سلام.نقل قول:
نصب نمیشه یا نصب میشه و ران نمیشه؟ صفحه سفید موقع اجرا میاد یا موقع نصب؟ :11:
Printable View
سلام.نقل قول:
نصب نمیشه یا نصب میشه و ران نمیشه؟ صفحه سفید موقع اجرا میاد یا موقع نصب؟ :11:
نصبش میکنم نصب هم میشه ولی رو ایکونش میزنم صفحه سفید میاد هیچ دکمه ای کار نمیکنه مجبورم از تسک منیجر ببندمش:n29:نقل قول:
تو موبایلستان یکی روی نوت3 با بعضی برنامه ها مثل mxplayer مشکل داشت....زبان گوشی رو به انگلیسی تغییر داد مشکلش حل شد!!نقل قول:
شما هم اگه زبان گوشیت فارسیه (استغفرالله) به انگلیسی تغییر بده شاید فرجی شد!
راستی مبارک باشه:n16:
من دوباره خریدم 1890 :n02:
سلام
کیفیت فیلمبرداریش چه جوریه؟ مخصوصا تو جاهای کم نور و تاریک .
سلام.نقل قول:
چی خریدی؟!!!:11:
سلام کامران جان خوبی برادر؟نقل قول:
اگه منظورت کدوم مدله ان900 خریدم .. به شخصه نه میونه خوبی با آدرنو دارم نه پول اضافی دارم بدم بالاش
سلام.نقل قول:
نه داداش منظورم اینه که ،تو که گفته بودی نمیخریش :n02:
گفته بودی دیگه گوشی بازی رو تعطیل کردی.:n02:
یکی تو میتونی گوشی بازی رو بزاری کنار یکی من.:n08::11:
آره واقعا بد دردیه :n14:
نه بابا فارسی چیه.از روز اول هنوز یه بارم فارسیش نکردم.ولی مشکل داره ndrive.برنامه osmand رو نصب کردم خوبه ولی یکی صوتی کار نمیکنه با اینکه فیلهای صوتیشو ریختم یکی حالت سه بعدی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه ممکنه راهنمایی کنید . تصمیم دارم بخرم . فقط منتظر نظر اساتید در مورد دوربینش هستم . خصوصا در زمینه فیلمبرداری.
ممنون
sygic هم بد نیستا!نقل قول:
ولی همون google map از همه بهتره:n07:
خوب دوستان یک عدد نوت 3 مدل N9005 ابتیاع گردید. رنگ سفید و ویتنامی.
روش نرم افزار بنچمارک ANTUTU 4 نصب کردم عدد خفن 36000 تا رو داد.
از دوستان هرکی سوال داشت بفرمایند. در ضمن به صورت پیشفرض زبان فارسی ساپورت میکنه و قابل انتخاب هست. توی sms هم میشه با قلمش جمله نوشت و خودش OCR میکنه . هم فارسی هم انگلیش. کفم برید :n10:
هنگام فیلم برداری هم در هر حالتی میشه عکاسی کرد. فقط در حالت فیلم برداری 4k نمیشه عکاسی همزمان داشت.
سوال دیگه ای بود در خدمتم. دوستان بنچمارک گوشیشونو بزارن مخصوصا اونایی که N900 دارند. ببینیم اوضاع چطوریه. نرم افزار ANTUTU رو از BAZAR میشه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چرا فیل خشک شکن قایفون رو این گوشی کار نمیکنه؟ یه سونی تازه خریدم برای یکی روی اون تستس کردم عالی جواب داد
سلام.نقل قول:
برای اینکه کل دیوایس رو ساپورت کنه باید دیوایستونروت باشه وگرمه فقط همون بروزری که باز میکنه رو ساپورت میکنه.با چی تست کردی جواب نداده؟:11:
تست شد و براحتی جواب دادنقل قول:
رام رو عوض کردی یا همون فابریکی روشه؟روت کردی؟وایرلست قطع و وصل نمیشه؟:n28:نقل قول:
باور کن نوت1 رو من روت نمیکردم و براحتی از قایفون استفاده میکردم.این نوت3 لجمو در اورده خیلی هی وایرلسش قطع و وصل میشه سایفون هم وصل میشه ولی سایتی باز نمیشهنقل قول:
دوستان
دراستانه انتخاب s4 ویا NOTE3 هستم نظر شماچیست؟
ایا NOTE3 مانند قبلیهاش مشکل هنگ کردن نداره ؟
البته من ایپد دارم دخترم میگه توکه ایپد داری دیگه گوشی رابزرگ نگیر .
نظرتونو لطفابگید
کاستوم رامه مهیار از آیکن باطری مشخصهنقل قول:
نه وایرلسم قطعی نداره اتفاقا از وایرلسش خیلی راضی ام جایی از خونه که نوت2 هی قطع و وصل می شد نوت3 آنتنش پر پره
سلام دوستان .
یه برنامه مثل این برای اندروید وجود داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود!نقل قول:
یکی نیست بمن بگه آخه مجبور بودی از کل پست نقل قول بگیری؟!
خواستم تکرار بشه شاید بدرد یکی جدید می بینه بخوره!
ضمنا رویوو یادت نره
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من باید ببینین هدفتون از خرید این گوشی چیه.
اگه شما میخوایید از قابلیت هایی که یک قلم در اختیارتون میزاره استفاده کنین نوت 3 عالی هست. وگرنه s4 هم اکثر قابلیت های نوت 3 رو داره . اندازه مناسبتری هم داره. از یه طرف دیگه اندازه نوت 3 نسبت به s4 خیلی بزرگتر نیست. (نیم سانت از هر سمت بزرگتره)
میشه یه لینک دانلودی از همین رامی ک داری بدی تا منم تست کنمنقل قول:
نقل قول:
اینه مهیار:
پست 3 لینک مستقیم هست
ممنون ازپاسختوننقل قول:
یعنی برتری اصلی note3 همان استفاده ازقلمش است ؟
ایا سایتی یا تالاری داریم که بتونه مثل سایت جی اس ام که مشخصات موبایلهارامقایسه میکنه بتونه قابلیتهاشونو مقایسه کنه؟
خودم به صفحه بزرگ زیاد علاقه مندم ولی فکر میکنم note3 دیگه کاربرد تلفنی ان یک کم ضعیف شده وبه سختی دردست جامیشه که تلفنی صحبت کنیم.
راستی مسئله هنگ کردم را نفرمودیددوستام که نت های قبلی راداشتند میگفتند که هنگ میکرده است
اینم از وضعیت قایفون ما اصلا وصل نمیشه :n28: حتی گوشی رو هم الان روت کردم ولی بازم تاثیری نداشت . ت. فکر استفاده از گارانتی 7 روزه دی جی کالا هستم ولی لامصب خوردیم به تعطیلات اصلا گوشی رو بر نمیدارن . گارانتی 7 روزشم تا پنج شنبه هستش که تعطیل :n14:
ببری دیجی کالا بگی سایفون روش اجرا نمیشه اینو عوض کنید؟:n13:
این گوشیت چرا با همه برنامه ها مشکل داره؟ به علاالدین اعتماد نداری همینه دیگه گوشی 1890 رو می خری 1945 آخرشم خراب از آب درمیاد :n02: (شوخی کردم)
مال خودمو آپ کردم برات شاید فرجی شد
اینکه تایفون! کار نمیکنه چه ربطی داره به گارانتی؟!! :n02:
نقل قول:بابا تایفون چیه ؟ من دارم میگم قطعی و وصلیه وایرلس . من مطمئنم که دلیل وصل نشدن قایفون همین قطعی و وصلی وایرلس گوشیه . چون بعضی مواقع قایفون وصل میشه سایت voa هم اتومات کاملا باز میشه ولی یهو وایرلسم قطع و وصل که میشه قایفون هم میپره و دوباره میخواد کانت شه :n28: . دیجیکالا میخوام بهش بگم قطع و وصل میشه وایرلسم :n27: تو موبایلستان کسایی هستم که از جاهای مختلف هم مثل علائدین و پایتخت خرریدن همین مشکل رو دارننقل قول:
سایفونتو نصب کردم هیچ فرقی نکردم همش همینا رو مینویسه
سلام.خواهش میکنم. والا من چند روزه گوشی رو گرفتم.هنوز هنگ نکرده. واسه تلفن حرف زدن هم به فکر هندزفری بلوتوثی باشید.نقل قول:
برای ولگردی عالیه. باتری عالیه. راحت با مصرف بالا دو روز دووم میانه.
برتری قلم رو ساده نگیرید.وااقعا عالیه . کارای خاصی میشه باهاش انجام داد
فلش کن مهیار شاید درست شد .. رام MJ7 جدید اومده رو فلش بزن
بیست MJ1 ه ؟
آره mj1 هستش . همون فابریک کارخونست . حالا همونی که آدرس دادی رو دارم دانلود میکنم . همون کوک شدهه ببینم مشکل حل میشه یا نه . حل نشه میرم خودمو میکشم . یکی از ترسهای من همین بود که از این همه گوشی خرابه بهم نیوفته که افتاد .:n28: :n27: :n29: :n30:نقل قول:
کلا رو هر چی حساسیت زیاد به خرج بدی همین میشهنقل قول:
الانم احتمال می دم مشکل از بیست باشه .. حالا ام رو فلش کردی خبرشو بده
سلام.
من قصد دارم نوت 3 بخرم ولی موندم که اس 4 بخرم یا نوت 3.به نظر شما کدوم بهتره؟
اگر کارت طوریه که با قلم زیاد سر و کار داری قطعا نوت 3 . در غیر اینصورت s4 .نقل قول:
کار زیادی که با قلم نمیکنم.اما از قابلیت های قلمش خیلی خوشم میاد.و از سرعتش.ولی دودلم.حالا بنظرشما کدومو بخرم؟نقل قول:
چون از لحاظ اندازه خیلی با هم فرق ندارند (حدود 0.7 سانت از طرفین) از لحاظ سرعت و قدرت و باتری و کارایی قلم عالی هست. مخصوصا مدل 9005نقل قول:
پس نوت 3 می خرم.:n02:.راستی تو دست جا میشه؟؟؟؟؟؟؟0.7 زیاد نیست؟؟؟نقل قول:
0.7 سانت ار طرفین میشه در کل 1.5 سانت از یک سمت D:نقل قول:
دست گیریش خوبه :n27: مخصوصا اگه جلد غیر لیز براش بگیری. بچسبه به دست. ولی کلا بزرگه. من قبلا one s داشتم سایز و ضخامتش عالی بود. ولی صفحش کوچیک بود تقریبا با نوت 3 خیلی راحت ترم. ولی واقعا باتریش عالیه. از صبح دارم sygic دانلود میکنم الان باتری شده 60 % . البته کلی هم وبگردی اینا هم کردم. . آموزش قابلیت هاش یکم زمانبر هست.
پس خریدم حتمی شد.من فقط میترسیدم تو دستم جا نشه.نقل قول: