[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام و عرض ارادت
سلام: لاهیجان
Camera
NEX-5N
Focal Length
18mm
Aperture
f/13
Exposure
1/125s
ISO
100
سلام عکس قشنگیه و آدمو جذب می کنه فقط چند مورد به نظرم اگه رعایت بشه بهتر میشهنقل قول:
اولین چیزی که با دیدن این عکس به ذهنم میرسه اینه که ای کاش دریاچه قسمت پایین عکس رو کامل پر می کرد(کل قسمت پایین خط جدا کننده دریاچه از خشکی)شاید هم امکانش نبوده
به نظرم در مورد مقدار سهم خشکی و دریاچه از عکس میشد بهتر هم عمل کرد،مثلا کادرو کمی از پایین ادامه داد تا کاملا قرینه بشه(یه پیشنهاده)
رنگ های عکس زیاد شاداب نیستن،فکر می کنم رنگ های اصلی این جا شاداب تر از این بوده باشن و دوربین نتونسته دقیقا همون رنگها رو نشون بده،می تونستین این اشتباه دوربینو تا حدودی با ویرایش درست کنین(البته گاهی اوقات هم نمیشه کار زیادی کرد)
متشکرم برای ارسال این عکس زیبا
در چنین موقعیت هایی که نمیشه همه ی موارد رو در کادر قرار داد بهترین راه گرفتن دو شات عمودی هست به گونه ای که پانوراما هم محسوب نخواهد شدنقل قول:
یه همچین چیزی مد نظرم بود،البته گوشه پایین چپ و پایین عکس فتوشاپی هست و یه کم کیفیتش پایینه،رنگ رو هم نتونستم خوب در بیارمنقل قول:
با اجازه
سلام :ممنون بابت توجهی که داشتید . ویرایش شما هم خیلی خوب شده بخصوص کناره دریاچه و لی مقداری بافت عکس در قسمت اسمان و ابرها بخاطر کنتراست بالا تخریب شده ( البته بنطر من ) . رنگها در عکس اصلی بخاطر ابری و خاکستری بودن اسمان مشابه رنگ طبیعی محیط هست. با تشکرنقل قول:
رمضان الکریم
EOS 7D
1/800
F 5.6
ISO 100
Camera
NIKON D7000
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.2
Exposure
1/200s
ISO
125
سلام دوست عزیز عکس قشنگیه و هدفتون هم قابل تقدیره فقط ایده کمی تکراریه:n01:نقل قول:
هیچی نیس که ! :n02:نقل قول:
پ.ن:با انجام یک سری کارهای خاص(:n02:)و ریموت کردن توی رودفایل تونستم عکستونو ببینم،برا چی تو آپلودسنتر خود فروم آپ نمی کنید؟
بله ولی من این نوع ایده رو درباره ی قران و ایه ی ماه مبارک رمضان ندیدم ... به خاطر همین سعی کردم که این عکس رو بگیرم ...نقل قول:
با تشکر از شما
با سلام. انشالله كه شبتون بخير باشه
تشكر از ثبت زيباي مسعود عزيز و هادي جان عزيز
هادي جان عاشق حس اين عكس هام
خط رو خط شدم باهات هادي جان و يه چند شات هم ما زديم به بزرگيت ببخش.
انشالله بتونيم از اين شب ها استفاده كنيم...
يا علی
شهر رمضان الذی النزل فیه القران ...
EOS 7D
1/30
f 4
Iso 100
70- 210 macro
داداش نوکریم ... دمت گرمنقل قول:
فقط کاش زاویه رو جوری انتخاب می کردی که کلمه ی قدر کمی بهتر دیده بشه ...
موفق باشی
سلام
Camera
NEX-5N
Focal Length
55mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/250s
ISO
800
مهدی جان این عکس درمورد چی حرف میزنه؟ سوژت چیه؟ سلف پرتره؟ رویداد؟ اجتماعی؟نقل قول:
یک عکاس هیچگاه مقید (mogayyad) نمیشه و در هر موقعیت ژست عکاسی خودشو حفظ کرده و از نماهای مناسب عکسش رو میگیره.
در مورد این عکس فقط صحبت نمیکنم در مورد اکثر عکس هایی در ژانر خیابانی میگذاری صحبت میکنمنقل قول:
به نظر من یک عکاس همیشه باید مثل یک سرباز یک سری قواعد و شرایط برای خودش داشته باشد و تا این شرایط مهیا نشده دست به دکلانشور نزنه
همانطوری که یک سرباز تا شرایط مهیا نشده شلیک نمیکنه چون باعث هدف رفتن گلوله و فرار دشمن میشه
برای من به عنوان کسی که سعی میکنه در زمینه پرتره پیشرفت کنه قواعد به ترتیب اینا هستن
سوژه - نور -پوز -ترکیب بندی -فاصله کانونی -تنظیمات دوربین
شما هم باید اگر هدفت عکاسی خیابانی هست یک سری قواعد را تو ذهنت داشته باشی و بعد شروع به عکاسی کنی
سوژه یابی -کادر بندی -وایت بالانس-دیافراگم و شاتر
شما تو اکثر عکس هات تو اولی گیر کردی و تو بعضی ها هم که سوژه را پیدا کردی تو دومی گیر کردی
عکاسی خیابانی نیاز به این داره که به سوژه نزدیک بشی کادر را درست ببندی (تا جایی که میشه از قانون نقاط طلایی استفاده کنی )
نه اینکه از دور با فاصله کانونی نهایت 55 از سوژه تو شلوغی یک شاتی بگیری
الان تو این عکس سوژه چی بوده؟فوکوس بیشتر رو لاستیک پیکان عقبی هست گویا
البته شما خواستی رو خودت فوکوس کنی ولی چون تو سایه بودی و تاریک افتادی نقاط روشن مثل فردی که به در تکیه داده و پیکان عقبی بیشتر دیده میشه
ترکیب بندی هم اصلا درست نیست
به طور کلی باید بیشتر عکس ببینی کمتر عکس بگیری
منم یه چی اضافه کنم اونم اینکه علاوه بر اینکه سوژه هات نامفهوم و نامناسب هستند,چشم انسان رو هم اذیت میکنن اونم به خاطر فوکوسهای چند بعدیت
:n15: نه! من این جمله رو قبول ندارم٬ به نظرم اینطوری میشه یادگیری تئوری... درضمن مگه هدف ما اینجا این نیست که عکس بگیریم و بتونیم ایرادات عکاسی همدیگر رو به هم نشون بدیم؟نقل قول:
من بخش اول جمله رو قبول دارم که باید حتما زیاد عکس دید٬ اون هم عکس خوب٬ اما باید بگم که «کمتر عکس گرفتن» شیوه درستی نیست٬ به نظرم تکرار٬ تمرین و آزمون و خطا خیلی میتونه روی مهارتهای عکاس تاثیر بذاره... :n11:
در تایید صحبت شما عکس باید زیاد بگیریم ولی هر عکسی را توی نت منتشر نکنیمنقل قول:
البته اینجا جو رفاقتی است شما اینجا قرار بده دوستانه نقد میکنیم تا همه ی ما عکس های خوبی بگیریم:n11:
من تو سطر اول گفتم که همانند یک سرباز (تک تیر انداز) که تا سوژه در کامل نباشه شلیک نمیکنه
عکاس هم باید به همین گونه باشه
من نگفتم جلسات عکاسی کمتری برید
گفتم عکس های کمتری بگیرید
اگه قبل از هر عکس به سوژه یابی -کادر بندی -ترکیب بندی توجه کنیم و بعد شات بزنیم تعداد عکس های کمتر ولی ارزش مند تری داریم تا اینکه عکس های زیادی بگیریم و بعد بخواهیم تو کامپیوتر خوب هاش را انتخاب کنیم و...
هر کسی عکاسی را به صورت علمی (تو هنرستان یا فنی حرفه ای یا دانشگاه یا ..) شروع کرده باشه خوب بادش هست که اول کار فقط باید با دوربین انالوگ و یک حلقه فیلم 12 یا 24 یا 36 تایی کار کنه
اون موقع ارزش هر عکس را بیشتر میدونه کمتر عکس میگیره اما بهتر
تکرار٬ تمرین و آزمون و خطا = تمام این موارد درسته به شرط اونکه در مسیر صحیح باشه نه باری به هر جهت البته من نظرم به تکرار و تمرین و مطالعه نزدیکتره تا تکرار و تمرین و آزمون و خطا:n02:
ضمنا تعداد نقد ها در اینجا خیلی کمه و این اصلا خوب نیست
کمتر عکاسی کردن به این معنا نیست که کمتر دوربین دست بگیریم یا تلاش نکنیم به جاش بیشتر بریم مطالعه کنیم و عکس ببینیم.
کمتر عکاسی کردن یعنی به جای اینکه عکس رو بگیریم و ببینیم خوب شد یا بد ، قبل از عکاسی فکر کنیم عکسمون خوب میشه یا نه ؟
یادمه یکی میگفت " بابا مجبورت نکردن که هر دفعه تو ویزور نگاه می کنی شاتر رو هم بزنی " :n02:
ما عکاس ها دلمون نمیاد عکسی رو نگیریم با اومدن دوربین دیجیتال هم که راحت شده میگیم فوقش پاکش می کنم . این راحتی بد عادتمون کرده و دید عکاسانه مون رو ضعیف کرده.
سخته ولی باید عادت کنیم هر چیزی دیدیم ازش عکس نگیریم. اینجوری نباشیم که با چشم بسته 100 تا تیر بزنیم بلکه یکی ش به هدف بخوره ؛ بلکه از اول تمرکز کنیم و یه تیر به هدف بزنیم.
دوستان گفتند درباره عکس مهدی تقریبا همش رو قبول دارم ، اما من به عنوان کسی که مدتی این اگهی ها رو دنبال میکردم و همه رو با دقت میخوندم در نگاه اول یه حس خوبی بهم داد، درسته عکس فوکوس و ... خوبی نداره اما سوژه اونقدر ها هم بد انتخاب نشده ، بزرگ ترین مشکل مهدی عجول بودنشه که جا داره بهش بگم "عجول نباش" (شبیه اون درخت های خسته توی ارباب حلقه ها بخونید) :n02:
25 خرداد ، نیمه شب ، هفت تیر
اصلا من کلمه ی عجول میشنوم خود به خود یاد ارباب حلقه ها میفتم اینقدر که اون دیالوگ رو سوژه کردیم :n02:نقل قول:
"عجول نباش" (شبیح اون درخت های خسته توی ارباب حلقه ها بخونید):n02:
+ من یه توضیح تکمیلی بدم ، نکاتی رو که گفتم کلی گفتم و در مورد عکس خاصی نگفتم. چون به عقیده ی من همه مون دچار این مشکل هستیم.
سلام
بعد از مدت ها نبودن
عمر
و عمر شیشه عطر است، پس نمی ماند
پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند
مگو که خاطرت از حرف من مکدر شد
که روی آینه جای نفس نمی ماند
طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اند
که عشق جز به هوای هوس نمی ماند
مرا چه دوست چه دشمن ز دست او برهان
که این طبیب به فریادرس نمی ماند
من و تو در سفر عشق دیر فهمیدید
قطار منتظر هیچ کس نمی ماند
فاضل نظری
1
این پرو پاچه کیه رو تخت خوابیده .ماشالله چه بدن پشم الویی هم داره :n02: نبود بهتر بود
2
این بخش عکس خیلی روشنه و چشم را میدزده اگه کلا سمت راست پشت سوژه تاریک تر بود بهتر بود
3
کلا این جسم چی هست
اونا کوسنهای روی مبل هستن! اینا هم یک جفت نمکدون عتیقه و دکوری هستند؛ :n12:نقل قول:
دوست داشتم کنتراست زیادی داشته باشم تا درخشش داخل شیشه بیشتر خودشو نشون بده٬ ولی برای بخش پایه کمی مشکل ایجاد کرد و زیادی روشن شد٬ دوست داشتم بخش کوسنهارو حذف کنم ولی با برش که نمیشد٬ بلور بیشتر هم به نظرم تاثیر منفی میذاشت٬ میمونه استفاده از استامپ (فتوشاپ) که واقعا اعصاب فولادی میخواد! بهتر بود توی کادربندی بیشتر دقت میکردم!
مرسی :n11:
سلام،شب بخير،طاعات و عبادات قبول
ممنون از نظرات دوستان عزيز. بسيار استفاده كردم. البته اصلا نميدونم چه جوري اين عكس رو آپلود كردم. همينجور در حال مرور عكس هام بودم كه اينو ديدم و ريسايز كردم و آپلود :دي
به هرحال اين يه عكس ديگه:
توضيحات لازم:
خانومي در حال دست فروش در حاشيه ايستگاه مترو طالقاني
نقد خودم درباره عكس خودم!:
بايد با اف نامبر بسته تري شات ميزدم تا عمق ميدان بيشتري داشته باشم البته اين اپرچر هم بخاطر جداكردن سوژم از بك گراند انجام دادم،فوكوس به طور دقيق انجام نشده كه البته بنده حقير خطا كار نيستم چون چند وقتيه لنزم به درستي فوكوس نميكنه.
صميمانه منتظر نقد دوستان عزيز هستم.
در پناه ايزد منان
خداییش اگه نمیگفتی که خانومی در حال دستفروشیه متوجه نمیشدم اون سیاهی یه زن باشه! اول فکر کردم یه چیز سیاه که افتاده اون گوشه.نقل قول:
به نظرم منم مشکل بزرگ این عکس نامفهوم بودن سوژه هست. زاویه خوب انتخاب نشده.:n12: