دوستان شرمنده ي همه نتونستم طاقت بيارم گفتم يه حالي هم ما بديم
نقل قول:
این قرار یکی از بهترین قرارهای بچه های سایت بود که بر اساس ایده میلاد تو اسخر بود .
اين موضوع به نظر من واقعا بهترين قرار ملاقات سايت ژي سي بود عمرن هيچ شهري همچين قراري داشته باشن واقعا خوش گذشت و يه خاطره اي بود كه به راحي از ذهن هيچ كدوممون نميره بيرون ولي خب تازه كجش رو ديدين هنوز كه دانشگاهها خبري نيست ميتركونيم يه كاري ميكنيم بروبچ شهراي ديگه بيان قرارامون
نقل قول:
امين وایسادیم به صحبت کردن و غیبت کردن
چشم و گوشمون روشن كه غيبت ها ايشالله قرار بعدي جبران ميكنيم
نقل قول:
آقا سوتیو بچسب.رسیدم سر چهاراه میلاد زنگ زد به امیر و دیدیم یکی اونور داره با مبایلش ور میره.....یعد بهنام(راننده)سرشو کرد بیرون با آخر مسخرگی گفت 3لام امیـــــر!یارو هم اونور که نمیدونست چی بگه یه دستس تکون داد .....بعد نگو امیر یکی دیگه بود
اقا اين واقعا يه سوتي خيلي توپ بود به شكلي كه پس از چند لحظه سكوت محض تو ماشين كه هممون منتظر جواب پسره بوديم كه بگه اره منم امير ولي چيزي نشنيديم يهويي ماشين تركيد پسره از ترس دستش رو تكون داد طفلكي
نقل قول:
کاسه رو پر آب کن من ببرم جای ترموستات بخار بیشتر شه.از قضا لامپی که اونجا بود سیماش بیرون بود و منم که چند بار رفته بودم آبو گرفتم.اینا همه ترسیده بود
نميدونم والا ما رو كه ديگه نويد جان لو داد اما هر كي ديگه هم بود از نرس جيغ كه هيچي فرار هم ميكرد اخه كيه كه يه سيم لخت از ديوار اومده بيرون رو به جاي ترموستات اشتباه بگيره و بره كاسه ي اب رو بگيره توش
نقل قول:
رفتیم تو استخر به فکرمون رسید که امینو بندازیم تو آب.یارو نجات غریق 1000 بار سوت زد هیچی به هیچی بعد که انداختیمش یارو اومد داد و قال...من که کشیدم کنار
اين فكر از امير بوده و اجرا با همكاري اينجانب بود اما نميدونم چرا يارو اومدسمت من ولي باز هم امير بعضيا خوبه خودشونم اعتراف ميكنن كه فرار كردن و رفتن اون پشتا قايم شدن جالب اينجاس كه هممون امين رو ول كرديم چسبيديم به اون يارو بعد نيم ساعت امين از تو اب با چشماي قرمز اومده بيرون كه چي شده چي شده (به كسي نگين كه تو اب از ترس غرق شدن گريه كرده بود)
نقل قول:
بعد رفتیم دوربین اوردیم تو استخر به عکس گرفتن
عكس ها همه موجوده و يكيش كه اسلامي تره رو ته تاپيك ميذارم
نقل قول:
بعدم من ازشون جدا شدم و رفتن طرقبه نامردا...بعدم هی زنگ میزدن میگفتن:هو هو هو
بله دقيقا اينطور بود اما جواب هاي نويد عزيز كه به صورت اس ام اس براي ما ارسال ميفرمودند روي گوشي هممون موجوده خدا رو شكر خواستيد بگين براتون فوروارد كنم
اقا طرقبه هم جاي همتون خالي از سونا طرقبه بيشتر حال داد خيلي خوش گذشت اما متاسفانه نميتونيم تشريح كنيم برنامه ها رو
اين هم عكس ها راستش عكس زيادگرفتيم اما اين دو تا از همه بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا برنامه ی هفته ی دیگه مون خیلی معرکه تره فعلا نمیگم کجاست تا 100 % به توافق برسیم
یا علی