دوست عزیز اگه خواستی بفرست گارانتی در غیر این صورت راه حلشو میگم درست کنید.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه خواستی بفرست گارانتی در غیر این صورت راه حلشو میگم درست کنید.نقل قول:
بله درست عرض میکنید.در نکسوس 7 هم نیز چند کاربر گفتند اندروید 4.3 درست عمل نکرده.نقل قول:
دو ستان یک خبر خوش
چند ویدیو که که در مورد این تبلت در آپارات گذاشتم.
نقد وبررسی این تبلت.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید
مقایسه این تبلت با nexus 7.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید.
نحوه ساپورت کابل otg به همراه آموزش.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید.
سلامنقل قول:
یه چند ساعت صبر کردم درست شد،اگه لطف کنید راه حلشو بگین ممنون میشم
گارانتی رو خدا نصیب هیچ کی نکنه
یه گوشی دادم گارانتی بلایی سرش اوردن که دست یه تعمیرکار تازه کار بود نمیاورد
دوست عزیز خدارا شکر که تبلتتان دوباره روشن شد .نقل قول:
بله گارانتی این چنین است .هیچی تو گارانتی درست نیست.
دوست راه حلش یه کم سخت است .ولی با این را هی که میگم می توانید همه ی مشکلات نرم افزاری رو حل کنید.
تا فردا حتما میزارم.باتشکر..
داش عجله که نداری؟نقل قول:
ببخشیدا تافردا میزارم امروز سرم یکم شلوغ .واقعا معذرت.
میخواستم بدونم که بعد از انجام این کارها OTG بدون مشکل برای شما کار میکنه؟نقل قول:
با این تبلت از کدام یک از سرویسهای اینترنت میشه استفاده کرد ( مبین نت و وایمکس ایرانسل و رایتل ) ؟
سلام. یه مشکل ، هر چی رم رو unmount میزنم هیچ عملی نمیکنه قبلا این عمل رو انجام میداد تازگیا اینطور شده چطور میتونم مشکلو حل کنم؟
بله دوست عزیز به راحتی می توانید به آن موس کیبورد ودسته بازی بزنید.نقل قول:
توجه : فقط برای بازکردن فلش ابتدا تبلتتان روت وسپس برنامه stickmount نصب شود.تا فلش را نیز بشناسد.
دوست عزیز تبلت را خاموش کنید.رم را در بیارید.تبلت را روشن کنید.حالا رم را بیندازید و دوباره تست کنید.نقل قول:
اینجوری که من متوجه شدم حتما باید کابل رو به یک منبع برق خارجی وصل کرد تا کار کنه، درسته؟نقل قول:
جواب لطفانقل قول:
بلهدرسته باید از y کابل استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my ME173X
اینگارو کردم جواب نداد ! ولی با ریست فکتوری درست شد. فکر میکردم این تبلت هنگ نمیکنه!نقل قول:
لطفا به این تاپیک رای عالی دهید تا این تاپیک هم مهبوب شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه می خوای سیم کارت نصب کنی متاسفانه این تبلت از سیم پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
اگه می خوای از طریق otg مودم وصل کنی نمی تونی چون otg پشتیبانی نمیکنه.
تنها می توانی با وای فای به اینترنت وصل شی.
خب اینجوری که اصلا فایده ای نداره. یکی از مزیت های OTG قابل حمل بودنشه اما اینجوری همیشه به یک منبع تغذیه خارجی احتیاج هست.نقل قول:
احتیاج به لحیم کاری و تیکه کردن سیم هم نیست با یک هاب USB میشه این کار رو انجام داد. اگر خواستید بگید لینک آموزشش رو بگذارم.
دوست عزیز حتما اینکارو کن همه بچه ها ازت ممنون میشن :-)نقل قول:
Sent from my ME173X
البته بازم احتیاج به یک منبع برق خارجی هست! هنوزم به کار میاد؟ :n02:نقل قول:
چون چیپست دستگاه باید برق رو بفرسته به وسایل OTG تا زمانیکه خود ایسوز Firmware مورد نیاز رو عرضه نکنه حتما احتیاج به یک منبع برق ثانویه برای تامین برق قطعات هست. از این جهت اساس کار این روش ها مثل هم هستش با این تفاوت که ممکنه یک روش تر و تمیز تر باشه. البته منبع برق خارجی رو هم میشه قابل حمل کرد، زیاد کار سختی نیست.
محبوب مجید جاننقل قول:
اره دوست عزیز مال من گارانتی درستش کرد پس فرستاد تبلت هم سالمهنقل قول:
دوستان این هم لینک مقایسه بین galaxy tab 3 و memo pad hd7 در آپارات که خودم گذاشتم.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماشا کنید
مهم ........... مهم................. مهم................ مهم
دوستان در این مورد تبلت7 memo pad hd گروه ساختم می توانید در آن عضو شده وفعالیت نمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه اندروید 4.4 برای این تبلت عرضه میشه یا نه ؟
سلام
آقا تبلت من هم الکی خاموش شد! دیگه روشن نشد! زدم تو شارز صفحه اتوران آمد و من فست بوت را زدم الان دیگه صفحه بوت هم نمی آید!! تو شارز هم هست!! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز تبلت را خاموش کن . حالا دکمه ولوم + و پاور را باهم بگیرید . حالا بادکمه ولوم مثبت حرکت کرده وبوت را انتخاب کنید . حالا اگه بازم نشد . این بار ریکاوری را انتخاب کنید وحالا فکتوری ریست کنید.نقل قول:
والا من توی فروم خارجی خوندم گفته بودن در دو سه ماه اول 2014 قراره بیاد.حالابه امید بنشینیم.نقل قول:
نقل قول:
قاط داره!!
ولش کردم! الان اومدم دوباره زدم به شارز علامت باطری اومد و حالا هم خودش روشن شد!
اون موقع حتی منوی بوت هم نمی اومد که من ریکاوری یا ... را انتخاب کنم!
داش بازم ببخش .اگه سوالی داشتی بازم بگید.نقل قول:
نه بابا! چی رو ببخشم!نقل قول:
همین که میای و وقت می زاری و جواب سوالات ملت رو میدی و کارشون رو حل می کنی دمت گرم!
داداش وظیفمونه.نقل قول:
بچه ها الان جدیدترین رام واسه تبلت شما چند هستش مال من 4.2 هست جدیدتر نیومده اگه اومده چکار کنم؟
نه خیر دوست عزیز.نقل قول:
لطفا به این تاپیک رای عالی دهید تا این تاپیک هم مهبوب شود.
Click here to view the original image of 1018x279px.
واسه من کماکان آپدیت به 4.2 نمیشه.فایل 168 مگابایتی رو که میگیرم نمیتونه نصبش کنه و ارور میده و پس از ارور به منوی ریکاوری میره.اونجا هم همه گزینه ها رو زدم ولی فرقی نکرد.ریست فکتوری هم کردم ولی باز موقع نصب اپدیت ارور میده.
دوست عزیز از گارانتی جویا شدید؟نقل قول:
سلام کسی با این تبلت بازی اسفالت ۸ رو بازی کرده؟ من که هر کاری کردم در قسمت لایسنس خارج میشه ! فایل دیتاشم هم تو پوشه obb حافظه داخلی وهم یه فایل obb داخل پوشه android مموری کارت درست کردم و فایل دیتا رو کپی کردم اونجا با این حال بازم در قسمت چک لایسنس خارج میشه! چکار کنم لطفا جواب بدید!
دوست عزیز برای نصب بازی دیتا دار ابتدا وی پی ان یا یه فیلتر شکن خوب روشن کن بعد با ایدی google وصل بشو بعدش برو تو بازی چون دفعه اول نیازه به اینترنت وصل بشی دفعات بعد نیاز ندارهنقل قول:
داش ابتدا برنامه فیلتر شکن hotspot sheid رو از این جا دانلود کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمام