نه عمو کافیه تا چند شماره بشمری دوباره میان و میگن ....نقل قول:
..............
سه کارت زرد و یه گل خورده توی اولین بازی .
Printable View
نه عمو کافیه تا چند شماره بشمری دوباره میان و میگن ....نقل قول:
..............
سه کارت زرد و یه گل خورده توی اولین بازی .
تبریک به همه دوستان بابت پیروزی مقتدرانه 1-4 خارج از خونه مقابل سوانسی:n16:رابین فن پرسی موتور گلزنیش با این 2گلی که به ثمر رسوند روشن شد امیدوارم امسال هم آقای گل لیگ بشه و بتونه به تیم در رسیدن به 21 قهرمانی لیگ برتر کمک کنه:n12:بیصبرانه منتظرم هایلایت بازی بیاد رو سایت ببینم تیم چیکار کرده:n05:
به لطف برنامه خنده بازار و زمین ورزش :n21: و از همه مهم تر قطعی آسیاتک سر ساعت 9 :دی نتونستیم بازی رو ببینیم..
تبریک به همه.ولبکی که چند بازی یک گل می زد توی این بازی دو گل زده!تبریک!:n16:
خیلی خوب بود، از دیدن بازی لذت بردیم، مویس اولین قدم رو خوب برداشت، تبریک میگم
طبق معمول همیشه چند تا نکته کوچیک :
- باز در عمق و پاس ها کوتاه در تیم بیشتر دیده میشد که این قضیه می تونه بازی تیم رو چشم نواز تر کنه .
- گل اول رابین و گل دوم ولبک واقعا عالی بودن، نشون میدن که ما مهاجم های آماده و سطح بالایی داریم .
- رونی بازی کرد و 2 تا پاس گل که واقعا خوشحالم کرد.
- خیلی دلم می خواست بازی زاها رو ببینم ولی نشد.
- بازی تیمی خیلی خوب بود. دست مویس درد نکنه.
من بازی رو از دقیقه 15 به بعد از شبکه راه فردا افغانستان دیدم .نقل قول:
راه فردا؟نقل قول:
روی کدوم ماهوارست؟
فارسی گزارش میکنه؟:n02:
تبریک
پيروزي پرگل منچستريونايتد در نخستين گام
تيم فوتبال منچستريونايتد در نخستين ديدار خود در چارچوب رقابتهاي ليگ برتر اين کشور، سوانسي ميزبان را در هم کوبيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش سه ، تيم منچستريونايتد موفق شد در هفته نخست اين رقابتها با نتيجه چهار بر يک به پيروزي دست يابد.
فان پرسي (34 و 72)، ولبک (36 و 2+90) گلهاي منچستريونايتد را به ثمر رساندند. تنها گل سوانسي نيز توسط بوني در دقيقه 82 به ثمر رسيد.
همچنين داور مسابقه به والنسيا ، کريک و کلورلي از منچستر و کاناس از سوانسي کارت زرد نشان داد .
منچستريونايتد با اين برد به صدر جدول رسيد . البته بازي هاي اين هفته تمام نشده و چلسي ، منچسترسيتي و تاتنهام ديگر مدعياني هستند که مي توانند صدر جدول را از آن خود کنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
● ولبک و چیپ؟؟؟؟!!!!
باورم نمیشه! شوکه شدم! شانس اینکه ایران قهرمان کشتی زنان بشه بیشتر از شانس چیپ زدن ولبکه!
● ولبک پارسال فقط دو تا گل زده بود!
● رونی نیم ساعت بازی کرد. دو تا پاس گل داد. یونایتد به رونی نیاز داره. چلسی برو گمشو!
● ولبک نباید گل چهارم رو می زد! چون گلش باعث شد آرسنال از رتبه ی 20 ام صعود کنه به 18 ام!
● یونایتد هنوز به شیوه ی فرگی بازی می کنه. بازی سازی کند + پاس های بلند بی دقت + از دست دادن زیاد توپ + نبود سرعت در حمله + تاخیر زیاد در پاس دادن.
به طور خلاصه سرعت یونایتد برای سلیقه ی من خییییییلییییییییی کنده. لیورپول و آرسنال خیلی سریع تر اند در بازی سازی.
● وسط زمین یونایتد ضعیفه. هزار بار اینو گفتم کو گوش شنوا. سوآنسی مثل آب خوردن از هافبک های یونایتد رد می شد.
● والنسیا تغییر کرده. خیلی هم تغییر کرده. یونایتد انگار یه وینگر جدید خریده.
● هفتاد وپنج میلیون آدم. یک شبکه ورزش و نصفی. خجالت بکشید.
شبکه ورزش پر شده از برنامه زنده ی دو سه ساعته که هیچ کس هم نگاه نمی کنه. مهم اینه که یه عده که پشت صحنه کار می کنند نون بخورند. چه اهمیتی داره اولین بازی مویس.
ترسوها جرات راه اندازی شبکه های خصوصی رو هم ندارند.
روی ماهواره ترک هست در جهت 42 درجه شرقی ...نقل قول:
بله فارسی گزارش می کنه، برای افغانستانه، گزارشگر لهجه افغانی داره...
البته من پیشنهاد می کنم ماهواره آذر بایجان رو بگیری که 46 درجه شرقیه .
متاسفانه ما فقط بدر و هاتبرد رو داریمنقل قول:
اگر کانالی هست که رایگان پخش میکنه بگید!
ای ول اینجا چقدر منچستری داره :n12:
فداتون... تبریک:n16:
سلام صدر جدول :n18:
دلت برای منچستر تنگ شده بود؟ ولی ما اینقدر باوفاییم که همون هفته اول اومدیم سراغت:n02:
با رئیس بی رئیس تو مال مایی به خدا:n10:
فن پرسی و ولبک چیکار کردن اول کاری
پشت سر اینا رونی باشه کولاک میکنیم
به جان خودم خیلی به این تیم امیدوارم عجیب دلم با اولین بازی روشن شده
خیلی نگران بودم اینقدر این تابستونی مسخره کردن مارو که دیگه دورانتون تموم شده:n23:
ولی حالا دوباره ماییم که حریف میطلبیم:n24:
چلسی آماده باش:n02:
دانلود کامل مسابقه لینک کمکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود گلهای بازی: | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
پایگاه هواداران منچستر یونایتد در ایران - شاگردان دیوید مویس در این دیدار با ترکیب ۴۴۲ کلاسیک متشکل از ; دخیا – ویدیچ – فردیناند – اورا – جونز – گیگز – والنسیا – کلورلی – کریک – ولبک و ون پرسی به میدان رفتند . در ابتدای دیدار تیم سوانسی با استفاده از شرایط میزبانی توانست کمی تیم منچستر یونایتد را تحت فشار قرار دهد ولی موقعیت چندان خطرناکی ایجاد نکردند .
در دقیقه ی ۸ کرنر رایان گیگز از سمت راست در محوطه ی جریمه به فیل جونز رسید که این بازیکن با یک شوت بسیار محکم دروازه ی حریف را مورد هدف قرار داد ولی میشل ورم با یک واکنش بسیار دیدنی توپ را روانه ی کرنر کرد.
پس از این موقعیت بازیکنان سوانسی چندین حمله را روی دروازه ی یونایتد ترتیب دادند که با مقاومت خط دفاع یونایتد مواجه شدند تا اینکه در دقیقه ی ۳۴ بر خلاف جریان بازی رابین ون پرسی موفق شد از روی سانتر رایان گیگز یک گل فوق العاده زیبا و دیدنی را به ثمر برساند و شیاطین سرخ را یک گل در زمین حریف پیش بیاندازد.
هنوز دو دقیقه از گل ون پرسی نگذشته بود که دنی ولبک موفق شد روی سانتر انتونیو والنسیا گل دوم شیاطین سرخ را نیز وارد دروازه ی میزبان کند تا از فشار موجود بر روی دیوید مویس و شاگردانش بکاهد.
در نیمه ی اول دیگر گلی رد و بدل نشد و دو تیم با نتیجه ی ۲-۰ به رختکن رفتند ولی در اغاز نیمه ی دوم این تیم سوانسی بود که با تعداد نفرات زیاد به سمت دروازه ی منچستر یونایتد هجوم می برد. بازیکنان سوانسی از هر جا که می توانستند توپ را بر روی دروازه ی یونایتد سانتر می کردند و در حدود ۲۰ دقیقه ی اغازین نیمه ی دوم انها ۱۵ بار توپ را روی دروازه ی یونایتد سانتر کردند که مدافعین مرکزی تنومند یونایتد یعنی نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند اکثر توپ ها را دور میکردند و در مواقعی نیز موفق به ایجاد خطر های بسیار جدی شدند که دیوید دخیا با چند عکس العمل خوب مقابل انها مقاومت کرد.
در دقیقه ی ۶۱ دیوید مویس دست به تغییر ترکیب خود زد و وین رونی را به جای رایان گیگز به میدان فرستاد تا هم از فشار موجود بر روی تیم خود کم کند و هم به نوعی به تمامی شایعات پیرامون وضعیت وین رونی پایان دهد.
وین رونی ۱۰ دقیقه پس از ورودش اثر خود بر بازی را گذاشت و در حالی که تیم سوانسی به فکر حمله بود وین رونی توانست توپ را به رابین ون پرسی برساند و ون پرسی یک گل زیبای دیگر وارد دروازه کند . وی با تکنیک خوب خودش توانست از سد دو مدافع تیم سوانسی عبور کند و با یک ضربه ی دقیق توپ را به طاق دروازه ی سوانسی بچسباند که میشل ورم دروازه بان سوانسی هیچ شانسی برای مهار این توپ نداشت .
مهاجم جدید تیم سوانسی ،ویلفرد بونی، که در نیمه ی دوم به میدان امده بود پس از انکه چند موقعیت خوب را از دست داد در نهایت در دقیقه ی ۸۲ موفق شد یکی از گل های خورده را جبران کند.
اما این پایان کار نبود و همکاری وین رونی و ولبک یک گل دیگر برای یونایتد به همراه داشت . وین رونی با یک پاس عالی توانست ولبک را در موقعیت خوبی قرار دهد و ولبک نیز با یک ضربه ی چیپ دروازه ی میشل ورم را برای بار چهارم باز کرد تا اولین بازی منچستر یونایتد در لیگ برتر تحت هدایت دیوید مویس به یک روز بسیار دلپذیر و دلچسب تبدیل شود.
محتوای مخفی: به خاطر حجم بالای عکسهای بازی
......
هایلایت بازی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........
مویز بعد بازی آماده نبودن کامل رونی رو عامل اصلی کم بازی کردن امشبش دونست و گفت هر کسی اینجور بازیکنارو میخواد و ما هم میخوایمش
گلها که یکی از دیگری فوق العاده تر بودن : سوانسی بر عکس اسمش حریف ضعیفی نیست توی جزیره ! گلی که خوردیم نتیجه تعلل دفاع و غرور بیخودی و هزار چیز دیگه که توی یه کلمه سه حرفی میشه گفتش
دریبل کشویی و گل ! قیچی برگردون و گل ! پاس تودر و گل ! چیپ و گل ! 4 گل که هر کدومش متفاوت و زیبا ! توی گل اول هم گیگزی کارش فراتر از بیست بود حیف که الان سنش بالارفته
هایلایت رو دوستانی که ندیدن بازی رو بگیرن شاید دیگه از اینجور ورایتی گلا نبینیم تو فصل !
با سلام و تبریک به شما دوستان ارتش سرخی بخاطر این شروع قاطع در فصل جدید.
لطفا چندتا از سایتایی که کاملتیرین و با کیفیت ترین هایتلایت ها رو سریع میذارن معرفی بفرمایید
یه شروع طوفانی برای شیاطین، من بازیو ندیدم و نمیدونم اگر این سوانسی همون تیم فصل پیش باشه که شکست دادنش خیلی سخت بود، باید اعتراف کنم که مویس قدم بزرگی تو همین اول فصل برداشته.
رونی دو تا پاس گل داد ولی بعد از گلها خوشحالی نکرد عکسهای زیر خودش گویای همه چی هست :
آقای ناراحت :
فقط میتونم بگم افسوس :
این عکس ها هم به نظرم زیباست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هایلایت بازی رو که دیدم دو گل آخری که زده شد منتظر رونی بودم بیاد خوشحالی کنه ولی اصلا ندیدمش.گفتم شاید دوربین نگرفته..ولی این عکس ها بد جوری ناراحت کننده هست.نقل قول:
آقای ناراحت :
یک نکته ی دیگه ای که دیدم خوشحالی های مویز بود!خیلی اشتیاق و با انگیزه بود و مطمئنا بازی بعد توی الدترافورد بازی خیلی سختی برای چلسی هست.
خداکنه مویز با این پیروزی ها نگه که ما به خریدی نیاز نداریم و جو گیر بشه!!
هفته ی بعد دوشنبه ساعت 23.30 بازی داریم که آقای فردوسی پور و برنامه نودش نمیزارن از شبکه سه بازی پخش بشه...می مونه ورزش که اونجا احتمال زیاد پخش می کنند اگر بارسا یا رئال بازی نداشته باشن :دی
گیگز: میخواهم روزی مربی ولز شوم
رایان گیگز میگوید دوست دارد روزی با شایستگی هدایت تیم ملی ولز را بر عهده بگیرد.
به گزارش ایسنا، منچستریونایتد فصل جدید لیگ برتر انگلیس را با پیروزی پر گل چهار بر یک برابر سوآنسی آغاز کرد.
در این دیدار رایان گیگز به صورت ثابت برای تیمش به میدان رفت و در دقیقه 62 جای خود را به وین رونی داد.
رایان گیگز، بازیکن - مربی منچستریونایتد پس از پیروزی در هفته اول لیگ برتر گفت: از پیروزی به دست آمده برابر سوآنسی خوشحالیم زیرا همیشه بازی در هفته نخست سخت
است و پیروزی در این دیدار روحیه تیم شما را برای ادامه فصل بالا میبرد. هدف من فعلا بازی برای تیمم است. هیچ چیز را رد نمیکنم اما وقتی شما برای تیم ملی کشورتان بازی
کردید و سپس هدایت تیم ملی کشورتان را برعهده میگیرید، حس بسیار خوبی است که دوست دارم آن را تجربه کنم. این دقیقا مثل این است که بازیکنی برای حضور در ترکیب
تیمش آماده میشود. مربی شدن نیز دقیقا مثل آغاز دوران بازیگری است. احمق نیستم. به این خاطر که در تیم ملی ولز فوتبالیست بودم، نمیخواهم که مربی تیم ولز هم شوم،
بلکه میخواهم با شایستگی به این جایگاه برسم، زیرا هدایت تیم ملی ولز برای من نهایت افتخار است.
گیگز که این فصل به عنوان بازیکن - مربی در منچستریونایتد فعالیت میکند تاکنون 64 بازی برای ولز انجام داده و قراردادش در پایان فصل با منچستریونایتد به پایان میرسد.
تیم خیلی خوب و روان بازی کرد
بازی با چلسی بسیار سخت هست
امیدوارم تا اون موقع یه هافبک بگیریم
کوئنترائو هم درخواست خروج داده به رئال
اون رو هم واسه دفاع چپ بگیریم بد نیست
من بازی رو ندیدم فکر نمیکردم اصلا رونی بازی کرده باشه
خیلی خوشحال شدم که بازی کرده ولی چرا اینجوری میکنه:n03:
چرا خوشحالی نکرده:n03:
خدا کنه دوباره بشه رونی سابق که با تعصب بازی میکرد
بابا جون من بچسب به تیمت امسال ایشالا سه گانه رو میزنیم
دلیل دارم آخه
منچستر با فرگوسن این اواخر دیگه شناخته شده بود درسته که رئیس هیچوقت دچار تکرار نشد اما این دو سه سال اخیر همیشه جاهای حساس توی لیگ قهرمانان مشخص بود که تیم و تاکتیکاش شناخته شدن
ولی امسال مویس میتونه منچستر رو تبدیل به یه تیم جدید و تا حدودی ناشناخته کنه که میتونه ما رو به موفقیت برسونه
رونی هم اگه دیگه بیخیال بشه خیلی خوب میشه
شاید از دست تماشاگرا نارحت شده باشه شایدم از دست اونایی که بهش گفتن بی تعصب
منم تبریک میگم برد رو...:n12: این برد تقدیم به مخالفین مویز (بهتره بگم مخالفین یونایتد) :n09:
نباید مغرور شد به برد...تازه شروع کاره... درسته سوانسی تیم ضعیفی نبود که ما در خونش اونو بردیم، ولی تیمیه که مویز فصل قبل در اوایل فصل، همین سوآنسی رو تو خونش 3-0 برده بوده.
4 گل فوق العاده شاهد بودیم... یکی از یکی قشنگتر، پاس گل دیدنی رایان و قیچی رابین... پاس گل تک ضرب عالی والنسیا از توپی سرگردان (یعنی تو ایران بود و همین صحنه پیش میومد بازیکن پاس دادن رو فراموش میکرد و از زاویه بسته مستقیم شوت میزد) و حرکت عالی ولبک و حضورش تو محوطه جریمه... (بازی سازی اولیه رو خودش انجام داد). گل سوم و چهارم هم حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... + میتونستیم یکی دو گل دیگه هم بزنیم./
+
تو گل سوم هم به نظرم رونی از اینکه فن پرسی بهش پاس نداد (و تو خوشحالی شرکت نکرد) ناراحت شده بود و توقع یک و دو داشت... اما منصفانه نگاه کنیم رابین بهترین کار رو انجام داد + تو گل چهارم هم بعد از پاسش تکل زدن بهش یه نمونه مصدوم شد و بعد بلند شدن لنگ میزد... واسه همین تو خوشحالی گل چهارم شرکت نکرد./
در کل برد عالی ای بود...
+
خلاصه بازی با دو کیفیت از motd:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+
HD
SD
یه هفته داریم تا بازی چلسی و پشت بندش بازی با لیورپول. چلسی هم زور آخرش رو داره میزنه و 40 میلیون پوند واسه رونی میخواد پیشنهاد بده. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] البته به نظر میرسه خبر رسانه ها باشه ولی به هر حال باید دید تصمیم رونی چیه... چون باشگاه و کادر فنی بارها اعلام کردند با حضور رونی در OT مشکلی نداره و اونو میخوان...
امیدوارم با حضور رونی چلسی رو در خونه ببریم.:n12:
زبان حال رونی
دوربینهای تلویزیونی نشان میدهند وین رونی علاقهای به ماندن در جمع شیاطین سرخ ندارد.
به گزارش ایسنا، وین رونی در نیمه دوم دیدار نخست یونایتدها در لیگ برتر انگلیس به میدان رفت و روی دو گل پایانی این تیم تاثیرگذار بود. با این حال به نظر میرسد که او هنوز بر تصمیم قبلی خود به جدایی از شیاطین سرخ اصرار دارد.
رونی در دیدار برابر سوآنسی از روزهای اوج خود به دور بود ولی با این حال تاثیرگذار ظاهر شد. دوربینهای تلویزیونی صحنهای را از رونی شکار کردند که نشان میدهد، او به حضور در شیاطین سرخ راضی نیست. در صحنه گل چهارم منچستریونایتد همه بازیکنان در کنار زمین به شادی پرداختند اما رونی بیتوجه به شادی همتیمیهایش به طرف وسط زمین
در حال حرکت است. گویا زبان حال او میگوید که دیگر تمایلی برای حضور در شیاطین سرخ ندارد.
رونی حتی پس از به ثمر رسیدن گل اول و دوم منچستریونایتد در حالی که روی نیمکت بود، واکنشی نداشت. چلسی با هدایت ژوزه مورینیو علاقه زیادی به جذب رونی دارد. خود این بازیکن چندین بار اعلام کرد که دوست دارد شیاطین سرخ را ترک کند. این در حالی است که مویس سرمربی این فصل منچستریونایتد پس از پیروزی برابر سوآنسی در هفته نخست لیگ برتر انگلیس تاکید کرد که رونی در اولدترافورد میماند و به چلسی نخواهد رفت.
رونی بالاخره به حرف اومد
میخواد بیشتر بازی کنه!
روني: براي آمادگي کامل بايد بيشتر بازي کنم
مهاجم منچستريونايتد اعلام کرد براي رسيدن به فرم ايدهآل بايد در بازيهاي بيشتري به ميدان برود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وين روني که بيشتر تمرينهاي پيش فصل تيمش را از دست داده بود، در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال انگليس مقابل اسکاتلند که به برتري سه بر دو انگليس انجاميد در ترکيب ثابت قرار داشت ولي در نخستين ديدار منچستريونايتد در فصل جديد مقابل سوانسي روي نيمکت نشست و به عنوان يار جانشين وارد زمين شد.
به گزارش فارس، از زمان حضور وي در زمين، شيوه بازي يونايتدها تغيير کرد و اين بازيکن با دادن دو پاس گل، تاثير زيادي روي پيروزي چهار بر يک تيمش داشت. روني بر اين باور است که تا حدودي توانسته آسيب ديدگي را پشت سر بگذارد ولي هنوز به هوشياري پيشين خود نرسيده است.
«بايد ميزان هوشياري که پيش از آسيب ديدگي داشتم را بازيابي کنم. تمرينهاي زيادي در اردوي پيش فصل منچستريونايتد نداشتم زيرا آنها خارج از کشور اردو زده بودند. براي به دست آوردن شادابي گذشته بايد در چندين ديدار ديگر شرکت کنم تا بتوانم به آمادگي بالايي دست يابم.»
مهاجم منچستريونايتد که در طول فصل نقل و انتقالهاي تابستاني به شدت مورد توجه چلسي قرار داشت از اينکه تابستان را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بسيار ناراحت است.
«همواره دوست داريد که تمرينهاي پيش فصل را به خوبي سپري کنيد. خيلي مهم است که پيش فصل خوبي داشته باشيد. از اينکه به دليل آسيب ديدگي رباط پا و پس از آن آسيب ديدگي کتف بيشتر تمرينهاي پيش فصل را از دست دادم ناراحتم. نااميد کننده است ولي بايد با آن کنار بياييد.»
لمپارد: اميدوارم روني به چلسي بيايد
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، اميدوار است که اين باشگاه پيش از پايان بازار نقل و انتقالات تابستاني بتواند وين روني، مهاجم منچستريونايتد را به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبي ها تاکنون دو پيشنهاد براي خريد اين مهاجم ملي پوش انگليسي ارائه دادند که هر دو آنها رد شد؛ از سوي ديگر، روني در اولين ديدار فصل جديد منچستريونايتد به عنوان بازيکن جانشين به ميدان رفت و دو پاس گل داد اما لمپارد همچنان به بازي در کنار اين بازيکن در فصل پيش رو است.
او در گفتگو با اسکاي نيوز، در پاسخ به اين سوال که مورينيو هميشه در بازار نقل و انتقالات بازيکنان مورد نظرش را به دست مي آورد، گفت:" بله، همين طور است. فکر مي کنم او قبلا اين را نشان داد اما اگر در مورد تيم ما صحبت مي کنيم، بايد بگويم بازيکنان زيادي داريم, 4-3 مهاجم در تيم ما حضور دارند.
فکر مي کنم چلسي مشخص کرده که به دنبال چه بازيکني است. تصميم نهايي با آنهاست که وين بيايد يا نه. ما مي خواهيم فصل را مقتدرانه آغاز کنيم اما اگر مربي مي خواهد بازيکن جديد بخرد، ما اميدواريم که بتواند بازيکن مورد نظرش را به دست بياورد."
لمپارد و روني هفته گذشته در ديدار دوستانه انگليس مقابل اسکاتلند به ميدان رفتند اما هافبک باتجربه آبي ها تاکيد کرد که هيچ صحبتي با هم تيمي اش در مورد انتقال به استمفوردبريج نداشت.
" من وقتي هفته گذشته در اردوي انگليس بودم، هيچ صحبتي با روني در مورد اين مسئله نداشتم. او روي تمرينات تمرکز کرده بود. من مسئول نقل و انتقالات نيستم. اين مسئوليت باشگاه است. من يک بازيکن هستم؛ بايد دهانم را ببندم و تمرين کنم."
آخرين تلاش چلسي براي خريد وين روني
به زودي باشگاه چلسي با پيشنهاد مبلغي گزاف به دنبال آزمودن آخرين بخت خود براي خريد مهاجم منچستريونايتد ميرود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس خبرهايي که در بسياري از رسانههاي انگليسي منتشر شده است، باشگاه چلسي خود را براي پيشنهادي 40 ميليون پوندي جهت خريد وين روني آماده ميکند.
به گزارش فارس، ژوزه مورينيو، سرمربي آبيهاي لندن چندي پيش در گفتوگويي از روني به عنوان حلقه گمشده تيمش ياد و اعلام کرد تا روز پاياني نقل و انتقالهاي تابستاني براي خريد مهاجم ملي پوش انگليس تلاش خواهد کرد.
گفته ميشود رومن آبراموويچ، مالک روس چلسي براي اغوا کردن روني براي حضور در استمفورد بريج قبول کرده که دستمزد هفتگي 300 هزار پوند به روني پرداخت شود.
اين در حالي است که ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد بارها اعلام کرده به هيچ وجه روني را به تيم ديگري واگذار نخواهد کرد. اين بازيکن در پيروزي چهار بر يک تيمش مقابل سوانسي سيتي در هفته نخست ليگ برتر انگليس و وقتي از دقيقه 62 به جاي رايان گيگز وارد زمين شد، دو پاس گل به رابين فان پرسي و دني ولبک داد.
اگر چلسي نتواند سران يونايتد را براي خريد روني متقاعد کند، آنگاه به دنبال خريد رابرت لواندوفسکي، مهاجم لهستاني بورسيا دورتموند خواهد رفت.
:n02::n02:
فرگی vs مویز
کوتاه و کم حجمه.. حتما دانلود کنید:
..........................
معلومه قبول نمیکنن
فلایینی حادقل 20 میلیون پوند می ارزه
احتمالا پیش خودشون فکر کردن که اگه عمده بخرن باید تخفیف بگیرن ارزون تر در بیاد :n02:نقل قول:
احتمالا بعدشم به این فکر می کنن که اورتون فروش "دو تا بخر یکی ببر" داره یا نه ؟ مثلا فلاینی و بینز رو بخرن، بارکلی رو مجانی ببرن :n02:
ست کردن بکهام رو : دی :
تصویر متعلق به 20 سال پیش است که دیوید بکام تازه به یونایتد پیوسته بود.
تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......
همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........
خب دوست من باید رییس باشگاه پول بیشتری خرج کنه تا بازیکن رو بفروشن!نقل قول:
Manchester City 4 - 0 Newcastle United
لعنتی امسالم داره موی دماغ میشه، مارو از صدر کشید پایین.
خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.نقل قول:
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - هریسون ۷۵ ساله همان کسی است که مربی کلاس ۹۲ مشهور یونایتد بوده است, مربی بازیکنان جوانی همچون دیوید بکهام, نیکی بات, پل اسکولز, رایان گیگز و برادران نویل بوده است, بازیکنانی که پس از پرورش یافتن زیر نظر هریسون به تیم اصلی راه یافتند و در ترکیب سرآلکس فرگوسن, مبدل به اسطوره های باشگاه شدند.
اکنون هریسون تحت تاثیر استعداد تازه یونایتد, یانوزای قرار گرفته است و عملکرد او در تور پیش فصل تیم, توجه این مربی کهنه کار را جلب کرده است.
این بازیکن جوان بلژیکی با مهارت های خیره کننده اش و پاهای سریعی که دارد در بازی قدردانی از ریو فردیناند در اویال ماه جاری, هواداران حاضر در الدترافورد را هیجان زده کرد و هریسون در آن بازی, سایه هایی از بازیکن سابق یونایتد, رونالدو را در بازی این بازیکن ۱۸ ساله دیده است.
هریسون به Manchester Evening News گفت: یانوزای بی نظیر است و من فکر می کنم بازی او شبیه به کریستیانو رونالدو است. او همچون ویلفرد زاها می تواند مدافعان را دریبل بزند, من فکر می کنم کیفیتی بی نظیر در این بازیکن وجود دارد.
پس از به نمایش گذاشتن عملکردی تاثیرگذار در تور پیش فصل با به نمایش گذاشتن, تعادل, قدرت شوتزنی و اعتمادبه نفس در کنترل توپ, با ستاره پرتغالی مورد مقایسه قرار گرفته است. تنها او شباهت هایی با رونادو ندارد, در روزی که این بازکن متولد شده است یعنی ۵ فوریه, ستاره بارسلونا نیمار نیز متولد شده است.
..جسی لینگارد نیز بازیکن جوان دیگری بود که تحت هدایت دیوید مویز نمایش درخشانی در تور پیش فصل تیم داشت, با بازی در پست هافبک هجومی برترین گلزن تیم با ۴ گل زده در تور پیش فصل تیم در آسیا و استرالیا بود, هریسون نیز امیدوار است, این بازیکن ۲۰ ساله شانس درخشش در رقابت های لیگ برتر در فصل جاری را داشته باشد.
“به نظر من, جسی از همه جلوتر است, از لحاظ تکنیک, او نابغه است. او می تواند توپ را کنترل کند و او همیشه در مکان درستی قراردارد که شاخص بسیار مهمی در لیگ برتر محسوب می شود. او ویژگی های بی نظیری دارد و بازیکن خوبی است که مشخصه بسیار مهمی می باشد.”
..“من فکر می کنم, بدون شک سرمربی جدید به ستارگان جوان فرصت خواهد داد. من با رایان گیگز و فیل نویل صحبت کرده ام و همه تحت تاثیر مربیگری او قرار گرفته اند. ما همه برای او آرزوی موفقیت می کنیم, همانطور که می دانیم فشار در یونایتد به سرعت ایجاد می شود ام من فکر می کنم او به فرصت دادن به جوانان ادامه خواهد داد.”
خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...نقل قول:
دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.
مسئولین باشگاه اگر واقعا بازیکنی مثل فلاینی رو بخواهند بگیرند، باتوجه به اینکه تیم مقابل چراغ سبز نشون داده و فقط منتظر پیشنهاد ایده آلیه، ولو شده دقیقه ی نود قرارداد میبندن.نقل قول:
در مورد سه چهار تا بازی آینده هم، اگر باشگاه قصد داشت بازیکنی رو در خط هافبک یا دفاع برای این بازی ها جذب کنه، باید قبل از تور پیش فصل اقدام میکرد نه الان یا یه هفته پیش.
کلا من فکر میکنم با این رفتاری که اینا از خودشون نشون میدن، خرید بازیکن جزو اولویت های اول مویز و وودوارد نباشه.
منچستريونايند به دنبال جذب ماتا است
براساس گزارشهاي منتشرشده، باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن هافبک اسپانيايي چلسي است.
باشگاه چلسي اين روزها به دنبال جذب يک مهاجم کارآمد است و هدف اصلي آنها در اين زمينه وين روني مهاجم ناراضي شياطين سرخ است ولي باشگاه منچستريونايتد نه تنها حاضر به فروش مهاجم مليپوشش نيست بلکه قصد دارد هافبک اسپانياي چلسي را نيز به خدمت بگيرد.
به نقل از تسنيم، منابع نزديک به چلسي به شبکه تلويزيوني «ESPN» خبر دادند که منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن خوان ماتا، هافبک تيم فوتبال چلسي است ولي مشخص نيست که انتقال اين بازيکن اسپانيايي بخشي از انتقال وين روني به چلسي خواهد بود يا خير!
خوان ماتا يکي از بازيکنان مورد علاقه رومن آبراموويچ، مالک روسي باشگاه چلسي است و آبيپوشان لندني هم در فصل نقلوانتقالات تابستاني اعلام کردند که هافبک 25 ساله تيمشان فروشي نيست.
ژوزه مورينو سرمربي پرتغالي چلسي هم پيش از اين اعلام کرده بود، ترجيح ميدهد در سيستمي که در اين تيم استفاده خواهد کرد خوان ماتا در پست رو به جلوتري بازي کند.
در سويي ديگر، منچستريونايتد قصد دارد پيش از اينکه نقلوانتقالات تابستاني به اتمام برسد مروان فلايني و ليتون باينس را از اورتون به خدمت بگيرد و اميد زيادي به عملي شدن اين انتقالها دارد ولي انتقال لوکا مودريچ، هافبک رئالمادريد به اولدترافورد منتفي است.
کارلو آنچلوتي، سرمربي کهکشانيها پيش از اين اعلام کرده مودريج بازيکن کليدي مادريديها است و با وجود مصدوميت دوباره ژابي آلونسو قطعا اين انتقال عملي نخواهد شد.
این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه:n16:
در مورد مو موافقم و قطعا با شناختی که ازش دارم مطمئنم که همه جوانب رو برای تیمش مثبت میبینه تا دست به یه کاری بزنه!نقل قول:
الان هم کاملا با این پا فشاری روی خرید رونی داره چندین فاکتور رو به نفع خودش در میاره! که بازی دو سر برد هست براش!
یا رونی از تیم جدا میشه و به چلسی میره که این یعنی تضعیف حریف ، تقویت خودی ! یه جورایی شبیه همون مَثل بازی 6 امتیازی میشه!!
یا اینکه رونی توی من یونایتد میمونه ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده و دلسردی خودش نسبت به باشگاه و هوادارا نسبت به رونی باز هم جریان به ضرر یونایتد میشه و غیر مستقیم به اصلی ترین حریفش مورینیو ضربه میزنه!
حقیقتا مورینیو اگه طرف آدم باشه و مربی تیم محبوبت باشه برات تو دنیا بهترین میشه، اما امان از اون روزی که مقابلت وایسته:n02::n29:
اما در مورد مقایسه رونی با رونالدو و اریک بزرگ... به نظرم اشتباهه این مقایسه وضعیت ها
رونالدو همیشه با احترام رفتار کرده نسبت به پرز و باشگاه و هیچ وقت بی احترامی از سوی اون حس نشد تو این جریان!
اما رونی چی؟ ایا مدیرا ازش دلسرد نشدن ؟ اشک هوادارا رو در نیاورد؟ ..... رونی در قبال من یونایتد و هواداراش خیلی بی انصافی کرد! نه یکبار بلکه دوبار داره این ماجرا رو تکرار میکنه
در منچستر فعلی بیشترین بازیکنی رو که میپسندم رونی هست و واقعا عاشق سبک بازیش هستم و عقیده دارم باید با تیم بمونه! اما این رفتاراش ادم رو دو دل و شرمنده میکنه:n27:
با اریک بزرگ هم که هنوز خیلی فاصله داره، از خودگذشتگی و اون تفکری که کانتونا داشت رو هیچ وقت در رونی ندیدم ، فقط یکم توی رفتار سطحیشون شبیه هم هستن
جواب مویس به خبرنگاران برای پیشنهاد های متعدد چلسی به رونی:
"چند بار باید بهتون بگم؟؟؟قبلا هم بهتون گفتم.دیگه نیازی نیست که دوباره تکرار کنم!"