فرق n550 با همین مدل n56 که الان تو بازار هست اونقدرها هم زیاد نیست
تو فکتور هایی مثل کیبورد,باتری,نمایشگر و اینجور چیزها ی 2 الا 3 درصد فوقش بینشون فرق هست!
تو بعضی چیزها n56 بهترم بوده!
فرق n550 با همین مدل n56 که الان تو بازار هست اونقدرها هم زیاد نیست
تو فکتور هایی مثل کیبورد,باتری,نمایشگر و اینجور چیزها ی 2 الا 3 درصد فوقش بینشون فرق هست!
تو بعضی چیزها n56 بهترم بوده!
به هرحال سی پی یو و گرافیک کم چیزی نیست،ولی شما درست میگین البته اینم بگم دیگه کم کم n56 داره کم میشه.چون مدلهای جدید میارن دیگه.نقل قول:
با توجه به کارکردم ی I5 برای من کافیه اما این N550 که نداره
N56 الان I5 داره با نمایشگر FHD?
دوستان n56 هم مدل های زیادی داره ..نقل قول:
قیمتn550 در ال دیجیتال 4370000
قیمتn550 صفحه لمسی بلوری 4900000
دوستان یه سوالی دارم ...
من خیلی از n500 خوشم اومد...ولی این باطری 4 سلولی یه خورده دغدغه من شده..:n02:
میگم چرا 6 سلولی نذاشتند ؟ کم نمیاره ؟؟
واقعا اين قيمت منصفانه نيستنقل قول:
989*3200=3164
اين آخه چطوري رسيده به 4370
رو هر يه دستگاه ميخوان 1200 سود كنن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
فعلا جنس نوبرونه هست.ارزون تز هم میشه.البته اگه دلار ثابت بمونه!نقل قول:
آخه اين تحويلش 10 روزه هستنقل قول:
خب با اين حساب ما يه ماه بايد منتظر باشيم كه قيمتش تا 4 تومن بياد
دوست من این مدلی که میگن 4300 مشخصاتش با اونی که احتمالا شما قیمت دارید بالاتره ...نقل قول:
ببنید این مدل الان از گرافیک 4GB داره استفاده میکنه و رم 8 GB ...نمیدونم ولی احساس میکنم به بهانه این مشخصات میخوان قیمت رو بالاتر ببرند..
خیلییییی گرونه امیدوار بودم زیر 4 میلیون باشه:n27:
نه داداشنقل قول:
رم اين مدل كانفيگ كفش 8 هست
http://www.gentechpc.com/config.asp?config_id=Asus-N550JV-DB71
سلام asus n750 مثل اینکه تو یه تست بعد 1 دقیقه به 98 درجه رسیده درسته؟
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون بگید دیگه آیا با این لپتاپ میشه بازی کرد؟
Asus n550 هم اینطوری داغ میکنه؟راستی n550 sub woofer هم داره؟
چه خبره ؟!!!!:n04:
بی انصافیه 4200 !!!!
حداقلش 800 تومن داره زیاد میده،حالا صبر کنیم ببینیم این رایان کاوه که میگفت از 2900 شروع میشه،واقعا 2900 قیمت میزاره ؟
بعیده !!!
درضمن گرافیک 4گیگ رو از کجاش دراورده من نمیدونم الان 4 گیگم Dedicate به زور پیدا میشه،یه جاش میلنگه،درضمن تو سایت ایسوس حرفی نزده راجع به رمش و تو خود سایتهام این گرافیک رو با رم 2گیگ زدن همه.
نه ديگه قيمت رو آل بالا زد اونام برا مشتري پيدا كردن فوقش 100 تومن زير اون قيمت آل ديجيتال بدننقل قول:
بدبختي اينه تحويل آل 10 روزه س به اين زودي ها نميارن پايين
راستي 4200 نيست 4370 قيمت گذاشتن بدون گارانتي
چيزي من خاطرم هست گفته بودن موقع بازي و كارهاي سنگين قسمت سمت چپ بالا داغ ميشهنقل قول:
بله ساب هم داره
یعنی میگین با صفحه معمولی و با حداقل آپشن دیگه فک نکنم از 3500 پایین تر بیاد:n03:
کسی جواب ما رو نداد ...ایا با اینکه الان بیشتر لپ تاپ ها با باطری 6 سلولی ارائه میشند ..منطقی هست که البته با توجه به کمصرف بودن سی پی یو با باطری 4 سلولی ارائه بشه ؟ ایا این باطری پاسخوگوی خوبی هست ؟؟
واقعيتش شركت ها يه تعادلي برقرار ميكنن چون كم مصرف شده قطعات اونا هم باتري رو 4 سلولي كردننقل قول:
بخاطر وزن قطور نشدن و البته فاكتور قيمت
دقت كنيد اين لپ تاپ 989 دلاره يعني مفت برا اونا
واسه ما اينقدر گرونه
این کانفیگی که آورده حدود 1400 دلاره و زده 4900،که میشه دلاری 3.5،اونوقت همین مدل معمولیش که حدود 1000 دلاره میشه 3500.نقل قول:
واقعا بی انصافی هستش.البته من خودم بیشتر منتظر s551 هستم ولی خوب اون ارزون تر درمیاد.
شما اين لينك فروش رو نگاه كردين؟نقل قول:
رون 969 دلار برا كف فول اچ ديه
اينا 1200 حداقل كشيدن روش
969*3200=3100
آقا هزينه گمرك و حمل و نقل مگه چقد ميشه
بيشتر از 800 تومن برا يه لپ تاپ درمياد؟
اين بايد حداقل 4 تومن مي بود نه 4370 بدون گارانتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04:نقل قول:
پس این که خیلی باید ارزونتر در بیاد خیلی ستمه،ولی من فک میکنم اینا چون تازه آوردن و به خیالشون چون با تمام امکانات هست به عمد دارن گرون میدن،اینطور که مشخصه یه مدتی باید دوباره صبر کنیم تا دوباره بیاد پایین.
ممنون از راهنماییت
کسی میدونه پارسال که n56 تازه اومده بود قیمتهاش چجوری بود ؟
شاید اینجوری بشه یه مقایسه ای انجام داد.
سلام دوستان
من تا ۲ ماه دیگه با ۲۵۰۰۰۰۰ چیزی به درد بخوری ازین هاسول و انویدیا ۷۵۰ گیرم میاد؟ یا الکی خودمو ومعطل نکنم؟
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
سلام
بنظرتون بشه از ASUS N550 بعنوان لپتاپ گیمینگ استفاده کرد؟بعد 5 دقیقه نترکه یهو:n02:متاسفانه حافظه ی SSD هم که نداره!!!راستی مثل اینکه صفحه کلیداشون نور پس زمینه داه؟درسته؟
اینا دیگه چه قیمتیه؟ :|
با خودشون چی فکر کردن این قیمتا رو گفتن؟ :| سر گردنه باز ارزون تر در میاد :|
تا مهر به 3200 نکشید میرم سمت همون Z500 :|
N56 vz با صفحه فول اچ دی وقتی وارد شده بود 2400 بود و Y580 با ssd حدودا 2200 بود در حالی که Acer V3 c i5 با پردازنده اوی بریج حدودا 1400 بود (چه قیمتایی :n27: ) دیگه حالا خودتون یه جوری تناسب بگیرین :n02:نقل قول:
اون 4900000 هم که بکلایت نداره :| هیچ کدومم SSD نداشتن :|
آقا اینا دیگه چیه؟:2:عجب جایی زندگی میکنیم ها!!!نه به اون کارگر خارجی که حقوق 10 روزش 1000 دلاره تو 10روز میتونه یه همچین لپ تاپی بخره نه به ما که ماهی 600 هزار تومن گیرمون میاد بعد 10 ماه تازه پول لپ تاپ به دست میاد اونوقت که میخوایم بخریم دوباره 2تومن گرونتر میشه , کاش میشد از ایران رفت ...ضمنا دلار همین امروز نسبت به صبح 100 تومن رفت بالا و به همون نسبت ارز های دیگه , با این تحریم جدید معلوم نی لپ تاپ دیگه تو ایران پیدا بشه یا نه!!!خدا به هممون رحم کنه...
حالا هی خودتونو با n550 سرگرم کنین در موردش بحث کنین وقتتونو تلف کنین..اون از گرافیکش...اونم از باطریش...اونم از حرارتش...اونم از وضع صداش...ssd هم که نداره...اونم از قیمتش...اخه آدم به چیش دل خوش کنه این همه هزینه کنه واسش؟؟!!اگه این مشکلاتو نداشت باز یکم میرزید اما الان این لپ تاپ 3 تومن بسشه..من نمیدونم چجوری میگن هسول و گرافیک سری700 اصلاح شده و حرارتش کمتره...این مدلارو که میشه بجای تنورم استفاده کرد...!!من که یا y510p میگیرن یا وا میستم msi مدلاشو وارد کنه...از n550 ایسوس که خیری در نیومد..!!به نظرم الکی منتظر موندیمکاش همون n56 یا y500 یکیشو میگرفتم قبلا
من خودم منتظرم اگه s551 با قیمت معقول نیاد میرم s400 میگیرم،بقیه پولمم میزارم یه کارت قوی میخرم میبندم رو سیستمم والا به خدا.
واسه یه لپ تاپی که گرافیکش اندازه 400 تومنم نمیارزه آدم بیاد 4 تومن پول بده زور داره والااااا.
دلار عرض 5 ساعت بیشتر از 100 تومن گرون شد!!!صبر کنید حتی مدل های قدیمی هم نمیشه خرید !احتمالا تا 10روز دیگه دلار میره رو سقف 5000تومن
البته بعد گرونتر شد به من گیر ندی ها فعلا تو این بازار هیچ قابل پیش بینی نی!نقل قول:
گلکسی نوت 960 خریدم حالا شده 1500
اکسپریا t خریدم 1200 شده 1000!
نقل قول:
چي بگمنقل قول:
آخه خيلي زور داره اين قيمت
من واقعا توانش رو ندارم
يه هفته صبر ميكنم پايين نيومد بيخيالش ميشم يه چيز ارزونتر ميخرم
آخه با اين وضعيت اقتصادي چيه 4300 بدم به لپ تاپ
سلام الان lenovo y510p تو بازار هست؟چنده قیمتش؟اون خیلی بهتر از n550 هست
نوسانات ارز تنها چیزیه که باعث سوء استفاده فروشنده ها میشه !اگه ارز ثبات داشته باشه ازین خبرا نیست !البته این آل دیجیتال هم به نظر کلاه برداره ,تازه n550 رو داره بدون گارانتی میفروشه این یعنی به صورت قاچاقی وارد شده !یادمه چند ماه پیش رفته بودم سایتش دنبال k56 بودم دیدم بدنش مثل k55 ولی مشخصاتش k56 بود!!!به هر حال اگه دلار ثابت بمونه امید به افت قیمت است .مثلا xperia z اوایل ورود به بازار2900 بود اما الان شده 1600
به نظرم کلا به این سایت ها نمی شه اطمینان کرد،فقط درحد مشخصات رو باید تو سایت ها دید بعد بری توی بازار و مدل مد نظر رو پیدا کنی.نقل قول:
البته این آل دیجیتال هم به نظر کلاه برداره
تایید حرف شما!
دوستان اصلا n550 رو بیخیال چندتا مدل دیگه از لپ تاپ ها رو تو این سایت ببینید ,نمونش n46vz ci7 یکی بارنگ مشکی قیمتش هست 3900 یکی عین همون مشخصات اما رنگش رو زده سیلور اما بنظر میاد سفیده قیمتش هم 3200
اقا من کرمانم. ال دیجیتال بعضی قیمتاشو تو سایت اشتباه میزنه، بعضیام نداره ولی زده موجود...نقل قول:
کلا بخش کامپیوترش اپدیتش ضعیف تره
ولی فروشنده هاش بی انصاف نیستن.
جالب اینکه یکبار یکی از موارد تخفیف ویژه رو رفتم بخرم فروشنده نگاه کرد دید قیمت رو برچسب از قیمت تخفیف هم کمتره :-D
گفت شانس اوردی حضوری خریدی :-D
یکبارم میباست ۱۰ تومن بهم پس بده بهم ۳۰ تومن داد... حواسشون پرته
منم بعدش فهمیدمو رفتم پولشو دادم.
در کل فروشگاه معتبر کرمانه و خیلی شیک و با ابهته... فقط یکم گرون تره در بعضی موارد
قسمت کامپیوترش یکم ضعیفه
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
خب دوست عزیز شما که کرمانی بی زحمت یه آمار بگیر بگو قضیه چیه که n550 قیمتش 4350 اونم بدون گارانتی لطف کن ببین اشتباه کردن آیا؟
من میگم صبر کنیم خود نمایندگی ایسوس میاره معلوم میشه دیگه فوقش دو هفته بیشتر که نمیشهنقل قول:
منم موافقم.فقط قیمت آل دیجیتال لو نره نمایندگی ها بفهمن بد میشه!
جالبهn550 با قیمت 4900000 که صفحه لمسی بود الان زده صفحه لمسی نیست:n04:
واسه رم12 و بلوری 600هزار تومان بیشتر میگیره؟؟؟
اقا اصلا نمیشه اعتماد کرد بهش
دوستمون زاس میگه وایسیمنمایندگی ایسوس بیاره ببینیم چی میشه