دوست عزیز مدل گرافیکتو سرچ کردم دیدم متاسفانه داریکت اکس 9 رو فقط پشتیبانی میکنه و این بازی نیاز به کارت گرافیکی 10 به بالا داره !نقل قول:
به فکر یه کارت گرافیک دیگه باشید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز مدل گرافیکتو سرچ کردم دیدم متاسفانه داریکت اکس 9 رو فقط پشتیبانی میکنه و این بازی نیاز به کارت گرافیکی 10 به بالا داره !نقل قول:
به فکر یه کارت گرافیک دیگه باشید !
نقل قول:
ممنون دوست من فقط یه مساله ای من یک گرافیک ONBOARD هم دارم روی مادربورد که ظاهرا" اون DIRECTX10 را پشتیبانی میکنه اینو از این لینک دیدم میشه شما هم یه چک بکنید ببینید جواب میده یا نه؟
به نظر میاد که اینطور باشه ، حالا شما امتحان کنید ببینین جواب میده ؟؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه گرافیک های آنبورد باید رمتون بالا باشه ....
این بازیو رو لپ تاپ نصب کردم و موقع باز کردن ارور Directx 11
میده
رو سی دی این برنامه هم هست باز نصب میکنم بازم اون ارور رو میده
failied to initialize directx 11
این ارور بعد نصب چیکار کمنم؟
میگه کارت گرافیک شما از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه!نقل قول:
و این بازی برای اجرا نیاز به DirectX 11 داره.
nvidia geforce gt 640m with 2 gb dedicated vram
از نسخه 11 پشتیبانی نمیکنه؟
دوست عزیزنقل قول:
اگه ویندوزات 7 است ... آپدیت اش کن . (sp1) .. بازی با دیگر نسخه های ویندوز 7 مشکل دارد...
.یا ویندوز 8 نصب کن ...
مشکل من از سیستم خودم و کارت گرافیک نیست درسته؟
میگی فلان ارور رو میده خب من چمیدونم گرافیک شما چیه...نقل قول:
یه عکسی از ارور! ذکر سیستم عامل! و یا مشخصات سیستم ...
سوال ناقص بود !
سلامنقل قول:
حالا چرا میزنی؟
من که گفتم ارور فلان میده
شما هم گفتی کارت گرافیگتو ساپورت نمیکنه
در حالی که این طور نبود باید ویندوزمو ابدیت میکردم که با این کار بازی برام اوکی شد
بازم ممنون
دوستان...
استیم رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
ممنون
خدمت شما :نقل قول:
سلام دوستان
۱کی لطف میکنه بگه محل سیو بازی کجاس(pc)؟
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SKIDROW\203140\Sto rageنقل قول:
بازی رو نصب کردم ارور داد این ارور:
hitman 5 has stopped working
پایینش هم این دو تا لینک داره.
chek online for a solution...
close the program
مشکلم چی هست؟
ویندوزم سون سرویس پک 1
مشخصات سیستمم
ram 3gb
graphic ati 4850 1gb
cpu:e5700 @ 3ghz
لطفا زودتر راهنمایی کنید دیگه دارم دیوونه میشم..
با سلام من استیم دارم و همه برنامه های مورد نیاز به همراه اپدیت کارت گرافیک رو دارم.و ویدوزم هم 8 هست ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد 2-3 ثانیهstop workingمیده-یکی ازcpuهارو هم خاموش کردم ولی بازم درست نشد-ممکنه از سیستمم باشه؟ولی من تونیستمassassins creed 3رو با همین بازی کنم.؟
رویه لپ تاپ هم که ویندوز 7 هست مشکلdirect Xدارم و با اپدیت ویندوز هم مشکل دارم.راهی هست که بشه با اینترنت دانلود منیجر و مثل یه فایل معمولی اپدیت ویندوز رو دانلود کرد؟
نه بعید میدونم بشه ولی تا اونجا هم که من میدونم این بازی زیاد به اپدیت ویندوز کاری نداره(خود ویندوز من از وقتی که نصبش کردم هنوز آپدیت نشده!:n02:)نقل قول:
به شما پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره قبل از هر چیز داریور گرافیکتون رو آپدیت کنید و از آپدیت و نصب بودن نرم افزارهایی که معوملا مورد نیاز بازیها هستند اطمینان حاصل کنید.
ممنون کلا با ویندوز 8 مشکل داره و با نصی نسخهultimateویندوز 7 نشکل حل شد.با بقیه نسخه های 7 فکر کنم مشکل داشته باشه یا با 64 بیتی هانقل قول:
واسه منم رو ویندوز اجرا نشد خیلی واسه اجراش تلاش کردم ولی نشد:n23: اما روی لپ تاب اجرا شد:n09:
البته در ابتدا روی لپتابمم اجرا نمیشد ولی وقتی استیم و ویندوز لایو و چند تا نرم افزار دیگه رو ریختم اجرا کرد
ولی کلا خیلی تعداد مرحله هاش کمه :n29:
خیلی زود تموم میشه
در کل بازیه قشنگی بود
امیدوارم همه بتونن این بازی رو انجام بدن:n16:
سلام ، من استیم رو هم نصب کردم ولی کرکی نبود
وقتی باز می کنم ارور میده که Filed To Initialize DirectX 11
یعنی با دایرکت ایکس 10 کار نمی کنه؟:n29::n28:
کارت گرافیک Gt 220 1gb
ویندوز سون 64 بیت
دوستانی که ارور directx 11 میده من با این روش درست کردمش بدون اپدیت ویندوز
Go to Start, right-click on "Computer" and select properties.
Then select "Advanced system settings"
Click on the "Environment Variables" button
Under System Variables scroll down until you find "Path"
Double click on it and at the end of the text in there add in the
Variable Value section:
";C:\Windows\SysWOW64" (the ; is used as a separator)
Click OK on both windows and you're done!
من بازی رو نصب کردم و همین طور کرک.ولی وقتی بازش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه اروری نه چیزی چیکار کنم.
با عرض سلام.
من این بازی رو نصب کردم. کرک هم کردم. تا یه جاهایی هم جلو رفتم. سیستمم ویروسی شد مجبور شدم ویندوز عوض کنم. البته فایل سیو رو قبلش کپی کردم.
بعد از نصی ویندوز بازی اجرا نمیشه فایل نصب هم همراهم نیست. آیا قایلی هست که من با دانلود اون بتونم بازی رو اجرا کنم؟؟
بازي هيتمن من پس انتخاب ايسي و نرمال در دمو گير ميكند و ارور stoped work ميدهد . چه كار بايد كرد؟
بچه ها وقتی میرم توی منوی بازی و میخوام تازه new game بزنم کرش میکنه و ارور stopped workind میده . راه حلی واسش پیدا شده ؟ یه جا فقط گفته بود cpu رو غیر فعال کنین اون راه که جواب نداد . کارتم هم که اپدیته . بدبختی حالا نتم هم تموم شده به زور میرم توی نت . راه حل درست حسابی هست واسش .
ویرایش : حل شد . همون استیم رو باید نصب میکردم .
وقتی دارم بازی میکنم بازی خیلی لگ میزنه.مشکل چیه؟به نظرم نمیتونه از سخت افزار باشه چون من دارم crysis2 با پچ dx11 رو راحت اجرا میکنم.
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم
میخوام برای PC بگیرم
با توجه به وضع فوق العاده عالی 3 بازی اخیر روی PC
این بازی اوضاع چجوریاست ؟
یعنی مشکلات لگ و افت فریم و ایناش با اپدیتی چیزی حل شده یا هنوز پا برجاست و زهر مار میکنه بازی رو
که اگه اینجوزیه برم رو 360 بزنم
با سلام
من یه جفت دسته viera که با یکusb به کامپیوتر وصل میشه خریدم و به کامپیوتر وصل کردم . در قسمت تنظیمات دسته هیچ مشکلی نیست و هر دو دسته درست است .ولی تو بازی pes2006 وقتی می خوای 2 نفره بازی کنی دسته 2 کار نمیکنه و فقط دسته اصلی کار می کنه .مشکل چیه؟
از من میشنوی رو همون 360 بازی کن حالشو ببرنقل قول:
من دیگه بعد این بازی دیگه هیچ بازی به دلم نمیشینه
هنوز COD BO2 و AC3 و Far cry 3 رو تموم نکردم
بعد از Blood Money بهترین بازی عمرم بود...
سلام.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم و استیم هم روی سیستمم نصبه اما بازی اجرا نمیشه.وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم می نویسه read error.please verify your game cache و بعدش بلافاصله کلوز پراگرم می ده.مشکل چیه؟:sq_3:
برا منم New Game میزنم میپره بیرون و گاهی هم که میپره بیرون ارور.please verify your game cache میده !
Steam هم نصب کردم الکی 112 مگ از حجمم رفت ولی بازم تاثییری نداشت !!!
لدفن کمک کنید
دوستان جواب منو میدید!
باو این چه انجمنیه.10 روزه مشکلم رو نوشتم کسی جواب نمی ده!
دوستان من بازی رو تا الان دوبار نصب کردم ولی بعد از اینکه کرک اسکیدرو رو میریزم بالا نمیاد بازی !
اصلا هیچ حرکت خاصی نمیکنه سیستم !
چیکار باید بکنم ؟!
همون که گفتم استیم رو که الان نصب کردی . فایل exe بازی رو درگ کن توی استیم بعد از اونجا اجراش کن برای بار اول . از دفعه بعد مستقیما بدون استیم میتونی بری تو بازی . اگه نشد برو کرک عوض کن و همین روش استیم رو دوباره با اون کرک برو .نقل قول:
اقا این رو ویندوز 8 مشکل داره که
من تونستم نصب کنم
فقط یه سوال
موقع راه رفتن تو بازی یکم چند ثانیه یه بار کند میشه... البته خیلی نا محسوسه ولی واسه من که زیاد بازی میکنم رو اعصابه چیکار کنم مشکل از کرکه؟؟؟
دوستان من بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم 6حلقه بود
بعد کرک اسکیدرو هم داخل دیسک آخر بود ک کپی کردم تو فولدر بازی
دفعه اول ک خواستم بازی کنم اجرا شد ولی نرفتم داخل بازی و از اون منوی اولیه فقط گفتم بنچ مارک بگیره
دفعه بعد ک خواستم بازی کنم
روی HMA ک میزنم اجرا بشه هیچ اتفاقی نمیفته از تسک منیجر چک کردم دیدم برا چند ثانیه توی پراسس ها میاد و ی دفعه میره
دلیلش چی میتونه باشه ؟ چیکار کنم ؟ :)
نقل قول:
در قسمت options بازی برید و در تب quality تمام قسمتها رو از high یا ultra رو به medium تبدیل کنید حتما لک بازیتون گرفته میشه.