خدا کنه لایسنس کنن تیم های ایرانی رو
عشق است استقلال تو آسیا:biggrin:
Printable View
خدا کنه لایسنس کنن تیم های ایرانی رو
عشق است استقلال تو آسیا:biggrin:
سلامنقل قول:
این جور که پیداست توی هفته اول مرداد ماه میتونیم دموی PES 2014 رو دانلود کنیم و حالشو ببریم
امیدوارم امسال شاهد دوبازی جذاب و دلچسب باشیم هم FIFA و هم PES
ولی خداییش دم کونامی گرم این لیگ قهرمانان آسیا خیلی بهمون فاز میده اگه کامل لایسنس کنن عالیه
فکرکنم لایسنس شدن لیگ آسیا خیلی جذاب بشه قابل توجه پرسپولیسیایی که آرزوی رفتن به لیگ قهرمانان رو دارن وهیچ وقت هم بهش نخواهند رسید
In the last part of the interview with PES Producer Kei Masuda and learn more about Online Play and changes coming to Master League and Become a Legend in PES 2014.
خب اپیزود 4 هم اومد ، که ظاهرا در مورد مود آنلاین و مسترلیگ و ... توضیح میده ..
اونایی که میتونن از یوتیوب این ویدیو رو دانلود کنن و یه جای دیگه آپ کنن تا بقیه دوستان هم بتونن ویدئو رو تماشا کنن .
:n19: یکی بیاد زحمتشو بکشه این ویدیو رو جای دیگه اپ کنه :n19:
.
دقیقا:n02:نقل قول:
کونامی با این کار فروش Pes رو تو خاورمیانه شونصد برابر میکنه
بازی دموش کی میاد؟!! و چه تیم هایی دارد؟!!
راستی یه سوال داشتم میخواستم بدونم راست هرکی فیلتر شکن داره بره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ویدئو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
خاور میانه منهای ایران
البته اوایل من فکر میکردم تیمای ایرانی رو کامل لایسنس نمی کنه ولی الان اینجوری خوب شد
کاش این قانون کپی رایت تو ایران رعایت بشه تا بتونیم شاهد حضور لیگ برتر و تیم ملی ایران در فیفا و PES هم باشیم مگه ما از عربستان چی کم داریم
هیچی کم نداریم به جز یه مورد اونم سطح درامد خوب تا بشه بدون لرزیدن دست 50 -60 تومن پول بازی داد :n24: پس فعلا با این وجود بازی های کپی شده 5 تومنی رو عشق است :n08:نقل قول:
کیا موافقن این ویدئو 17 دقیقه ای رو از یوتیوب بگیرم و مستقیمش کنم؟
حجمش حدود 150 مگابایت میشه !!!!
موافقا لایک !
والا بعضیا هم مثل من برا 5 تومن هم دستشون میلرزه و این بازی هارو دانلود میکنن:n02:
اما واقعا دلم واسه خودم میسوزه که چی از کشورهای حاشیه خلیج فارس کم داریم؟؟
آرزو به دل موندم یه بار برم تو یه سایت معروف تو قسمت انتخاب کشور ایران هم باشه:n29:
عکس های جدید از بازی pes 2014
[[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه کونامی این موتور گرافیکی رو اوایل نسل هفتم به کار میگرفت ( نه اواخرش ! ) خیلی موفق تر میشد !
مطمئنا همین موتور گرافیکی رو یه دستی به سر و روش میکشه و 2015 برای کنسول های نسل هشتم عرضه میکنه ! اشتباهی که امیدوارم دوباره تکرار نشه !
OH YES :دینقل قول:
چی ساخته کونامی
اصلا با چهره واقعی مو نمیزنه بالوتلی که اصلا انگار عکس واقعی اش هست :n19:
^^
فقط میتونم بگم فوق العادست ... تصاویر کاملا حس پویا بودن رو منتقل میکنه ... انگار بازیکن واقعا تحت فشار بازی قرار گرفته ...
لباسها و شورت ورزشی کاملا از بدن بازیکن جداست ..... استایل بازیکنها بینقصه ..... گرافیک بازی و نورپردازی در بازیهای تایم شب عالیه ....
کاش میشد شاهد خالکوبی روی بدن بازیکنها هم باشیم مثل ده روسی ....
سه سالی میشه pes بازی نکردم ... یادمه قبلا در edit mode میشد موهای بازیکن رو تغییر بدیم (چهرش تغییر نکنه) هنوزم این قابلیت وجود داره؟
تا اینجا فکر کنم سانتوس - بایرن - ایتالیا تیمهای دمو باشن.یه تیم دیگه میمونه که معلوم نیست:n02: ، من میگم پرتغاله ...
کفشها هم که آپدیت هستن .. بالاخره هایپرونوم بالوتلی هم دیدیم :)
دوست گرامی شما این موتور از دور افتاده نسل قبل رو (پلی استیشن 2)با موتور فاکس مقایسه نکن این موتور جدید ساز گاری کامل با کنسول های این نسل داره و همچنین این موتور برای نسل بعد طرح ریزی و برنامه ریزی شده . به عبارتی بسیاری از افکت ها و خصوصیات این موتور قدرتمند به کار گرفته نشده و کونامی در pes 2015 به کار میبره .......... شما اگه تریلر ها و گیم پلی بازی pes 2014 رو دیده باشین لباس بازیکن ها کاملا سه بعدی هستش و خیلی خصوصیات دیگه ای داره که باور کردنی نیستش اون هم روی کنسول های پیر و فرسوده کنونی لباس بازیکن هادر pes 2014 از لباس بازیکن های فیفای نسل بعد خیلی خیلی طبیعی تر هستش هر کسی فیفا نکست جن رو دیده باشه به درستی حرف من پی میبره که طراحی لیاس هاش از همین pes 2014 که برای کنسول های این نسل داره میاد ضعیف تر هستش . به نظر من کونامی راهی رو شروع کرده که به نظر من فیفا رو در سال های آینده اذیت میکنه و رقیبی جدی براش میشه .نقل قول:
فقط میشه گفت فاکس انجین چه کرده
با دایرکت ایکس 11 منفجر میکنه
جدا از الان میگم Fifa 14 دیگه شانسی نداره بدون هیچ تعصبی چرا که
2014 هم مثل 2008 یه بازی انقلابی با یه موتور جدیده
آقا این پستم رو همین جوری دارم میزارم چون واقعا مثل این که pes داره به دوران اوجش بر میگرده . واقعا خیلی خیلی خوشحالم .
King Is Back .................:n19::n12::n19:
حجم : 150 مگابایت
تایم : 17 دقیقه
فرمت : Flv
امین بنظر من تا وقتی که کنترلر ایکس باکس رو تو دستت نگرفتی هیجان زده نشو :دی من ناخوداگاه یاد نسخه های پیش میفتم یجوری میشم.حالا هی اینا کلیپ و عکس منتشر کنن.امیدوارم این نسل ختم به خیر بشه :دینقل قول:
عكسا بي نظيره ! اولين باره چهره ها از اون حالت مرده در اومدن ( البته پيرلو تو عكسا فكش مشكل داره :n02:)
نه اقا خوشمون اومد :n02: از نظر گرافيك براي اين نسل بي نظيره و قطعا از فيفا( اين نسل) بسيار بسيار بهتر ؛ البته هنوز درباره مهم ترين بخش بازي ، گيم پلي ، نمي تونيم نظر بديم ولي اگه پيشرفت گيم پلي هم در حد پيشرفت گرافيك باشه ميتونيم امسال بالاخره دو تا بازي خيلي خوب تو سبك شبيه ساز فوتبال داشته باشيم:n16:
امیدی هست درستشو بذارن؟نقل قول:
آخه با وجود جام جهانی به صورت واقعی خیلی جذاب نمیشه
بابا کجا با این عجله گازشو گرفتید دارید میرید جلو وایسید منم سوار شم :n02: همش دو ساعت ازتاپیک غافل شدما :n02:
اول از مهدی خان بابت اون ویدیو تشکر میکنم و اینکه عکسا از نظر گرافیکی واقعا فوق العادست منم با امین موافقم این پیرلو فکش مورد داره ولی مهم نیست اونو درست میکنن واقعا این ماسودا :42: کار بلده از وقتی که اومده بازی رو متحول کرده دمش گرم میخوام به افتخارش این بطری پایینی رو بدم بالا :n02:
ببین الان جام جهانی تو پی اس از نظر مراحل و بازیا درسته و عین واقعیه فقط شکل کاپ واقعی نیست که اونم زیاد مسله مهمی نیست و اصل کار مراحل و گروه بندی جام جهانی که اونا درستن تو بازی .نقل قول:
بابا دوستان شکل کاپ که مهم نیست نهایتش یه پچ هستش دیگه
مهم اینه همه لیگ ها رو لایسنس کنه که از اول درست باشه(که البته اگه باز لایسنس نکنه دوستان ادیتور پچ ارائه میدن)
امیدوارم یه تغییر خوب تو گیم پلی داشته باشه و به سمت Ffia هم نره
خدا کنه مستر لیگ هم باحال تر و یه کوچوله سخت تر بشه
Become A Legend هم باحاله و ایدش جالبه اما باز میتونه خیلی کامل تر بشه
در ضمن بچه ها اگه کسی تو سایت های خارجی نظرسنجی پیرامون لایسنس کردن لیگ دید(اگه ایران هم توش بود)لینکش رو اینجا هم بذارین.
برا 2013 هم مثل اینکه یه همچین داستانایی بود.
فک نکنم اشتباه باشه چرا که نسل به نسل موتور عوض میکنن نه بازی به بازی(چی گفتم!!:n02:)نقل قول:
در ضمن فاکس انجین قدرت کافی ای داره از نظر من و اگر یه مقدار بهینه بشه میتونه برا Xbox One و Ps4 هم مورد استفاده قرار بگیره
تازه من فک میکنم باید شاهد نهایت پختگی و تکامل این موتور بازیسازی در Pes 2015 باشیم اما باز همه چی بر میگرده به محیط رقابتی بین Pes و Fifa
به عنوان یه طرفدار پروپاقرص Pes که حتی به Fifa هم مهاجرت کردم اما دیدم اصلا قابل قیاس با Pes نیست باید بگم که Konami احساس خطر کرد و دید باید یه تکونی به خودش بده.
چرا همچین چیز سر کاری ای رو قرار دادید؟ اینکه شرح کامل یه بازی آنلاین UT فیفا 13 ه!نقل قول:
متاسفانه خودمم تازه دانلودم تموم شده و دیدم و ضد حال خوردم ... از یوتیوب مستقیمش کردم ... تیتر با ویدیو خیلی فرق داشت .... :n03:نقل قول:
جواب یه نفر در مقابل درخواست ایرانی ها به اضافه شدن لیگشون:n09:
Iranian people: According to your comments, your league is one of the best leagues in the world ?! I don’t think so. PES will only have great leagues and just most powerful teams. Don’t abuse commenting. It’s only a place to leave your comments about this blog post
درست گفتن دیگه لیگ درپیت ایران بذارن کلاس pes میاد پایین فرض کن استقلال درست کنن بعد هاشم بیک زاده هم بسازن توش :n08:نقل قول:
حالا مثلا که چی؟نقل قول:
یه ادم خیلی عادی این حرفو زده و اصلا معلوم نیست مال کدوم گوشه از دنیاس
اونوقت لیگ عربستان از ایران بهتره؟
:n02:
درسته که یه فرد عادی این حرفو زده
ولی حرفش کاملا درسته
نکته رو بگیر لطفا:n02:
چه ربطی داره؟نقل قول:
اونوقت لیگ عربستان از ایران بهتره؟
اگه لیگ ایران تو فیفا لاینسس نشده بخاطر قانون کپی رایت و ایناست.اگه چنین قانونی وجود داست تو مملکت خیلی وقت پیشا لیگش بود ولی زهی خیال باقر:n09:ربطی به خوبی و بدی نداره
این که صد البتهنقل قول:
پس هیچ ربطی به سطح لیگ نداره و فقط به خاطر وضع اقتصادی مردم هست:n21:
بازم این فیفا حرفش اومد تو تاپیک پی اس بابا جمع کنید دیگه .
mr.cardهی میای اینجا فیفا رو میکشی وسطا بابا ول کن دیگه .
ویدیوی جالبی بود تا حالا بازی فیفا بین دو نفر رو ندیده بودم ولی تو یوتوب یه سری برای جذب کردن افراد میان همچین تیترای دروغ میزنن ولی بازم دستت درد نکنه گرفتی مستقیمش کردی .
نقل قول:
این دیگه چه مدل دیکتاتوریه؟یعنی کلمه FIFA رو هم نیارم؟
این گزارش رئوف خلیف گزارشگر عربی pes2014 :
1.5mg
دقیقه 1:04 ببینید خیلی ردیفه :n02:
pes با این گزارش چه میچسبه
ببخشید اگه لحنم بد بود:n02: اخه میدونی چیه تا حرف فیفا میاد یه سری حس جنگ طلبی شون گل میکنه کار دستمون میده یکی میاد دوباره به قول یه عزیزی پست جنجالی :n02: و به قول یه عزیز دیگه ای ترول میده :n02:تاپیک بی محتوا جلومیره .:n11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
فکر کنم قبلا هم یه پچ گزارشگر عربی مثل همین واسه PES 2012 بودش فکر کنم همین گزارشگر بود اونجا اینجوری با هیجان گزارش نمی کرد
اگه همون گزارش قبلی باشه زیاد جالب نیستش
سلامنقل قول:
حقیقتا من طرفدار هر دو بازی ام
ولی یه گلایه ای که توی انجمن PES همیشه بوده و هست اینه که تا یه نفر صبحت از فیفا می کنه همه از گوشت و استخونشون بدر میشن و میزنن به تیپ و تاپ هم .
به نظرم خود بچه ها نباید به این بحثا بها بدن مهم اینه که دور هم تا قبل انتشار بازی از جزئیات بازی بیشتر آشنا بشیم و از خصوصیات جدید با خبر
توی انجمن فیفا هم هست ولی بچه ها خودشون به این بحث و جدل های الکی پاسخ نمیدن .
امیدوارم یه فرهنگ سازی توپ بشه هرکی اومد و یه بحث جنجالی را انداخت کسی بی جنبه بازی در نیاره و سری جواب نده {منظورم شخص خاصی نیست به خدا }
با تشکر