و همچنین از Video copilote film magic pro
یه سرچ کنی میتونی پیدا کنی
Printable View
و همچنین از Video copilote film magic pro
یه سرچ کنی میتونی پیدا کنی
کلی پرست(preset)هست که شاید نیازی به پلاگین نباشه
سلام
شاد باشید بچه ها!
عرض کنم به حضور منورتون من پلاگین تویچ رو نصب کردم ولی حتی در لیست پلاگین ها در داخل آفتر اسمش هم نمی آد؟
کسی می دونه ممکنه مشکل چی باشه ؟>
تو این فیلم فقط کنتراست رو بالا برده اونم با level یا curveنقل قول:
بسته مجیک بولت رو نصب کن...
این چیزای آبکی را پست ندین.چی از افتر میدونین شماها؟:41:
سلام
من در کرک کردن پلاگین fromv2از مجموعه trapcode suite_2011 مشکل پیدا کردم لطفا راهنمایی کنید
نه احتمالا درست نصب نکردی حتما باید در قسمت support file/plug in نصب کنی
شما که میدونید بگید تا ماهم یاد بگیریم! :13:نقل قول:
این چیزای آبکی را پست ندین.چی از افتر میدونین شماها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من! ،نمیدونم در چه سطحی هستید که اینقدر اعتماد به نفس دارید و لی وقتی دوستی سؤالی مطرح میکنه باید جواب داده بشه همه ما از یه جایی شرو کردیم.
مباحث حرفه ای هم همیشه در جای خودش مطرح شده و میشه. اگه حرفی برای گفتن دارید بسم الله شروع کنید تا بقیه بهتون ملحق بشن
با سپاس
از دوستان کسی پلاگین TOON IT 2.1 را اگر داره لطفا بذاره
نه نسخه twich من قدیمی بود نسخه 64 بیتیشو دالود کردم مشکلم حل شد
بدون تویچ آفتر که معنا نداره
با سلام
پلاگین ساختن پرچم که داره باد تکونش میده رو میخواستم.
می تونم بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م این پلاگین دقیقا چی کار می کنه؟
سلام به همه
دوستان یکی راهنمایی کنه این فایل لیسنس و پچر رو باید کجا استفاده کرد ؟ من خیلی به این پلاگین احتیاج دارم ولی چون نمیتونم درست نصبش کنم کار نمیکنه ، هر کس اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . اینم ایمیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام.کسی پلاگینی برای سه بعدی کردن متن و اشیا توی افترافکت سراغ داره.لطفا معرفی کنید و ما رو از این حیرونی در بیارید.خدا خیرتون بده.
سلام
zexwerks یه پلاگین خیلی توپ داره به اسم 3d serpentine .
من تبلیغشو دیدم خیلی کارا میشه باهاش کرد ولی دنبال لینک دانلودش خیلی نرفتم
اگر تونستی لینک دانلودش رو پیدا کنی اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
سلامنقل قول:
متاسفنه چندین بار امتحان کردم ولی هر بار وسط دانلود پیغام time out میده و cansel میشه!!!
در ضمن برای دانلود از internet download manager استفاده می کنم.
چیکار باید بکنم؟
دستت درد نکنه خیلی عالی بود میشه دو باره از این پلاگین ها بزاری:5:
دوست عزیز لینک ها سالمهنقل قول:
فکر کنم اونموقع مشکل از خود سایت بوده و نه لینک.
دانلود منجر هم اینجا خوب جواب میده
من خودم هم از این استفاده میکنم.
:11:
سلام ببخشید من این ویدئو رو از کاپیلوت گرفتم در مورد پخش نور و ذرات معلق هستش.تمام کارها رو همراه با ویدئو پیش میرم ولی وسطای کار که از افکت cc particle world استفاده میکنه یه گزینه options در قسمت افکت اون هست که من ندارمش از اسکریپت هم توی همون options استفاده میکنه در ضمن من اسکیریپ نویسی رو هنوز شروع نکردم چون ویندوزم 7 64x هست از آموزش هاش که استفاده میکنم ارور میده
پلاگین particle رو هم نصب کردم کسی میتونه کمک کنه شماره ویدئو هم که سایت دانلود کردم اینه :
VIDEO COPILOT - After Effects Tutorials_ Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals_6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه دارم افتر افکت یاد می گیرم ولی هرچی گشتم نتونستم پلاگین با کرک برای مکینتاژ پیدا کنم لطفا کمک کنید
دوست عزیز برای شما هر کدوم از پلاگین ها رو که میخواید بگید تا من براتون آپلود کنم
سلام.
من اخیرا چون ویندوز رو عوض کردم دوباره مجبور به نصب برنامه و پلاگین های مربوط شدم. قبلا از همین نسخه برنامه و پلاگین استفاده کرده بودم و بدون مشکل کرک شده بود. الان هم پلاگین کرک شده اما قبل از باز شدن برنامه این ارور ظاهر میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Here's what's inside:
Boris Continuum 7
Color Finesse 3
Final Effects Complete 6
Frischlift Lenscare
Genarts Sapphire v5.0
GridIron Nucleo Pro 3
DigiEffects
- AgedFilm
- Atmosphere
- CameraMapper
- Damage_v2
- FalloffLighting
RE-Vision
- DE:Noise
- FieldsKit
- PV Feather
- RE:Fill
- RE:Flex
- RE:Map
- ReelSmart Motion Blur
- Shade/Shape
- SmoothKit
- Twixtor
- Video Gogh
Red Giant
- InstantHD
- Knoll 3D Flare
- Knoll Light Factory
- Magic Bullet
* Colorista
* Looks
* QuickLooks
* Mojo
* Plus a few others but don't have Serial yet
- Toonit
Trapcode
- 3D Stroke
- Echospace
- Form
- Horizon
- Lux
- Particular
- Shine
- Sound Keys
- StarGlow
Tiffen 64 Bits
- CompositeSuitePro
- PowerMatte
- PowerStroke
- zMatte
VideoCopilot
- Optical Flares
- Sure Target 2
- Twitch
- VC Reflect
البتهRed Giant از همه مهم تر است
البته من یه مشکل بزرگ با سایت دارم الان چند روز هست که می خوام جواب پست رو بزارم ولی نمی توانم صفحه را باز کنم همش ارور اینکه صفحه را پیدا نمی کند را می دهد با ۲ تا کامپیوتر و ۳ تا بروزر چک کردم نمی دونم بقیه هم این مشکل را دارن یا نه؟
سلام
در این تاپیک می خوام ویدئوهای کوتاهی رو بذارم که جلوه های پر کاربرد رو تو هر کدوم آموزش دادم. این آموزش ها برای دوستانی هست که با افتر افکتز آشنایی اولیه رو دارند.
اگر تازه با افتر افکتز آشنا شدید، توصیه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اول ببنید.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
ایجاد نور حجمی
در این آموزش کوتاه میخوام طریقه ایجاد جلوه ی نور حجم دار و اشعه هایی که داره رو در افتر افکت بهتون بگم. همونطور که در تصویر میبینید از این جلوه برای شبیه سازی نوری که از سطح آب عبور میکنه میتونید استفاده کنید و خیلی هم سریع این کار رو انجام بدین!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
نوشته شدن متن روی دیوار
حتما برای یک بار هم که شده فیلم هایی رو دیدید که وقتی بازیگر اصلی وارد لوکیشن جدید میشه یک نوشته ترسناک مثل ” تا دو ساعت دیگه تکه تکه ات می کنم” با خون روی دیوار نوشته میشه! توی این آموزش سریع میخوام بهتون آموزش بدم که چطور این جلوه رو ایجاد کنید.
ساخت جلوه ارتباطات نسل آینده در افتر افکتز
در این آموزش می خوام نحوه ساختن جلوه ای شبیه چیزی که توی فیلم های زیادی مثل جنگ ستارگان دیدید رو بهتون یاد بدم. چیزی شبیه سیگنال های الکتیریکی ارسالی که با قطع و وصل شدن همراه هستند.
همونطور که توی عکس زیر میبینید از این جلوه استفاده های زیادی می تونید ببرید.
در این آموزش میخوام در مورد ایجاد یه تغییر کوچولو توی Fractal Noise در افتر افکتز باهاتون صحبت کنم که باعث میشه قابلیت های بی نهایتی به این افکت اضافه بشه و استفاده های زیادی رو بتونید ازش ببرید. با ایجاد این تغییر می تونید به این افکت عمق بدید و در عمق اون حرکت کنید. بچرخونیدش و …
سلام دوستان خسته نباشید
من این پلاگین رو میخوام ، کسی کمک میکنه ؟
Magic Bullet Colorista II از شرکت رد جینت
درود بر شما ! من یه تازه وارد هستم به خهطر این مطالب مفید از شما سپاسگزارم . کار دومم تدوین فیلم با نرم افزار ادیوس هست اما تا حالا با افتر افکت کار نکردم باید حتماً دوره ببینم یا می تونم خودم یاد بگیرم ؟
سلام میخوام بدونم تو افتر افکت اگه نسخه بالا استفاده کنیم
مثلا CS6 آیا پروژه های آماده و پلاگینهاینسخه های پایین تر مثل CS4
پشتیبانی میکنه.......؟
ممنون از راهنمایییتون
بله دوست عزیز پشتیبانی میشه فقط ابتدا مطمئن بشید که ویندوزتون 64 بیتی هست و لازم به ذکر هست که پلاگین های نسخه CS6 هنوز خیلی کم هست برای همین پیشنهاد میکنم با همین افتر افکت CS4 شروع کنید
دوست عزیز پروژه های افتر ورژن پایین بر روی ورژن های بالا بالا می اید و کاملا بالا می اید و همانطوری که دوستمون فرمودند مشکل پلاگینهاست
با اینحال به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سری بزن
دوست عزیز برای آموزش از پایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن
یه یک هفته ای بود داشتم تو سایت های خارجی دنبالش میگشتم! اصلا فکرشو نمیکردم اینجا باشه! بسی تشکر!
سلام
با چه نرم افزاری میشه دانلودش کرد
با تشکر
الان كه نگاه ميكنم ميبينم خودم داشتم...
پس حداقل اگر امکانش هست آپلود کن
تا دوستان دیگر هم استفاده کنند
:11:
من دو راه حل برای این مشکل دارم
1 پروژه را رینیم Rename کن و بعد باز کن
2 پروژه را در درایو دیگری کپی کن بعد بازش کن
امیدوارم که مشکلت حل بشه
چشم دوست عزيزنقل قول:
اين لينك دانلودش هست از سايت ايراني :
جاي نقطه چين بنويسيد به انگليسي وطن دانلود
كافي است توي گوگل بنويسيد : دانلود Magic Bullet Colorista IIکد:http://dl4.-------------.com/software/user/vahid/dl/12/12-21/Magic.Bullet.Suite.10.www.-------------.com.rar
لازم به ذكر است كه اين پلاگين ، يكي از قدرتمندترين پلاگين ها واسه تغيير رنگ و روشنايي هست...ميتونيد آموزششو از خود سايت رد جينت دانلود كنيد تا با اين آشنابشيد،در اين صورت هميشه استفاده ميكنيد
بچه هايي كه طرح هاي 3دي مكس ميزنند با اين پلاگين به طرحشون جون و رنگ ميدن...:10: