سلامنقل قول:
بسته به نوع پذیرش بومی -منطقه ای ناحیه ای یا کشوری داره ...
بست هبه روزانه و شبانه بودن دارههه
رشته رو بفرمایید تا بشه در موردش بحث کرد
سلامنقل قول:
چرا کسی جواب نمیده :n28:
راهنمای انتخاب رشته "گزینه 2" چقدر قابل اعتماد هست؟
نقل قول:
فقط ميتونم بگم زياد قابل اعتماد نيست و خوش بينانست .
مثلا من اصلا روزانه شبانه مجاز نشدم ...بعضي رشته ها رو زده روزانه شبانه قبولي اونم رشت كه غير بومي محسوب ميشم :n02:
بچه هایی که راجع به دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و دانشگاه شیراز اطلاعات دارن به نظرتون می ارزه مهندسی شیمی رو اونجا بخونی به خصوص که من تبریزی ام .
اگر دانشگاه این رشته رو قوی ارایه بده برا رفتن مشکل ندارم .فقط حرفم سر قدرت اون رشته تو این دانشگاه هاست
لطفا جواب بدین بچه ها موندم سر دوراهی
ممنون.نقل قول:
سلام
منظورم رشته برق داشگاه تهران بود با ظرفیت 120 نفر بود که پذیرش کشوری داره. روزانه بودنش هم نیازی به یادآوری نداره!
رشته مکانیک کم کم داره در مقطع کارشناسی به صورت مکانیک عمومی مطرح میشهنقل قول:
به این ترتیب که تفاوت گرایش های جامدات و سیالات از 20-30 واحد به کمتر از 10 واحد رسیده برای همین دیگه گرایش تعریف نمیشه (طبق چارتهای جدید)
شما باید دانشگاهتون رو انتخاب کنید بعد ضمن تحصیل میتونید در انتخاب واحدهاتون درسهای سیالاتی رو بیشتر برداررید (البته همون طور که گفتم تفاوتهاشون خیلی کم شده)
بعدا در مقطع کارشناسی ارشد میتونید به صورت تخصصی سمت سیالات برید
ببین.تو کانامه ی نهایی که اواسط شهریور میدن اولین رشته ای که قبئل شدین رو مینویسن.چند هفته بعدش یه کار نامه دیگه میدن که همه رشته هایی که زدی واینکه توشون قبول شدی یا نه بهت میگه که میتونی تغییر رشته بدی به رشته هایی که پایینتر زدی و قبول هم شدی.نقل قول:
حتما میارزه دوست عزیز.:n01:نقل قول:
هر 3 تا دانشگاه قوی هستن به خصوص تو مهندسی شیمی که به نظر من شیراز و صنعتی اصفهان بالاتر هستن...
البته فک کنم دوستانی هستن تو سایت که شیمی شیراز بخونن...اونا میتونن نظر کامل تری بدن.
دانشگاه شهر خودتون هم که جزو دانشگاه های مادر و خوب کشور هست...البته به نظر من میارزه زندگی مجردی و شهر دیگه و دانشگاه شیراز یا اصفهان رو تجربه کردن:n06:
همون چمران بهتره.فریب معرفی دانشگاه ها که از رسانه های جمهوری اسلامی پخش میشه نخوریدنقل قول:
بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟
بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
بچه ها کسی انتخاب رشته کرده ؟
یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
آقا منم میخوام مهندسی شیمی بزنم شیراز یا اصفهان یکی بگه که چطوریه؟خوبه؟می ارزه؟ااصلا با 2100 منطقه دو میارم؟
بعد یه سوال دیگه داشتم دانشگاه عباسپور چطوره؟برق عباسپور رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی شیراز و اصفهان رو؟ یا اینکه برق کنترل شیراز رو ؟؟؟!!!!!!!!!
جوااااااااااب لطفاااا
10500 که مال انتانتخاب رشتهی مجازیه که در اصل مفت نمیارزه! انتخاب رشته اینجاست:نقل قول:
یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟::n01:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب رشته مجازی چیه دیگه ؟نقل قول:
خب ما هم داریم مجازی انتخاب رشته میکنیم
نقل قول:
انتخاب رشته مجازي يعني 10 تومن پول ناقابل ميريزي تو حلق سنجش ..بعد بهت ميگه با درصد و رتبت امكان داره كجا ها قبول شي :n02:
بعله ...در اينجا مجازي معني اينترنتي نميده ..معني غيرواقعي ميده ...FAKE ,,
دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
پرستاری 5000 می خواد ولی امسال معلوم نیست چون پارسال کسی 20 هزار می شد ترازش 5400 می شد...امسال نمی شه بگی چند میگرهنقل قول:
آره، همونه. شمارهی پرونده رو بالای کارنامه نوشتهان. رمز ورود رو هم اگه ندارید از کد ملی و سیریال شناسنامه یا کد رهگیری استفاده کنید.نقل قول:
احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟::n01:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان :n02:
مهندسی صنایع رشته ی خوبیه/مهندسی شیمی بدرد نمیخورهنقل قول:
الان باید این نظر کارشناسی شما رو با آب طلا بنویسیم قاب کنیم بزنیم دیوار:n15:نقل قول:
پس چی؟:n05:نقل قول:
کوتاه،مختصر،مفید
دوستان یک سوال خیلی مهم
جواب نهایی آزاد قبل سراسری میاد؟؟؟ جواب سراسری که 17 تا 21 شهریور میاد؟
آزاد کی میاد؟
نه دوست من ، اگه میخوای بری خارج ادامه تحصیلتو ، همه چی خوبه فرق هم نداره ، رشته های دانشگاهی تو آمریکا آینده ی کاریشون همگی حدود 90 هزار دلار سالیانه در آمد دارن
باید علاقه محور باشید ، برای دانستن بیشتر در مورد رشته ها به فناوری های جدید اون رشته ها نگاهی بندازید
سلام بچه ها ، جون هرکی دوست دارین کمکم کنید ، بدجور موندم توی دو راهی ، من رتبه 13000 کنکور انسانیم ، تربیت معلم هم مجاز شدم ، همه بهم میگن برو تربیت معلم ولی خودم دوست دارم برم دانشگاه علوم انتظامی چون میگن حقوقش بالاست ولی عوضش سخته کارش ، ولی تربیت معلم برعکس حقوقش کم تره ولی کارش راحت تره ، به نظر شما من چی کار کنم ، ممنون میشم بهم مشاوره بدین زودتر ، چون فردا میخوام برم واسه انتخاب رشته ، منتظرم ، ممنون
سلام، ببین دوست عزیز اگه میخای ادامه تحصیل بدی حین کار یا شغل دوم داشته باشی برو تربیت معلم، در ضمن معلمی این جورا هم که میگن آسون نیست. درضمن تحت هیچ عنوان معلم ابتدایی نشو مگه اینکه به بچه ها علاقه داشته باشی!نقل قول:
موفق باشی
میشه بیزحمت نظرتون رو درباره اولویت های انتخاب رشته من بگین :
1 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان دبيري علوم اجتماعي 12812 2 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان علوم تربيتي 22653 3 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد راهنمايي ومشاوره 12821 4 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد علوم تربيتي 22657 5 پرديس دكتر شريعتي ـ ساري علوم تربيتي 22658 6 دانشكده اطلاعات وابسته به وزارت اطلاعات مديريت اطلاعات وارتباطات 22357 7 دانشگاه علوم پايه انتظامي نيروي انتظامي علوم انتظامي 22359
وقتی هم فقط با سوابق تحصیلی ثبت نام میکنی ، هم سوابق +آزمون ، اونوقت چطوری میشه ؟ دوجا قبول میشی ؟
دوستان و یاران در مورد دانشگاه آزاد بدون آزمون (سوابق تحصیلی) یه سری اطلاعات کلی بدید ببینم چجوریه قضیه ش... من الان مغزم پکیده چیزایی که توی خود سایت نوشته تو مخم نمیره... یه سوال اساسی : اینجوری که من فهمیدم هر داوطلبی میتونه برای همه ی 5 گروه ثبت نام (انتخاب رشته) کنه ! آره؟ چه باحال .... یعنی الان من هم برای ریاضی هم تجربی هم انسانی و هم زبان همه رو برم ثبت نام کنم بعد وقتی نتایج میاد از هر کدومش یه جایی قبول شدم از بین اونا باز انتخاب کنم !! بعد این انتخاب رشته ی با آزمون هم که هست از اینم شاید قبول شم باز اون انتخاب رشته ی خود سایت سنجش هم که هست .... چه مملکت گل و بلبلی داریم... :n02: روحانی موچکریم:n09:
کسی نیست درباره انتخاب رشته من نظری داشته باشه ؟؟ :n28:
1 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان دبيري علوم اجتماعي 12812
2 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان علوم تربيتي 22653
3 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد راهنمايي ومشاوره 12821
4 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد علوم تربيتي 22657
5 پرديس دكتر شريعتي ـ ساري علوم تربيتي 22658
6 دانشكده اطلاعات وابسته به وزارت اطلاعات مديريت اطلاعات وارتباطات 22357
7 دانشگاه علوم پايه انتظامي نيروي انتظامي علوم انتظامي 22359
سلام من مهندسی شیمی شیرازمنقل قول:
از اسماشون معلومه چجور دانشگاهایی اند:n09:نقل قول:
حیفه اون آواتار....!
نقل قول:
من در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان و اصفهان اطلاعاتی دارم که امیدوارم به درد بخور باشه، دانشگاه اصفهان بیشتر توی رشته های علوم پایه و پزشکی قویه، هر چند توی این چند سال تو رشته های مهندسی پیشرفت فوق العاده ای داشته، اما با این حال به نظر من واسه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی به مراتب بهتره، هم استادای قوی و خوبی داره و هم امکانات مناسب، خیلی از دروستون در ابتدا توی دانشکده ی شیمی برگزار میشه و از ترمهای بعد بیشتر دروس توی خود دانشکده ی مهندسی شیمیه
نقل قول:
من سوال دومتون رو اول جواب میدم، شما ببینید به کدوم رشته بیشتر علاقه دارید بعدش برید سراغ دانشگاه، شما قراره بعدن با رشته تون زندگی کنید نه دانشگاهی که رفتید، پس ببینید به کدوم رشته بیشتر علاقه دارید.
در مورد سوال اولتون من در مورد دانشگاه شیراز اطلاعی ندارم ولی خب دانشگاه اصفهان رو احتمال 90 درصد میارید م.شیمی رو و دانشگاه صنعتی اصفهان 50 درصد
سلام دوستان
میخواستم درمورد رشته و شهر ازتون کمک بگیرم
رتبه بندی دانشگاه های کشور (هم اسم شهر هم دانشگاه ) در رشته های زیر چیه؟
امیدوارم زودتر کمکم کنید.......
مهندسی شیمی
مهندسی عمران
صنایع
مواد
مدیریت
سلام
من به مکانیک علاقه داشتم اما با این رتبه ام اصفهان نمیتونم بیارم ولی معدن میتونم بیارم علاقه هم دارم ولی نمیدونم بازارش چطوریاست.
اگه کسی میدونی یه راهنمای کنه ممنون میشم.
بعد یه سوال دیگه اینه که اگه بتونم بمونم برا ساله دیگه بهتر نیست؟؟که مکانیک برم؟
سلام
دوستان در انتخاب رشته سراسری و آزاد، اگر بدونم رشته و دانشگاهی که قبول نمیشم را در انتخاب رشته به عنوان اولویت های نخست بزنم و یه تیری تو تاریکی بزنم و بعدش رشته و دانشگاه هایی که شانس قبولی بالاتری دارم را بعد از اونا بزنم، مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟
بچه ها کسی از محل کار مهندسین صنایع اطلاع داره؟ همه اونایی که صنایع خوندن فقط می تونن تو کارخونه ها مشغول شن ؟ یا جا های دیگه هم هست؟
کجاها ؟
سلام
خواهشا کمک کنید در مورد شیوه ی خواندن برگه انتخاب رشته سوالم اینجاست که من اگه انتخاب اولمو دانشگاهی بزنم که مطمن هستم نمیارم و انتخاب دومم را رشته ای که مطمن هستم میارم نسبت به اونی که انتخاب دوم من را زده و مطمنه میاره اولیت دارم یا خیر؟ ینی به صورت نفری خونده میشه یا همزمان چند نفر؟ قبلا فرقی نمیکرد رشته ای که میاری انتخاب صدم هم که بود و قبلش رشته هایی که مطمنی نمیاری را بزنی مشکلی نبود حالا میخام ببینم فرقی کرده یا نه
توروخدا یکی جواب بده
هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد برگه افراد به ترتیب رتبشون خونده میشه یعنی اگر فرد A با رتبه 10000 رشته ای را در انتخاب آخر خودش بزنه و فرد B با رتبه 10001 در انتخاب اول بزنه اولویت با فرد A هست.نقل قول:
سلامخواهشا کمک کنیددر مورد شیوه ی خواندن برگه انتخاب رشته سوالم اینجاست که من اگه انتخاب اولمو دانشگاهی بزنم که مطمن هستم نمیارم و انتخاب دومم را رشته ای که مطمن هستم میارم نسبت به اونی که انتخاب دوم من را زده و مطمنه میاره اولیت دارم یا خیر؟ ینی به صورت نفری خونده میشه یا همزمان چند نفر؟ قبلا فرقی نمیکرد رشته ای که میاری انتخاب صدم هم که بود و قبلش رشته هایی که مطمنی نمیاری را بزنی مشکلی نبود حالا میخام ببینم فرقی کرده یا نهتوروخدا یکی جواب بده