مشکل من با تعویض کرک حل شد
Printable View
مشکل من با تعویض کرک حل شد
خوبه یکی هم پیدا شد یکم به خود بازی بپردازه. بقیه دوستان که همش دارن درباره مشکلات بازی اینجا بحث میکنن. نمیدونم چرا اینا رو توی تاپیک بغلی که مربوط به مشکلات هست مطرح نمیکنند.نقل قول:
یکم کل کل و کری خوندن اینجا هم بد نیستا :n02:
اینم رکورد پوینت من که تو چند پست قبلتر گذاشته بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو این بازی جایی نیست که کل رکورد هارو زده باشه؟ مثل بیشترین سرعت، بیشترین پرش و ...
کدوم کرک رو ریختی؟نقل قول:
وايسادي كنار تعميرگاه هي كوبيدي به اين و اون؟ پليسها را ناك اوت كردي؟ :n02:نقل قول:
من يه بار تا 200 هزار رفتم دلم نيومد ادامه بدم ترسيدم يهو امتيازام بپرن!
بازی خوبیه.
من فک میکردم وقتی پلیسا دنبالمن نمیتونم تو hideout برم.واسه همین هی میباختم.
راستی چرا وقتی stun mine میزنم جون خودم کم میشه؟
ببهترین وسیله ها کدومن؟
من از shockwave و turbo استفاده میکنم.
یه سوال دیگه؟jammer بهتره یا esf?
esf میتونه emp ماشینا رو غیرفعال کنه ولی به هلی کوپتر تاثیر نداره.از jammer هم استفاده نکردم.
esf,shockwave بهترینان!نقل قول:
نه یه باگ درست حسابی تو بازی پیدا کردم که در عرض 15 دقیقه این رکوردو زدم!:n09::n02::n06:نقل قول:
بهمون بگو ديگه بذار ما هم كمي در دنياي مجازي پولدار شيم :n02:نقل قول:
دوست من رکوردتو برو بزار رو لامبورگینی لنونو یه دور زیبا بزن!:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه. استفاده از باگ که فوله :n05:نقل قول:
skidrow کرک 64 بیتی نداده؟
برا همینشم عرق ریختما اینجوریشو نگا نکن!:n02:نقل قول:
موافقم. پیدا کردن باگ هم خودش هنریه.نقل قول:
حالا این باگ کجای بازیه؟ بگو تا ما هم چندتا ماشین آپگرید کنیم :n02:
این همون روشی که دوستان گفتن!(وایستادن کنار یه تعمیرگاهو کوبیدن به اینو اون!38 دقیقه وقت گرفت!)نقل قول:
اینم روش خودم که 19 دقیقه طول کشید!
سایتی که کرک رو گرفتی رو بگو تا ما هم نجات پیدا کنیمنقل قول:
من کرک 3dm ریختم از سایت پی سی دانلود گرفتم
البته سایر سایتها هم دارند
آقا بيايم بازي ركورد شكني راه بدازيم؟
این دیگه آخریش بود ....
حالا یه نقشه به من بدید تا بگم باگه دقیقا" چیه!(حالا شایدم باگ نباشه!)
الان همه ی ماشینامو آپگرید کردم ولی 1,000,000 زیاد اومده!:n02:
خدا قوت قهرمان :n02:نقل قول:
ولی نقشه که بزرگه و تمامش تو صفحه جا نمیشه. نشونی بده تا از همونجا بزارم:n09:
گوشه سمت راست بالانقل قول:
دوستان گزینه slipstream 6 s in one go رو چجوری رد کنم؟ فشار هوا از کجا پیدا کنم اخه
خدمت شمانقل قول:
شما برا 6 ثانیه با فاصله کم یه ماشین مسابقه دیگه رو تعقیب کنی کافیه!نقل قول:
کافیه؟!
دوستان ببخشید اما مشکل افت فریم حل شده ؟
اقا دمت گرم 2 روزه کلافم کرده بود.نقل قول:
دوستان چرا با پردازنده dual core e5300 گرافیک ati 7770 و رم 6 گیگ فقط 18 فریم میده؟؟؟
سی پی یو شما مناسب نیست برای گیمینگ بهتره اگه مادربوردت ساپورت می کنه یه E8500 core2duo یا اگه کوادرو ساپورت می کنه روش یه کواد کور بندازینقل قول:
مادربوردم g41ه،کسی چهار هسته ای براش سراغ داره؟ بعد مطمئنی تعویض پردازنده 30 فریمو بهم میده؟فرکانسش مهمه پردازنده یا چیش؟رلهنمایی کن برم اونم بخرم،800 تومن خرج کردم اینم روشنقل قول:
مین بوردهای G41 ساپورت کوادکور رو دارن اما من یک بار برای یکی از مشتریام Q8200 انداختم کمی داغ می کرد و نیاز شد که حتی پاورش رو هم براش تعویض کنم... شما با 200 تومن می تونی یه Quad 8200 گیر بیاری رم و گرافیک شما قابل قبوله ولی تونCPU نه... E5300 جز CPU های Low Profile هستش که 5 - 6 سال پیش بیشتر توی بورس بودننقل قول:
کش این سی پی یو ها 2 مگ و پردازنده شون 2.60 گیگا هرتزه که کاملا معادل سی پی یو G1610 روی سوکت 1155 هست.
مادربورد و سی پی یو برای این مقدار رم و گرافیک چیه؟نقل قول:
منظورم اینه میخوام مادربوردم رو به ای ام دی عوض کنم،چه مادربورد و سی پی یویی برای این کارت گرافیک و 8 گیگ رم کافیه؟نقل قول:
این بحث مربوط به سخت افزار به این تاپیک مربوط نمیشه بنابراین جواب سوالاتتون رو توی پروفایلتون می ذارم.نقل قول:
سلام
این بازی این قابلیت رو داره 2 نفر با هم در یه زمان به مسابقه بپردازند ؟
بله این قابلیت رو داره اسمش هست :n05:jpo-op
سلام.
میخاستم بدونم سیستم بازی این ورژن چطوریه
من با یه پورشه تا الان فکر کنم کل بازی های روی نقشه را رفتم واسه اینکه روی هر بازی ایی میرم یه زمان میده که فکر کنم رکورد خودمه و دیگه روی هیچ بازی
new نمیده
بازی های جدیدش چطور میاد حتما باید ماشین عوض کنم یا ...
و سوال دوم اینکه اگر یه مسابقه را بردیم و بعد مسابقه پلیس دنبالمون کرد و گرفتمون برد اون مسابقه هم میپره یا فقط امتیاز ها میپره
و سوال اخر این راهی نیست برای تعمیر ماشین جزء رفتن به جایگاه مخصوصش اخه پلیس ها هی بهمون میزنند و ماشین دمیج میشه
1 هر دفعه بهت چند تا آبچکتیو میده تموم که شدن باز چند تا آبجکتیو دیگه تا آخرم همینطوره ..!
2 فقط امتیازات میپره
3 نه
سلام .
اقایون اساتیــــــــــد
گیم پلی (هنــــــدلینگ) این بازی , شبیه کدوم یکی از ســـــری های این بازیـــــه ؟
انــــــشاا... که شبیه Most Wanted 2012 نیست ؟
بازی رو میخوام فردا بگیـــــــرم .
ممنون میشم راهنمایـــــــیم کنین .
شبیه هیچ کدوم از نسخه های قبلی نیست اگه طرفدار این سبک هستین اساسی توصیه میشه ..!نقل قول:
فقط یک کلام:
خدا لعنت کنه اون چهارپایی:evil2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد حذف pause رو از بازی داده!!!
رسما تا حالا چند بار سر این قضیه نزدیک بود با کله برم توی مانیتور!!!
گیم پد رو که اینقدر به در رو دیوار کوبوندم فکر نکنم تا ته این بازی بکشه:n02:
آره منم همینطور بودم ..!نقل قول:
من موندم EA با خودش چه فکری کرده این ایده رو عملی کرده ..مثلا اومده بگه رانندگی دکمه Pause نداره ..!:n04:
حالا این کارو کرد هیچ حداقل یه پچی , کرکی ,آپدیتی چیزی میداد این مشکل حل شه ..!
تا بازی رو روی کریر ریسر تموم کنم همه مشتریام می پرید از شانسم یه مشتریایی هم میومدن باقلوا! چون نمی تونستم استاپ کنم حین بازی کردن می گفتم نه ندارم دیگه بیخیال کریر cop شدمنقل قول: