نقل قول:
رانا شهریور ماه فاکتور میشه
Printable View
نقل قول:
رانا شهریور ماه فاکتور میشه
ممنون دوست عزیز، آمارش رو از کجا داری؟ شهریورم باز فاکتور بشه خوبه می ترسم بره چند ماه دیگه منم واقعاً ماشین لازمم و پشیمون از اینکه آزاد نحریدم.نقل قول:
نقل قول:
احتمالم داره تو هفته ی بعد فاکتور کنن....ولی قطعا تا اوایل شهریور فاکتور میشه
دوستان slx تحویل شهریور امروز اس ام اس اومد حواله صادرشده تا 8 شهریور وقت داری تکمیل وجه کنی
مراحل کار چجوری هست
اگه همین فردا تکمیل وجه کنم ماشین دارن بهم بدن!(میخوام بدون slx آماده هست)
حواله ثبت نام شهرستان رو میشه در تهران گرفت انتخاب رنگ داره؟اصلا حواله داخلش چی نوشته میشه لازم بگیریم یا نه
میشه تکمیل وجه هم کرد و باز صلح کرد به نام یکی دیگه قبل از صدور فاکتور حداکثر تا چه زمانی میشه صلح کرد
میشه کلا کارتکس کرد ماشین رو وتحویل گرفت
قیمت خودرو کاهش پیدا کنه به تحویل شهریوریها اعمال میشه؟
دوست عزیز از دنا خبری نداری.نقل قول:
هیچ خبری نیست انگار
حواله ثبت نامی شهرستان slx تحویل شهریور که دعوتنامه هم اومده میشه کاری کرد در نمایندگی تهران تحویل گرفت
میشه کارتکس کرد به نام یه نمایندگی تهران
مراحل کارتکس کردن کلا چی هست عواقب داره یا نه
دنا رو هم تا اونجایی که من خبر دارم نیمه دوم سال به بازار میادنقل قول:
پارسال بهمن ثبت نام کردن واسه تحویل تیر امسال به بعد.نقل قول:
تحویل نیمه دوم قطعیه یعنی یا بازم دیرتر
دوستان کسي اينجا خبر نداره ال نود تحويل تير ايران خودرو کي فاکتور ميشه
بله...قطعیهنقل قول:
دوستان ، ایران خودرو فروش نقدی محصولاتش برعکس همیشه ، از شنبه تا امروز س شنیه ، هنوز ظرفیت داره؟!! موضوع چیه؟
مردم نمی خرن یا خیالشون راحت شد که خودرو ارزون نمیشه و دیگه داره موجوی انباراشون رو می فروشن؟؟
دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید
من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شدنقل قول:
الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام بچه ها یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟
پراید و 405 و سمند ارزان شد....واقعا این شرایط خنده داره میرن ماشینای اشغالو ارزون میکنن اونم فقط 3درصد....ما چقد بدبختیم که مسخره این اشغال سازا شدیم
نقل قول:
برو از بازار بگیر اگه تا الان ثبت نام نکردی..چون اگه الان ثبت نام کنی تا آخرای مهرماه ماشین گیرت نمیاد
اگر می خواهید که چند سال سوار این ماشین ها شوید و قصد فروش طی یکسال آینده را ندارید ، قیمت ها بسیار مناسب است. (چون که با مدل 92 خودرو را تحویل میدهند)نقل قول:
از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شویدنقل قول:
من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.نقل قول:
اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم
قیمت بازار و کارخانش چقدر اختلاق داره؟ کارخانش 36200 هست تقریبا و بازارش هم حدود 37 میلیون می تونین گیر بیارید.(البته بسته به شهرتون داره)نقل قول:
حالا اگر ثبت نام کنید ، این مبلغ که پرداخت می کنید حدود 30 روز می مونه دست شرکت و بابتش هیچ سودی بهتون نمیده و اگر خوش قول باشه همون 30 روز بعد ماشین را میده بهتون.
اگر عجله ای ندارید برای دریافت خودرو و می تونید این زمان را تحمل کنید ، ثبت نام کنید. هر چه زودتر هم ثبت نام کنید بهتره براتون.(خدا را چه دیدی با توجه به اینکه استقبالی از ثبت نام 206 نشده و ظرفیتش خالی مونده ، شاید زود براتون فاکتور شد)
فک میکنم استقبال نکردن مردم از 206 برا اشکالایی ک داره هست...چند روز پیش نمایندگی بودم بچه های مکانیک اونجا میگفتن بیشتر ماشینایی که میان اینجا همشون 206ن ...206 دیگه خز شده بنظر من بهتره برین سمت خودروهای مثله جی 5 و ام وی ام...واقعا سواری و شتاب و امکاناتشون خیلی بهتر از 206 هستش
کلا افرادی که ثبت نام می کنند ، دلالان محترم هستن و نه مصرف کننده عادی (منظورم بخش اعظم ثبت نامی ها هست)نقل قول:
خوب دلال هم دنبال ماشینی هست که اختلاف قیمتش با بازار زیاد باشه که براش صرف داشته باشه و 206 فعلا اختلاف قیمتی نداره و استقبال نشده
سلام
به نظرتون کدوم بیمه ایران خودرو رو انتخاب کنم؟ البرز- دی- میهن -آرمان - پارسیان
ممنون
فکر کنم شما اصلا توی بازار نبودی؟؟؟؟تیپ 5 اردیبهشت 40 هم رفت!!حالا37 هم بزور میخرن!!!!این گرونتر شده؟؟؟؟نقل قول:
افزایش قیمتش هم کمتر از محصولات دیگه بوده واز 35 شد 36 که پولت هم همین مدت حداقل توی بانک بوده بیشتر سود کردی!!!!!پس ضرر که نکردی هیچ سود هم کردی
تفاوت آنچنانی نداره ، البرز و پارسیان سابقه بیشتری دارننقل قول:
پارسیان خوبی اش اینه که تخفیف بیمه بدنه خوبی میده و اگه ثالثش پارسیان باشه،بیمه بدنه با تخفیف بیشتری تعلق میگیره
البته یه چیزم بگم که من سمندم رو که ثبت نام کردم ، بیمه پارسیان را همراهش انتخاب کردم ولی وقتی تحویل گرفتم در کمال تعجب بیمه نامه که دادن بهم البرز بود. (یعنی اصلا توجهی به انتخاب من نکرده بودن)
سلام. کسی نمیدونه سری بعد پیش فروش ایران خودرو چه تاریخیه؟
پیش فروش که باید از اول ماه بعد منتظر باشید / قروش نقدی هم احتمالا حوالی میلاد امام رضا در شهریور ماهنقل قول:
ممنون. پس می فرمایید از بازار آزاد تهیه کنم؟نقل قول:
سلام . تفاوت 206 تیپ 5 ( 2 مدله :
پژو 206 (موتور 1600 سي سي) با كيسه هواي راننده و سرنشين و سيستم تهويه، شيشه بالابرها و آينه هاي جانبي دستي/ پژو 206 تيپ 5 با كيسه هواي راننده و سرنشين و هشداردهنده موانع عقب
تفاوته قیمت بازار وچه طوریه ؟
توسایتها زذه 38 تو بازار . مدل دومبه چه قدره ؟
دومی را توی بازار بگردید حدود 37 هم پیدا میشه.(تفاوت قیمت بازارش هم همین حدود تفاوت قیمت کارخانه هست قطعا ، هرچند من مدل اول را زیاد توی بازار ندیدم)نقل قول:
کلا مدل اول از ابداعات ایرانخودرو هست. یعنی 206 با امکانات تیپ 2 ولی با موتور tu5 که مربوط به تیپ 5 هست
قیمت مدله دومیه چه قدره ؟ توبازار ؟نقل قول:
بعد تیپ 6 هم پیدا میشه صفر ؟
دوست عزیز منظورتون از این حرفتون چی هست؟ یعنی با اینکه قیمتشون پایین هست بازهم اگه قصد فروش تا یکسال آینده داشته باشیم ضرر میکنیم؟ پس اگه اینطور باشه اوناییکه یورو 4 با مدل93 هستن چون قیمتشون بالا هست موقع فروش باید بیشتر ضررکنن!نقل قول:
سوال بعدیم این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست که اینا رو با مدل 92 میدن؟
اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.( اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید ممنون.)
در حال حاضر خودروهاي يورو ۴. و تک ايربگ مدل ۹۳ پلاک ميشن خودروهاي يورو ۲ اجازه ندارن مدل ۹۳ پلاک بخورن، بحث ايربگ فعلا به مدل ربطي نداره يکي هم باشه کافيه، مهم يورو ۲ يا ۴ بودنه
بعد بحث افت قيمت، ماشيني که دو سال از مدلش گذشته باشه افت بيشتري ميکنه يا يکسال؟ مشخصه دو سال شما الان ماشين رو بگيري ده هزارتا باهاش کار کني ميشه ماشين مدل ۹۲ کارکرده يورو ۲
اگه عجله نداری،نقدی از کمپانی بخر(نمیشه 100%گفت کی بهت تحویل میدهن!!!)نقل قول:
اگه عجله داری، برو از بازار..اگه37 گیرت بیاد بنطرمن بازار بصرفه تره،چون علافی و خوابیدن پول و..نداری
به شانس والبته برخی کمارهای سرکت بستگی داره،مثلا پارس یورو2 تک ایربگ با مدل 93 هم هست،یا 141 با مدل 93ولی درعوض 111 و 131 یورو2 با مدل 92!!!!!کلا به سیاست کثیف شرکت بستگی داره!!!!و نمیشه100%قاعده صادر کرد...قراربوده تا اوایل شهریور شماره گذاریشون تمدید بشه،دقیقش نمیدونم!!!نقل قول:
دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟ :n16:
من یه رانا تحویل ۳۰ روزه ۲۳ تیر اسم نوشتم نزدیک ۴۰ روز شد هنوز روی آماده برای صدور فاکتور هست، کسی آمار داره میشه رفت نمایندگی حواله رو مثلاً تبدیل کرد به ۲۰۶ SD بلکه فرجی بشه زودتر تحویل بدن؟ بدجوری لنگ ماشینم.
یه هفته طول میکشه فاکتور بشه و از وقتی که فاکتور شد 8 روز میکشه برسه دستت