دقیق متوجه سوالت نشدمنقل قول:
خب همین هارد ۲ ترا باید در بیاری و SSD جاش بذاری
میتونی بدی بیرون هم این کار برات انجام بدن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
دقیق متوجه سوالت نشدمنقل قول:
خب همین هارد ۲ ترا باید در بیاری و SSD جاش بذاری
میتونی بدی بیرون هم این کار برات انجام بدن
منظورم hddcaddy است.نقل قول:
چی بخرم که با این لپ تاب سازگاری داشته باشد.
درضمن dvdrom روی لپ تاب بعد از hddcaddy به چه درد میخورد؟ ایا میتوان با پورت usb از ان استفاده کرد؟
شما به یک سرویس کار معتبر لپتاپ مراجعه کنید مدل لپتاپتون رو بگید خودش بر اساس نوع dvd rom لپتاپتون ، hddcady مناسب بهتون معرفی و عرضه میکنه!نقل قول:
در مورد dvdrom هم بله! شما می تونید با هزینه 30-40 تومنی یک کابل تبدیل usb برای dvdrom تهیه کنید و به عنوان اکسترنال استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط خبات کریمی
هیچ بعید نیست که شما هم یک SSD پرسرعت تهیه کرده باشید اما با گذر زمان متوجه کاهش سرعت و افت کارایی آن شده باشید. اما آیا واقعاً SSDها با گذر زمان کُند می شوند؟ در این صورت چه چیزی باعث افت کارایی آنها می شود؟ در نوشتار پیش رو به این پرسش شما پاسخ می دهیم.
همانطور که احتمالاً می دانید، تعداد دفعات (چرخه) نوشتن/پاک سازی (P/E) تراشه های NAND مورد استفاده در SSDها کاملاً محدود است و دوام آنها به تعداد چرخه های نوشتن/پاک سازی تراشه های حافظه بکار رفته وابسته است. مطمئناً هرچه تعداد چرخه های نوشتن/ پاکسازی بیشتر باشد مطلوب تر است.تنزل شدید کارایی در یک SSD با گذر زماندر سال های ابتدایی معرفی SSD به صنعت کامپیوترهای شخصی، شاهد تراشه های حافظه NAND با دوام 5000 چرخه نوشتن/پاک کردن بودیم، کمی که گذشت دوام تراشه هایی که تولید می شدند به 3000 چرخه کاهش پیدا کرد. ظرف یک الی دو سال دوام تراشه های حافظه به 1000 چرخه کاهش پیدا کرد و کمی بیشتر که گذشت، این مقدار به تنها 500 چرخه رسید. با مهاجرت از تراشه های MLC NAND به TLC NAND تعداد چرخه های نوشتن/پاک سازی از این هم بدتر شد و دوام تراشه های بکار رفته در بسیاری از SSDهای ارزان قیمت امروزی از 100 چرخه فراتر نمی رود! پیشرفت ها در فناوری تصحیح خطا (error correction) کنترلرها این امکان را به سازندگان SSD بخشید تا از تراشه های حافظه ارزان تر و کم دوام تر در SSDهای مقرون به صرفه تر استفاده کنند. در حقیقت هرچه که فناوری ساخت (لیتوگرافی) تراشه های حافظه NAND مورد استفاده SSDها کوچکتر می شود، تعداد چرخه های نوشتن/ پاک کردن آنها نیز کاهش می یابد، اما پس چه دلیلی برای اصرار به کوچکتر کردن فناوری ساخت وجود دارد؟ فناوری ساخت کوچکتر این امکان را فراهم می کند تا تراشه های حافظه با چگالی بالاتر تولید کرد که در نهایت به کاهش تعداد تراشه های حافظه مورد نیاز برای ساخت SSDها می انجامد. برای نمونه به جای استفاده از چهار تراشه 40 نانومتری 256 گیگابیتی در یک SSD با ظرفیت 128 گیگابایت، می توان از تنها دو تراشه 15 نانومتری 512 گیگابیتی استفاده کرد که به وضوح به کاهش هزینه تمام شده کمک می کند.تاثیر فناوری تصحیح خطای NANDXtend کنترلرهای Silicon Motionاحتمالاً اکنون می پرسید چگونه سازندگان با استفاده از تراشه های حافظه NAND کم دوام تر مشکلی ندارند، مگر به کاهش دوام محصولات آنها نمی انجامد؟ خب پاسخ به این پرسش فراتر از تنها یک کلمه است. آنچه که باعث شده تا سازندگان با بکارگیری تراشه های NAND با دوام پایین تر مشکلی نداشته باشند، ظهور فناوری های افزایش دهنده دوام در سمت کنترلرها است. سازندگان کنترلرها روش هایی ابداع کرده اند که به افزایش دوام تراشه های با دوام پایین تر کمک می کند، البته این روش ها چیزی فراتر از الگوریتم های معمول کاهنده حجم نوشتن است. اغلب سازندکان کنترلرها از نام اختصاصی خود از این فناوری ها یاد می کنند اما در کنترلرهای امروزی اغلب مبتنی بر تکنیک تصحیح خطا Low-Density Parity-Check code (LDPC) است که از کسر کوچکی از حافظه برای نگه داری کد تصحیح خطا استفاده می شود. اگر بخواهیم کارکرد LDPC را به دور از پیچیدگی های فنی بیان کنیم، به ازای داده هایی که در تعداد مشخصی از سلول های حافظه نوشته می شوند، یک کد اطمینان تولید می کند که رابطه منطقی با مقدار همان سلول ها دارد، کد اطمینان در یک جدول اختصاصی نگه داری می شود تا موقع خواندن اطلاعات از آن برای پی بردن به بروز خطا و تحصیح آن استفاده کرد. در موقع خواندن داده ها، در صورتی داده های یک یا چند بیت به هر علتی خراب شده باشد، موتور تصحیح خطا ضمن متوجه شدن، با تکیه بر کد اطمینان تولید شده مختص به همان سلول ها، مقدار سلول یا سلول های معیوب را محاسبه و جایگذاری می کند. بدین ترتیب به رغم خراب شدن بخشی از داده های سلول های حافظه، داده های اصلی بدون مشکل خواندهمی شوند و بروز خطا در سطح سلول های حافظه به خرابی داده ها منجر نمی شود. وجود موتور تصحیح خطا باعث می شود تا به رغم بروز خطا بتوان از SSD استفاده کرد که نهایتاْ به افزایش دوام آنها می انجامد. معمولاً موتورهای تصحیح خطا قدرتمند دوام نهایی SSD را بین 1.5 تا 3 برابر افزایش می دهند. برای مثال ممکن است دوام تراشه های حافظه از 1000 چرخه نوشتن/پاک کردن به 1500 و حتی 2000 چرخه افزایش یابد.افزایش دوام ناشی از بکارگیری فناوری تصحیح خطادر وجود کنترلرهای مجهز به موتور تصحیح خطا، سازندگان SSD می توانند از تراشه های NAND با دوام پایین تر (که مطمئناً ارزان تر نیز هستند) بدون اینکه دوام اسمی محصول را کاهش دهند، استفاده کنند. اغلب کنترلرهای امروزی از کد BCH برای تصحیح بیت های معیوب موقع خواندن داده ها استفاده می کنند. با این حال سازندگان کنترلرها تغییراتی را در الگوریتم ها اعمال می کنند که به افزایش کارایی و دوام هرچه بیشتر SSD کمک می کند، برخی سازندگان نیز چندین روش تصحیح خطا مختلف را به طور هم زمان به خدمت می گیرند که به دوام هرچه بیشتر کمک می کند. در حالی که پیاده سازی تکنیک های تصحیح خطا مفید به نظر می رسد اما هنگامی که یک بیت خراب می شود، کنترلر باید عملیات تصحیح خطا را اجرا کند که باعث بروز تاخیر و افزایش مصرف انرژی می شود و این همان راز کُندی SSDها با گذر زمان است. با گذر زمان و خرابی هرچه بیشتر سلول های حافظه، کار تصحیح خطا شدت می گیرد و روز به روز SSD کندتر می شود، چراکه در کنار کارهای معمول خواندن، باید عملیات تصحیح خطا نیز اجرا شود. با این حال کُند شدن تنها نگرانی موجود نیست و میزان خطای قابل تصحیح توسط کنترلر محدود است که با عبور از آن دیگر کنترلر قادر به تصحیح خطا نیست و داده ها به طور برگشت ناپذیر خراب می شوند، اینجاست که دیگر SSD به پایان عمر خود نزدیک می شود. در این زمان ممکن است کنترلر تلاش کند بلاک های دارای سلول معیوب را نادیده بگیرد و از آنها استفاده نکند یا بلاک های یدک را جایگزین کند اما هنگامی که تعدادی زیادی سلول حافظه بمیرند، دیگر SSD به پایان راه خود رسیده است.
سلام دوستان
من براي لپ تاپ قديمي دل e6500 يه ssd خواستم بگيرم ولي حتما ٢٤٠ يا ٢٥٠-٥٦ ميخواستم و ١٢٠ برام كم بود
قيمت سامسونگها هم بالا بود و تا قيمت ٣٥٠ نهايت ميخواستم هزينه كنم
بين وسترن سبز و كينگ استون uv400 و apacer panther as330 گير كرده بودم كه بعد از كلي تحقيق و خوندن كامنتها و ديدن بنچماركها apacer panther as330 رو انتخاب كردم و به ديجي كالا سفارش دادم
ميخواستم ببينم كسي تجربه با ssd هاي اپيسر داره؟و به نظرتون خوب هست يا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
من براي لپ تاپ قديمي دل e6500 يه ssd خواستم بگيرم ولي حتما ٢٤٠ يا ٢٥٠-٥٦ ميخواستم و ١٢٠ برام كم بود
قيمت سامسونگها هم بالا بود و تا قيمت ٣٥٠ نهايت ميخواستم هزينه كنم
بين وسترن سبز و كينگ استون uv400 و apacer panther as330 گير كرده بودم كه بعد از كلي تحقيق و خوندن كامنتها و ديدن بنچماركها apacer panther as330 رو انتخاب كردم و به ديجي كالا سفارش دادم
ميخواستم ببينم كسي تجربه با ssd هاي اپيسر داره؟و به نظرتون خوب هست يا نه
من تجربه این برند ندارم ولی مطمئنا SSD بد نداریمنقل قول:
مبارکت باشه. با خیال راحت ازش استفاده کن
میخوام هارد ssd به سیستم اضافه کنم
ولی چون پورت ساتای اضافه روی سیستم ندارم
و هیمنطور این مادربورد فاقد پورت M2 هست میخوام هارد ssd
از برند intel رو بگیرم که از طریق PCIe به سیستم وصل میشه
تصویر پایین
مادربورد سیستم من P8H77-V هست از ASUS
بایوس رو هم به روز کردم
ولی قبل از خرید میخواستم بدونم این هارد توسط سیستم من شناسایی میشه یا نه
این درایوی که انتخاب کردید NVMe هست و مادربردتان هم از NVMe پشتیبانی نمیکنه . طبق مطلبی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده (نقل و قول زیر) نمیتونید از روی این درایو بوت کنید ولی میتوان بعنوان درایو غیر ویندوزی استفاده کرد .نقل قول:
نقل قول:
Without an NVMe-aware BIOS, you can’t boot from an NVMe drive, though anyone with a x4 PCIe slot or M.2 connector can benefit from employing an NVMe drive as secondary storage
پس با این اوصاف باید ssd معمولی تهیه کنمنقل قول:
اگر یک برند خوب با حجم 250 گیگ هم معرفی کنید ممنون میشم
بیشتر ملاک سرعت هست
اگر بودجه هست Samsung 850 PRO در غیر اینصورت Samsung 850 EVO .نقل قول:
میتونید به خرید کارت SATA فکر کنید . من خودم دو کارت SATA (کنترلر JMicron JMB363) خریدم . این کنترلر گرچه قدیمی هست و سرعت بالایی نداره ولی کار راه انداز هست . مشکلی در ویندوز 10 هم نداشت ولی نصب درایور لازم هست .نقل قول:
مادربورد کامپیوتر من دوتا PCI express داره ولی به یکی کارت USB III متصل هستنقل قول:
و اون یکی هم به علت اندازه کارت گرافیک در دسترس نیست
میخوام درایو نوری رو با تبدیل Sata to usb به سیستم وصل کنم
اینطوری یکی از پورتهای Sata آزاد میشه و میتونم هارد SSD رو اضافه کنم
البته چون مادربورد 2 تا پورت Sata 6Gb بیشتر نداره باید جای 2-3 تا از هارد ها رو عوض کنم
مادربرد شما چهار عدد اسلات PCIe داره که دوتا بصورت x16 هست (بزرگترین اسلات به رنگ آبی و مشکی در عکس زیر) و دو اسلات باقیمانده هم x1 هست (کوچکترین اسلات) . گرافیک رو به احتمال زیاد روی اسلات PCIe x16 آبی رنگ نصب کردید که اسلات PCIe x1 پایینی در دسترس نیست . کارت USB 3 رو هم احتمالاً روی بالاترین اسلات PCIe x1 نصب کردید .نقل قول:
الان اسلات PCIe x16 مشکی رنگ آزاد هست یا اینکه قطعه خاصی روش نصب هست ؟ اگر آزاد هست میتونید کارت SATA رو روی این اسلات نصب کنید . البته کارت SATAـیکه میخرید باید بصورت PCIe باشه که بتونید روی این اسلات مشکی نصب کنید . اندازه این اسلات گرچه x16 هست ولی مشکلی با کارتهایی که x1 هستند نخواهد داشت . دقت کنید که نمیتونید کارتهای PCIe رو روی اسلاتهای PCI (دو اسلات پایینی) نصب کنید .
دقیقا به همون صورتی هست که شما گفتیدنقل قول:
روی اسلات مشکی رنگ چیزی متصل نیست
من فکر میکردم آبی و مشکی فقط مخصوص
کارت گرافیک هست و نمیشه کارت دیگه ای بهش متصل کرد
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی
اینطوری مشکلم به کلی مرتفع میشه
و فقط کافیه یک کارت Sata بگیرم
توی سایتها رو که نگاه کردم برند معروفی برای کارت ساتا ندیدم
و فقط با برندهای متفرقه انگار موجوده
البته باید یک سر برم پاساژ ایران ببینم اونجا میتونم با برند معروف پیدا کنم یا نه
سلام به اساتید خودم
مشگل کجاس؟
با راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
خریدم رو انجام دادم
البته تقریبا یه خونه تکونی اساسی شد
خرید Samsung 850 Evo 250GB
خرید کیس Green Z7 Gladiator
خرید کارت Pcie to Sata (برند معروف نمیتونید پیدا کنید ولی متنفرقه پیدا میشه)
خرید کابل ساتا 3 برند ایسوس داری قفل
فقط من مشکلی که داشتم این بود که نمیدونستم باید SSD به صورت AHCI متصل بشه
و مجبور شدم دوبار ویندوز رو تعویض کنم تا به سرعت مورد نظر برسم
اینم تست سرعت SSD
با توجه به اینکه آخرین نسخه ویندوز 10 هم نصب هست Trim فعال بود
و قابلیت Restore رو هم غیرفعال کردم
کار دیگه ای هم بباید انجام بدم برای بهینه کردن سرعت SSD؟
مبارکت باشهنقل قول:
تست که عالیه
فقط دیفرگمنت فعال نباشه
تو گوگل سرچ کنی، یسری کارای جزیی دیگه هم هست که تو فروم لیون کامپیوتر تو یه تاپیک گفتن. اونا برای افزایش طول عمر درایو خوبه.
بازم سلامت ssd از 98 به 97% کم شدنقل قول:
علت چیه؟
من می خوام یه هارد اس اس دی سامسونگ 500GB 850 Evo برای لپ تاپ ایسوس بگیرم. توی نت دیدم گارانتی های زیادی داره هاردهای ساسونگ.
به نظرتون کدوم گارانتی بگیرم ؟
این گارانتی ها رو دیدم:
ایران اس اس دی
ایمن ایده ایرانیان
اینوو
فیوچر
MIT
PGit
ایستا
سلام
می خوام هارد درایو لپ تاپم رو با SSD عوض کنم. چندتا سوال داشتم
1- لپ تاپم Acer V3 571G هست. تعویض هارد به صرفه هست؟ هارد اصلیم رو می خوام به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم. با هارد 120 گیگ هم میشه کنار اومد؟
2- چه مدل هاردی روی لپ تاپم می خوره؟ خودم حدث میزنم SATA 3 باشه.
3- کدام یکی از هاردها در ظرفیت 240 یا 250 به صرفه هست؟ اولویت اول و دوم از بین هاردهای زیر کدوم هستند.
Samsung evo 850
WD Blue
WD Green
kingstone UV400
ADATA Premier Pro SP600
4- نکته ای دارید حتما بگید. مخصوصا در مورد هارد باکس.
CPU: core i5 3210m
RAM: 4 gig
سلامنقل قول:
ببخشید پیامی که بهم دادید تازه دیدم
هیچ مشکلی نیست. پیشنهاد من سامسونگ ایوو هست که 250 گیگش الان لیون کامپیوتر 389 میده فکر کنم.
باکس هم سعی کن USB 3.0 بگیری
دوستان برای لپ تاب ایسوس که هارد m2 پیشتیبانی نمیکنه هارد یک ترا ssd چه برندی مناسبه و قیمت تقریبی را هم بگید ممنون
کسی فرق بین SSD های وسترن ( گرین و بلو ) رو میدونه؟
دیگه اینکه فرق این حافطه های "2.5 و M.2 2280 در چیه؟ ( غیر از شکل)
بلو سرعت رید و رایتش بالاتر از گرین هست و بخاطر همین قیمت بالاتر دارهنقل قول:
حافظه 2.5 نهایت سرعتش به 550 مگ میرسه
ولی M2 تا 2 گیگ
ممنون. از نظر پورت و اینا چطور؟ یعنی مثلا برای لپ تاپ و پی سی باید از کدوم نوعش استفاده کرد؟نقل قول:
شما اول باید ببینید که سیستم و یا لبتاپی که دارید M2 رو ساپورت میکنه یا نهنقل قول:
به دفترچه راهنمای مادربورد یا لبتاپ مراجعه کنید
اگر ساپورت نمیکنه تنها میتونید از SSD 2.5 استفاده کنید
درود به دوستان
برای لپتاپ لنوو z510 core i7 ram 6 gig چه برندی پیشنهاد میکنید ؟ لطفا مدل ssd هم ذکر کنید. تا حدود 600 تومن . نمیدونم برند و مدل خوبی با سرعت خوبی پیدا میشه تو این قیمت یا اگر پیشنهاد مدل بهتری دارید بفرمایید . اینکه کدوم برند بهتره و به چه فاکتورایی باید توجه کنم برای سرعت و عمر بالا داشته باشه . اگر فروشگاه اینترنتی معتبری با قیمت مناسب هست راهنمایی بفرمایید.
نصب اس اس دی در این مدل لپتاپ راحته؟
سوالم داشتم نمیدونم چرا دومین بار هست هارد من بد سکتور زیاد داره و سلامتش نصف شده و هنگ میکنه همش و خراب داره میشه... چند قطره مایعات روی قسمت کی پد اعداد ریخت میتونه دلیل خرابی هارد باشه ؟ بیشتر از چند قطره بود ولی لپتاپ خاموش نکردم سطحی با دستمال خشک کردم . یک نوشیدنی برامون کار دید. :n14:
ممنون از دوستان ببخشید زیاد شد.:n16:
من میخوام هارد SSD وسترن بلو 256 گیگ بخرم
BLUE WDS250G1B0A
مین بردم ساپورت میکنه ؟
بله ، مادربرد این SSD رو پشتیبانی میکنه و میتونید بدون مشکل استفاده کنید .نقل قول:
سلام دوستان من قصد خرید یک ssd جدید دارم مدلی که الان دارم (EVO 850 250GB) هستش مادربرد H97M Gaming 3 و سی پی یو i7 4790 بیشتر کاربری سیستم هم برای کامپایل برنامه های سنگین و بعضی اوقات رندرینگ هستش...
بین دو مدل EVO 960 1TB و EVO 850 1TB نمیدونم کدوم با توجه به سخت افزار من بهتر هستش ... اگر مدل 960 رو بردارم با توجه به مادربرد و سی پی یو من میشه انتظار کاهش چشمگیر زمان کامپایل برنامه ها رو داشت ؟ یا ارزش هزینه اضافی رو نداره و با همون 850 ساتا کار من تفاوت زیادی نخواهد داشت ... روی کاغذ سرعت 960 به مراتب بسیار بالاتر هستش ...
مادربورد شما فاقد پورت M2 هست و بخاطر همین نمیتونید از EVO 960 1TB استفاده کنیدنقل قول:
شما تنها گزینه ای که دارید SSD از نوع 2.5 هست
EVO 850 1TB گزینه خوبی هست
ولی کاراییش حدوداً 1/3 EVO 960 هست
من خودم SSD ای که شما دارید رو دارم
و در زمینه بوت، رندر، و کار با برنامه های گرافیکی تا حالا به مشکلی نخوردم
مرسی از پاسخ شما ... مادربرد من پورت M2 داره ... دقیقا پایینتر از CPUنقل قول:
همین مگه نیست ؟
من براساس عنوان مادربوردی که گفتید توی سایت گیگابایت رو چک کردمنقل قول:
H97M Gaming 3
و توی مادربورد M2 نداشت
و شما تصویری از مادربوردH97 Gaming 3 گذاشتید
حتما مطمئن بشید که مادربوردتون کدومه تا براتوت ایجاد دردسر نشه
ولی در هر صورت اگر پورت M2 دارید اولویت رو بذارید روی EVO 960 1TB
درست می فرمایید من اشتباهی نوشتم حرف M رو آخر مادربرد... مادربرد بدون من بدون M هستش... کم دقتی از خودم بود ...در هر صورت مرسی ... خودمم نظرم روی همون EVO هستش میخواستم مطمئن بشم واقعا ارزش اون حدود 700 تومن پول اضافه رو داره یا نه ... و روی سیستم من محسوس هست یا خیرنقل قول:
درسته که قیمتش بالاستنقل قول:
ولی کاملا ارزش خریدن رو داره و سرعت به شدت محسوس هست
فقط سعی کنید با گارانتی معتبر بگیرید
دو تا گارانتی دیدم توی سایت ها یکیش M.I.T بود اون یکی دیگش سریر ... کدوم بهتره ؟نقل قول:
هر دو معتبرهنقل قول:
سلام
لپ تاپ من سونی مدل ea36fg هست و فکر کنم پوزتش sata2 باشه
ssd 120 gb میخوام براش بخرم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ western یا adata یا مدل دیگری
ممنون
سلام درود
بهترین SSD که با ظرفیت 128 GB میشه تهیه کرد چی پیشنهاد میدن ؟
با سلام به دوستان عزیز
برای لپ تاپ ایسوس میخوام یه هارد 120 گیگ m2 بردارم . ممنون میشم یه مدل مقرون به صرفه معرفی بفرمایید در رنج 300 تومن معرفی بفرمایید. ایا اپیسر برند خوبی هست؟
از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
ایام به کام باد