چرا کسی راجع به مشکلاتی که بچه ها دارن راه حل نمی ذاره ؟ یعنی کسی بلد نیست ؟
شایدم حس نوشتن نیست، ولی بابا خب این تاپیک واسه چیه؟
Printable View
چرا کسی راجع به مشکلاتی که بچه ها دارن راه حل نمی ذاره ؟ یعنی کسی بلد نیست ؟
شایدم حس نوشتن نیست، ولی بابا خب این تاپیک واسه چیه؟
درسته !
خودم دست به کار شدم ببینم چی حالیم می شه شاید به درد بچه ها خوردم
سلام .لطفا بهم ياد بديد كه برنامه ها و بازيهايي رو كه از انجمن دانلود ميكنم چطوري وارد گوشي كنم و اون رو اجرا كنم؟اگه قبلا تالپيك داره لطفا آدرسش رو بدبد
يكي از دوستام جديدا k750 گرفته كه نيازي به راه اندازي از توي سي دي نداره وقتي كه USB رو وصل ميكنيم
ميشه گوشي k750 منم اينطوري شه ؟ :sad:
مال منم اينجوريهنقل قول:
مموري را بدون CD شناخت
کسی پیدا نمیشه جواب من را بده؟:sad:نقل قول:
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mer30 dost aziz man motavajeh chap v rast nashodam mishe bishtar tozih bedin . tank you
ورژن درایو دوربین رو 5.3 نوشته . ورژن بالاتری هم برای دوربین 750 هست؟نقل قول:
من یه فایل با نام camdriver0.dat برای بالا بردن فریم پیدا کردم اما نمی تونم به فایلها و فولدرهای سیستمی
گوشی دسترسی پیدا کنم .
می تونید به من کمک کنید؟
برو اینجا ببین مشکلت حل میشه!نقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=66041
سلام دوستان .
من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم
salam saate gosheman(k750) khatey mikone
.................................................. .....نقل قول:
دوستان در ادامه باید بگم که با فلش کردن هم مشکل حل نشد و الان به محض اینکه مموری رو داخلش میگذارم هنگ میکنه اما بدونه مموری خوب کار میکنه . یکی از تعمیرکارا میگفت مشکل از cpu دستگاست و خیلی هم مسئله ی شایعیه و 30000 تومان هم خرج داره . نمیدونم چیکار کنم و اینکه آیا واقعا همینطوریه که اون میگه یا نه ؟ لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارند نظر بدند .
بدون مموری خوب کار میکنه یا نه؟ صدا ضبط میشه؟(وقتی مموری داخل است)
چطوری میشه به فایلها و فولدرهای سیستمی گوشی دسترسی پیدا کرد؟
مثلا یه فایلی رو دانلود کردم که نوشته بود در tpa\system\multimedia\mp کپیش کنید اما با کابل usp
فقط به داخل مموری میتونم وارد بشم .چکاری باید بکنم؟
سلام میشه یه سایت مرجع برای برنامه برای k750i معرفی کنید
سلام دوستان.
من می خواستم گوشی k750 هم رو به w800 تبدیلش کنم. مشکلی پیش می آد برا گوشیم؟
کسی هست این کار رو کرده باشه؟
3 سریال یکی یا 2 سریال یکی یا ریفرش بودن گوشی تو این تاثیری داره؟
salamنقل قول:
bebakhshid ke ba horufe engelisi minevisam
.bedoone memory ali kar mikone.
seda zabt mikone . ax va film ham migire .ama be mahze dakhel kardane memory hang mikone.
در گوشی k750 چجوری میشه یه فایل یا پوشه رو پنهان کرد؟
کمک کنید:sad:
فایل رو میشه مخفی کرد اما پوشه رو خیرنقل قول:
در گوشی k750 چجوری میشه یه فایل یا پوشه رو پنهان کرد؟
کمک کنید
باید برنامه MOBY EXPLORER رو روی گوشیت نصب کنی
برای اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن
من خودم تبدیل کردم هیچ مشکلی پیش نیومده تا حالا ( حدود 1ماه میشه )نقل قول:
سلام دوستان.
من می خواستم گوشی k750 هم رو به w800 تبدیلش کنم. مشکلی پیش می آد برا گوشیم؟
کسی هست این کار رو کرده باشه؟
3 سریال یکی یا 2 سریال یکی یا ریفرش بودن گوشی تو این تاثیری داره؟
به تاپیک اموزش فلش و نفوذ به گوشیهای cid49 مراجعه کن
با استفاده از نرم افزارهای far managre و phone xs میشه به فایلهای سیستمی دسترسی پیدا کردنقل قول:
چطوری میشه به فایلها و فولدرهای سیستمی گوشی دسترسی پیدا کرد؟
مثلا یه فایلی رو دانلود کردم که نوشته بود در tpa\system\multimedia\mp کپیش کنید اما با کابل usp
فقط به داخل مموری میتونم وارد بشم .چکاری باید بکنم؟
به تاپیک اموزش نفوذ به گوشیهای Cid49 با کابل همراه گوشی مراجعه کن
----
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام میشه یه سایت مرجع برای برنامه برای k750i معرفی کنید
برای اموزش نحوه ریختن بازی و برنامه به امضای من مورد دوم مراجعه کنیننقل قول:
سلام .لطفا بهم ياد بديد كه برنامه ها و بازيهايي رو كه از انجمن دانلود ميكنم چطوري وارد گوشي كنم و اون رو اجرا كنم؟اگه قبلا تالپيك داره لطفا آدرسش رو بدبد
ورژن زیاده ولی 5.3 یکی از بهترین ورژنهاست. بهتره به فکر تعویضش نباشینقل قول:
ورژن درایو دوربین رو 5.3 نوشته . ورژن بالاتری هم برای دوربین 750 هست؟
من یه فایل با نام camdriver0.dat برای بالا بردن فریم پیدا کردم اما نمی تونم به فایلها و فولدرهای سیستمی
گوشی دسترسی پیدا کنم .
می تونید به من کمک کنید؟
با نرم افزار phone xs میتونی به فایلهای سیستمی دسترسی پیدا کنی
می خواسم بدونم گوشی های cid 49 تو تبدیل k750 fi به w800 مشکلی پیدا نمی کنه؟
نه تنها قاب نقره ای بلکه رنگهای خاکستری لاکی قرمز نارنجی و ... هم براش اومده به قیمت 4 تومن که البته خوب روی گوشی جفت و جور نمیشه و قابهای اصلی هم قیمت بالایی داره حدود 30 تومننقل قول:
کسی جواب من را نمی ده
"آیا k750 قا نقرهای هم داره یا میشه بهش زد"
------
تنها راهش اینه که گوشی رو هک کنی تا فضای اس ام اس به اندازه فضای خالی مموری خارجی بشه. برای اینکار به تاپیک اموزش نفوذ به گوشیهای cid49 مراجعه کننقل قول:
بچه ها می خوام مسیج هایی که قشنگ هستند رو ذخیره کنم و از قرار معلوم می ره توی SavedMessage و اینطوری که من فهمیدم از حافظه ی سیم استفاده می کنه !
می خوام کاری کنم که خلاصه به این زودیا پر نشه ! یا از حافظه ی سیم استفاده نکنه و از حافظه ی خودش استفاده کنه
خلاصه راه حل بدید منتظریم
اما راه حل بی دردسر استفاده از نرم افزار my phone explorer برای ذخیره مسیجها روی کامپیوتره
این برنامه رو با کد رجیستر میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرینقل قول:
من این برنامه رو نصب کرده بودم ولی موقع پنهان کردن فایل میگه پنهان کردن ساپورت نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
من یک k750 خریدم و w700 خریدم.چون تو این کلوب ، همه می گفتند که کیفیت عکس k750 حرف نداره. ولی برای من زیاد فرق نمی کنه. آیا تنطیمات خاصی می خواد؟ وقتی به منطره نگاه میکنم کیهیتش خوبه ولی وقتی دکمه رو فشار میدم و عکس میگیره ، یه دفعه عکس بد می شه. چرا؟
به نظر شما ارزش داره 20 تا 30 هزا تومان بابت گارانتی سیتادل پرداخت k750
بابا دمتون گرم یه مرد پیدا نمیشه جواب این سوال منو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد k750 مالزی
من یک K750 با گارانتی متفرقه خریدم. یک هفته علاف بودم که اونو رجیستر کنم. ولی الان خوبه. همه اینا دکون بازار این فروشنده هاست.نقل قول:
سلام
كسی دفترچه راهنمای فارسی k750 را دارد؟
نوشته شده توسط r_B_1980
سلام دوستان .
من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم
.................................................. .....
دوستان در ادامه باید بگم که با فلش کردن هم مشکل حل نشد و الان به محض اینکه مموری رو داخلش میگذارم هنگ میکنه اما بدونه مموری خوب کار میکنه . یکی از تعمیرکارا میگفت مشکل از cpu دستگاست و خیلی هم مسئله ی شایعیه و 30000 تومان هم خرج داره . نمیدونم چیکار کنم و اینکه آیا واقعا همینطوریه که اون میگه یا نه ؟ لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارند نظر بدند .
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ظاهرا اینجا کسی از این قضیه سر در نمیاره . دوستانی که این مشکل رو دارند ، اگر واسشون امکان داره گوشیشون روعلاالدین نشون بدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن
مرسی .
گوشی من هم k750 است گاهی اوقات هنگ میکنه میزنم تو شارژ درست میشه
سلام . .نقل قول:
سلام
كسی دفترچه راهنمای فارسی k750 را دارد؟
دوست گرامی . . من دارم . .
باید براتون آپ کنم . . الان سرعتم پایینه . .
در اولین فرصت بهتون لینک میدم . .
موفق باشید . .
سلام .
کسی هست یه نرم افزار سراغ داشته باشه که بشه اس ام اس رو با کیبورد تایپ کرد و تو گوشی ریخت؟چند تا نرم افزار گرفتم ولی رو 750 من کار نمیکنه
من هم می خوام یه k750 بگیرم اما پس از کمی جستجو توی فروم ها فهمیدم که دو جور از این گوشی وجود داره:k750,k750i
k750i بین المللیه و بنابراین برای ایران باید از همین نوع باشه اما اون یکی برای امریکا تولید میشه و حتما بین این دو تا تفاوت هایی وجود داره.
اگه امکان داره در این باره توضیح بدید و آیا اگه من اون مدلی که برای امریکاست رو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
آقا کسی برنامه ی دیکشنری و همین طور برنامه تاریخ شمسی برای k750 سراغ داره؟
خدا عوضتون بده.
کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین برنامه برای مدیریت گوشی های سونی اریکسون،مخصوصا K750 برنامه MyPhone Explorer 1.5.7 هست که به زبان فارسیه.
کارکردن باهاش خیلی راحته و بر تمام قسمتهای گوشیت می تونی مدیریت کنی ، همچنین می تونی باهاش از طریق کامپیوتر SMSارسال کنی .
از لینک زیر می تونید دانلودش کنید:
موفق باشید.:happy:کد:http://www.lasyk.net/download/51409/10/-1988422554/MyPhoneExplorer1.5.751409.exe
-------------------------------------