Microsoft Toolkit 2.4 8 - Official KMS Solution for Microsoft Products | 36.8 MB
کد:http://uploaded.net/file/gff1d1qc/MTKV24B8.rar
Microsoft Toolkit 2.4 8 - Official KMS Solution for Microsoft Products | 36.8 MB
کد:http://uploaded.net/file/gff1d1qc/MTKV24B8.rar
سلام دوستان
نمیتونم اکتیو کنم آفیس ۲۰۱۳ پرو پلاس رو.
لطفا کمک کنین از راهای مختلف رفتم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه.
از این راه هم رفتم وقتی خواستم آفیس رو نصب کنم ارور میده فایل خراب شده...لطفا کمک کنین. نیز فوری دارم تموم پروژه منمونده رو هوا.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان روش 100% اكتيويت آفيس 2013:
ابتدا می بایستی آفیس را Uninstall نموده و طبق راهنمای زیر تغییراتی در فایل های نصب آن ایجاد نموده و مجدداً اقدام به نصب آفیس نمایید.
نحوه تبدیل نسخه Retail به Volume Licence جهت فعال سازی آفیس
1- در صورتی که فایل نصب آفیس به فرمت Iso هست ابتدا تمامی محتویات آن را استخراج نمایید.
2- نام پوشه "proplusr.ww" را به "proplus.ww" تغییر دهید.
3- وارد پوشه proplus.ww شوید و در آنجا نیز به ترتیب زیر عمل کنید:
نام فایل proprww را به propsww و نام فایل proprww2 را به propsww2 تغییر دهید.
4- فایل های "config.xml" ، "proplusrww.msi" ، "proplusrww.xml" و "setup.xml" را حذف نمایید.
5- بسته به نوع آفیس خود فایل زیر را دانلود نموده و محتویات آن را درون پوشه proplus.ww کپی نمایید.
دانلود نسخه 32 بيتي:
دانلود نسخه 64 بيتي:
حالا اقدام به نصب آفیس کنید.
حالا با كرك زير آن را اكتيو كنيد.
دانلود- مخصوص ویندوز 7 - 0.5 مگابایت
دانلود- مخصوص ویندوز 8 - 0.5 مگابایت
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار نمیکنه.
دوستان بلاخره واسه آفیس 2013 کرک درست و درمون اومد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما میتونید کرکی که پست اول قرار دادم استفاده کنید ! :n01:نقل قول:
سلام دوستان یکی نیست اینجا جواب سال ما رو بعده..
لطفا بگین چطور و کجا میتونم کرک رو گیر بیرم هچکدمشون کار نمیکن ... لطفا لینک هم بذارین اگه پیش نهادی درین...
ممنون از کمکتون
سلام دوستان یکی نیست اینجا جواب سال ما رو بعده..
لطفا بگین چطور و کجا میتونم کرک رو گیر بیرم هچکدمشون کار نمیکن ... لطفا لینک هم بذارین اگه پیش نهادی درین...
ممنون از کمکتون
دوست عزیز . شما هم میتونید از کرک پست اول استفاده کنید . :n01:نقل قول:
Microsoft Office Daily Updated Keys Maker 2013 v1.0|3 MB
کد:http://www.secureupload.eu/8iapnmjqm0jr/Microsoft_Office_Daily_Updated_Keys_Maker_2013_v1.0.rar
کد:Keys Updated Every Day To Work For Everyone
This software is one of the best microsoft office activator for daily updated keys
Working keys 100%
پست اول بروزرسانی شد ... :n01:
سلام
ببخشید میشه روش کار با کرکی که تویه پست اول گذاشتینو بگید؟
واین کرک برای همه جواب میده!؟
سلام . پست اول 2 تا کرک ( Microsoft Toolkit & KMSpico ) از بهترین کرک های ارائه شده برای آفیس و ویندوز رو قرار داده شده .نقل قول:
در مورد Microsoft Toolkit بعد اجرا اگر می خواهید آفیس رو اکتیو کنید در قسمت پایین office رو انتخاب میکنید و در قسمت activation گزینه EA-Activator رو بزنید و اگر میخواهید ویندوز رو اکتیو کنید Windows رو انتخاب کنید. همانند عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از KMSpico وارد پوشه KMSpico Install بشید و اجراش کنید ! به صورت اتوماتیک اکتیو میشه. باید صبر کنید. از Task Manager ببینید هر وقت تموم شد ریستارت کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا زحمت اینو بکشید
با تشکر...
فعال ساز شما : :n01:نقل قول:
268610
063745
917395
732814
331842
369292
180222
932853
بچه ها این کرکها رو چرا نمیشه دانلود کرد؟ تو لینک دانلود که کلیک میکنم وارد یه صفحه میشم که هم عدد و حروف رو توی کادر باید وارد کنم. منم وارد میکنم ولی اتفاق خاصی نمیوفته! باید عددو حروف رو با یه فاصله (Space) کنار هم نوشت؟ یا بدون فاصله؟ من هر دو مورد رو امتحان کردم ولی دانلود نمیشه!
دقیقا عین همین مشکلُ تو تاپیک کرک ویندوز 8 داشتم! سرورِ دیگه ای نیست؟
سلام دوستان من چندبار کرکهای مختلفو دانلود کردم موفق به رجیستر کردن نشدم میشه یکی لطفا زحمت این کد رو بکشه ممنون
فقط موقع وارد کردن کد باید کانکت باشم یا آف لاین؟؟ خیلی ممنون
Microsoft Toolkit 2.4.3 Stable
کد:http://turbobit.net/uf5k30acbeef.html
پست اول بروزرسانی شد ...
لطفا id زیرو برام بگیرین ممنون
2782505-6166686-1264212-8581765-9057315-6841303-1228026-0307574-0658965
من یه مشکل دارم وقتی با اسکایپ به مایکروسافت وصل میشم میگه عدد 1 رو وارد کنید منم از صفحه کلید خود اسکایپ 1 رو وارد میکنم بعد دوباره همون حرفای قبلی رو تکرار میکنه میگه 1 رو وارد کنید و پس از چند ثانیه قطع میشه !!! مشکل چیه؟
فعال ساز شما : :n01:نقل قول:
224190
293750
343493
438993
789442
881982
866946
288523
علت عمل نکردن اعدادی که وارد میکردم وصل نبودن هدفون (میکروفون)بود
پست اول بروزرسانی شد ...
پسورد فایل : p30world
خیلی ممنون
نقل قول:
کدومشون آسون تره ؟
ویروس داره این کرکها؟
از هر دو میتونید استفاده کنید ! اول Microsoft Toolkit تست کنید اگه جواب نداد از KMSpico استفاده کنید ! :n01:نقل قول:
قبل اکسترکت آنتی ویروستون رو غیرفعال کنید !
KMSpico روش نصبش چطوریه؟ چند تا فولدر هست باید چکارشون کنم؟نقل قول:
دوستان من ورژن office 2013 preview داشتم که کچل شدم ولی این اکتیو نشد!
آخرشم پاک کردم 2010 ریختم
فقط دو تا سوال:
چه ورژنی از office 13 نهایی هست و درست درمون اکتیو میشه؟
برای استفاده از toolkit تک تک برنامه های آفیس رو باید جداگانه فعال کرد؟
دوستان من آفیس2013۲ رو دانلود کردم و تو پکش اتیویتور هم بود به نام KSMmicro . یه جورایی طبق دستورعملش عمل کردم و نزدیک نیم ساعتی طول کشید تا برنامه ای که باز شد کارش تموم بشه ( ظاهرا البته !!!! )
الان دقیقا از کجا و چه منویی بفهمم که آفیس اکتیو شده و کار میکنه . چون فایل ورد رو که باز میکنم ظاهرا بدون مشکل کار میکنه . از کجا بفهمم اکتیو شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟
از منوی آفیس گزینه help رو بزنید بعد زیر نوشته microsoft office 2013 باید نوشته باشه product activatedنقل قول:
1- توی پست بالایی یه عکس گذاشتم سمت راست عکس آخرین نوشته ورژن آقیس هستنقل قول:
2-نه همشون با هم اکتیو میشه
همچین آیکونی اصلا وجود نداره تو کامپیوتر من !!!!! تو program file پوشه آفیس هست ولی نمیدونم چه جوری بیارم اینو !!!!!!نقل قول:
ممکنه از آفیسی باشه که دانلود کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز. شما وارد ورد بشید ! بعد سمت چپ بالا روی گزینه File کلیک کنید . بعد گزینه Account رو بزنید . از اینجا میفهمید که اکتیو شده ! :n01:نقل قول:
ممنون . دیدم . زده This Product Is Unlicensed !.
حالا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟ کرک هست واسش ؟؟؟؟ بگید از کجا بگیرم که کار کنه ؟؟؟؟
ممنون .
از پست اول دریافت کنید ! :n01:نقل قول:
پست اول بروزرسانی شد ... :n01:
من هر کاری میکنم رجیستر نمیشه مشکل از کجاست ؟ بهترین کرک که راحت ترین هم باشه معرفی کنید تشکر
از لینک پایین دریافت کنید :نقل قول:
پسورد فایل : p30world
الان office 2013 بدون اسکایپ و دنگ و فنگ کرک میشه؟
بله اونم به چه راحتی!!!!!!نقل قول:
3 سوت
من خودم با Microsoft Toolkit کرک کردم
بهترین راه برای کرک Microsoft Toolkit هست که هم برای آفیس حوبه و هم اکتیو ویندوز رو انجام میده.
دو قابلیت در یک نرم افزار ...