منم این مشکل رو دارم ...نقل قول:
تاریخ رو بکشم عقب حله ؟؟
Printable View
منم این مشکل رو دارم ...نقل قول:
تاریخ رو بکشم عقب حله ؟؟
بچه ها کرک زامبی نیومد ؟
دوستان هر کسی بتونه کاری کنه که بازی برای من درست بشه، بهش کارت شارژ میدم. جدی میگم :sq_2:
در ضمن Team Viewer هم بهش میدم که هر کاری دلش بخواد بکنه
مشکل من:
هر چی پچ و کرک تو نت بوده رو دانلود کردم ولی جواب نداده. MP , SP , ZM هر سه اجرا میشه ولی تو بازی نمیره. استیم هم دارم. کارت گرافیک + Directx هم نصب هست.
نقل قول:
آخ جون ... وقتی پای شارژ در میون باشه من پایه ام :sq_2: حالا چند تومنی ؟ :sq_25:
آی دی بنده رو ادد کن شب ساعت 11بیا نت برات حلش کنم .....
نقل قول:
مال من خرابه
فقط تونستم 2 مرحله برم
فکر کنم شما یه بازی سالم از اینترنت بخرین سریعتر میتونین به هدفتون برسین
سلام دوستان
درایور گرافیک مورد نیاز برای این بازی برای کارتهای سری 4000 ati باید چه نسخه ای باشه ؟ catalyst 12.11 که از این کارتها پشتیبانی نمیکنه ؟؟
خداییش نمیخوام از جایی یا کسی تبلیغ کنم ولی اگه بازی رو دانلود میکنید از سایت میهن دانلود بگیرید ..... چون خودم چند سالی میشه فقط بازی ها رو دانلود میکنم و از همین سایت میگیرم و همیشه هم بدون کوچکترین اخطاری وارد بازی میشم بدون هیچ مشکل خاصی ..... همیشه هم آخرین درایورهای سخت افزاری رو سیستمم نصبه و ویندوزم هم آپدیت آپدیته ...نقل قول:
الان بازی های زیر رو دانلود کردم بدون مشکل نصب کردم و بازی میکنم :
Hitman Absolution
Need for Speed Most Wanted
Black ops2
PES2013
و ......
فوز دله همتون از 18 تا مرحله 11 تا شو تموم کردم :31::27::21::27:حالا هی کرک دانلود کنید هی کرک دانلود کنید
درمورد مرحلها سوالی داشتید در خدمتم
رفتم باقی مرحله ها رو بازی کنم بای بای
نقل قول:
HitM4N@AmeriteCh.NeT
من مدتها پیش اددت کردم اگه یادت باشه گفتی شب بیا :sq_20:
ادد کن جیگرم بهت وب هم میدم :sq_13:
بالخره یک کرک جواب داد روی بازی ولی خب گرافیکش خیلی پایینه...تنظیمات بازی هم رفتم درست نشد..کسی می دونه مشکل از کجاست؟
پس روی سیستم شما هم اینطوریه فکر کردم فقط رو سیستم من خیلی گرافیکش پایینه مدرن وارفار2 رو سیستم من خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی گرافیکش بهتر بودنقل قول:
زیاد بازی نمی کنم..ولی مکس پین 3 و فیفا 13 و ماست وانتد 2 که نصب کردم اینجوری نیستن...این خیلی داغونهنقل قول:
سلام
مال من خطای دایرکت ایکس میده در حالیکه دایرکت توی دی وی دی بازی رو نصب کردم.کسی راه حلی بلده؟
یه عکس از خطا بده ببینم .....نقل قول:
دوستان من اون مرحله که خانم رئیس جمهور رو سوار ماشین میکنی بعد یه کامیون میاد میزنه بهت گیر کردم.
مشکلم اینه که اومدم بیرون از بازی حالا میخام برم دموشو نشون میده بعد صفحه سیاه میشه.
لطفا کمک کنید.
تمام کرک هارو هم تست کردم.
ازلحاظ آپدیت ها هم مشکل ندارم.
سلام
دوستان وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم این ارور میاد
همه کرک ها و... تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک زیر دانلودش کن و بریز توی پوشه ی نصب بازی.نقل قول:
53KB
ای داد ای هوار من بازی رو ازهمین پی سی ورد گرفتم چند روز طول کشید وقتی اکسترکت کردم ارور سی ار سی داد همگی رو ریپیر کردم ولی بازم موقع اکسترکت کردن این ارور رو میده مدیر کجایی تو رو خدا جواب منو بده. CRC failed in the encrypted file Call.of.Duty.Black.Ops.2\Call.of.Duty.Black.Ops.2. iso (wrong password ?):sq_21:
اگه فایلها پسوورد داشته احتمالا پسورد رو داری اشتباه میزنی وگرنه احتمالا فایلهای فشرده شده رو درست نتونستی تعمیر کنی!!...البته مشکل از شما هم نیست کلا فایلهای فشرده شده مشکل تعمیر میشن!!!!نقل قول:
سلام.این steam نسخه ای نداره که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ یکی از دوستان تو صفحه های قبل گذاشتن ولی اونم باز آپدیت میخواس.من میزارم برا آپدیت رو 0 گیر میکنه.
سلام دوستان.
من بازی رو با کرک اسکیدرو بدون مشکل اجرا کردم. ولی توی مرحله ای که نقش Menendez بازی می کنیم یهو کرش می کنه و صفحه سیاه میشه. کرک فیکس و آپدیت ها رو نصب کردم، درست نشد. لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
سلام دوستان
میشه بگین چطور میشه گرافیک رو اپیدت کرد ؟ لینک دانلود میدین ؟ + آموزشش ؟
این سوال منم هست ,گرافیک بازی خیلی تو اعصابه.:sq_3:نقل قول:
سلام.این steam نسخه ای نداره که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ یکی از دوستان تو صفحه های قبل گذاشتن ولی اونم باز آپدیت میخواس.من میزارم برا آپدیت رو 0 گیر میکنه.
دوستان من توی یکی از مرحله ها همینجوری میمونه تصویر ...دیگه کار نمیکنه ولی اهنگ پخش میشه ...
رتهی داره درستش کنم ؟؟
سلام
من این بازیو نصب کردم
وقتی از بازی خارج میشم این ارور رو میده
کسی میدونه مشکل چیه؟
مال منم همین اخطارو میده .... مهم نیست ... چون ربطی به بازی و اجراش نداره ... فقط زمان خارج شدن از گیم نمایان میشهنقل قول:
نرم افزار slimdriver رو نصب کن بعد اسکن کن ... لیست آپدیت های سخت افزارتو میاره بعد از لیست گرافیکت رو آپدیت کن .نقل قول:
شما گرافیکتون رو آپدیت کنید شاید درست شه ..... استیم نصب دارین ؟ اگه اره آپدیتش کن ...نقل قول:
از این استیم استفاده کن ... زمان آپدیت شدن با نت کار نکن و چیز دیگه ای هم آپدیت نکن ...نقل قول:
نقل قول:
راه حل کلی اجرای بدون دردسر بازی رو براتون میگم : ( خودم همین روشها رو انجام دادم و موقع اجرای بازی ها هیچ مشکلی برام پیش نیومد )
1 ) آپدیت آخرین درایورهای سخت افزاری ..... نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره که خودم به شخصه از نرم افزار Slimdriver استفاده میکنم .
2 ) آپدیت ویندوز ===> از طریق مسیر زیر امکان پذیره ==> Start/Control panel/Update windows/check for update
3 )نصب استیم و آپدیت کردن استیم ..... میتونید از همین لینک استفاده کنید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ) دانلود آخرین نسخه دایرکس و Microsoft NET Framework
در آخر مطمئن باشید بعد از انجام این مراحل مشکلی براتون پیش نمیاد ..... من با همین روش بازی ها زیر رو بدون هیچگونه مشکلی اجرا کردم :
PES2013
Black ops2
Need for Speed Most Wanted
Hitman Absolution
و ....
استیم آپدیت نمیخواد، چم اگه بازی با استیم آپدیت نشده کار نکنه، با استیم آپدیت شده هم کار نمیکنه. استیم تنها نیاز داره که ریخته بشه رو سیستمتون. اگه استیم رو ریختین و کار نکرد، دنبال راه های دیگه بگردید و به آپدیت کردن استیم نیندیشید.
برا من یه ارور میده، اونجایی که باید از President محافظت کنیم، پس از اینکه PMC ها رو میکشیم، سوار ماشین میشیم و در میریم؛ یه جا یه تریلی سرخ رنگ میخوره به ماشین و بازی کرش میکنه. کرک نو برای این نیومده؟
دوستان سلام
تو رو خدا کمکم کنید....
من چند روز پیش ویندوزم سون بود بازی رو بدون مشکل نصب و اجراش میکردم
ولی وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم بازی رو که اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و ارور زیر رو میده :
من توی ویندوز 8 با هیچ بازی دیگه ای مثل Darksiders II - pes 2013 و... هیچ مشکلی ندارم ولی این کال اف دیوتی پدرمو دراورده...
درایورهام هم همه آپدیتند
توروخدا کمککککککککککککککککککککککک ................!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان دوباره سلام
یه خبر خوش
کرک جدید بازی هم اوم که مشکلات اجرا نشدن و... از جمله مشکل خودم رو هم برطرف کرده
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o w n l o a d h a.com/abbas/2012/10/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II%20Single%20Pla yer-Proper%20Crack%20( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o w n l o a d h a.com).zip
فاصله ها پاک شود
داداش این چه لینک گذاشتنیه! هر کاری میکنم درست نمیشه
از این لینــک استـفـاده کـــن ...نقل قول:
سلام
دوستان این ارور مال چیه؟
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
عالی رفتم دانلود کردم با این دیگه نیازی به چیزی نیست و راحت بازی ب دون مشکل هست ...:sq_20:
این ارور چیه وقی میخوام اجرا کنم میاد همه چی رو هم ریختم هم کرک جدید هم آپدیت
رو ویندوز 8 کار میکرد ولی اینجا نمیدونم کجای کارم اشکال داره:sq_3:
فایل زیر را دانلود و در این مسیر کپی کن : C:\Windows\System32نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی فقط SP بالا میاد و هنوز Zombie و Multi بالا نمیاد
با اومدن این کرک باید منتظر نسخه بلک باکس باشیم
اینجوری که پدر آدم درمیاد لینک رو اصلاح کنه. مخصوصاً که خود فوروم هم لینکهای طولانی رو خراب میکنه مثلاً Player رو توی ادرس بالا بصورت Pla yer نوشته و باعث شد اول فکر کنم که لینکت خرابه.نقل قول:
سایتهای tiny رو برای همین وقتها ابداع کردند!
ضمن تشکر از آقای Abolfazl_Real
دوستان از لینک زیر دانلود کنید:
خب پسر خوب من جواب خواستم تازه اونقدرم متوجه هستم که پسورد رو درست وارد کنم فایلارو که میذارم روی اکسترکت کردن تا14 درصد یا بیشتر میره جلو بع ارور رو میده.ناراحتیم ازینه که کلی وقت صرف کردم واعتماد کردم به این سایت که بازی سالمه اما خرابه.چرا اول تست نمیکنن بعد بزارن برای دانلود.مدیرکه معلوم نیست کجاست جواب نمیده:sq_11: