این رو نمی تونم استفاده کنم چون برنامه گیت ازاد صفجه رو میاره اما دان نمیتونه... یا باید بخرم یا چیز دیگه نصب کنم که رو وین 8.1 جواب نمیده...نقل قول:
فقط میخوام بدونم دیتا تیمی که الان دارم بازی میکنم رو چطور بالا بیارم که ویرایش کنم
Printable View
این رو نمی تونم استفاده کنم چون برنامه گیت ازاد صفجه رو میاره اما دان نمیتونه... یا باید بخرم یا چیز دیگه نصب کنم که رو وین 8.1 جواب نمیده...نقل قول:
فقط میخوام بدونم دیتا تیمی که الان دارم بازی میکنم رو چطور بالا بیارم که ویرایش کنم
اینم خلاصه بازی هایی که من تا اینجا انجام دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اولاً که اگه از ادیتور استفاده کنی باید بازی رو مجدداً از اول شروع کنی و سیوت را نمی تونی ادامه بدی یعنی می تونی اما بدون اعمال تغییرنقل قول:
ضمناً شما تیمت چیه؟
خیلی عالیه بازی لیگ اروپا رو با پاس گل و گل از 2 بازیکن جوان تیمم بردیم خیلی عالی بود تیممون داره هماهنگ میشه و همینطور جوان ها هم خوب میدرخشن
منچستر...نقل قول:
البته می خوام کار با این ادیتور رو یاد بگبرم...
الان امنیت شغلی تا چه حده براتنقل قول:
فدای شما قابل شما عزیزان رو نداره امیدوارم لذت ببرید دوستان عزیزم
من که هنوز تو استفاده ازش موندمنقل قول:
دادا یاد میگیری نترس اون ویدئو که دوستمون گذاشته تقریبا خوبه منم سالهاست دارم کار میکنم که کامل بلدم البته زبان بلد باشی حله رفیق:n12:
مشکل زبان ندارم برا همین از این شبیه ساز خوشم اومده...نقل قول:
اون ویدئو رو نمی تونم ببینم که استفاده کنم...
سلام به همگی
نیاز به کمکتون دارم
من بازیو از همین لینکای پست اول دانلود کردم و طبق پست های شما اول اکسترکت کردم فایلای بازیو، بعد آپدیت رو ریختم و بعد کرک رو. دایرکت ایکس رو هم نصب کردم. بازی اجرا میشه و اولش که یه سری لوگوی sega و صفحه لوگوهای لیگ ها رو میاره بعد قبل اینکه منوی بازی بیاد میاره Creat Profile :
تو اون نوار سفیده هیچی نمیتونم بنویسم. یعنی هر کلیدی میزنم چیزی نوشته نمیشه. کاری نمیتونم بکنم و مجبور میشم با task manager بیام بیرون.
سلام دوستان
اینم فیلم آموزش ادیتور که آپلود کردم امیدوارم سوالاتتون رفع بشه
کسی لیگ ایران رو سالم نداره و یه سوال چجوری میشه از یک بازیکنی که توی تیمت نیست تعریف کنی و درموردش صحبت کنی من دکمه رو پیدا نمیکنم
مگه اونی که من گذاشتم مشکل داشت؟نقل قول:
نقل وانتقالات سالم و جدید رو میخوام
نقل انقالات به روز شده رو از این سایت بگیرید نقل و انتقالات به دیتابیس بازی ربط داره نه فایلی که من گذاشتم
با سلام.
من یه فن وحشتناک این بازی هستم تا اون جایی که یادم میاد از سال 2003_4 این بازی رو بازی میکردم.
اما اولین نسخه ای که دچار مشکل شدم 2013 بود.27 جولای ارور crash dumps میداد و میپرید بیرون.هرررررررررر کاریش هم کردم درست نشد و نتوسنتم بازیش کنم.
حالا رسیده به 2014.
با کلی ذوق و شوق نشستم بازی کنم.
ترانسفرام رو شروع کردم.بازی کنا رو اسکوت کردم.
میرسه به تاریخ 10 جولای ارور crash dumps میده و میپره بیرون.
لطفا هر کاری میشه کرد بهم بگید.
تو رو خدااااااااااااااااااااااا اا:n03:
صفحات قبلب رو بخونید مشکلتون حل میشه این قسم دادن نمیخواد
آره دیدم.نقل قول:
خیلی ممنون
باور کن دست خودم نبود.
من عاشق این بازی هستم.
1 سال بازی نکرده بودم.گفتم اینم خراب باشه دیگه هیچی/
آره دیدم.نقل قول:
خیلی ممنون
باور کن دست خودم نبود.
من عاشق این بازی هستم.
1 سال بازی نکرده بودم.گفتم اینم خراب باشه دیگه هیچی/
فقط مشکل فریز شدن وسط سپتامبر رو یافت نکردم.
شما میدونی؟
دوستان تست کردم فقط یه سوال مونده:
من الان آپدیت 20 مگی رو کردم.....
crash dumps 10 جولای رو نمیده و .. و میره تااااااااااا...9 سپتامبر.
اونجا هم که کرش دامپ نمیده همین مشکله قفل کردن و فریز که میگن رو میده.و قفل میکنه.
حالا من سوالم اینه که اون آپیدت 277 مگی رو دانلود کنم مشکل رفع میشه؟؟؟
یعنی 9 سپتامبر؟؟
آخه اینترنتمون نامحدود نیست یه هو دانلود کنم کاری نکنه .300 مگ حروم میشه.
اگه درست میشه بگید تا درستش کنم.
سلام
کسی fmrte کرک شده داره؟
من هیچ جا پیدا نکردم.
اگه دارید آدرسشو به منم بدید.
لطفا
من با این 277 مگی دارم بازی میکنم سپتامبر رو رد کردم همچی عادیه اما یکی گفته توی نیم فصل فصل دوم کرش میده که من حالا حالا ها جا داره برسم...نقل قول:
توی همون صفحه اول هست.کرک شده دیگه چیه؟نقل قول:
دوستان من گفته بودم فصل دوم نیم فصل کرش میکنه ... برای من 2 بار کرش کرد نیم فصل ولی بعدش فصل رو تموم کردم و کرش نکرد ... نگران نباشین
خب بسلامتی پس سالمهنقل قول:
من نصف بازی رو از سایت P30 دانلود دانلود کردم. نسخه ریلود رو هم دانلود کردم. این بهتر از نسخه اسکیدرو هستش ؟ چون حجم این 200 تا بیشتر از اسکیدرو است. انشالله فردا بازی رو نصب میکنم. اخرین بازی که مربیگری بازی کردم توتال کلاب منیجر 2007 بود فکر کنم.
مشکلات نسخه ریلود کمتره یا اسکیدرو ؟
نسخه ریلودد فیک هست عزیزم اسکیدرو بازیکناش سالمه ولی ریلودد فیک هست و بازیکناش واقعی نیستند صفحه های قبلی رو بخونید متوجه میشوید
چرا لوگوی باشگاها اینجوریه ؟ تا صفحه 16 تایپیک رو نگاه میکردم. لوگوی باشگاه ارسنال و مچستر سیتی درست نبود. ایا کلآ اینجوریه یا با پچ و اپدیت لوگو ها درست میشه ؟ :n13:
بهتره از اولی که تو صفحه اول استفاده کنی...نقل قول:
لوگو،لباس،چهره و... از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه بعدی باشگاه ها باحاله
کاش نحوه نصب و اجرای بازی ( استفاده از اپدیت ها و کرک ) رو توی پست اول قرار میدادین. الان سخته. باید 30 صفحه رو بخونیم !!
داداش سختی و کاری نداره تو همون چند صفحه اول هست الان تو اسکیدرو رو دانلود کردی یا ریلودد ؟
این هم چند تا عکس
چرا برای شما لوگوی تیم ها درست نیست ؟
من مشکلم اینجاست که اگه کرک و اپدیت رو بریزم وارد بازی نمیشه. هیچ پیامی هم نمیاد
اگه کرک و اپدیت رو نریزم میره داخل بازی.اما میخوام لوگو ها درست باشه و اون مشکل کرش در یک تاریخ بخصوص پیش نیاد
مژده مژده
بلاخره fmscoutلیگ ایران رو هم برای دانلود گذاشت برید دانلود کنید
تغییری ندادن.مثلاً مدیر عامل پرسپولیس هنوز کاشانی هست.اطلاعاتش برای بیش از یک سال پیش هستنقل قول:
کرک اپدیت مال اسکیدرو هستش نه نسخه اخری که ریلوده...لوگوها هم توی سایت fm scout هستنقل قول:
من هرکار میکنم عکس رو از دسکتاپ میگیره نه محیط شبیه ساز:n27:
ویندوزم 8.1
نمم نسخه skidrow رو دانلود کردم و نصب کردم. بدون کرک و اپدیت داخل بازی میره. اما وقتی کرک یا اپدیت یا هر دو تارو میریزم توش. بازی اجرا نمیشه ( البته توی task manager نشون میده که اجرا شده ) !! :n03:نقل قول:
شما یبار کلا پاکش کن دوباره نصبش کن بدون اجرا کردن اول اپدیت بعد کرک رو بریزنقل قول:
ویندوزت اگه 8 تنظیمات رو 7 بذار