بله. با گوشی سونی امتحان کردم.نقل قول:
اصلا مدل تلویزیون چیه؟
در تلویزیون برو تو منو و تنظیمات شبکه و با Wi-Fi Direct و بقیه تنظیمات ور برو شاید درست شد.
Printable View
بله. با گوشی سونی امتحان کردم.نقل قول:
اصلا مدل تلویزیون چیه؟
در تلویزیون برو تو منو و تنظیمات شبکه و با Wi-Fi Direct و بقیه تنظیمات ور برو شاید درست شد.
مدل تلویزیون F6450 ،یک کابل همراه هست IR EXTENDER کارش میدونی چیه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این کابل برای ارتباط تلویزیون با دستگاههای دیگر بصورت ار سال امواج است و حتی با آن میشود در منوی مخفی آیتمهای پنهان را دید
و روش استفاده آن این است که
کابل را به خروجی IR تلویزیون وصل کنید و سر سنسور دار آن را با فاصله 5 سانتی از دستگاه مورد نظر رو بروی سنسور آن دستگاه قرار دهیدبا کنترول دستگاه مورد نظر را روشن کنید و از روی منبع دستگاه مورد نظر را پیدا کنیدو روی آن رفته و آن را فعال کنید
سلام دوستان
من آخرین ورژن frimware تلوزیون خودم رو گرفتم (d6920) و اون رو رو فلش ریختم ولی وقتی به قسمت ارتقا نرم افزار میرم و گزینه ارتقا از طریق یو اس بی رو میزنم مینویسه فایلی برای ارتقا وجود ندارد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و چرا این پیغام رو میده؟
با تشکر
سلام
دوستان من یه 6960 دارم 40 اینچ
ولی یه سری از فیلم ها رو میزنه که نمی تونه پخش کنه
با همون پسوند mkv
در حالیکه همون رو LG نشون میده
میخوام ببینم برنامه ای چیزی باید نصب بشه تا بتونه پخش کنه؟
پسوند mkv رو بکن mp4 شاید درست شد.نقل قول:
سلام.
دو سه روز پیش بعلت بارندگی زیاد و رعد و برق ، برق شهر قطع شد . البته تلویزیون من محافظ داشت . ولی از فردای اون روز دیگه با زدن دکمه info برنامه و اطلاعات هیچ شبکه ای نمیاد و فقط میزنه "هیچ اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد" . خواستم ببینم این مسئله ربطی به تلویزیون من داره یا اینکه احتمالا به علت همون قطع شدن برق از فرستنده شهرمون این اطلاعات قطع شده ؟
کلا در تنظیمات تلویزیون گزینه ای برای تنظیم نمایش info کانالها وجود داره؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
تاریخ و ساعت تلویزیون رو چک کن.نقل قول:
دوستان چي كاركنم توي شبكه هاي ديجيتال ساعت برنامه ها در Info (همان EPG)برحسب گرينويچ هست(+3:30 جلوتره)بخام مثل ساعت ايران بشه چي كار كنم؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدته کنترل لمسی تلویزیون ، وقتی به مدت چند ساعت استفاه نمیشه،
وقتی میخوام دوباره ازش استفاده کنم، ۲–۳ دقیقه طول میکشه تا از خواب پاشه و کار کنه. مشکل از کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
باطری آن را چک کنید و یا ببینید صدمه ندیده باشد و یا روی صفحه جرم نگرفته باشد.
سلام
ما یه 6450 تازه گرفتیم وقتی یه فیلم ام کا وی 8 - 7 گیگی باش پخش می کنیم و باقسمت لمسیکنترلش فیلمو عقب جلو می کنیم هماهنگی صدا و تصویر بهم میریزه یعنی صدا زودتر از تصویر پخش میشه
با هارد یا فلشم فرقی نمی کنه
باید چی کار کرد؟
سلام من یک سامسونگ سری 5 دارم مشکل ضبط تصویر دارم دکمه رکورد رو که میزنی میگه موجود نیست. دو تا خروجی usb دارم
از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستندنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه مدل تلویزیونتان را بطور کامل ننوشتید که بدانیم اصلا تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه؟ بر فرض که داشته باشد برای ضبط از فلش استفاده می کنید یا از هارد ؟ اگر از هارد استفاده می کنید باید روی کانال دیجیتالی که فیلم یا برنامه ای را که می خواهید ضبط کنید بروید و بعد از روی کنترول دکمه مخصوص ضبط را زده و فیلم را ضبط کنید ولی اگر می خواهید روی فلش ضبط کنید باید از این تایپیک برای فرمت کردن و آماده سازی برای ضبط استفاده کنید
با سلام من یه تلوزیون سامسونگ سری 8 دارم که با کابل hdmi به ----- وصله وقتی ----- رو روشن میکنم بعد از 10 دقیقه تصویر به طور خودکار به مدت یک ثانیه میره و اطلاعات تاریخ و ساعت نشون میده (اطلاعاتی که با زدن دکمه info نمایش داده میشه) باید چکار کنم که اینطوری نشه
مدلش 5560 m led سامسونگ هستش زمانی که به فلش فیلم میریزم زیر نویس نداره گزینه ای هم به نام زیر نویس زمانی کهد دکمه tools رو میزنم نداره.اسم فیلم با زیر نویس یکی هستش.و فرمتش هم ansi.utf8 باز هم اثری نداره.
دوست عزیزنقل قول:
از مطلب زیر استفاده کنید.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
کسی نمیتونه کمک کنهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
کابلتان را تعویض کنید و یا یک وسیله دیگر را با کابل hdmi تست کنید ببینید باز هم همینطور می شود.
سلام:n16:
مدل8880
1-میشه کاری کرد که روی Fat ضبط کنه؟
2-یا میشه کاری کرد ts ضبط کنه؟
3*- فرمت ts (قفل شکسته samsung )چطور تو سیستمم باز کنم نمیاد ارور میده
منظورم اینه که از srf بیایم DRM Removal کنیم! البته چطور نمیدونم؟:n13:
راستی کیت های ارتقا برای چی هست ؟ فقط سخت افزار ارتقا میده؟
سلام
دوستان عزیز آیا سامسونگ برای استفاده از سرویسهای اینترنتی برای ایران محدودیت قرار داده؟
دوست عزیزنقل قول:
کیت ارتقا برای ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری است و تلویزیون شما را در هر سال از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند و قدرت پردازش و عملکرد تلویزیون را بسیار بالا می برد و اگر می خواهید از کانالهای دیجیتال تلویزون تان ضبط و آن را تماشا کنید به این دو تایپیک مرا جعه کنید.
دوست عزیزنقل قول:
بله کلا اینترنت ایران محدودیت دارد چه برسد به سرویسهای اینترنتی سامسونگ.
الان رو تلوزیون من چهار تا پورت hdmi هست برای تصویر بهتر کابل اچ دی رو به کدو مشون وصل کنم مثلا یکی زده mhl ,stb,dvi
دوست عزیزنقل قول:
از مطلب زیر استفاده کنید
پورتها و عملکرد آنها
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHL هنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیون را متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMI به تلویزیون وصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بین درگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره به+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمای خانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
HDMI لازم به ذکر است که تمامی پورتهایکیفیت یکسان دارند
سلام اینا رو دیدم .نقل قول:
اینا موقعی کاربرد داره که tv را با کامپیوتر یجوری شبکش کنی.
ولی من میخوام قفل DRM فیلمش بدون متصل شدن به TV بشکونم.:n16:
چون فایلهای ضبظش که دارم.
*چطور میتونم نرم افزار و بازی های بیشتر بیارم؟
دوست عزیزنقل قول:
فقط همان راه حل است که گفتم و برای سری D به پایین فقط می توانید از شکستن قفلDRM استفاده کنید اینم تایپیک آن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سری dکه بدردم نمیخورخه.
راستیچی کار کنم که بازی و نرمافزارا بیشتر بیاد، چون معلومه که ایرانیش کمه:n19:
دوست عزیزنقل قول:
افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .
آیا بعد تنظیم app های قبلیم پاک میشن؟:n13:
کدشم یادم رفته :n27:
یک چیزی بود کمتر از 3 ثانیه tv خاموش
گشتم
اینه؟
INFO , MENU , MUTE ,POWER ON
دوست عزیزنقل قول:
بله باید با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
سلام دوستان من یک تلوزیون samsung 46f6400 خریدم همینطور که میدوند مشکل گیرنده ی دیجیتال دارم..و منو مخفی..
لطفا به مدل تی وی دقت کنید ! هر کاری بگید کردم..نمیشه اصن وارد منو مخفی شد..اینفو..منو..میوت پاور هم رو این کار نمیکنه...تو سایت همسایه ! هم گفتن واسه این مدل میوت..ایگزیت..ولوم آپ..کانال آپ...میوت بزن..بازم نشد
سوال من اینه ک کسی میدون دقیقا چطوری وارد منو مخفی شد ؟؟؟ واسه این مدل..
اینترنت میخواد وصل باشی ! نمیخواد..چجوری کلا !
اگه هم کسی میدونیه لطفا بگید بعد از وارد شدن ب منو مخفی چیکار کنم که دیجیتا فعال شه..و منو فارسی بشه
ممنون
خوب امروز با ترس از اینکه tv داغون نکنم کدارو زدم.
sub option > option_swu > OTN server Type = development
تغییر دادم البتهdevelopming نداشت.
ولی هیچ برنامه ای اضافهنشد.:n13:
دوست عزیزنقل قول:
آن مسیری را که رفتید را مثل اینکه اشتباه رفتید
مسیر این است
منوی contorl --->sub option---> info link server type---->operationg سپس وارد شده و دو گزینه به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .
در ضمن این قسمت معمولا پنهان می باشد و نیاز به کنترول دست ساز دارید که می توانید برای ساخت از اینجا استفاده کنیدبعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت راتوضیح می دهد
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد و قبل از هر کاری از منوها یتان عکس بگیرید تا در هنگام خراب شدن بتوانید آیتمها را بر اساس آن درست کنید.
دوست عزیزنقل قول:
قبلا جواب شما را در این پست داده بودم و این تنها راه حل در تلویزیون سامسونگ است و اگر شما از این راه حل نمی توانید استفاده کنید از کسی که در این امور وارد است کمک بگیرید
روی این شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید کلیک کنید
سلام دوست عزیز اون فکتوری ریست که گفته بودین(اکزیت رو 12الی15 ثانیه بگیرید بعد کلید لفت بعد اینتر رو بزنید) وقتی تلوزیونو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دوباره خودش ریستارت میشه این روند ادامه داره قطع نمیشه تا من دوشاخه رو از پریز بکشم(هر 10 ثانیه خودبه خود روشن خاموش میشه و صفحه هم همچنان تیره ست).
تلویزیون گارانتی داره ولی تو شهرستانمون نمایندگی سامسونگ نیست به نظر شما چکار کنم؟
برا سام سرویس هم ایمیل زدم ولی جواب نمیده. اصا مدلش تو سایت سامسونگ هم نیست.
بنظر شما احتمالش هست نرم افزار یا حالا هرچیزی دیگه ای که داره حذف شده باشه؟
و سوال اخر این نرم افزار بروز رسانیشو باید از کجا دانلود کنم هرکاری کردم نتونستم از خود سایت سامسونگ دانلود کنم اصلا پیدا نکردم؟
باشه من از مسیری که رفتم عکس گرفتم پس اونو به حالت اولش میبرم .
حالا این فایل صوتی با کنترل دست ساز بخش کنم tv مشکلی پیش نیاد!:n16:
پس؛ تافردا