نقل قول:
فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید، توضیحات تو فایل zip موجوده....
Printable View
نقل قول:
فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید، توضیحات تو فایل zip موجوده....
اصن گرافیکو نمیشناسه که بخواد سوییچ کنه، زده 128 !!!!!نقل قول:
اگه گرافیکو بشناسه خو سوییچم میشه!!!
سلام دوستان من این ارور رو میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آخرین نسخه Directx رو دانلود و نصب کنید.
آقا خواهشاً یکی کمک کنه
من روی لپ تاپ نصبش کردم ولی ارور میده که گرافیک باید بالای 512 باشه
گرافیکم nvidia 2 GB
Ram 8 GB
Windows 8
Core i7
بازی هم خریدم و معلوم نیست چه کرکیه و یا هم من نمی تونم بفهمم ولی طرف می گفت آخرین ورژن بازیه
خب احتمالا لپ تاپ شما دو کارته هست دیگه؟نقل قول:
اگر اینطوره:
این رو تست کنین روی فایل اجرایی بازی: کلیک راست کن روی فایلش و در گزینه تصویر زیر گزینه High Performance NVIDIA رو انتخاب کنید.
نقل قول:
این گزینه اصلا برای من نمیاد
الان دوباره nVidia رو هم نصب کردم ولی این گزینه تو راست کلیک نمیاد
ویرایش : حل شد مشکل. بعد از ریستارت حل شد
حالا برای مشکل GPU چه کنم ؟ اینم جلوش نوشته Bad
به مشکل خوبی اشاره کردی کسی میدونه ؟نقل قول:
بازی روون اجرا شد؟نقل قول:
اگر اجرا شده مشکلی نیست میشه تنظیم کرد که همیشه High Performance مورد استفاده باشه. البته مصرف باطری هم بالاتر میره با اینکار. و وقتی روی باطری هستین بهتره نذارین.
سلام
آقا 4 روزه دي وي دي بازي رو گرفتم ولي اجرا نميكنه
البته يه دي وي ديه ولي هر كاري ميكنم اجرا نميشه داغون شدممممممممم:n14:
تورو خدا كمكم كنين
اينم ارورشه :
this application has failed to start because XINPUT1_3 .dll was not found. re-installing the application may fix this problem
يعني كشته منو جونه من بگين چيكار كنم ؟
بچه ها اونای که مشکل کندی بازی دارن یا همون لگ دارن
بازی رو تو حالت windows mode بازی کنن مشکل من حل شد تو حال Full screen کلان لگ داره بازی . . . setting بازی تنظیم کنید لذت ببرین از بازی
نقل قول:
آخرین نسخه دایرکسو نصب کن
آقا به خدا همون لينكه دايركس رو نصب كردم بازم نمياد بازي :n14:
چيكار كنممممممممممم؟
سلام
موقع اجرا errore pes not inestalled رو میده
تک تک کار هایی و که تو این 30 صفحه مربوط به این مشکل بوده رو انجام دادام اما مشکلم بر طرف نشده
خواهش میکنم هر کاری که فکر میکنید لازمه رو به من اطلاع بدین.
نقل قول:
آقا دمت گرم بازي مياد ولي خيلي كند و آرومه همه چيزام god هستش ولي cpu بد زده
بايد چيكار كنم ؟
اقا بازی چه قدر بد شده الان دکمه پاس و میزنم جفت پا تکل میره تو پای حریف خیلی گند زده کونامی
علاوه بر جابجایی L & R دسته، باید جاهای A با B و Y با X رو باهم عوض کنی!نقل قول:
( جای پاسو سانتر یا تکل و جای شوتو پاس تو عمق...)نقل قول:
نقل قول:
خب بخاطر همین سی پی یوئه، باید ارتقاش بدی.....
نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
با خوندن تمام پستهای دوستان که حتی نمیدونن چجوری جای دکمه های بازی رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد
واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید
هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره
اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل
این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی
تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره
چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید
دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه:n01:
کاملاً با حرفات موافقم ولی اینو بگم که من تو شوت زدن مشکل ندارم چون شوت ها چندین مدل هست که اگر خواستید توضیح بدم ! ( فقط کاش این پست رو تو اون یکی تاپیک می دادی چون بیشتر به اون مربوط میشه ) !نقل قول:
ممنون:n16:
GPU من رو زده BAD
بازی های دیگه راحت اجرا مسشن این یکی اینطوریه
مشکل از چیه از سیستم منه یا PES ?
:n04::n04::grrr::weird:
اخه بازی مشکلی نداره که میگن همش اشکال داره واسه همین اینجا زدم پستو :n01:
وقتی یه Pes باز نتونه جای دکمه ها رو تنظیم کنه دیگه از نحوه بازیش میشه فهمید فقط برای سرگرمی و ارکید بودن نسخه های قبلی رو بازی میکرده این پستم اینجا دادم که بدونن دوستان بازی مشکل نداره بازی نکست جن هستش پس شما هم یه اپدیتی خودتون رو بکنید و کلا بیخیال سبک و نوع بازی با نسخه های قبلی بشین
:n01:
اره اکه شوت زدن ها رو توضیح بدی ممنون میشم تو همون تاپیک بزار پس مرسی
یعنی شما قبول نداری بازی باگ داره؟:n29:نقل قول:
رد شدن بازیکنا از هم یا با سرعت رسیدن دفاع با مهاجم یا خیلی چیزای دیگه طبیعی هست؟
من هیچ مشکلی با سبک بازی ندارم و خیلی هم خوبه
ولی بعضی چیزاش بد جور تو ذق میزنه
خیلی خیلی از سر و ته بازی زدن فیلمای 2013 خیلی بیشتر بود و متنوع تر
فایل زیپو ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دانلود کن متناسب با نوع سیستمت ( 64 یا 32 بیت ) فایل reg رو اجرا کن.نقل قول:
آقا یه سوال این pes 14 مثل pes 13 نیستش.چون اون یه نسخه reloaded داشت یه اسکیدرو . از شانس ما اون که هنگ میکرد رو ما خریده بودیم.
تا حالا باگی ندیدم اصلا تمام دقتم روی این بود که ببینم با موتور جدید بازیکنا یا توپ از لائی هم رد میشن که خدا رو شکر اصلا پیش نیومده اگه این مشکلو کسی داره بخاطر پائین بودن Level گرافیک هستشنقل قول:
اینی که دفاع به بازیکن پا به توپ زود میرسه باگ نیست اغراق کردن یعنی میخواستن طبیعی در بیارن دیگه خیلی ریسپانسشو زیاد گذاشتن و گرنه باگ نیست حالا امیدواریم با اومدن پچ و Dlc کونامی اینا حل بشه چون واقعا بازی و گرافیکش عالیه بخصوص وقتی گرافیک رو روی بالاترین درجه اونم با بالاترین درجه گرافیک از داخل ویندوز روی Full HD بازی میکنید حیفه که بارون نداشته باشه و یکمی مشکل فیزیکی داشته باشه
دوستان یه مشکلی پیش اومده که بدجور نگرانم کرده
الان داشتم بازی می کردم که یهو برق رفت حالا که دوباره می خوام بازی رو اجرا کنم نمی تونه save ها رو load کنه
نه می تونه سیو تنظیمات رو لود کنه، نه می تونه مسترلیگ رو لود کنه و......
ارور میده که loading failed
چکار کنم ؟ :n28:
بعد از هربازی باید (تو همون منو) گزینه system رو انتخاب کرده و سیو کنید اما اگه این کار مشکله auto save رو فعال کنید .:n02:نقل قول:
احتمالا به save هاتون آسیب رسیده،فکر نکنم راهی باشه دیگهنقل قول:
من همیشه آخر هر روز سیو هامو یه جای دیگه کپی میکنم که مشکلی پیش اومد داشته باشمشون
به سوال دوستمون چه ربطی داشت جواب شما؟نقل قول:
من فکر کردم که ایشون سیو نکردن . پس معذرت می خوام که اسپم دادم .:n02:نقل قول:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه :n15:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه :n15:نقل قول:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه :n15:
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
آقا توروخدا یکی به داد من برسه دیوونه شدم بدون اینکه اروری داشته باشم وقتی رو بازی کلیک میکنم تا اجرا بشه اصن اجرا نمیشه و حتی یک لحظه هم وارد بازی نمیشه ضمنا از دایمون تولزم استفاده کردم و فایر والم خاموش بوده کرکشم کردم
باید ویندوزت آپ دیت باشه و NEt Fream Work جدید رو سیستمت باشه