البته قیمت اونجا به درهم هستنقل قول:
Printable View
البته قیمت اونجا به درهم هستنقل قول:
صبر کنین انقدر زود جا نزنین،قطعا میاد پایین تا چند روز دیگه
یکی از دوستان گفت از 23 شهریور میاد به نمایندگی ها ، ولی نه خبری در نمایندگی ها است نه در سایت ها و فروشگاه ها.
دوستان یه چیز جالب که باید بدونید اینه که تاچش فوق العادس و قابل مقایسه با تاچه لپ تاپایه دیگه نیست من باهاش تو بازیم کار میکنم و بعضی وقتا مثل الان با کیبرد مجازیش تایپ میکنم که سرعتش خیلی زیاده
یه چیز دیگه اینکه من الان 12 بازیه جدید مثله splinter و metro و... نصب کردم که گرافیکش قابل مقایسه با لپ تاپایه دو ستام نیست اصلا من یه چیز دیگه میبینم اونا یه کیفیت پایینتر رو لپ تاپاشون
نقل قول:
دوست عزیز هنوز که خبری نیست و هیچ یک از نمایندگی ها ندارن.
من هم بی صبرانه منتظرم بیاد و بخرم. چقدر امکان داره طول بکشه؟
دوست عزیز بستگی به وارد کردن نمایندگی ها داره اما در کل من اینجور که پرسیدم گفتن که اویل مهر ماه وارد میشه که البته باز هم معلوم نیست.نقل قول:
دوستان يه سوال
به نظرتون قطر(يا كلفتي)اين لپ تاپ زياد نيست؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:
من تا بحال باهاش كار نكردم ولي با n56 كار كردم و خيلي كلفت بود و اصلاً نمي شد تحمّلش كرد:n02::n02::n02:
نه کلفت نیست خیالت راحت
دوست عزیز برای اینکه اطمینان پیدا کنید که قطرش چطور هست کاری نداره که.شما اندازه ای رو که از یه لپ تاپ در ذهنتون هست رو در نظر بگیرید که چند میلیمتر هست و بعد ابعاد و قطر لپ تاپی رو که میخواین بخرین رو در سایت هایی که مشخصاتشون رو گذاشتن ببینید و همچنین هم من در پست اول (صفحه اول) مشخصات و اندازه و تصاویر این لپ تاپ رو قرار دادم و هم دوست عزیزمون اقای جواد وکیلی که ایشون هم از لپ تاپ خودشون عکس های کاملا واضحی قرار دادند که در صفحه 6 میتونید مشاهده فرمایید.نقل قول:
TNX:n12::n12::n12::n12::n12:
دوستان واقعاً مممنون
هركس تونست از كنار لپ تاپش يه چندتا عكس بذاره تا كاملاً واضح بشه كه قطرش چه قدره:n02:
:n12::n12::n12::n12:
من واقعاً بين اينو vivobook s550c موندم البتهّ به قدرت اين لپ تاپ نياز دارم
دوستان اين موندن فقط بخاطر نگراني من درباره ي كلفتي اين لپ تاپ هست.:n13:كه مطمئن نيستم:n09::n09::n29::n29:
كمك:n24::n24::n28::n28::n03::n03:
سلام یه نفد کامل ودقیق ،برای دوستانی که دنبال نقدی شفاف، به همراه نمودار هستن، پیدا کردم امیدوارم مفید باشه.(پیشنهاد می کنم ااین نقد رو ببینید ،چون خیلی صریح در مورد اجزای لب تاب صحبت کرده )(این نقد به زبان فارسی نوشته شده است)
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به دوستی که می خواد قطر لب تابو ببینه ، چند تا کلیب تو صفحه 19گذاشتم آخریه که از نگاه فیلم برداری هست رو ببینه ،امیدوارم مشکلش حل بشه
:n01::n01::n01:
یه سوال از دوستانی که این دستگاه رو خریدند، تو فروم های خارجی تعداد زیادی از عملکرد wifi این دستگاه می نالند، می خواستم ببینم کسی از دوستان احیانا به مشکل برخورده؟ و اینکه کلا فرق سینگل باند و دبل باند چیه؟ از کجا باید متوجه بشیم که این لپ تاپ با روتری که استفاده می کنیم ممکنه مشکل داشته باشه یا نه؟
دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد
لینک سایتی که میگید رو بذارید. من با wifi مشکلی نداشتم.نقل قول:
دوست عزیز بچه ها که یه بار گفتن و من دوباره هم میگم که این مدل اصلا کلفت یا همون قطرش زیاد نیست و حتی شما میتونید از ابعاد این مدل که تو بررسی ها گذاشتن ببینید.خیالتون به کلی راحت باشه.نقل قول:
دوست عزيزم من واقعاً از شما ممنونم:n12::n12:نقل قول:
و رفتم و فيلم هارو ديدم:n10::n10:
و راضي شرمشرم:n09::n09::n09:
دوستان به نظرتون اینو بگیریم ینی asus n550
یا یه لب تاب سونی بگیریم بهتره اخه از هرکی می پرسم میگن سونی کجا ایسوس کجا
یا اپل کجا سونی کجا
زمین تا اسمون فرق می کنه
حالا مثلا می گن سونی core i 5 می تونه core i7 ایوس باشه
ینی خیلی قویه
حال نظره شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n27:
من هم همين فكر رو مي كردم ولي اين حرفا مال خيلي وقت پيشاسنقل قول:
به نظر من الآن تقريباً همه ي شركت ها در يه سطح هستن و سوني هيچ لپ تاپي با اين قدرت و قيمت نداره.
نتيجه ي اخلاقي: فقطN550JV:n06:
این لپ تاپو دیگه خدا رحمت کنه نه تو بازار پیدا میشه و نه نمایندگی ها گفتن که میارن.
بی خود شایعه نندازین که گرون بفروشین:n10:دلار شدیدا داره پایین میاد
الان کلا از لحاظ کیفیت ساخت و اینا برند ها خیلی نزدیک به هم شدن و هر روز دارن کیفیتشون ارتقا می دن.نقل قول:
اینکه i5 سونی می تونه i7 اسوس باشه کاملا حرف بی پایه و اساسیه!
شما توی هر کانفیکی که مد نظر داشته باشی مدل های زیادی از هر برندی موجوده و تقریبا انتخاب ها به سلیقه بر می گرده.
دوستان تو وین 8 شما هنگام بازی میشه از کارت گرافیک 750 استفاده کرد ؟ واسه من فقط میزنه Intel HD 4600 چه تو dxdiag چه تو cpu-z چه تو بازی ها
میشه از قسمت کارت گرافیک cpu-z یه عکس بگیرید و اینجا بزارید ؟
مرسی :n12:
پیشنهاد میکنم دیگه پیش اون کسی که این حرفارو بهت زده نری و خودت یکم تو نت بچرخی اطلاعات کسب کنی..نقل قول:
این حرفارو فقط یه مغازه دار میتونه بزنه که جنسشو بندازه..
وگرنه کسی که یکم در مورد لپ تاپ اطلاعات داشته باشه کلی خندش میگیره...
داداش در اینکه کیفیت سونی خیلی خیلی بالاتر از ایسوس هست ، اصلا هیچ شکی نیست... یک عده میگن (خوده من هم تا چند وقت پیش نظرم همین بود) سونی فقط پول مارک میگیره...باید گفته نه نخیر سونی پول کیفیت میگیره پول ویندوز اورجینال میگیره.این وقتی به من ثابت شد که برادر زاده ام روی صفحه تلویزیون LCD سونی ، تیغ را محکم کشید و هیچی نشد صفحش و شاخ در آوردم :n04: درحالیکه اگر همین اتفاق مثلا روی سامسونگ میفتاد ، صفحش به فنا رفته بود.نقل قول:
اما اینکه بگی i5 سونی ، i7 ایسوس را میگیره ، نه حرف چرتی هست و فقط برای فروش جنس خودش گفته...فقط عمر و کیفیت قطعات سونی از ایسوس بالاتره ...
تمام درایورها نصبه؟؟؟درایور کارت گرافیک...مدل لپ تاپ چی هست؟نقل قول:
سلام ...:n18:نقل قول:
عکس هایی از قسمت های مختلف دستگاه asus n550jvبه وسیله نرم افزار cpu-z و gpu-z و hwinfo64
در صفحه قبل هم یه نقد کامل گذاشتم(مهندسی) ،که پیشنهاد میکنم ببینید:n01::n01::n01:
من هم تقریبا دیگه منصرف شدم
با این پول میشه لپ تاپ سونی یا اپل خرید که مرقوبیت بالاتر ولی سخت افزار پایینتری دارن .
اخه 4200 خیلی مسخرست
برای من مرقوبیت در اولویت هست
توی قیمت 4200 خیلی گذینه ها در دسترس هست اما اگر 3500 بود بهترین انتخاب همین ایسوس بود
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بله نصبه . تو بازی ها و CPU-Z اصلا گرافیک Geforce رو نمی شناخت اما GPU-Z و HWinfo راحت میشناسنش .نقل قول:
تو Device Manager هم واسه جیفورس زده 0 Device ولی در عوض واسه اینتل 4600 زده 2 Devices .
مدل هم n46jv
سلام . مرسی . کلاک cpu رو خودتون بردین بالا دیگه ؟نقل قول:
سلام ..
راستش من این ها رو از سایت های دیگه گرفتم ( دیدم یه عکس از گرافیک میخواین،من هم این هارو از سایت های دیگه برداشتم و اینجا قرار دادم )
(هنوز اقدام به خرید نکردم (در مراحل تحقیقم:n13:) که اگر شرایط جور بشه ،مهر، این دستگاهو بخرم(انشاءالله)
سلام ...نقل قول:
الان دلار داره میاد پایین وقیمت لب تاب ها هم طبعا پایین میاد
اگر کمی صبر کنی میتونی بهترین گزینه رو متناسب با پولت انتخاب کنی
خریدشون با درهم هست درهم هم داره میاد پایین صبر کنید
دلار هم در حال کاهش هست و مذاکرات هم رو به سمت و سوی خوبی است.امید میره که قیمت دلار بره پایین
قراره با دنیا نرمش کنیم!:n19::36:
البته شاید لازم باشه تا عید صبر کنیم.دی:
آقا این چرا نمیاد پس ؟! :n03:
من نمایندگیه رشت سوال کردم گفتش زنگ زدم تهران گفت دنبالش نگردین ! نیس !
منتظر بمونم باز یا s550 بگیرم !؟ :n13:
نقل قول:
ببخشیدا ولی خودمم مطمئنم به اینکه جنس سونی یه چیز دیگست ولی اون مال زمانی بود که سونیه ژاپن به ایران وارد میشد نه الان که همه شده چین !
من آشنا دارم لپ تاپ آکبند سونی گرفت جعبشو باز کرد و روشن کرد دید نصف lcdش سوخته بود ! گارانتی هم قبول نمیکرد !
سونی وقتی کیفیت سونی داره که ساخت ژاپن باشه وگرنه فرقی نداره با برندای دیگه ...
البته من این رو تو یه فروم دیدم :نقل قول:
برای مثال :
کی گفته که دیگه نمیارن ؟؟؟ خب مشخصه که نمایندگی ها به شما نمیگن مدل بهتر رو کی میارن چون دلیل واقعی واردنکردنشون در حال حاضر همینه که امثال من و شما از انتظار خسته بشیم و بریم مدلهای موجود رو که در صورت ورود n550 رو دست شون می مونه با قیمت بالاتر بخریم ...نقل قول:
سلام
دوستان از بلوتوث این لپتاپ چطور میشه استفاده کرد؟
اگه بیارن هم طبق تحقیقی که کردن Y510P بیشتر به کار من میاد ، در نتیجه همونو میخام بگیرم ، امیدوارم اونایی هم که این لپ تاپو میخوان بتونن بخرن.نقل قول: