چون هنگام مانت فقط خواندنی مانت شده !
یا Ntfs هست و درایور Ntfs شما خاصیت نوشتن رو نداره !
Printable View
چون هنگام مانت فقط خواندنی مانت شده !
یا Ntfs هست و درایور Ntfs شما خاصیت نوشتن رو نداره !
بستگی داره که مجوزهای دسترسی در فایل fstab چطوری تعریف شده باشند
حالا با superuser امتحان کنید ببینید می شه یا نه
شما تمیتونی در پارتیشن ntfs اطلاعات ایجاد و یا پاک کنید فقط میتونید اطلاعات رو ببینیدنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
ولی اگر پارتیشن fat دارید همه کار میتونید بکنید
سلام
جدیدا امکان نوشتن هم اضافه شده ! قبلا هم بود اما مشکلاتی رو داشت ! که ظاهرا حل شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کرنلهای 2.6.15-2.6.16و2.6.17 من دیدم که این قابلیت هستش
قدیمی ترش رو ندیدم
درسته که یواش یواش میشه بروی پارتیشن ntfs میشه اطلاعات نوشت
ولی من منتظرم کی میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاندازید داره چه غوغایی میکنه
بیخیال این $Mبشید سیستم فایلی که هنوز permission درست حسابی نداره چگونه میتونه اینقدر مهم باشه و خیلی نواقص دیگه . . .
دقیقا ! من اصلا سیستم فایل عمو بیل استفاده نمی کنم !
ولی خوب بعضی وقتا لازم می شه !
چه بد شانسینقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
من تازه هارم رو ntfs کرده بودم تا قبل از این همه درایو ها fat بود
پس هیچ راهی نداره نه ؟
درست تاپیک بعدیش راه حل اومده :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Bayazee
باید با استفاده از اون برنامه این کارو کرد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Bayazee
با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی من از شهر قم با شما در ارتباط هستم راستش تازه میخوام وارد دنیای لینوکس بشم و بعد از جستجوی بسیار فهمیدم سوزه مناسبترین راه شروع هستش منم با شرکت تکنو تاکس تماس گرفتم و میخوام سی دی های سوزه 10/1 رو بگیرم و نصب کنم بعد از نصب تازه میخوام سوالاتم رو شروع کنم میخواستم خواهش کنم منو تو جمع خودتون بپذیرین با تشکر بابا قوری
سلام
خوشحالم که میخواهید به دنیای لینوکس وارد بشید
ولی بنظر من برای شروع بهتره با ناپیکس یا پارسیکس شروع کنید
بازهم اگر خواستید لینوکس نصب کنید از فایلها و اطلاعات مهم خودتون در کامپیوتر یک بک آپ بگیرد که اگر مشکلی از بابت پارتیشن بندی بوجود آمد نگران نشید
موفق باشید
سلام دوست من ممنون از توجهت اما ميشه بگي راجع به اين دو تا لينوكس كجا ميتونم اطلاعات جامعي داشته باشم
برای خرید از تکنوتاکس بگیر
برای دریافت اطلاعات خب معلومه اینترنت گوگل ویکی انجمن. . .
ممنون من حواسم نبود حق با شماست من اصلا رفتم خود سايت پارسيكس و عضو شدم اما مطمئنا به سي دي دست پيدا نخواهم كرد چون شركت تكنو تاكس دي روز سي دي ها رو واسم فرستاده و ديگه به صر فه نيست وا سه يه سي دي اين همه هزينه پست و اين چيزا به گردنم بيافته كسي هم نيست كه در راستاي شعار لينوكس يعني اپن سورس سي دي رو به من بده خيلي خوب اماخواستم بگم اگه كسي از قم يا كرمانشاه اينجا هست و از لينوكس سر در مياره لطفا به من بگين با تشكر
[با سلام به همه
اقا اینقدر به این صفحه کامپیوتر نگاه کردم تا چیزی از لینوکس سر در بیارم که چشام ضعیف شدن اینو جدی میگم
بالاخره سفارشم از شرکت تکنو تاکس رسید و من صاحب یه دی وی دی زوزه 10.1شدم
اما بار اول که نصبش کردم 14 گیگ بهش دادم خودش تقسیم بندیش کرئ منم کاری به پارتیشن بندیش نداشتم
اما متاسفانه یکی از پارتیشنهایی که خودش ساخته بود پر شد چون من همه پکیجها رو انتخاب کردم واسه همین تو اخرای نصب دچار ارور شدم
دوباره سعی ام رو کردم این بار خودم کمی دست کاری کردم
البته با نرم افزار مخصوص پارتیشن بندی اونم تو ویندوز و اون قسمتی که خود زوزه همه پکیج ها رو اون تو میریزه و نمیدونم اسمش چیه کمی از این طرف بهش جا دادم
راستی بگم که من پارتیشنم رو
reiser
انتخاب کردم اره اقا داشتم میگفتم بعد از این فن ابتکاری دوباره رفتم واسه نصب البته به شکل اپ دیت
بالاخره نصبش کردم واسم محیطش جالب بود اما طولی نکشید که باز اعصابم خورد شد واسم جالب بود که میتونم به درایوهای ویندوز مستقیم دسترسی داشته باشم اما
چه غم انگیز که نه سی دی رامم میخوند نه دی وی دی رامم نه فایلهای ام پی تری اجرا میشد نه فایلهای فلشم تازه نمیدونم ایا نرم افزاری هست که مثل
clone cd
بتونه ایمیجهامو بخونه یا نه چون همه نرم افزارها و فیلمهام تو ویندوز به صورت ایمیجه
جالبه حتی نرم افزار اموزشی لینوکسمم که به صورت دی وی دی هست اجرا نمیشد خلاصه هیچی هیچی
سی دی شماره 6 زوزه که پکیجهای زوزه توشه اومدم نصب کنم بلکه دردم دواشه که باز ارور داد که اون قسمت از پارتیشن زوزه که مخصوص پکیجه پر شده تازه هنوزم واسم سواله که من چطور میتونم این نرم افزارها رو نصب کنم و کدومش به چه دردی میخوره هز کی به زبون ساده بگه منو بنده خودش کرده
این پکیج ها چطور باید نصب شن لطفا به زبون ساده بگین. اتورانم که سی دی کار نمیکنه
اقا همه این درد سرها بود گفتم جهنم یه بار دیگه نصب میکنم!!!!
اومدم از اول نصب کنم این بار طبق اموزه های این سی دی اموزشی مرکز تحقیقات پارتیشن پیشفرض رو قبول نکردم ویه پارتیشن سفارشی ساختم همه 14 گیگ رو با
یه اس لش / تعیین کردم البته بازم به صورت همون پارتیشنی که گفتم چون این اقا مهندس تو سی دی مرکز تحقیقات میگه واسه کامپیوتر خونگی اون خوبه و رفتم واسه نصب همه چیز به خوبی انجام شد وارد محیط شدم و خوشحال اما باز چیزی نگذشت که اعصابم به شدت خورد شد
درایو های ویندوز مشخص بودن اما میخوام واردشون بشم ارور میده حالا قبلا خوب بود حد اقل میتونستم واردشون بشم
بد بختی دیگه اینکه به هیج وجه نمیتونم پکیجی نصب کنم چون ارور میده لا قل دفعه قبل فکر کنم یه چیزایی نصب شد مو قه ای که رو پکیجها کلیک کردم هر چند نفهمیدم چه اتفاقی افتاد و من موندمو یه لینوکس زیبای به درد نخور اقا خواهش میکنم التماس مسکنم با زبون ساده راهنماییم کنین
دارم دیونه میشم ایا باید بازم از اول نصبش کنم این دستوراتی که تو ران میدن چیه که ارورها از بین میره اصلا ران زوزه 10.1 کدومه
تازه اگه مشکل ورود به درایو های ویندوز حل بشه و مشکل خوندن ایمیجهام با یه نرم افزاری شبیه کلون همینطور مشکل فایلهای ام پی تری و فایلهای فلش و فایلهای تصویری مخصوصا با فرمت مدیا مشکل اتوران سی دی ها حل بشه و من بتونم سی دی ها و دی وی دی هامو اجرا کنم و ......
میمونه مشکل اینترنت و تنضیمات مودمو بعدش مسنجرو و..........وای دارم میترکم
اوه راستی یه مشکل بزرگ من تعداد زیادی فایل با نرم افزار افیس ویندوز ذخیره کردم کلی مطلب مخصوصا راجه به لینوکس اما افیس لينوکس فونتهاشو نمیخونه هر چند مو قه نصب زوزه زبان فارسی رو انتخاب کردم و کلمه کلمه ای هم مشخص بوذ اما این افیس ها اجرا نمیشن
کمک کنین
سلام
با عرض تبريك هيچكدوم از اينايي كه گفتي دردسر نيست !! و مشكل يا از تغييراتي بوده كه دادي يا از نبوده يك چيزي ! ئس لينوكس مقصر نيست ! به اندازي كه بهش امكانات بدي برات كار مي كنه ...
در مورد همه كارايي كه گفتي مثل ئخش فايل صوتي ، شناختن سي دي و ... همه بايد بستر سازي بشه ! اگر نرم افزار خاصي نياز بود نصب بشه و ...
اگر مشكلي در نصب ئيش اومده پيشنهادم اينه همه ئارتيشن هاو پاك كن و دوباره نصب كن . هيچ تغييري هم در اندازه يا محل ئارتيشن ها نبايد بدي ! چون سيستم فايلت خراب مي شه . بعد از يه جايي شروع كن ! انجمن رو بخون اكثر مشكلاتت قبلا مطرح و مفصلا روش بحث شده . بازم مشكلي بود اينجا مطرح كن (يكي يكي ..)
با تشكر و آرزوي موفقيت
سلام
یه چندتا مطلب هست . . . .
۱- اگر شما یک نصب فول و کامل داشته باشید و همه بسته هارو نصب کنید یک چیزی کمتر از ۸ گیگ میشه
۲- برای انتخاب بسته شما بسته های انتخاب کن برای شما مفید باشه من خودم mysql apache و . . . خیلی از بسته ها دیگه نصب نکردم
۳- اگر شما از DVD تکنوتاکس استفاده میکنید بستههای CD شش در اون نیست بخاطر کپی رایت
۴-بقیه سوال های شما در همین تاپیک هست و بهش جواب داده شده قبلش یک مرور بکنید
۵- صبور باشید و به دنبال حل مسئله باشید اگر به لینوکس علاقه مندید
۶- بازهم اگر سوالی بود در خدمتیم
موفق باشید
[سلام اقاي bayazeeمیتونم باهاتون صحبت کنم
اخه میبینم ان هستین
[سلام به همه اقا من اين همه مظلب راجع به مودم نصب كردن گفتين اما چيزي نفهميدم من الان زوزه10.1 دارم و ميخوام به اينترنت نصب شم مودم من intel(r)536epهستش من يه ژكيجم از همينجا لينكشو ديدم و با همين اسم مودم دانلود كردم نصبشم كردم اما باز اتفاقي نيفتاد لطفا حوصله به خرج بدين و واسه من مبتدي كامل و قدم به قدم بگين چيكار كنم اگرم قبلا بحث شده لطفا لينك مستقيمشو بدين ممنونم
[يعني كسي نبود منو راهنمايي كنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
پست شماره ۱۵۸ در تاپیک مودم رو لطفا نگاه بکنید
با سلام
مشكل موس را با option كارت گرافيك حل كردم.الان رنگ را فقط با 16 بيت نشون ميده.و با 24 بيت كار نميكنه.ضمنا رزولوشين هر كاري ميكنم عوض نميشه.جالبه فايلهاي mp3 mpg را هم اجرا نمكنه.
مشخصات سيستم:
VGA=GEFORCE 6600GT
MB=GIGA 8I915P DUO PRO
CPU=3MHz 530J
سلام
خوشحالم مشکل موس و کارت گرافیک حل شد
در مورد رنگ وقتی که شما داری با SaX2 کارت گرافیک تنظیم میکنی یکی از گزینه تنظیم بیت رنگ هست در مورد روزلوشن باید مطمئن باشی مانیتور ساپورت میکنه ؟ اگر آره گزینه change انتخاب کن بعدش display size تنظیم کن
باشه در این مورد هم توضییح میدم میشه فعال کردنقل قول:
نوشته شده توسط alireza_sh
majrix ممنونم
متاسفانه وقتي عمق رنگ را روي 24 بيت تنظيم ميكنم تصوير نشان داده نميشه.ضمنا مانيتور هم درست شناسايي شده.
لطفا در مورد نصب درايور كارت گرافيكي nvidia 6600 و فعال نمودن 3D راهنمايي كنيد
سلام
در مورد بیت رنگ شاید درایور VGA نصب کنید شاید درست باشه
برای فعال کردن 3D باید مراحل زیر رو پیش برید
اول از طریق YaST چک کنید سه بسته gcc - make - kernel source نصب باشه
اگر نصب نکردین نصبش کنید چون لازمه
بعدش لینک زیر رو save as یا save target as کنید
بعد که دانلود تموم شد سیستم رو ریبوت کنید
وقتیکه صفحه لاگین اومد با هیچ یوزری لاگین نکنید
همزمان دکمههای ctrl+alt+F2 رو بگیرید
اونوقت با یوزر روت root لاگین کنید
دستور init 3 وارد کنید
با اسکریپت sh بعلاوه مسیر ذخیره شدن درایور مثال زیر
Linux:~# sh /home/majrix/package/NVIDIA-Linux-x86-1.0-8774-pkg1.run
بعد نصاب درایور شروع بکار میکنه مراحل نصب که تموم شد دستور زیر بزن
Linux :~# sax2 -r -m 0=nvidia
با اجرا شدن دستور بالا شما کارت گرافیک رو با SaX2 پیکربندی میکنید بعد از اتمام کافیه شما دستور reboot اجرا کنید تا سیستم بعد از بوت مجدد 3D رو فعال کن
من الان دارم Suse ورژن 10 رو دانلود ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله كه آخرين ورژنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آخرین نسخه زوزه 10.1 هست یه موقع اشتباه دانلود نکنی
قبلش تاپیک رو یه مروری بکن قبلا دربارهش صحبت شده
موفق باشی
عزيزدل حسش نيست 32 صفحه رو بخونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنظرت Suse چطوره نصبش كنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزیز دل ما که حوصلهش داریم به ما میگفتی :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
حالا بگو چکار کردی دانلود شده یا نشده ؟
آره والا خدا بخواد دانلود شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از الان ديگه بايد يه عنايت خاصي به ما داشته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اصلا تو كار لينوكس نبيدم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب درايور كارت گرافيك همه مشكلات حل شد.هنوز مشكل باز نشدن فايلهاي mp3-mpg باقي هست و پيام no pluging found را ميده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با نصب درايور كارت گرافيك همه مشكلات حل شد.هنوز مشكل باز نشدن فايلهاي mp3-mpg باقي هست و پيام no pluging found را ميده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با نصب درايور كارت كارت گرافيك مشكلات حل شد.فقط فايلهاي mp3-mpg را اجرا نميكنه و no plugin found پيغام ميده .لطفا راهنمهيي كنيد
برای اجرای فایلهای mp3-mpg پیغام no plugin found را میده.لطفا راهنمابب کنید
سلام
بسته به نوع برنامت باید پلاگین های مربوطه رو پیدا ، دانلود و نصب کنی
گوگل فراموش نشه !