امیدوارم اوکی شه !
گرافیکه وقتی همه چیز رو نرمال بود ، خیییلی روان بازی رو اجرا میکرد ، مشکی نداشت ، آخرین آپدیتِ کارت گرافیکم مالِ 2 روز پیشه که انجام دادم
مرسی
سلام
به چه صورت می توان فایل 24 گیگابایتی روی دی وی دی 4.7 ریخت؟
فایل رو به قسمت های فشرده شده کوچک تر تقسیم میکنند ! مثل تکه های پازل !نقل قول:
فایل دانلود شده از24 قسمت 1گیگابایتی تشکیل شدهنقل قول:
میخوام مثل dvdهای بازی ها وقتی dvd ها رو میزارم بترتیب دیسک 1و2و3و4 بخواد
جای این سوال اینجا نیستنقل قول:
اما :
میتونید پارت 5 رو بشکونید ، 2 تا 500 مگی از توش درآد
بعد 4.5 گیگی روی 1 دی وی دی میزنید دیگه
همینطور برای فایل های دیگه
به طور اتوماتیک برای آن زیپ کردن ، از شما میخوات که اون فایلی رو که نیست بگذارید ، یعنی میشه دی وی دی بعدی
لطفا" این بحث رو اینجا ادامه ندید دوست من
سپاس
مرسی دوست مننقل قول:
آپدیت ها رو نصب کردم ، پاک میکنم ، امیدوارم اوکی شه !
گرافیکه وقتی همه چیز رو نرمال بود ، خیییلی روان بازی رو اجرا میکرد ، مشکی نداشت ، آخرین آپدیتِ کارت گرافیکم مالِ 2 روز پیشه که انجام دادم
مرسی
من از ابتدا نصب کردم بدون آپدیت ها ، مشکل پابرجاست :(نقل قول:
GT310 M Notebookeنقل قول:
آخرین ورژن گرافیکت رو ریختی ؟؟؟!!! (منم مشکل تو رو داشتم که حلش کردم)نقل قول:
اره ریختم خب ولی درست نشد که نشدنقل قول:
کارت گرافيکت دايرکت ايکس ١١ساپورت نميکنه.نقل قول:
فکر نکنم اینطور باشه چون خود سایت سازنده بازی اعلام کرده با گرافیک پایین تر ازین ها یعنی 9800 هم بازی رو میشه اجرا کردنقل قول:
سلام
کلا فکر میکنم این شرکتهای بازی ساز با این کارا میخوان کاربر ها را بسوی کنسول های بازی سوق بدن الان ببینید چند نفر این مشکلات را دارند . در خارج از ایران باید برای ویندوز 64 بیتی کلی پول داد ، رم را باید آپگرید کرد ، اگر کارت گرافیک ضعیف داشت باید یک پولی را هم خرج این مورد بکنی. سر هم برای این بازی باید یک پی سی جدید دست وپا کرد که قیمتش از یک کنسول ایکس باکس یا 360 خیلی بیشتر است تازه باگ های نسخه پی سی را هم ندارند . واقعا بازی با کامپیوتر دیگر مقرون به صرفه نیست.
من نظرتو قبول ندارمنقل قول:
اولاً همه خوب میدونن لذت بازی با پی سی چقدر بالاست و اخیراً هم رئیس انودیا اینو به صراحت گفت و گفتش که شرکت هایی که کنسول درست کردن میدونن نمیتونن با پی سی رقابت کنن
ثانیاً این مشکلاتی که الان من و شما داریم روش بحث میکنیم بخاطر اینه که نسخه هایی که به من و شما میرسه نسخه اصلی بازی نیست بلکه کرک شده و دستکاری شده و برای همین این مشکلات هم داره و شرکت های سازنده بخاطر اینکه کرکرها نتونن بازی و سورس اونو باز کنن خیلی سختش کردن وگرنه الان ببینید دیگه رم فیکس نرم افزاری که هستش و اون فایلی که هستش خیلی وقته درست شده اینطوری نیست که الان بخاطر این بازی درست شده باشه ولی الان کاربردش خیلی مشهوده
ثالثاً همه کسایی که با ایکس باکس بازی کردن خوب میدونن آپدیت کردن که یکی از مشکلات اصلی ایکس باکس بازها هستش چقدر درد سر داره پس اینطوری هم نیست ضمناً باگ ایجاد شده تو بازی هم بخاطر همین دستکاری کردن ها کرکرهاست نه از اصل بازی و بدونید که تو بازی های ایکس باکس و پلی استیشن هم باگ خیلی زیاده
رابعاً اگر اینطور بود که شرکت های بازی ساز بدنبال این بودن که اینطوری بشه طبق فرض شما که صد درصد غلط هستش پس ببخشید این رقابت انودیا و ای تی آی و همچنین اینتل و ای ام دی در ساپورت از لپ تاپ ها و کامپیوترهای خونگی بر سر سیستم هایی گیمر پس الکیه؟!!!؟؟؟!!!نگاه کنید ام اس آی/لنووو/دل/ایسوز و شرکت های نوظهور دیگه چطوری دارن تو ساخت چیپ های مخصوص گیم رقابت میکنن
دقیقا با نظرتون موافقمنقل قول:
بعد از رابعا نمیدونم چیه ولی همون:من اجرای بازی رو ایکس باکس دیدم رو ی پی سی نسبتا قوی(بالاترین تنظیمات) هم دیدم کیفیت پی سی ی سرو گردن از ایکس باکس بالاتره هم فریم ریت بالاتر بود و کیفیت تصویر و تکسچرها و نورپردازی و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو دارم!!!!!!
پلیز هلپ
گرافیکم gfotrce9400gt 1gb
این بازی نیاز به کارت گرافیکی که دایرکت ایکس 11 ساپورت کنه دارهنقل قول:
اگه صفحات قبل می خوندید خیلیا مشکل داشتند
به نقل از playstation 3 عزیز:
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD4000 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-GT410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL
صفحه اول همین فروم نوشته
بلاخره راه حلشو پیدا کردم
وقتی اپدیت 1 رو نصب میکنم و اون فیکس (واسه رم های 2 گیگی)رو کپی میکنم این ارور میاد و وقتی یس مینکم استوپ ورکین میده!!
حالا تو ابن مرحله مشکل چی هستش؟؟؟
کارت گرافىکت اوکىه؟نقل قول:
دایرکت ایکس 11 ساپورت نمیکنه.
قبل نصب بازی پست اول اونجایی که در رابطه با کارت گرافیک هستو بخونید
چقدر این بازی مرحله داشت (18 تا)
هرچی میرفتیم جلو تموم نمیشد
باو بتل کلا 6 7 تا مرحله بیشتر نبود
اونوقت کالاف با این همه باگ اینقدر زیاد بود
حداقل کاش بدون باگ بود آدم به دلش میچسبید
ولی از مرحله هلی کوپتر و تانکش خیلی خوشم اومد.دمشون گرم :n19:
سلام.
آقا فقط روی ویندوز 64 بیت بالا میاد؟
روی لپ تاپی که گرافیکش Gt310m باشه چی؟
یه خبر خوب.مثل اینکه اسکیدرو یه پچ برای Directx 10 هم داده.
نقل قول:
ما مشکلمون دقیقاً مثل هم هستش ولی کارت گرافیک 9800 به بالا باید باشه تا ساپورت کنه/اگر بیشتر بود این مشکلو داشتی که یکی از یوزرهای دیگه به اسم آرش نمیدونم چیکار کرده که درست شده
نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب لینک پچ رو بزار دیگه ممنون میشیم
ضمناً منم دقیقا مشکل شمارو دارم
بله فقط روی ویندوز 64 اجرا میشهنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گرافیک هم ممکنه اجرا بشه
ولی احتمال اینکه به مشکل بخوری هم هست
چون دوستم با گراف بیشتر از شما حتی نتونست اجراش کنه
سایت cod-ghost-directx10.blogspot.com داره و خیلی جا های دیگه هم هست.کافیه سرچ کنی.ولی دانلودش رستم میخاد.تو خیلی از نظرات هم در سایت های مختلف گفته شده که کار میکنه.نقل قول:
در ضمن یه لینک هم تو فروم همسایه هست.(ب ا ز ی سنتر)
راستی هر کی تونست بگیره برای ما هم آپ کنه 4 مگ بیشتر نیست.
فیکه عزیزنقل قول:
آخه چطوری میشه با یه پچ 4 مگی سیستم یه بازی رو عوض کرد؟
در ضمن این پچ اگه درست بود و ماله گروه اسکایدرو بود این سایت باید میذاشت
نه اون سایت که شما و دوستان بازیسنتر گذاشتید
اینم بگم که کلا اساس کار گروه های کرکر اینه که بازی ها رو به صورت رایگان توی نت پخش کنن
به خاطر همین هم همیشه لینک های رایگان میذازن.نه مثه این سایت که پول میخواد و هزار تا دنگ و فنگ دیگه