البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري
Printable View
البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري
اي بابا ما اخرش نفهميديم چي شدنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
براي آپديت مگه فريمور گير نمياد كه 2-3 ساعت وصل باشيم آخرش هم ارتباط شايد قطع بشه
منظورم از فريمور فايلش هست كه ديگه احتياجي به كانكت شدن به اينترنت نباشه
والا اگه آدم adsl هم داشته باشه با سرويس اينترنت تو ايران هميشه امكان قطع شدنش هست
راستي با adsl چقدر طول ميكشه ؟
اگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت ولي اگه فايله فريمورشو گير بياري با همون نرم افزار به راحتي آپگريد ميكني
احتياجي هم به اينترنت نيست
آرميتا خانوم اطلاعاتتون در مورده فريمور خوبه فقط يه چند جا اشكال داري :
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازون سايت هايي است كه بيشتر به فكر كسبه درامد هست تا گوشي شما حرف اولت درسته
ولي اگه فايله فريمور هم داشته باشي واسه آپديت كردنه گوشيت با اين نرم افزار يعني client 16.4 بازم كريديت داشته باشي چون موقعي كه دكمه فلش رو ميزني با اينكه فايل هاي فريموره گوشيتو از رو هارد بهش آدرس دادي ولي با اين حال ميگه بايد وصل شي به سرورنقل قول:
اگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت
كه بازم آپگريد از اين راه امكان پذير نيست
اگه فايلشو داشته باشيم با چه نرم افزاري بريزيم تو گوشي ؟؟
نه علي جان من فقط خواستم جواب پدرام رو بدم. بحث وسواس نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
كه اينطور حسين جان. ببخشيد من فكر كردم كه كليد كردي رو اين گوشيه بد بخت.
حالا حسين جان از گوشيت كه راضي هستي؟؟؟
تو رو خدا يكي به من بگه بهترين 810 تو بازار ساخت كجاس؟مشخصاتش چيه....من فردا مي خوام بخرم!
فرقي نميكنه ساخت كجا باشه ولي فكر كنم اكثرا مالزي هستند
مشخصاتشم تو اين سايت نگاه كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو حالت ماكرو با نور +2 عكس رو سيو نميكنه چه كار كنم ؟
فقط تو اين حالت عكس سيو نميكنه؟ يه بار خاموش روشن كن ببين درست نميشه.
اگه نشد احتمالا مشكل فريمور داره.
يه سوال
چرا اين شماره سريالها توي برنامه 3gp video convertor كار نمي كنه و ارور ميده ضمنا پيغام ميده كه فقط 20 دقيقه از فيلم را به اين خاطر تبديل ميكنه اما عملا فقط حدود 2 دقيقه را تبديل ميكنه كسي ميتونه كمكم كنه ضمنا بهترين فرمت كدومه براي تبديل كردن؟
با سلام
بابا چرا يه نفر دقيق نميگه براي آپديت كرئن فريمور چه بايد كرد
آيا ميشه اول دانلود كنيم بعد نصب كنيم
آيا تفاوت اشاشي ايجاد ميشه
بابا يكي مرام بزاره يه پثت كامل و جامع بده
آخه همه كه استاد نيستند خوب خيلي ها مثل من تازه ازين چيزا ميشنوند
:biggrin: مرسي :biggrin:
با سلام
بابا چرا يه نفر دقيق نميگه براي آپديت كرئن فريمور چه بايد كرد
آيا ميشه اول دانلود كنيم بعد نصب كنيم
آيا تفاوت اشاشي ايجاد ميشه
بابا يكي مرام بزاره يه پثت كامل و جامع بده
آخه همه كه استاد نيستند خوب خيلي ها مثل من تازه ازين چيزا ميشنوند
دوستان سلام
من دیروز یک و810 و امروز از سایت سونی Update کردم. به ظاهر همه موارد درست انجام شد اما پس از آپدیت که Sim card را گذاشتم پیغام می ده inserted sim card is not valid به نظر شما مشکل از کجاست ؟ در ضمن هیچ منوی دسترسی هم وجود نداره و گوشی هم خاموش نمیشه.( با 3 تا سیم کارت هم امتحان کردم)
سلام
يه سوال چرا با تغيير فايلهاي توي soundفايلهاي توي واكمن تغيير نميكنه؟ اسمها عوض نميشه و دسه بنديشون هم نميشه !!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط eternity
دوستان الان اين چندمين موردي كه ميبينم اپ كردن و همچين بلايي سرشون اومده پس سعي كنيد اين كارو نكنيد
اگه تونستي به منو ها دسترسي پيدا كني يه مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه و اگه نتونستيفكر كنم بايد بدي بيرون واست فلش بكنن
سلام بر همه ي اساتيد محترم.
من هر بار كه يك عكس را به عنوان تصوير زمينه انتخاب ميكنم و بعد گوشي را خاموش و روشن ميكنم عكس بر روي دسك تاپ نيست و دوباره بايد بعنوان wallpaper انتخابش كنم تا بياد. مشكل از چيه؟
:blush: ممنون ميشم اگر راهنماييم بفرماييد... :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط amir18616
دوسته عزيز آپديت كردن اين گوشي فعلا" از طريق online در دسترس هست يعني شما يه اينترنته پرسرعت داشته باشي و بري تو سايته سوني اريكسون و در حالي كه كانكتي آپديت كني
که تا الان هر کی از این راه آپديت کرده گوشیش یا روشن نشده یا یه مشکله دیگه واسش درست شده
من دنباله نرم افزارش هستم که با دادن آدرسه فریمور از رو هارد گوشی رو آپديت کنم چون فریمورهاش رو میشه گیر اورد
بابا اینجا ایرانه !!!نقل قول:
نوشته شده توسط eternity
مگه شما تو امریکا زندگی میکنی که گوشیتو از طریقه اینترنت آپديت میکنی بابا وقتی این گوشی میاد تو ایران هزار تا بلا نرم افزاری سرش میارن که تو خارج ممنوعه واسه همین هم وقتی میری وصل میشی به سایته سونی میاد گوشیتو چک میکنه میبینه دستکاری شده اونم فایل خراب تحویلت میده
والا من که تا حالا کسی رو ندیدم از این راه بتونه کاری انجام بده
شما هم گوشیتو باید فلش کنی
باتري گوشي من خيلي زود خالي ميشه چرا ؟ كسي ميدونه دليلش چيه ؟
سلام به تمام بچه ها.از وقتي كه گوشي رو خريدم چند تا مشكل برام پيش اومده.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
1.وقتي آهنگ پخش ميشه اگه بخوام منوي سند بالا بیارم دو ثانیه لودش تول میکشه.)این مشکل حل شده بود ولی وقتی مستر ریست کردم دوباره مشکل دار شد.)
2.رنگ نقره ای صفحه وسط به صورت نقطه نقطه رفت بعد از یه مدت.(میشه جایی خرید این صفحه رو؟)
3.(از دیروز) وقتی که فوکوس می کنم از دوربینش یه صدای تق میاد.(مشکلش چیه؟)
-ولی جدا از اینا گوشی واقعا عالییه.کیفیت صدای فوقالعاده داره.
-قابل توجه اونایی که می گن شارژ باطري زود تموم ميشه.برا من پيش اومده كه خودش %5 پر ميشه.
احتمالا مشكل شما اينه كه وقتي گوشي رو خريدين 8 ساعت خاموش شارژش نكردين.برا همين بعضي از سل هاشنقل قول:
نوشته شده توسط ali_naserifar
بي مصرف موندن.
من پيشنهادم اينه كه به باطريش يه شك بدين.(حالا از چند نفر ديكم بپرس)
دوست عزيز يه تست بزن ببين تو 30 دقيقه تو حالت استند باي چقدر شارز مصرف ميكني؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali_naserifar
نويد جان اگه يكم واضح تر مينوشتي بهتر بودنقل قول:
نوشته شده توسط navidw810i
1-منوي سند با بلوتوث منظورته؟ 2 ثانيه غير طبيعي نيست دوست عزيز خودت ميگي داري اهنگ گوش ميدي
2صفحه وسط منظورت همون كليدهاي جهت ميگي؟ چجوري نقطه نقطه شده؟ فك كنم جمهوري گيرت بياد
3اون صداي تق طبعيه نميخواد زياد حساس بشي
و 5% كه كمه من تا 20% هم داشتم كه شارژ برگردونه
آخ دمت گرم...راست ميگي...شايد يكي از يزرگترين برتريهاي سوني اريكسون به ساير گوشي سازهاي دنيا( كه فقط و فقط پول تبليغشون رو ميخورن و بس و هيچ چيز جالبي ندارن و منتظرن تا سوني اريسكون يه چيزي بزنه ايناه هام سريع برن بچسبونن به گوشي هاشون) همين تكولوژي باشه كه هنوز هيچ گوشي سازي جز خود سوني اريكسون نتونسته اين كار رو بكنه...نقل قول:
گوشي من آره به قول دوستمون تا %20 هم شارژ كرده خودش رو...يه بار %5 تا باطري داشتم...15 دقيقه بهدش شد %29 تا....كلي حال كردم...چون اون روز به گوشيم نياز داشتم و شارژز پيشم نبود.
راستي...من گوشيم رو با لپ تاپ و كامپيوتر هم شارژ كردم...طول ميكشه...ولي عميق پرش ميكنه.
فقط و فقط سوني اريكسون..هر كي خريد ديونش شده...حرف نداره...راستي مدير شركت اريكسون يه خانم ايراني هست...
يا حق ;)
جدی میگی یه زن ایرانی!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوف
چه جالب
سلام
مرسی از راهنماییتون.
یعنی این صدای تق ای که از دور بین میاد غیر دادی نیست؟
ماله شما ها هم این صدا رو می ده؟
---------------
راستی من مستر ریست کردم تم های به اون نا بی از دستم رفت.اگه میشه آپ لودش کنید.
مرسی
میگم! به این زنه بگیم ما هم ایرانییم.پس چنتا p990 برامون بفرسته.
عزيزم عادي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
مرسی از راهنماییتون.
یعنی این صدای تق ای که از دور بین میاد غیر دادی نیست؟
ماله شما ها هم این صدا رو می ده؟
دوربين وقتي كه ميخاد فوكوس كنه لنزش به جلو و عقب ميره به همين خاطر صدا ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريم باهاش دوست شيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم! به این زنه بگیم ما هم ایرانییم.پس چنتا p990 برامون بفرسته.
راستي چند سالشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر فکوس هست!!!!!!نقل قول:
گوشی نوکیا نیست که لنزش مثه مقوا باشه1!!!!!!! تو نوکیا هم فقط 6280 و ن90 فکوس داره که تکنولوزی بالای نوکیا رو میرسون :laughing: :laughing:
لنزش تکون میخوره هیچ مشکلی هم نداره!!!برای فکوس هستش
چرا اين شماره سريالهاي برنامه 3gp convertor كار نمي كنه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه
سلام
ببخشید میخواستم ببینم جریان آپدیت این فریم ور چیه ؟ ( ماله من R4ce012 هشت اصلا آپدیت میخواد ؟ )
تا به حال کسی انجام داده ؟
مشکلی بدش پیش نمیاد ؟
چیزیش تغییر میکنه ؟ صداش بیشتر میشه ؟
و چطور میتونم اینکارو انجام بدم
به خاطر اینکه خیلی کم بود 2 یا 3 تای دیگه هم میپرسم :دی
اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟
ببخشید زیاد شد !
منتظرم
منتظرم
كجا ميشه قطعاتش و پيدا كرد.من بايد اون صفحه وسط با صفحه اول لنزشو(روش خط افتاده)عوض كنم.
آخرين فريمو روي سايت سوني 16/6/85نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe
File size 30 Mb
Version 2.6.4.9
Download time approx. 74 minutes or less on your current connection.
Executable File (EXE)
License Free
For system Windows 2000; Windows XP
Compatible with T610; P900 ; Z600; T630 ; K700i
S700i; K500i ; P910a ; W800; J300a
W600; Z520a; Z300a; K510a; W810i
K790a; W300i; Z525a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتوني دانلود كني بعد نصبش كن من امتحان ميكنم خبرش رو بهت ميدم
خیلی آقایی ! منتظرم !
کسی جواب اینو میدونه ؟نقل قول:
اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟
سلام به تمام بروبچ منم مي خوام يه w810 بگيرم مشخصات اين گوشي خيلي عالي و توپ . ولي مشكلاتش چي لطفا كمي از مشكلات اين گوشي بگيد . مثلا در w800 يكي از دوستان مي گفت وقتي دو تراك mp3 مي ريزم رو گوشي هر دو را روي يك تراك و نصفه پخش مي كنه. لطفا من رو راهنمايي كنيد كه شديدا انتظار مي كشم. مرسي
با خش گیر می شه خش لنز و گرفت؟
آخه گوشی به این خوبی چرا نباید محافظ لنز داشته باشه؟
آرش جان اگه ميشد كه خود شركت اين كار رو ميكرد مثل اينكه بخواي رو پيكان لاستيك تراكتور بندازي :laughing: در ضمن اگه هم بشه (1%) ديگه از حالت استاندارد در مياد و موقع فروش ميشه تعويضي :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط aarash
بعيد ميدونم ولي اگه خواستي عوضش كني يه امتحان ضرري نداره تجربه كارت رو هم اينجا بزار :)نقل قول:
ديگه اينو بايد از خود شركت سوني بپرسي :happy:
يكي نيست جواب ما رو هم بده . لطفا راهنمايي كنيد.منتظرم