ستاره مدیر ورزشگاهم روی 9 هستنقل قول:
Printable View
ستاره مدیر ورزشگاهم روی 9 هستنقل قول:
سلام
من نمی دونم این مشکل از کجاست ولی خودم ازهمون اول از juve ,chlsea,real madride
همشون ورزشگاه پر بود چه juve که درجه ی مدیر ورزشگاهش 6 بود چه real chelsea که 10 بود
يعني جه: شما از كجا مي فهميد كه ورزشگاه پره يا خاليه؟
هم از فروش بلیط هم از قیافه ی(صندلی ها) ورزشگاه
اگر به این لینک بری توضیحات کامل هستش در ضمن 2 تا فایل fifa2007 وجود داره احتمالا یکیش جواب میدهنقل قول:
از روی حجم فایل .exe ودت می تونی بفهمی کدومش به دردت میخوره
بچه pm دادم جا زدینقل قول:
برای من تو مربیگری ممکنه چند تا بازی جذاب باشه اونا رو خودم حال میکنم
تو اصلا برو فیفا منیجر 07 رو بگیر بعد ممکنه نظرت عوض شه
3شب تا 10 صبح انلان حال میکنم تو یاهو هم اد شدی قرار بزار بفهمی چند مرده حلاجی
:27:
کسی می دونه از طریق دایلاپ می شه فیفا بازی کرد یا نه اگه میشه راهنمایی کنید
یه کم درباره fifa manager 07 توضیح بدهید چه فرقی با fifa 07 داره؟
سلام
خیلی فرق داره در این بازی fifa manager 70 شما فقط میتونید با یک بازیکن می تونید بازی کنید تازه بنا به درجه ی
مری گریتون یعنی با درجه یک نمی تونید بازیکن های متوسط و قوی رابگیرید باید لول شما بالا بره
بعد تمام کشور های جهان را دارا است (حتی ایران)
مدیریت سخت تری داره (شما به راحتی در fifa پول بدست می اورید ولی شما در اینجا پولتان خیلی سریع منفی میشه)
چند چیز جالب داخل این هست که ابتدا شما می توانید برای خود به گلف رفته و لولتان رابالا ببرید واز طریق اسپانسر ها
پول بدست اورید
در fifa شما پول جداگانه از باشگاه ندارید ولی در اینجا شما این مزیت رادارا هستید و می توانید برای خود انواع ماشین
خانه و هواپیاو ....
خریداری کنید
2 تازه اینجا شما می توانید با دوست شدن با کسی او را به همسری برگزینید وبچه دار شوید بعد بچه هاتون فوتبالیست شوند(تازه طلاق هم میشه گرفت)
3.عکس بیشتر بازیکن ها به صورت واقعی هست مثل :علی کریمی . مهدوی کیا و بازیکننان متوسط به بالا
4 .شما می توانید در اینجا کمپ ها یی بسازید که در انجا بازیکننان جان داشته باشید وستاره ها را از نقاط جهان جمع
کنید
5.اینجا شما 2 دسته تیم دارید 1بزرگسال از 20 سال به بالا
2.جوانان از 10 تا19 سال
تیم بزرگسالان
شما در اینجا 2 تیم دارید یکی b هست یکی هم تیم اول که می توانید بازیکنان ضعیف را به تیم b ببرید
تیم جوانان
خود این به چند قسمت تقسیم میشه
1. تیم 17 -18 سال
2.تیم 15-16 سال
3.تیم13-14 سال
4.تیم.12-11 سال
6.شما اینجا انبار دارید و می توانید وسایلی را بخرید وبرای بازی بفروشید
7.شما می توانید در رقابت با مربی ها مربی ماه و مربی سال شوید
8وشما اول قرار داد چیز هایی را متعهد می شوید که از انجا می توانید روی پول های اسپانسر ها حساب باز کنید
9.اگه بد نتیجه بگیرید داخلیک کادر کم کم از بد نتیجه گرفتن هایتان کم می شود یکه اگر بهپایان برسد شما اخراجید
(به این نکته هم باید توجه داشت که نتیجه ی خوب به ان اضافه می کند)
10. شما در این بازی دارای یک تقویم هستید که می توانید از روی ان برنامه ریزی کنید به کمپ در کشور های مختلف بروید .به رستوران بروید بازی دوستانه کنید .....
11.شما علاوه بر تیم باشگاهی یک تیم ملی هم می توانید انتخاب کنید
نکته.انتخاب باشگاه و تیم ملی خیلی سخت هست شما به هر تیمی نی توانید بروید مگر انکه قرار دادتان تمام شود
وتیم مقابل خواهان شما باشد که خیلی کم می شود اگر قرار دادتان تمام نشده بود وتیمی خواهان شما بود می توانید با پول خود بپردازید واز باشگاه بروید
12.شما می توانید بعد از پایان قرار داد برای خودتان یک تیم درست کنید و بازیکن خریداری کنید
شما می توانید برای خود از قبل پول زیاد جمع کنید که بشود بازیکنان خوبی خریداری کنید
13.قرار داد ها دبگر بهشکل fifa نیست وخیلی سخت تر شده
من كه تو ايام عيد صد بار بهت پي ام دادم ولي جواب ندادي .چيكار كنم خودمو مي كشتم؟نقل قول:
الانم كه فقط ظهر ها وقت دارم
بعدش اينجا تايپيك فيفا 2007 ايت نه منيجر .
هنوزم مي گم كه خيلي براي من آماتوري
اينجوري كه شما از منيجر تعريف كردين حتما مي روم و مي گيرمش
اما تو فيفا من تو اين چند ماهه(از وقتي كه فيفا اومده) به اين نتيجه رسيدم كه فيفا فقط پاس دادن و خوب شوت زدن يا از روي كرنر گل زدن يا ....... نيست .بلكه خود فيفا استراتژي مي خواهد . استراتژي هايي كه اگر بتوانيد آنها را پياده كنيد راحت تيم حريف را با 6 يا 7 گل مي تونيد ببريد
1- اول شما بايد با همه سيستم هاي فيفا(4-4-2)(3-4-1-2)(.....) آشنا باشيد و بدانيد كه در هر سيستم خط دفاع يا هافبك و يا حمله در زمان هاي مختلف چه تغييري مي كنند مثلا در 4-4-2 موقع حمله دو دفاع كناري جلو مي آيد و حريف خيلي راحت مي تواند از طريق ضد حمله به گل برسد چون شما دو دفاع داريد. باسيستم هاي ديگر كه هر كدام خاصيت ديگري دارند بايد آشنا شويد
بعد از آشنايي بايد بدانيد كه بازي حريف چگونه است .در ميانه ظمين پاسكاري زياد مي كند؟ شوتش خوب است؟ضد حمله اش خوب است؟ حمله اش خوب است؟ دفاعش خوب است؟ و متانسب با قابليت اون سيستم مناسب را بچينيد . مثلا اگر ضد حمله اش خوب باشد شما نبايد هيچ وقت 4-4-2 بازي كنيد و ........
اين يكي از استراتژي هاي فيفا بود.اگر باز هم خواستيد جواب بديد تا برايتان بگويم
سلام
من حالا خوبیاش رو گفتم ها
توی fifa بدیش اینه که شما نمی تونید سیستم بازی 4 4 2 رو عوض کرد
منظورم اینه که جاهای بازیکن ها رو یه ذره چپ وراست کرد
مثل pes
خوب من که با juve راحت 10 -0 رو توی 5 دقیقه می زدم ولی با real سیستم بازیم رو عوض کردم خیلی بد شد
البته من با رال بهترین بازیکن ها رو داشتم و البته روی ورد کلس بازی می کردم
کسی Option File نداره که درجه بعد از world class باز شده باشه؟
سلام
اگه باز شده باشه هم تو نمی تونی توی کریر بازی کنی (مطما نیستم)
نه عزیز.........میتونی تو کریر هم بازی کنی.........نقل قول:
اینم سیوش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم میدونی که باید ببرید تو My Documents بعد داخل فلدر Fifa 07/Aprofiles پیست کنی....
نقل قول:
آره شیوه و تاکتیک و سیستم بازی خیلی تاثیر داره .........من خودم بیشتر از سیستم 1_2_2_5 استفاده می کنم....خیلی سیستم جالبیه .حتما امتحان کنید.....
نقل قول:
اين تازه يكي از استراتژي ها بود.استراتژي بعدي اينه كه عر وقت با حرف (انسان)بازي مي كني بايد با همه زوم ها (tele,......) كار كني در موقع بازي بايد زومي را انتخاب كني كه حريف مقابل نتواند كار كند.اينجوري راحت از طريق اشتباهاتش 4 يا 5 گل ميزني
اما در مورد سيستم يك سيستم عاليييييييييييي براي كسايي كه خط عافبك خوب دارند است.با اين سيستم اصلا حريف نمي تواند از خط مياني جلوتر بيايد .من كه خيلي باهاش حال مي كنم system:4-1-2-1-2
ای ول ...دستت درد نکنه:11:نقل قول:
سلام به همگي
من دو تا سوال دارم :
1- يكي اينكه وقتي مسابقه تموم ميشه يه جدول مياد كه توش كاركرد بازيكنها رو مينويسه .... ول ي من از اين جدول چيزي سر نميارم مثلاٌ Xp چيه ؟؟؟
ممنون
سلام بر شما یک کمک فوری می خواستم
می دونید چرا این پچهای جدید فیفا 2007 نصب نمیشه
و میشه راهنمایی کنید چجوری میشه راه حلش رو پیدا
از همکاری و کمکتون ممنون میشوم:41: :27: :20:
به نطر من که اصلا نمی تونی خودت رو به زحمت ننداز
برای اینکه این بازی هایی که داخل ایران هست روشون دست کاری میشه !
بنابرین نصب نمی شند
با سلام...موقع اجرای بازی هر بار که save profile رو می زنم پیغام unable to save رو می ده.هر بار که uninstal هم می کنم درست نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون.
نقل قول:
اول يه بار ديگه unistall كن بعد اگه فايل اش تو my document بود آن را حذف كن .اسم فايل fifa 2007 است.بعد دوباره نصب كن .اگه مشكل برطرف نشد به احتمال زياد مشكل از سي دي است.
نقل قول:سلامنقل قول:
به لینک زیر برید یه سری پچ هست دانلود کنید بعد دو تا فایل .exe هست اونی که حجمش (اندازش) با فایل فیفا خودت یکی هست رو دانلود کن بعد هم
حالشو ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه دکمه های دسته بازی تو فیفا 07 هر کدوم چه کارایی می کنن؟ ریزه کاری هاشم می خوام یاد بگیرم
یکی نیست جواب ما رو بده؟
مسابقات فیفا بدو بدو
مگه شما طرفدار فیفا نیستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زودباشین....فقط 6 تا تیم دیگه میخواهیم:13:
سلام
میخواستم اگه میشه یه نفر بگه چه جوری میشه این بازی را از طریق lan بازی کرد مثل جنرال چون من هر کاری کردم مثل جنرال و بقیه فیفا ها نبود فقط کامل و سریع باشه .
ممنونم..........
یعنی هیچ کس نمیدونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون وقت یه جا تاپیک وا میکنی میگن بیا انجا بگو...............
دمتون گرم..........
آخه كسي تو ايران نت پر سرعت نداره كه بخواد از طريق نت بازي بكنه برايه همين جواب نميدن ولي فكر كنم بچه هستن كه بلد باشن
دوست عزیز دقت نکردی چی گفتم : از طریق lan مثل گیم نت.
کمک کنید.............
سلام
منم نمی دونم هرچی سعی کردم هم نشد!
کی گفته نداره من دارم!نقل قول:
منظورشون بالای یک مگ در ثانیه بود!
شما داری؟
كليد شماره ي 5 در بازي به چه دردي مي خوره؟
سلام دوستان
آیا Patch یا SaveGame واسه فیفا 07 هست که جدیدترین نقل و انتقلات فوتبال رو درست کنه؟
ممنون
سلام دوستان
آیا Patch یا SaveGame واسه فیفا 07 هست که جدیدترین نقل و انتقلات فوتبال رو درست کنه؟
ممنون
نقل قول:
با این کلید میتونین کل تیمتونو به حالت دفاعی و یا هجومی و یا معمولی ببرید...........روند حرکت تاکتیکی تیم رو مشخص میکنه...