نظرات در مورد بازی در تاپیک زیر بحث میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرات در مورد بازی در تاپیک زیر بحث میشه :نقل قول:
من آخرین Boss رو هم میکشم، بعد از یه دمو. Close Program میده....
دلیلش چیه؟
احتمالا یک فایل از بازی خراب شدهنقل قول:
ویدئوی آخر رو میتونی تو گوگل گیر بیاری اگه خیلی کنجکاوی ، ولی چیز خاصی نداره
مردانگی کنین و برین امضا کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----------> قند شکن میخواد
حالا شاید برای این بازی پچ dx10 بیاد.شما آخرش باید فکر کارت dx11 باشین.با این سرعت پیشرفت تکنولوژی بعید میدونم همین dx11 هم تا 2015 دووم بیاه.
روی این سیستم چه طور میاد:
ram 4 gig 1333 MHz
CPU E5800 3.2 GHz 2MG cache
graphic GT630 2 gig
ببخشین میپرسم ولی فایده ای داره گرافیکم رو با یه GT640 عوض کنم.یعنی با پردازندم گلوگاه ایجاد نمیشه.؟
نقل قول:
شما روی تنظیمات متوسط رو به پایین میتونی بازی کنی
CPU ـت هم چندان خوب نیست گرافیک رو هر چقدر بالا ببری با این CPU فرقی به حالت نمیکنه
آقا اون boss که سه تا دست داره شلیک میکنه رو چجوری باید سز؟خودمو کشتم هرچی تیر میزنم به دستاش به صورتش کاری نمیشه خواهشا کمک کنید.
ممنون
لینک خرابه !نقل قول:
نقل قول:
کرک فیکس 2 رو از پست اول دانلود و نصب کن
من بازی را نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشوم پیغام خطای player profiles cgame context:startgame:no user logged in لطفا راهنمایی کنید:n21:
سلام.من نسخه hunter edition را گرفتم.فرقی داره با بقیه نسخه ها؟ و دوم اینکه توی کرکش یه فایل نام site.exe وقتی اجرا میکنم انتی ویروس اخطار تروجان میده کسی اطلاعی در مورد این فایل داره و با همه اینها اجرا شد و وسط demo ییهو از بازی خارج شد و ارور زیر را داد
واقعا در حد و اندازه های اون همه تعریفی که ازش میشد نبود...:n03:
نقل قول:نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کنید و در فولدر Crysis3 بریزید ( فولدر user خودتون رو پاک کنید )
دوست گرامی من اصلا فولدر user نداشتم اما به هر حال کپی کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
نقل قول:
وقتی اون فولدر رو کپی میکنی باید آدرش به صورت Crysis3\User باشه
داخل بازی در قسمت Profile هم یک پروفایل جدید بساز
سلام یه سوال کلی داشتم میگم یه بازی که یه آپدیت واسش میاد مثلاً اینطوری اول update v1.1 بعدش 1.2 و 1.3 و... آیا لازمه هرسه تا رو نصب کرد؟ مثلاً بازی max payne 3 میگن باید تمام آپدیتهاش رو بترتیب نصب کرد! به حجماشون هم که نگاه میکنی همینطور بنظر میرسه اولی مثلا 300 مگابایته دومی 20 مگابایت اما من بازی farcry3 فقط آپدیت 1.3یا سومیش رو ریختم و بازی مشکل نداشت و توش هم ورژن جدید رو نوشت
کلاً به چه صورت هستش؟
سلام
مشخصات کارت گرافیکم اینه. فکر کنم ساپورت کنه. میشه راهنمایی کنید.
موقع نصب این ارور را میده.
نقل قول:
برای هر بازی ای فرق میکنه
بعضی از بازی ها حتما باید آپدیت های قبلی رو نصب کنید ولی بعضی ها لازم نیست
برای مثال بیشتر بازی های Ubisoft حتما باید آپدیت هاشون پشت سر هم نصب بشه
ولی بازی ای مثل اسکایریم فقط آپدیت آخر رو نصب کنید کفایت میکنه
نقل قول:
کارت گرافیک شما از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه
دوستان من ویندوز 8 رو که تازه نصب کرده بودم، بازی راحت اجرا شد
ولی فرداش بازی دیگه بالا نیومد.
بازی رو دوباره هم نصب کردم ولی تاثیری نداشت . . .
کسی میدونه مشکلش چیه؟
با سلام
تونصب بازی مشکلی نداشتم بازی اجرا میشه
بعد از چند دقیقه بازی کردن از سیستم میاد بیرون
از ویندوز7 استفاده میکنم
ممنون میشم کمکم کنین
سلام دوستان توی بازی مرحله 1 اجرا شد اما وقتی میخوام برم مرحله 2 صفحه سیاه میشه البته با لپ تاپ بازی کردم
مشکل از کجاست ؟
من با کارت گرافیک XFX Radeon HD 6850 Black Edition نسخه 2 کریسیس رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکردم.
ولی این نسخه به شدت افت فریم داره و حتی روی گرافیک Medium هم افت فریم دارم!!!
یکی از دوستان میگفت که مشکل از کرک فیکس 2 جدید بازیه!!! میگفت من با کرک skidrow حدود 35 فریم بازی میکردم ولی بعد از ریختن کرک فیکس، فریم بازی به 12 رسید!!!
این موضوع صحت داره؟
در ضمن پچ آپدیت 1 گیگی بازی روی اجرای روان و بدون لگ بازی تاثیر داره؟
نقل قول:
کرک فیکس 2 رو از پست اول دانلود و نصب کنید
سلام من این رور را دارم رو دوتاسیستم هم امتحان کردم حتی از دو تا شرکت مختلف چه کنم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نرم افزار های زیر رو حتما آخرین ورژنش رو نصب کنید :نقل قول:
Microsoft Visual C++ 2005
Microsoft Visual C++ 2008
Microsoft Visual C++ 2010
Microsoft .Net FrameWork 4 Full + Client
DirectX
ممنون درست شد خیلی عالیه بازی خیلی من تموم تنظیمات رو تا اخر بالا بردم خیلی محشره ولی تعجب کردم که افت فریم نداشتم:n13:نقل قول:
سلام دوستان این بار چند تا عکس هم از مرحله ای که توش موندم گرفتم و میزارم
خواهشا کمکم کنید بم بگید چی کار باید بکنم:n06: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکرده باشم. یه پل متحرک وجود داره که اونو میاری پایین بعد می تونی به اون قسمت که تو نقشه مشخصه برسی. توی عکس شماره 4 هم معلومه.نقل قول:
سلام.مرحله ي اول که ميخاد تموم بشه و ميزنه چک پوينت ريشارژ بازي قفل ميکنه و بعد ويندوز close program ميده.چند تا پست اخیر را هم دیدم ولی کرک فیکس 2 توی صفحه ی اول نبود یه آپدیت 1.1 بود که اونم لینکهاش یا not found میده یا پسورد یوزر میخاد که دوستان فقط پسورد را نوشته اند
ممنون حالا مشکل من پایین آوردن همین پل دکمه ای چیزی نداره؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کرک فیکس 2 در پست اول هست ، لینک هاش هم سالمه ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های آپدیت 1.1 تصحیح شد
آپدیت 1.2 هم به پست اول اضافه شد
نقل قول:
جایی که آخرین عکس رو گرفتی همون دور و بر یک صفحه الکترونیکی به رنگ کرم یا زرد هست که باید فعالش کنی
ویروس جان داداش دمت گرم میرم ببینم چی کار میشه کرد:n02:نقل قول:
بجه ها ممنون از کمکتون اون مرحله رو هم رد کردم :n02:
salam bacheha man bazio nasb mikonam
vali vaqti mikhad shoro beshe eror mide
esme panjarash hast : CryEngine Error
[PlayerProfies] CGameContext::startGame: No users logged in
dameton garm peydash kardam
سوال داشتم اینکه آپدیت 1.2، محتویات آپدیت 1.1 رو هم شامل میشه؟ یا اینکه 1.1 هم باید نصب بشه؟
سلام دوستان من امروز رفتم یه کارت گرافیک ATI HD 5450 گرفتم بار اول بازی رو اجرا کردم اجرا شد یه مقدار هم رفتم جلو ولی حالا که میخوام اجراش کنم بعد اون عکس اول(به قول معروف اسپلش اسکرین) ارور زیر میاد در حالیکه کارت گرافیکم DX11 ساپورت می کنه!!
اول گرافیکم nvidia gefors gt 9600 بود که ارور زیر میومد طبیعی هم بود چون اون گرافیک ساپورت DX11 نداشت ولی این که داره!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟اگه مشکل از کارت گرافیک بود خب باید همون اول این ارور میومد!!!
You need a DX11 capable GPU to play Crysis®3
ممنون
az device manager update kon dorost mishe
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه مشکل منو درست کرد
بعد از هر مرحله وقتی میخوام وارد مرحله جدید بشم بازیو میبنده