آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون
Printable View
آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون
نچ!نقل قول:
ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه
فقط X1 و PS4
سلام؛نقل قول:
BaL که برای PES هست! برای فیفا BaP بود دیگه! :n02:
و امّا در مورد کریر:
در پشت صحنهی آکادمی جوانان بارسلونا یا شهرت چشمگیر آرسن ونگر به خاطر کشف استعدادهای ناشناخته، گروهی از دیدهبانان مطمئن وجود دارد. این شبکههای جهانی دیدهبانی پیچیده برای یافتن ابرستارهی بعدی باشگاهشان پاسخگو هستند؛ و فیفا 14 این دنیای دیدهبانی حرفهای را زنده میکند.
شبکهی نقل و انتقالات سراسری
روش بازی کردن مود کریر به لطف شبکهی نقل و انتقالات سراسری برای همیشه تغییر میکند. اکنون مدیران میتوانند شبکهی دیدهبانان خود را بسازند، توسعه دهند و بهبود ببخشند تا برایشان مشخصات و ویژگیهای بازیکنان را از سراسر جهان جمعآوری کنند. دیدهبانها برای جست و جو در لیگهای مختلف، نوع بازیکنها یا زیر نظر داشتن بازیکنان خاص فرستاده میشوند.
این روش نوآورانه برای بازی مود کریر، همچنین از مفهوم رتبهی کلی بازیکن به عنوان یک سنجش مورد تقاضا از تواناییهای بازیکن صرف نظر میکند. به جای آن، شما با دیدهبانانتان دربارهی نوع بازیکنی که میخواهید، گفتوگو میکنید. برای این کار از اصطلاحات فوتبالی مانند پرکار، امیدوارکننده، سریع و ... استفاده میکنید. این باعث تعامل بیشتری با دیدهبانانتان و بازار نقل و انتقالات میشود، و بسیار طبیعیتر و واقعیتر به نظر میرسد.
بهتر از همه، این است که دیدهبانی تنها به فصل نقل و انتقالات محدود نمیشود. مانند دنیای واقعی، شبکهی دیدهبانان شما در طول سال برای استعدادیابی جستوجو خواهند کرد که این امر فصل نقل و انتقالات بهتری را برای شما در پی خواهد داشت.
مرکز کریر
در مرکز شبکهی سراسری نقل و انتقالات، یک مرکز کاملاً جدید وجود دارد؛ بهترین پیشرفت برای کاری که سه سال پیش شروع شد. این مرکز کارآمد اجازهی دسترسی مستقیم به همهی قابلیتهای مود کریر را میدهد. ارتباط با کارمندان باشگاه شما را از جریان بازی دور نخواهد کرد و وقفهی کمتری ایجاد خواهد شد. همچنین گزارشهای دیدهبانی زنده از شبکهی شما در هر زمانی ارائه میشوند و به شما برای تصمیمسازی اطّلاعات بیشتری میدهند.
با شبکهی سراسری نقل و انتقالات جدید فیفا 14، شما توانایی قراردادهایی را امضا کنید، پیش از آن که بازیکنان جوان، ابرستارههای فردا شوند.
ببخشید که با این ترجمه هیچی نفهمیدید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، دیده بان = Scout و رتبهی کلی = Overall Rating
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نسخهی نسل بعد برای کنسولهای نسل جدید (PS4 و XBox1) عرضه خواهد شد.نقل قول:
تفاوتش هم بر میگرده به بهرهگیری نسخهی نکست از موتور Ignite که گرافیک بهتری رو برای بازیکنان به همراه داره؛ علاوه بر حرکات دقیقتر و انیمیشنهای بیشتر برای حرکت بازیکنان، درگیر بودن همهی بازیکنان در بازی، فعّالیت بیشتر و پر شورتر تماشاگران و تکنیکهای جدید برای بازیکنان.
پیشرفتهای نسخهی نسل فعلی هم عبارتاند از: پیشرفت در سیستم شوتزنی و کنترل توپ، حرکات دقیقتر بازیکنان، هوش بیشتر هم تیمیها، سیستم جدید نقل و انتقال و فیزیک واقعیتر توپ.
نقل قول:تأیید میشه!نقل قول:
اینا که ویدیوهاش هم منتشر شده!!نقل قول:
حالا من این رو بذارم دوباره مدیران عزیز حذف میکنن، ولی انصافاً اگه به جای اون عکس مسی این رو بزارن بهتر نمیشه؟ :n02:نقل قول:
تا جایی که من میدونم فیفا 14برای کنسول های نسل بعدی با موتور جدید همراه هست ولی برای پی سی که از همون موتور قبلی استفاده میکنند حالا بعضیا میگفتند برای پی سی نمیاد اخه فیفا توی کنسول 20درصد گیمر های پی سی میشه حرفایی... این کارایی هم که برای کنسول ها میکنن نه به خاطر اینه که اینده خوبی داشته باشن بلکه سخت افزار های کامپیوتر بازی با این گرافیکارو نمیکشه.
سلام؛نقل قول:
آخه ظاهراً بحث کشیدن نیست، وقتی عنوانی مثل Battlefield 4 هم داره روی پیسی عرضه میشه...!
(البته مقایسهی درستی نیست، ولی بعید میدونم سیستمی که BF4 رو بکشه فیفا رو نکشه :n13:)
این فیفا 14 واسه ایکس باکس میاد؟:n13:
نسخهی نکست برای ایکس باکس 1 و پلی استیشن 4نقل قول:
نسخهی کارنت برای پیسی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3
این دو نسخه با هم چه تفاوتی باهم دارند؟:n06:نقل قول:
محتوای مخفی: تصاویری از نسخهی iOS
شاید ایدنفعه انقدر فاصله نندازن.فکر کنم سال دیگه یا نهایتا سال بعدش بیاد.امیدوارم بازی جام جهانی رو حداقل next-gen برا pc بدن.نقل قول:
نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...نقل قول:
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...
نه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.نقل قول:
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
به نظر من که مثل 2010 میدن بیرون...نقل قول:
فکر نکنم.
احتمالا نسخه pc هم داره. حالا چه current-gen چه next-gen.
من که چشمم اب نمیخوره . چون کلا کار EA همینه که تصاویر و ویدئو های پیش نمایشش که ارائه میده کمی اغراق امیزه . مگه خود گیم پلی رو مستقیما نشون بده . همین پارسال هم که از گیمزکام تصاویر گیم پلی بازی منتشر شده بود بعد از انتشار حالا نسخه کنسول رو نمیدونم اما نسخه پی سی کمی با اون گرافیکی که حتی توی نمایشگاه نشون دادن فرق میکرد .نقل قول:
این هم کاور Fifa 13 من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کاور Fifa 14:
البته داخل اون شش ضلعی بزرگ, بعد از اومدن بازی, یه اسکرین شات از بازی, از استمفورد بریج از نمای پشت دروازه, درحالی که چک شیرجه زده تا توپو بگیره, اضافه میشه.
راستی بهتره اون بارکدو اسکن نکنید. :n02:
اقا
لیورپولم پارتنرشیپ بست:
طبق معمول یه قرار داد 3 ساله.
اینم فیس چندتا از بازیکنا:
منبع:
این که فقط چلسیه :n02:نقل قول:
اسم بازی رو بزاریم FIFA 14 : Chelsea Origins
نه درسته منظورم رو بد فهمیدی منظور من این بود که سخت افزار های اکثریت سیستم ها الان شاید یک دهم سیستم ها به ترتیب رم و گرافیک بالای 2و512نداشته باشند تازه هنوز خیلی ها از سی پی و های پنتیوم و تک هسته ای استفاده میکنندنقل قول:
نه، صرفا بخاطر بالا بردن امار فروش کنسول هاست.
وگرنه pc همیشه سخت افزار قوی تری از کنسول ها داره.
اره دیگه. :n02:نقل قول:
کاور مخصوص چلسیه.
البته این جدیده رو خیلی راحت میتونم برای بقیه تیمام درست کنم.
مثلا برای لیورپول باید اون شیره رو وردارم جاش لک لکشونو بذارم.
اصلا حالا که گفتی، فردا نسخه لیورپولشو درست میکنم، میذارم اینجا.
سلام؛نقل قول:
این هم مقایسهی چهرهها با چهرههای واقعی:
کوتینیو:
اگر:
جرارد:
(در این ویدیو توضیحاتی دربارهی چگونگی کپچر کردن صورتها و تبدیل آنها به مدلهای سه بعدی و پیاده کردن در بازی داده میشود...)
این عکس ها واسه نکست جن و این جور چیزاست؟:n02:نقل قول:
خدا وکیلی فیسای فیفا به واقعیت خیلی نزدیکترن تا pes.
فقط مشکلشون اینه که یکم پلاستیکی به نظر میان.
فکر کنم مال نکست باشن.نقل قول:
ولی تو current-gen هم فیسای مشابهی هستن. خیلی فرق ندارن.
برای نسخهی نکست هست...نقل قول:
لعنت!
آقا فعلا واسه همین نسخه معمولی عکس بذارید:n02:
FIFA 14: نسل فعلینقل قول:
FIFA 14: نسل بــعـد
چه جالب دقت نکرده بودم . مطمئنی اینو ؟نقل قول:
(با تریلر بارسلونای قبلی فرق میکنه)
نقل قول:محتوای مخفی: این تصاویر برای کدوم نسخه هست؟
اینم اون تصویر نیوکمپ که توی سایت فیفا هست، با اندازهی بزرگتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیس ها خیلی پیشرفت کردن
ولی در کل با توجه به مشخصات سخت افزاری کنسول های نسل بعد انتظارم خیلی بیشتر از این حرف ها بود !
آره!نقل قول:
FIFA 14: نسل فعلی
FIFA 14: نسل بــعـد
نسل فعلی....نقل قول:
یه مشکل تو فیفا هست که امیدوارم توی این نسخه حل شه.
اونم پنالتی گرفتن دروازه بان هاست.شما اگر مماس با دو تیر کنج دروازه هم بزنید یعنی گوشه ی گوشه دروازه بان میتونه بگیره.انصافا چند درصد احتمال داره تو واقعیت این طور بشه.از اون طرف چقدر احتمال داره اون جا توپ بره.
ایشالله این مشکل که البته خیلی بزرگ نیست حل بشه و بازی از این نظر هم طبیعی تر بشه.
آخه توی اوّلین سال عرضهی کنسولهای نسل جدید کار درستی نیست که همهی تواناییشونو نشون بدن؛ اون موقع برای سالهای دیگه کاری برای انجام دادن باقی نمیمونه!!نقل قول:
حالا این همه مشکل توی خود بازی شما هم چسبیدی به پنالتی ؟ :n09:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا شما خودت چند درصد توی خود فیفا میتونی مماس بزنی به تیر بره تو دروازه ؟
نوسخه ی فعلی کی میاد؟
اصلا بالا گوشه بزنی گلر میگره.نقل قول:
فقط یه نقطه هست که همیشه گل میشه (البته 2 تا، یکیم اونور دروازه همونجاست)
من به طور مثال گفتم.شما گوشه بالا هم بزنی دروازه بان میگیره.به نظر شما این یکم تخیلی نیست؟نقل قول: