من از اونجایی که ۱. از سامسونگ خوشم نمیاد و ۲. از دیوایس های اندرویدی فقط با نکسس ها کنار میام ٬ این رو ترجیح میدم. هر چند از نظر باطری و صفحه نمایش و دوربین اس ۳ بهتره. ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش. :دینقل قول:
Printable View
من از اونجایی که ۱. از سامسونگ خوشم نمیاد و ۲. از دیوایس های اندرویدی فقط با نکسس ها کنار میام ٬ این رو ترجیح میدم. هر چند از نظر باطری و صفحه نمایش و دوربین اس ۳ بهتره. ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش. :دینقل قول:
منم با صفحش مشکل دارم ، چون زیاد از موتورولا خوشم نمیاد بیخیال نکسوس بعدی میشم و احتمالا همینو بگیرم
اس3 اگه بیفته کار ال سی دیش تمومه ، این که اونقد ظریف نیست؟؟؟؟
و اینکه میگن سامسونگ ساپورت نرم افزاری و... داره و روت کردنش و ... آسونه مشکلی پیش نمیاد؟چون نکسوسه:دی
به نظر من! پشت گوشی خودش استایلیش هست.اون بیل بیلک ها( دیجیت ها) بیریختش میکنن
پشتشم GSMARENA نوشته بود گلاس گوریلی :دی داره
اینجوری باشه خیلی عالیه
آخ گفتی ! مخصوصا اون برق برقیا :n02:نقل قول:
ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش.
----------------------------------------
صفحه هم gsmarena گفته از s3 بهتره !
نکسس 5 فعلا در کار نیست منتظرش نباشین شاید در ماههای آینده همین مدل به ورژن 32 گیگ ارتقا پیدا کنهنقل قول:
در مورد صفحه نمایش سخت در اشتباهی :n02: فقط میشه گفت بی نظیره ، حیف نیست رنگهای طبیعی و واقعی رو بخوای با کیفیت رنگ دستکاری شده و مصنوعی عوض کنی ؟ ( اصلا تابلو نیست امولد منظورمه ها !! )
شیشه پشت گوریلا گلاس هست ولی باز هم شیشه اس و اگه ضربه شدید بخوره میشکنه ، فقط در مقابل خط و خش در امانه
اینا بنچمارکن یا.... ؟ :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معیارای من برای انتخاب گوشی:
1.صفحه بزرگتر : اس3
2.دوربین بهتر : اس3
3.اینترفیس خوب : اس3 ( این امر سلیقه ایه ، ویدئو های زیادی دیدم از اس3 بیشتر خوشم اومد )
4.باتری بهتر : همه میگن اس3
و اینکه اصلا با 13.7 گیگ فضا نمیتونم کنار بیام ، فکر کنم آخرش انتخابم همون اس3 بشه ، قیمتشم پایین تره
تنها مزیت نکسوس اندروید استاک بودنشه ، ولی همین اس2 که دوسال پیش اومده JB براش اومد !!! فکر نکنم ساپورت اندروید گوشی های غیر نکسوس انقد افتضاح باشه !
با این شرایط برو همون s3 رو بخر !!! ( نکسوس رو باید کسی قدرشو بدونه نه اینکه شما از الان به خاطره دوربین داری میزنی تو سرش ! )نقل قول:
یکی از دوستان حرف خوبی زد ! همون قیافه و کیفیت ساختش 100 تای s3 ارزش داره !
نکسوس بعدی هم احتمالا ال جی میزنه پس برو همون S3 بگیر:n02:نقل قول:
بله سامسونگ مشکل کیفیت ساخت و ظاهر داره ولی ظاهرش در حد خیلی خیلی افتضاحم نیست ، ظاهر نسبتا متوسط رو به بالایی دارهنقل قول:
خودم یه زمانی گلکسی نکسوس میخواستم ! اندروید استاک بودنشم برام خیلی مهمه ( قبلا یه پست توی همین تاپیک دادم در همین مورد ) ولی اس3 برام بهتره ، مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!
پس قضیه Motorola X چیه؟نقل قول:
من مشکلی با ال جی ندارم الانم گوشیم LG KC910ــه :دی غول هشت مگاپیکسلی های زمان خودش ...!!
بعضی ها هستن مثل من که اولین فاکتورشون برای خرید گوشی دیزاین و کیفیت ساخت اش هست ، برای همین دسته کاربراس که HTC داره روی بدنه و کیفیت ساخت One مانور میده ، چیزی که اس 4 ندارهنقل قول:
بله سامسونگ مشکل کیفیت ساخت و ظاهر داره ولی ظاهرش در حد خیلی خیلی افتضاحم نیست ، ظاهر نسبتا متوسط رو به بالایی داره
خودم یه زمانی گلکسی نکسوس میخواستم ! اندروید استاک بودنشم برام خیلی مهمه ( قبلا یه پست توی همین تاپیک دادم در همین مورد ) ولی اس3 برام بهتره ، مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!
صفحه اس 3 کمتر از 0.1 اینچ بزرگتر هست ولی رزولوشن نکسس 4 بیشتر از اس 3 هست و این ارزشش بیشتره
X Phone موتورولا هنوز اخبارش در حد یه تلفن مفهومیه و فعلا خبری ازش نیست و خبری هم بشه مدتها طول میکشه به ایران برسه !
یعنی فقط به خاطر 0.1 !!!?نقل قول:
مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!
احتمال اینکه ال جی بسازه بیشتره حتی چندتا عکسم ازش اومده:n02:نقل قول:
نقل قول:
The source already reported, Google plans to launch a Nexus 5 smartphone later this year (Expt. October 2013). Now the latest report says, the “LG-built Nexus 5.” (anonymous)The LG Nexus 5, reportedly features a 5.2-inch OLED Display with 1080p full HD resolution screen, a Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3GB of RAM, a 16-megapixel rear camera and Android “Key Lime Pie,” the next version of Google’s mobile operating system.
Specifications (Rumoured) :
- PLATFORM : Android Key Lime Pie
- Display : 5.2″ OLED Display with 1920×1080px resolution
- CPU : 2.3GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800
- RAM : 3GB LPDDR3
- MEMORY : 16/32/64GB Internal Storage
- REAR CAMERA : 16MP autofocus, with LED flash (1080p Video Recording)
- FRONT CAMERA : 2.1MP camera (1080p video recording @30FPS)
- BATTERY : 3,300mAh Lithium Polymer
- NETWORK : 2G/3G/4G – Qualcomm RF360 (LTE 150 Mbps & HSPA+)
- EXTRA FEATURES : Integrated ----T / ATSC-antenna – Wi-Fi, Bluetooth, GPS, navigation, zoom, etc!
صفحش اونجوری که من گفتم ضعیف تره هم ضعیف تر نیستاا!!! من خودم صفحه این رو ترجیح میدم به اس ۳. ولی بیشتر از ۸۰٪ مردم رنگ های AMOLED ها رو می پرستن.نقل قول:
مثل اس ۳ نیست. اس ۳ آمار شکستگی صفحش زیادی بالا بود. :|
این گوشی بهترین ساپورت نرم افزاری رو داره. خیالت راحت.
بی سلیقه ای دیگه. :| :دینقل قول:
اون مشق شبی که پشتش نوشتن فقط رو اعصاب منه. :|
فقط در برابر خط و خش (اونم تجربه من ثابت کرده نه خیلی ٬ اونم برای پشت گوشی که خیلی می سابه به اینور اونور) مواظبتش میکنه. حتما به یک کیس برای ضربه / اسکرین شیلد برای خش نیاز دارید.نقل قول:
ضعف بنچمارک اینجا به نظرم برای این باشه که احتمالا اپلیکیشن ها با ۴.۲ سازگاری کامل نداشتن زمان این ریویو. میتونه هم دلیلش ضعف اولین رام باشه! این تاپیک که نتایج متفاوتی رو نشون میده :نقل قول:
صفحه بزرگتر؟! او ام جی دابلیو تی اف..! تفاوت اندازه صفحه رو اصلا متوجه نمیشی.
دوربین رو نمیشه کاریش کرد دیگه. :دی
اینترفیس هم برای بار ۲ هفته ٬ واسه اس ۳ گرافیکی تر و خوشگل تره. ولی بعد یک مدت خیلی لوس میشه + امکانات شخصی سازی درستی نداره و اندروید یوزر ها عموما شخصی سازی واسشون مهمه ٬ پس میرن سراغ اپکس و نووا. یه سری هم به فروم تم های اکس دی ای برای نکسس ۴ بزن. اینترفیس نکسس چیز ثابتی نیست. :دی
دو مورد بعدی خوب مشکل عمیقین.
باور کن جفتشونو کنار هم بزاری ٬ اس ۳ رو شبیه یه کوربی بزرگ میبینی. :دینقل قول:
اون قضیه صفحه بزرگ هم بیخیال شو جون من. :دی
X-Phone هم احتمالا یه پروژه جدا از نکسس ۵ هست.
منظور دوستموم از صفحه بزرگتر . وجود دکمه نرم افزاریه. حالا هی بزنید تو سر و کله هم. من این وسط چی بگم با کیبورد سونی تایپ میکنم:| از نکسس 4 تو اون زمان بدی زیادی ندیدم.از دیجیتا زیاد خوشم نیومد و باتری و یکمم دوربین چون زندگانی تو اینستا میچرخه:دی اینجوری که پیام خودزنی کرد بگه واقعیه و اینا:دی سلیقه ایه و البته پنل های امولید بعد از اس2 به واقعیت خیلی نزدیک شدن و تو ریویو ها رنگ های پنل اس 4 رو واقعی عمیق گفتن.در هر صورت من به خاطر بعضی چیزا که نمیشه گفت:دی امولید رو به ال سی دی ترجیح میدم
سلام.
یک کم هم در مورد نقدها و بررسی هامون جانب انصاف رو بگیریم بد نمیشه.:11:
اینا البته رویا پردازی یک گیک ه. خیلی از قسمتاشنقل قول:
به نظر من به واقعیت نزدیکترهنقل قول:
امروز یکی از مدیران ال جی گفت که تا پایان 2013 یک گوشی با صفحه OLED ال جی میده بیرون اینم که صفحه اش همینه احتمال زیاد خودش باشه:n02:
این که نزدیک به این باشه درست. ولی این شایعه یک ماه پیش اومد و گفتن آخر اپریل میاد در حالی که الان تاریخ رو عوض کردن. در مورد صفحه هم ال جی نمیاد او ال ای دی رو روی این بزاره.بیشتر نظر رو جی 2 هست.دوربین هم گفته میشه ساخت نیکون ه. و البته چیزی که شایعه رو انگولک میکنه اندروید 5 هست. اون 10-15 روز دیگه میادنقل قول:
دندون به جیگر بگیرین Optimus GK به زودی عرضه جهانی میشه : دی
ال جی داره روی نسخه سفید نکسوس 4 هم کار میکنه :n02:
واقعا زیباست:n16:
اینی کع پایین علادین بود اشتباه دیدم؟ نکس سفید بود انگار.شو روم ال جی
نه هنوز عرضه جهانی نشده:n02:نقل قول:
دفعه بعدی سر بزن.تقریبا مطمینم که ال جی داشت
تو فروم ا سفیدشو واسه فروش دیدم قیمتش یکیه با مشکی...
حتما نسخه Dev اومده ایران برای تست : ))
تو پی تی یکی گفته ۸ سفید دارم!
اس ۴ هم این قبل عرضه جهانی داشت. :دی یه حسی بهم میگه اینو واسه اینکه ملت بگن عجب کارشو درسته همینطوری الکی زده. :دی اس ۴ هم زده بود سفارش بدین چک کنم ببینم میتونم بفروشم و ... ! :دی
White Nexus 4 and Android 4.3 allegedly coming on June 10
دیگر مطمئن هستیم که گوگل نسخه سفید رنگ نکسوس 4 را ارائه خواهد کرد، شایعات میگویند که در روز 10 ژوئن (20 خرداد) این گوشی در کنار نسخه بعدی اندروید معرفی خواهد شد. به گزارش جی اس ام شاید نتوان به این تاریخها به صورت قطعی اعتماد کرد اما امروز سه عکس خبری از این گوشی منتشر شده است که کد آن نیز E960W است، در حالی که کد نکسوس اصلی که رنگ سیاه دارد کد E960 را دارد. همیشه عکسهای خبری نشان دهنده این موضوع هستند که آن گجت به زودی ارائه خواهد شد. اما منبع خبری این عکسها اعلام کرده که نسخه 32 گیگابایتی از این گوشی در کار نیست و نسخه سفید این گوشی هم تنها در ظرفیتهای 8 و 16 گیگابایت ارائه خواهد شد. مشخصات دیگر گوشی مانند همان نسخه قبلی است و حتی نمیتوان به طور قطعی تایید کرد که این گوشی با نسخه جدید اندروید یعنی نسخه 4.3 ارائه خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع: androidpolice
سلام بچه ها من دیشب یه دونه از این گوشی رو خریدم ولی از شب تا صبح هیچی شارژش کم نشده بود حتی یک درصد ولی وقتی داری باهاش کار میکنی اگه حتی همین طوری هم تو صفخاتش بچرخی خیلی زود شارژ خالی میکنه مثلا همون دیشب که تستش میکردم 30 درصد شارژش توی 3 ساعت تموم شد و خیلی هم زود گرم میشه مشکلی داره که این طوریه یا همشون همین طور هستند ولی خیلی کیف کردم خیلی روونه یه نفر در مورد شارژش یه توضیح بده ببینیم عادیه یا نه
دیدن مداوم فیلم و یازی و استفاده از وای فای خیلی زود شارژ رو کم میکنه. طبیعیه برای این دیوایس ها
مثلا مکس با استفاده سنگین نهایتا یک، یک و نیم روز دووم میاره
وای فای خیلی باطری مصرف میکنه
شب تا صبح هم معمولا 4-5 درصدی باتریش کم میشه !
اون 30 درصد هم طبیعی هست و همینطور گرم شدن
اوه خیالم راحت شد گفتم نکنه منم شانس ندارم یکی از اونا که باطریش مشکل داره خریدم
برای انتقال فایل نرم افزار خاصی چیزی داره اخه خیلی کند هست و خیلی هم به فایل ها گیر میده؟
انتقال گوشی به گوشی؟ از وایفای دایرکت استفاده کنید
Apk هم نمیزاره.
کامپیوتر به گوشینقل قول:
برای گوشی به گوشی از ان اف سی و بلوتوث استفاده میکنم:n18:
تقریبا به همه فایل های ویدیویی گیر میده. :دی اهمیت ندین. در مورد سرعت اطلاعی ندارم. سرعت انتقال چه قدره؟نقل قول:
فقط زمان رو مینویسه مثلا 1 گیگ حودا 20 دقیقه طول میکشهنقل قول:
وایفای دایرکت که گفتند چجوری هست من فقط توی گوشی پیداش کردم
اون که گوشی به گوشیه
از airdroid استفاده کنید فکر کنم سریعتر بشه
بچه ها دارم میمیرم دیگه نمی زاره هیچ هایلی رو بردارم از رو گوشی هیچی مثلا با دوربین عکس گرفتم نمیزاره بردارم عکسارو
از airdroid استفاده کنید