دوستان سرعت 512 نامحدود رفاتک و تپش چنده ؟
میخوام وایرلس بگیرم برای دانلود موندم از کدومشون سرویس بگیرم
Printable View
دوستان سرعت 512 نامحدود رفاتک و تپش چنده ؟
میخوام وایرلس بگیرم برای دانلود موندم از کدومشون سرویس بگیرم
نامحدود رو همجا اسمی می بندننقل قول:
می تونی زنگ بزنی از پشتیانی شون بپرسی
منم میخوام وایرلس بگیرم . تازه دارم به حرف ارش میرسم . اینترنت بدون دغدغه و بدون اعصاب خوردی :n01: همین امروز زنگ زدم . طپش گفت سرعت اسمی بسته میشه ولی رفاتک گفت نامحدود سری Silver مثلا 128 سرعت 30-40 حتی تا 50 هم میده . کلا رفاتک بهتر از نظر سرعت چون پهنای باند از یکی از غول های ADSL میگیره :n02: ولی ارش جان ازش سوال کردم پینگش زیاد جالب نیست ولی با کابل CAT 7 فکر کنم بهتر بشه :n01:نقل قول:
پینگ با کابل 5 و 7 زیاد تفاوت نداره نه اونقدر که به حساب بیاد حتی یرای بازی. فقط کیفیت کابل های 7 خیلی بهتر و بیشتر مناسب افتاب خوزستان هستنقل قول:
امروز اگه فرصت کنم چند تا تست با کابل 5 و 7 می زارم البته توجه کنید که کابل 7 هرچند قدیمی تر هست ولی کاملا نو و سالمه اما کابل 5 تقریبا 4 تا تابستون رو دیده
تا حالا یکبارم بازی آنلاین نکردم.در واقع اصلاً وقتش رو ندارم.نقل قول:
اینترنتم واسه دانلوده.:n16:
خيلي نامردي .نقل قول:
فقط مي خواي دل ما رو بسوزوني؟
اونوقت كه مخابرات بودي هر روز يه چيز از بديش مي گفتي، حالا كه ما گير كرديم توي مخابرات و كسي خط ما رو تخليه نمي كنه شما همه جوره از پارس آنلاين دفاع مي كني كه دلمون بسوزه؟ ميگن پينگت بالاست ميگي پينگ برات مهم نيست. ميگن شبي چند گيگ مي گيري ميگي برات مهم نيست. ميگن تك لينكت چقدره ميگي مهم نيست. ميگن ترافيك روزانه ات تموم نميشه ميگي مهم نيست. ميگن چقدر پول ميدي ماهي ميگي مهم نيست.يعني همه مثل شما پشت isp شون باشن مقام اول رضايتمندي از اينترنت در خاورميانه ميشيم
:n08::n08::n08:
به به به.داش ممدی خوم.دلتنگت بودم داشی:n12:نقل قول:
آقا من واسم این مهمه:
اینترنت حجمی پارس آنلاین در همین لحظه:
باور کن پینگمم بد نیست.تایم اوت نمیده.خیلی کم پیش میاد اذیتم کنه.:n01:
قربونت عزيزم.نقل قول:
خدا رو شكر، مباركت باشه.
منم فعلا 256 نامحدود كه دارم ميسازم باهاش. من بر عكس تو دانلود ندارم و فقط وبگردي مي كنم امروز 15 برجه 5 گيگ رو رد كردم يعني ماهي 10 گيگ مصرف دارم همش هم توي روز. جايي ديگه با ماهي 14 تومن 2 گيگ بيشتر نمي دن!
ولي خب واسه كسايي كه دانلود ميكنند سرعت 32 فاجعه است.
مهم اینه که تک لینک 32 و همچنین استیبل باشه...نقل قول:
درسته مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه! ولي اين 256 از همه سرويس هايي كه داشتم ثبات بهتري داشته. چه توي تك لينك چه توي شب و روز كه هميشه 32 هست.نقل قول:
مي دوني مشكل تك لينك كه بهش علاقه داري چيه؟! مشكل پينگه. وقتي فقط يه كانكشن برقراره و پينگ بالاست تا كامپيوتر يه درخواست بفرسته و برسه به سرور بعد سرور اطلاعات بده بعد كامپيوتر به سرور بگه دستت درد نكنه رسيد و يه تيكه ديگه بده باعث افت سرعت ميشه.
پينگ هم تا حدود خيلي زيادي ارتباطي با نوع سرويس نداره. بيشتر با مشخصات فيزيكي خط و ارتباطات بين المللي و ... مربوطه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارش خاننقل قول:
سلام میگم باد وبارون هیچ تاثیری روی وایرلس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
اینترنت 1024 حجمی پارس- در بدترین شرایط جوی- همین الان:
تست سرعت در هوای شدیدا مه الود اهواز با رطوبت 100%- دان شبانه
تست سرور پارس انلاین
غیرپارس انلاین
پس کلا راضی هستینقل قول:
بهتر از adslهست؟؟؟؟؟
پینگ 4.2.2.4
.8.8.8.8
چطوره؟؟؟؟؟
چطوری حمید جاننقل قول:
شرمنده ولی اصلا چیزی به اسم ADSL رو تو خوزستان قبول ندارم. همون مبین نت شرف داره بهش:n24: کلا تو همه این 4-5 سال راضی بودم
اینم پینگ، نمی دونم به چه درد می خوره که اینقدر همه سراغش رو میگیرن :n13: چیزی که مهمه فقط سرعت دانلوده:n12:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=188ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=188ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 186ms, Maximum = 197ms, Average = 188ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=249ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=245ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=249ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=247ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=247ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=248ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=252ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=256ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=256ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 245ms, Maximum = 256ms, Average = 250ms
ارش انصافا تو که این همه با اینترنت سر و کار داری نمیدونی پینگ چیه ؟! :n02::n02: ای دمت گرم با این اطلاعاتت :n02: پینگ هر چی پایین تر باشه صفحات زودتر باز میشن و وبگردی فوق العاده میشه . البته البته سرعت دانلود هم برای لود کردن عکس و ... که 100 % همه میدونن لازمه :n02: من مخابرات که داشتم پینگم با 4.2.2.4 روی 120 بود مثل فشنگ وبسایت باز میکرد :n02:نقل قول:
اینا رو می دونم پوریا جان :n06: ولی تا حالا بکار من نیومده حالا صفحه بجای 1ثانیه تو 3 ثانیه باز بشه یا اگه قراره پینگم 150 میلی ثانیه (بجای 90 میلی ثاینه) باشه برام مهم نیست فکر نکنم بجایی هم بربخوره اهل بازی هم نیستم چه انلاین چه افلاین از 10 تا پنیگ دوتاش هم تایم اوت داد، دادنقل قول:
مهم اول ثبات و پایدار خط هست بعد سرعت دان و اپ. وقتی یه فایل رو بجای یک ساعت تو 10 دقیقه دانلود کنم اونوقت احساس رضایت می کنم.
ADSL خوبه وقتی جای بچه های قزوین و مازندارن باشی نه خوزستان:n27:
ارش انصافا ناراحت نشی ها میدونستم بلدی ولی خوب گفتم اگه کسی نمیدونه بدونه پینگ چیه :n01: خوب برای گیمر ها پینگ خیلی مهم مخصوصا تایم اوت . منم الان به این نتیجه رسیدم وایرلس بهترین سرویس اینترنت با اینکه پول بیشتری میدی ولی خوب اینترنت خوب هم داری ! وایمکس مزخرف مزخرف . ADSL خوبه ولی من نتونستم بگیرم ! تنها بدی وایرلس تجهیزاتش که واقعا گرون ! وگرنه همین فردا میرفتم میگرفتم . من هم adsl داشتم هم وایمکس . خدا بخواد بعدا وایرلس هم میگیرم تست میکنم . ولی یا ADSL باید گرفت یا وایرلس گرفتن وایمکس اشتباه محض !نقل قول:
ضمنا من عرفانم نه پوریا :n02:
نه بابا نارحتی چیه همه چیز رو همه کس دانندنقل قول:
این بازی انلاین چجوریاس؟ یعنی مثله وقتی که شبکه میشه همه هم رو مبینن؟
اقا این "رایانه گستر فرزانگان" منطقه دروازه رو انتن میده ؟ 4 طبقه
لیست تعرفه هاش کجاست ؟
از سایت رفاتک که یه فایل ورد دانلود شد که فقط نامحدود داشت
محدود نداره ؟نقل قول:
تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت (Wireless)
رفـاتـک
نام سرویس سرعت ارسال/دریافت حجم دانلود مدت سرویس مبلغ سرویس (تومان)
W.S1 Kbps64/64 نامحدود یک ماه 000/12
W.S2 Kbps 128/128 نامحدود یک ماه 000/15
W.S3 Kbps 256/256 نامحدود یک ماه 000/25
W.S4 Kbps 512/512 نامحدود یک ماه 000/40
W.S5 Kbps1024/1024 نامحدود یک ماه 70/000
هزینه راه اندازیش چقدر میشه ؟ (کلا ) بدونه هزینه ماهیانش
با هاشون تماس بگیر بپرسنقل قول:
اون قدیمی هست این رو باید نگاه می کردینقل قول:
260-270 رادیو +25 تومن نصب + هزینه کابل شبکهنقل قول:
ممنوننقل قول:
سرویسهاش چرا اینقدر گرونه ؟ :n13:
یا طبیعی هست ؟!:n04:
بین سرویس های وایرلس خوبهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه اينترنت 2 مگ محدود پارس آنلاين گرفتم
چرا سرعتش اينقدر پايينه
قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم بهتر بود :n14:
نقل قول:
سلام
3 روزه که پارس آنلاین خراب شده من سرعتم تا 900 میرسید
رادیو انقدر ارزون شده؟چه مارکی؟نقل قول:
الان اول اخرش m5 هستنقل قول:
دوستان عزیز من یه 3 سالی اهواز نبودم،الان برگشتم موندم از چه شرکتی سرویس بگیرم!
قبلا از طلوع رایانه لقمان میگرفتم و قبل ترش هم(7سال پیش) از پارس آنلاین... که خوب اون زمان نت یه جور دیگه بود!
توی این مدت هم مازندران بودم از شاتل میگرفتم که سرعت خوبی داشت ولی 2 تا مشکل داشت: سرویس حجمی که به درد من که مصرف دانلودم بالاست نمیخورد چون درسته که در طول روز سرعت خیلی بالایی داشت ولی نمیشد زیاد دانلود کرد دیگه،در ساعات رایگان هم که بعد از دانلود 7-8 گیگ سرعت افت شدیدی پیدا میکرد!! سرویس نامحدود هم که به ظاهر نامحدود بود! بعد از دانلود حدود 30 گیگ در سرویس 256 سرعت در حد لالیگا افت میکرد حتی گوگل هم باز نمیشد!!!!
خلاصه الان موندم اهواز وضعیتش چطوره؟
پارس آنلاین؟؟؟؟ ( در ظاهر مثل اینکه بهتره از بقیه! چون خودش اومده گفته که مثلا 256 نامحدود 20گیگ با سرعت بالا میتونی در هر دوره مصرف کنی و بعدش سرعت 1 به 8!!)
شاتل؟؟؟ (که در اهواز نمیدونم چطوری هست ولی آمل که توضیح دادم)
آسیاتک؟؟!
های وب؟!!!!
یا مخابرات که بعضی ها میگن خیلی خوبه؟!!!!!
در ضمن وایمکس هم که اصلا!!! چون الان خودم وایمکس برادرم دستمه خیلی افتضاح است!!!
روی بقیه حساب نکننقل قول:
پارس انلاین یا مخابرات بگیر
در مرحله اول بهتره وایرلس بگیری چون هر وقت مشکلی پیدا شد به راحتی و در عرض 24 ساعت میتونی سرویس دهنده رو عوض کنی کیفیتش هم بهتره تنها اشکال هزینه بالای راه اندازی و گاهی هزینه ماهیانه .نقل قول:
اما اگه میخای adsl بگیری تقریبا همشون هم خوبن هم بد .از بین صبا نت و مخابرات و شاتل یکی رو انتخاب کن.در حال حاضر شاتل توی روزانه بهترینه اگه از شاتل بگیری و دانلودت رو بیاری پایین تر بهتره تا اسیر مخابرات یا پارس بشی ولی اگه میخای پشت سر هم دانلود کنی حجمی صبانت و نامحدود مخابرات که اولویت با صبا هست .مخابرات رو اصلا توصیه نمیکنم..
ممنون دوستان عزیز به خاطر پاسخ ها.....
پس در واقع آسیاتک و های وب که بعضی ها میگن سرعتشون بالاست! پیوسته بالا نیست و فقط گاهی وقت ها بالا میره....
در واقع همون پارس آنلاین و شاتل یکپارچگی در ارائه سرعت دارند؟ ... و مخابرات هم همچنان میشه کمی روش فکر کرد!
با تشکر از دوستان عزیز :n16:
درسته پارس و صبانت و شاتل در روز بهترین سرعت رو دارند اما تفاوتشون اینه که معمولا صبا و شاتل پهنای باند کم نمیارن مخصوصا تو خوزستان (البته معمولا) ولی پارس و مخابرات چرا .در واقع شاتل از هم بهتره و به نظر من تمام لطفی که پارس میکنه اینه که شما یه 256 میگیری بهت تا 9 مگ میده اونم با هزار منت که اصلا ارزش نداره .دنبال سرویس دهنده ای برو که پایدارتره نه اونی که ارزونتره یا لطف بیشتری میکنه .مطمئن باش هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره.به این سرعت های فضایی یا مثلا قیمت های پایین توجهی نکن .همین که خرشون از پل بگذره...................نقل قول:
سلام
دوستان یک اعلام وضعیت کنید این شرکت ها رو :
کدوم خوبه
پارس آنلاین
شاتل
آسیاتک
ممنون از همه
سلام بر دوستان
من دوستم شاتل داره حسابی شاکی هست
اهوازیم
به نظر بنده اینترنت خوزستان از 30استان ایران :n04: بدتره
بعد از چند روز غیبت برگشتم:n12:
من از پارس راضیم.اما اون دو تای دیگه رو استفاده نکردم.باید کسی نظر بده که تجربه ی هر سه تا رو داشته باشه.:n16:نقل قول:
128 نامحدود وایرلس که روی 256 بسته شده در شرایط جوی نامساعد . سرعت تک کانکشن فیکس روی 32 :n01::n12:
اینترنت 512 نامحدود مخابرات زیر نظر شرکت آسیاتک - فیبر نوری مرکز انقلاب(1مگ گرفتم اما نامردا 512 فعال کردن واسم)
دوستان اگر کسی از فارا وایرلس داره یه تست جدید بزاره(هم داخل و هم خارج) ببینم پینگ چه جوریاست تغییر کرده یا نه ؟