نه متوجه منظورم نشدید.من منظورم تیمهای دیگه بود نه تیم خودمون اونجوری اونها خیلی قوی میشن و رقابت خیلی لذت بخشهنقل قول:
Printable View
نه متوجه منظورم نشدید.من منظورم تیمهای دیگه بود نه تیم خودمون اونجوری اونها خیلی قوی میشن و رقابت خیلی لذت بخشهنقل قول:
فایل اولی رو از فولدر دیتابیس پاک کن و دومی رو فقط بذار بمونهنقل قول:
این فایل رو سهیل جان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تو این ادرس کپی کن:
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازین.
:n19:وااای بالاخره کرک سالم... تابستونم کامل شد! اگه وقت کردم سعی میکنم کیتهای لیگ برتر را بسازم دوباره
دسدت درد نکنه. ولی هنوز error میگیره، این دفعه میگه از بین تیمهای دست پایین ۱۳۱ تیم چا داره ولی فقط ۱۲۷ تیم هست. نمیدونم چجوری بتونی حل کنی مشکل رو. یه چیز دیگه اینه که رو فایل اول اسمل جام حذفی بود "hazfi cup" ولی حالا شده Iran FA Cupنقل قول:
یه بار من این مشکل رو تو 2012 داشتم که با کلی سروکله زدن حل شدنقل قول:
وقت کنم فردا درستش می کنم
عدیت کردم فایل رو که ارور دیگه نداشتباشه. تعداد تیمها درست شد، تاریخها هم تقریبا درست شد. فقط رونی جان یا هر کسی که وقت کرد، بازیکن هارو چک کنه و انتقال بده بی زحمت :)
خب بچه ها يه كم بيايين فني صحبت كنيد كجاي كارين؟چ تيمي هستين؟تاكتيك؟
با اینتر فصل اول هفته ی دوم ، دوتا برد
خریدهایی که داشتم ویلیان و نارسینگ و کواچیچ
پریرا رو فروختم
سیموه پاسا 19 ساله رو هر دو بازی از اول بازی دادم که روحیش بالاس.اگه مصدوم نشه کل بازیارو بازی میدم بهش.
سیستم 4.3.1.2
وقتی تیم عقب میفته سیستم رو به 3.2.3.2 یا 4.2.3.1 تغییر میدم
کرک سالم رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟:n08:
از اینجانقل قول:
خوب من هم با لیورپول شروع کردم
شرایطش خیلی سخته بودجه ترانسفر صفره هیچ بازیکنی نمیتونم بگیرم چند تا بازیکن مصدوم هم دارم مجبور شدم از تیم دوم بازیکن های 17 ساله سه چهار نفر بیارم تو تیم اصلی
با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنم و سیستم دومم 4-4-2 هستش
بازی نسبت به 2012 خیلی بهتر و سخت تر و طبیعی تر شده!
تو شرایط قراردادم دو تا موضوع روش تاکید شده، بازی هجومی تیم و پرورش بازیکنان جوان
راستی sunday league player انتخاب کردم بازیکنا اصلا منو محل نمیزارن! :دی
امیدوارم با این شرایط بتونم دووم بیارم و اخراج نشم!
آقا ممنون استفاه کردیم درست بود!نقل قول:
این fmrte رو کسی نداره بده ما هم استفاده کنیم؟ پولی شده کرک شده ندارین یا نخریدین؟
من با تورنت فایل های بازی رو دانلود کردم ولی سه تاش کمه کسی میتونه این 3تا رو جایی آپلود کنه ؟ cpy-fm2013p.r44 cpy-fm2013p.sfv cpy-fm2013p.r00
ای بابا اینم پولی شد؟ من که به خودم قول دادم دیگه تو 2013 ازش استفاده نکنم! :دینقل قول:
یه جای گزینه مجانی fmrte امسال اومده ولی به خوبی fmrte نیست و خیلی چیز هارو نمیشه باهاش کرد. برای fmrte لیسانس کد احتیاج هست ولی تا یکی کد ژنراتور براش میزس، ازش سواستفاده و دیگه کار نمیکنه، وگرنه youtube چنل wirelessmonster یه ژنراتور سخت که تا همین یکی دو ماه پیش کار میکرد.نقل قول:
این هم لینک FM Editor Live ۲۰۱۳
کامنت قبلی من را فراموش کنید بچه ها، این هم fmrte کرک شده. فقط اینستال کنید و بعد مثل معمول باز کنید و استفاده. شاید وقتی باز کردید یه پیغام بگیرید که این لیسانس احتیاج داره ولی پیغامش الکی هست.
http://uplod.ir/iiqkbemoqp7h/FMRTE_13.3.3.62-Setup.rar.htm
تست کردی و استفاده کردی؟ fmrte باز میشه ولی وقتی تغییرات ایجاد میکنی نمیتونی سیو کنینقل قول:
برای من که درست داره کار میکنه
اقا دستت درد نکنه سالمه!!!!!!:n12:
من الان با لیورپورلم تو ماه نوامبر، یه ماه مونده تا نقل و انتقالات زمستانی! یه دروازه بان اسپانیایی آینده دار گرفتم 825 هزار پوند، میخوام 3-4 سال دیگه جانشین رینا بشه، الان تو رتبه ی هفتم جدولم، تو لیگ اروپا بعد چهار بازی صدرنشین گروهم، تو جام حذفی دو مرحله جلو رفتم، جام اتحادیه هنوز شروع نشده برای من، مدیریت از عملکردم راضیه، امیدوارم آخر فصل بین 5 تیم اول قرار بگیرم!
بچه ها چرا کسی بحث فنی نمیکنه؟
سلام من اين بازي رو دانلود كردم اما وقتي كليك ميكنم چيزي نمياد . بعد از چند ثانيه اين پيغام رو نشون ميده.
نسخه proper cpy رو دانلود کردی؟ تمامی کش های بازی رو پاک کن و از آدرسنقل قول:x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013 هم فولدر crash dumps رو دیلیت کن.
كرك ريختم رفت داخل بازي اما بيرون مياد.همين ارور رو ميده.كركي كه گذاشته بوديد رو ريختم. اصلا نرفت داخل بازينقل قول:
این بازی تا چند وقت پیش کرک سالمش نیومده بود. بالاخره کرکش اومد یا نه؟؟
اگه اومده به نسخه خاصی میخوره ؟؟
بله اومدنقل قول:
نسخه CPY بود اسمش فکر کنم !
سلام
ادیتورش کجاست ؟
باید نسخهٔ cpy رو دانلود کنی و کرک را روی اون بریزی، وگرنه کار نمیکنهنقل قول:
بچه ها دو سه هفته تعطیلات تابستان که بدنسازی کردین ، بعد یه تور برید کشورهایی که هواشون تو تابستون خوبه.مث ترکیه یا امریکا و استرالیا و کانادا
تو تعطیلات کریسمس هم یه تور برید قطر یا دبی
دو تا چیزه جالب دیدم:
اگر یک بازیکن رو transfer target کنی خود director of football باشگاه باهاش و تمیش مذتکره میکنه نیاز نیست خودمون پیشنهاد بدیم.
سرمربی تیم ملی هم بشی حقوق خواهی داشت قبلا حقوق نمیگرفتیم
فقط تو آلمان تعطیلات زمستانی دارن مثلا لیگ انگلستان اصلا تعطیلات کریسمس نداره!نقل قول:
آره اونطوریه، درضمن میتونی مشخص کنی نهایتا چقدر پوب میخوای هزینه کنی برا خرید بازیکن مورد نظرت بیشتر از اون دیگه پیشناهد نمیدهنقل قول:
درضمن اگه بازیکنی رو احتیاج نداشته باشی میتونی بزاریش تو یه لیست دیگه director of football اونو به تیمای دیگه میفروشه!
director of football من پیتر اشمایکل رو استخدام کردم کارش خیلی درسته! :دی
سلام
پس این ادیتورش کجاست ؟ چی شد کسی جواب نمیده ؟
ادیتور رو باید دانلود کنید دوست عزیزنقل قول:
وین رونی جان بابت لینک ها دستت درد نکنه منم دان کردم رو وین 8 هم نصب شد اجرا شد :n13::n16:
تمرین رو چطور تنظیم میکنن؟
این تاکتیک های که میگین مثلا سه تا تاکتیک یکی میخواد داشته باشه چطور؟
بابت سوالات ابتدایم عذر میخوام ولی این اولین باری که فوتبال منجر بازی میکنم
:n13:
و این sunday که میگین کجا تنظیمات هست؟
سلام
ازکجا دانلودش کنم ؟
آره انگلستان منظورم نبود.ایتالیا و اسپانیانقل قول:
شما تور تابستانی برو
من قبلا تورهای زمستانی رو ایران میومدم و با استقلال و پرسپولیس بازی می کردم
فصل اولم رو تموم کردم و الان یه ماه به شروع فصل جدید مونده باشگاه خودش یه تور چین گذاشته بریم ببینیم چی میشه! :دینقل قول:
ببینم بازیکن چینی به درد بخور پیدا میکنم یا بازیکناشون هم مثل جنساشون هستن! :دی