سلام... دوستان زبان فارسی برای کومودو 6 اماده نشده هنوز؟ چقدر ممکنه طول داشته باشه تا آماده بشه؟
سلام... دوستان زبان فارسی برای کومودو 6 اماده نشده هنوز؟ چقدر ممکنه طول داشته باشه تا آماده بشه؟
آقا 2تا سوال دارم،یکی اینکه فرق HIPS با Behavior Blocker چیه؟مگه جفتشون برای محافظت در مورد برنامه های ناشناخته که میخوان اجرا بشن نیست؟
دوم اینکه من چیکار کنم که فایل فلش پلیر که تو پوشه system32 تو فولدر Macromedia قرار داره Auto Sand box نشه؟آخه تا با فایرفاکس یه سایت فلش دار رو باز میکنم یهو فایرفاکس هنگ میکنه فکر کنم بخاطر جلوگیری از اجرای فلش پلیر هست، رفتم تو قسمت Log دیدم سند باکس فایل فلش پلیر رو Limitid میکنه،لطفا یکی توضیح بده چجوری این فایل رو تو لیست سفید سندباکس قرار بدم که کاری باهاش نداشته باشه
سلام بچه ها من ورژن 5.12 رو دارم به نظرتون به 6 ارتقا بدم
.
.
لطفا لینک دانلود ورژن 6 با لینک آپدیت آفلاین رو هم قرار بدین برای ویندوز 7 64 bit
اگه کسی جواب بده ممنون میشم
آقا من با CLT فایروال کومودو رو تست کردم و متاسفانه نمره 200 بهم داد، ممنون میشم یکی کمک کنه تنظیمات فایروال رو ارتقا بدم تا نمره بهتری بگیرم، من نمیدونم کجا رو باید دستکاری کنم تا نمره بهتری بگیرم
لیست تست های مردود شده هم به این شکل هست:
4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath
6. Invasion: RawDisk
8. Invasion: FileDrop
10. Injection: SetWinEventHook
11. Injection: SetWindowsHookEx
13. Injection: Services
15. Injection: KnownDlls
21. InfoSend: DNS Test
24. Impersonation: DDE
25. Impersonation: Coat
28. Hijacking: Userinit
30. Hijacking: SupersedeServiceDll
31. Hijacking: StartupPrograms
33. Hijacking: AppinitDlls
سلام دوستان یه کمک می خواستم
من کل تاپیک کومودو و اویرارو خوندم همه میگن که نسخه رایگان اویرا با فایر وال کومودو هم سازگاره هم امنیت خوبی ایجاد میکنه و اینکه برای سازگاریشون کار خاصی نیاز نیست بکنیم . و منم نصب کردم
ولی تو قسمت action centere windows پیغام داده که به دلیل نصب 2 برنامه defense + comodo and avira که هر 2 spyware هستن احتمال تداخل هست البته windows defender هم تو لیست اون قسمت هست که off هستش
میشه در این مورد راهنمایی کنین و بگین که موردی هست که من باید انجام بدم
با تشکر:n01:
سلامنقل قول:
آقا من با CLT فایروال کومودو رو تست کردم و متاسفانه نمره 200 بهم داد، ممنون میشم یکی کمک کنه تنظیمات فایروال رو ارتقا بدم تا نمره بهتری بگیرم، من نمیدونم کجا رو باید دستکاری کنم تا نمره بهتری بگیرم
تنظیماتتون رو روی پرو اکتیو بذارید (روی آیکون کومودو کنار ساعت رایت کلیک کنیدو از زبانه CONFIGURATION ) بعد حتما ریستارت کنید.
پست زیر رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه به کمودو پیستم و از اول نسخه 6 استفاده کردم برام خوبه ولی میگن محیط نسخه 6 با 5 خیلی فرق کرده برای همین شاید واسه شما خوب نباشه چون جاهای تنظیمات و... عوض شدهنقل قول:
اقا این کمودو جدیدا جایی توی تست ها شرکت نکرده ببینیم قدرتش چجوریه؟
نقل قول:
COMODO Internet Security 2013
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe
COMODO Antivirus 2013
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cav_installer.exe
COMODO Firewall 2013
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cfw_installer.exe
COMODO Internet Security PRO 2013
COMODO Internet Security Complete 2013کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispro_installer.exe
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/ciscomplete_installer.exe
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی تو پستی که بهش اشاره کردین بخونم چیز زیادی در مورد تنظیمات فایروال (و نه +D) گفته نشده و فقط به یکی دو مورد کلی اشاره کرده که من قبلا رعایت کرده بودمش، اگه میشه لطف کنید یه منبع برای تنظیمات کامل فایروال معرفی کنید، من یه چندتا از تنظیمات رو دستکاری کردم و خوشبختانه امتیاز به 310 رسید،یعنی 3 تا تست مردود شده، کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این 3 تا تست هم رفع مشکل کنم که امتیاز کامل رو بتونم بگیرم؟کدوم تنظیمات رو باید تغییر بدم؟
اینم 3تا تستی که مردود شد:
10. Injection: SetWinEventHook
11. Injection: SetWindowsHookEx
24. Impersonation: DDE
سند باکس رو هم خاموش کنید و تنظیمات پست زیر را انجام دهید:نقل قول:
منم اوایل مشکل شما رو داشتم...تا یکبار آنیستال نکردم درست نشد....
با سلامنقل قول:
علی جان من از دیروز در کیوسک هر دانلودی انجام میدم انجام نمیشه و با idm سیستم اصلی صورت میگیره یعنی به این صورت هست که من دانلود رو که میزنم تا به ویندوز سویچ نکنم و در idm شروع دانلود رو نزنم دانلودی صورت نمیگیره . دیروز با خود مرورگر در کیوسک انجام میشد . بعد فایل دانلود شده در قسمت دانلود های سیستم اصلی قرار میگیره و با ریست سند بوکس هم از بین نمیره و در سیستم اصلی باقی میمونه . پوشه share space هم که من تا به حال هر دانلودی داشتم خالی بوده
نمی دونم مشکل از کجاست
بعد از ریست سند بوکس فایلها همچنان در سیستم اصلی موندن
با تشکر
با سلام...نقل قول:
منم در محیط کیوسک که اقدام به دانلود میکنم ای دی ام در محیط ویندوز اصلی باز میشه و باید دکه دانلود رو بزنم تا دانلود انجام بگیره و فایل ذخیره شده هم اصلا در پوشه اشتراک قرار نمیگیره ...بلکه باد از طریق محیط کیوسک برم و به محل ذخیره فایل برم و فایل ذخیره شده رو به چوشه اشتراک کپی کنم تا در ویندوز اصلی هم داشته باشم و بعدش از ویندوز اصلی برم به پوشه اشتراک و فایل مورد نظر رو به محل اصلی منتقل کنم. یعنی در واقع باید دو بار عمل کپی کردن رو انجام بدیم
دوستان چرا کومودو اتوماتیک همیشه این 3 تا Process رو تو Sandbox اجرا میکنه؟؟
با سلامنقل قول:
من هم همین مشکل رو در زمانی که فایر فاکس رو اجرا می کنم دارم وقتی اجرا می کنم این 3 فایل به سند بوکس میرن و فایر فاکس هم هنگ می کنه
راه حل چیه که بتونم از فایر فاکس هم استفاده کنم
تصحیح
البته الان کومودو رو غیر فعال کردم و فایر فاکس رو اجرا کردم باز هم فایر فاکس هنگ کرد و سه تا پروسه هم به سند بوکس نرفته بودن اما سری قبلی به کحض اجرا فایر فاکس سه تا پروسه به سند بوکس رفتن
حالا مشکل از کجاست نمی دونم
با تشکر
سلامنقل قول:
اما همانطوری که عرض کردم تمام دانلود ها در محیط کیوسک روی سیستم اصلی قرار نمیگیره. یا نباید بگیره. با اجرای پاکسازی سندباکس هم از حذف میشن. یا باید خذف بشوند.
پوشه share space مکان پیشفرض برای ذخیره فایل های دانلود نیست. بلکه یک پوشه پیشفرض است که مجازی سازی نمشه. اون پوشه یک پل ارتباطی است. شما خودتون باید برای انتقال فایل ها از سیستم اصلی به محیط کیوسک و یا بلعکس فایل را در این پوشه کپی کنید و در محیز دیگر اونو بردارید. اینجوری نیست که محل ذخیره دانلودها در کیوسک ، پوشه share space باشه.
الان درستش اینه:
خب، راه همینه دیگه. share space یک پل ارتباطی بین سیستم اصلی و کیوسک مجازی است. نه محل پیشفرض ذخیره فایلهای دانلود شده. شما میتونید از این پل ارتباطی برای تبادل فابل ها بین دو محیط استفاده بکنید. همین. چیز خاصی نیست. فقط یک پوشه است.نقل قول:
سلامنقل قول:
اون نشون میده که شما یکبار کیوسک را اجرا کردی، ........حالا تا قیامت هی ما اینو باید بگیم!! یکبار سندباکس را پاکسازی کنید.
جواد جان، یکبار سیستم را ریستارت کن. کومودو هم فعال باشه. بعد فایرفاکس را اجرا کن ببین میره توی سندباکس==> خیر، آخه دلیلی نداره که بره توی سندباکس
مگر اینکه خودتون توی سندباکس اجراش کنید. اگر میانبر برنامه فایرفاکس روی ویجت کومودو را بزنید فایرفاکس توی سندباکس اجرا میشه، و شاید شما بی اطلاع هستند. فایرفاکس را با شورتکاتش روی دسکتاپ اجرا کنید نتیجه را بزارید، ببینیم میره توی سندباکس. قبلش سیستم را ریستارت کنید و کومودو هم فعال باشه :n13:
سلامنقل قول:
یه مقدار که پیگیر این تاپیک باشی فرق HIPS و BB را متوجه میشوید.
HIPS در واقع با پیغامهای زیاد همراه است و کار را به کاربر میسپاره... ولی BB خودش کار میکنه و حالت Silent Protection را فراهم میکنه.
محصولات ادوبی امن هستند. و وارد سندباکس نمیشن...
مگر اینکه فایرفاکس را در محیط مجازی سندباکس یا کیوسک اجرا کنیم، که مجازی سازی میشن.
سلام علی جان:
اگه میشه لینک اون پستی که در مورد hips توضیح داده رو برام بذارید برای تحقیق یکی از دوستام میخوام.گشتم اما ندیدم.ممنون
چجوری میشه رو حالت bb گذاشت؟
سلامنقل قول:
فکر میکنم در حالت پیش فرض، BB فعال و HIPS خاموش هست.
نقل قول:
دوست عزیز من تا به حال حتی یکبار هم نه خود کیسوک رو اجرا نکردم و نه مرورگری رو تو سندباکس یا کیوسک اجرا کردم ولی کومودو به صورت پیش فرض فلش پلیر رو میبره تو سندباکس و لیمیت میکنه، عکسش هم براتون گذاشتم، منتها خودم رفتم تو BB و فایل فلش پلیر رو جز استثنائات قرار دادم و مشکلم حل شد
سلامنقل قول:
در حالت عادی نباید این اتفاق بیفته. میتونید اتوسندباکس را خاموش بکنید و HIPS را فعال بکنید و بعد فایرفاکس را اجرا بکنید ببینید چه پیغامهایی نشون میده:Safe یا نه.
سلام من میخوام ssl رایگان بگریم از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم باید چطور بگریم و یک سوال هم دارم اگه 90 روز تمام شد باز هم میشه گرفت یا باید بی خیال شد ؟
حالا شما فکر کنید hips من روشنه و bb خاموش حالا باید چجوری روشنش کنم مرسینقل قول:
بعد bb کار همون hips رو انجام میده دیگه ؟ فقط از کاربر سوال نمیکنه درسه؟
همین کار رو کردم و درست شد، ممنون از راهنماییتوننقل قول:
آقا کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ممنون میشم:n02:نقل قول:
سلام یکی از دوستان این سوالو تو تاپیک اویرا کرده کسی راهنمایی نکرده منم دقیقا همین سوالو دارم لتطفا راهنمایی کنین و کپی میکنم سوالشو:n02:
من کل تاپیک کومودو و اویرارو خوندم همه میگن که نسخه رایگان اویرا با فایر وال کومودو هم سازگاره هم امنیت خوبی ایجاد میکنه و اینکه برای سازگاریشون کار خاصی نیاز نیست بکنیم . و منم نصب کردم
ولی تو قسمت action centere windows پیغام داده که به دلیل نصب 2 برنامه defense + comodo and avira که هر 2 spyware هستن احتمال تداخل هست البته windows defender هم تو لیست اون قسمت هست که off هستش
میشه در این مورد راهنمایی کنین و بگین که موردی هست که من باید انجام بدم
با تشکر
یک سول دیگه هم داشتم چطور میشه کاری کرد که کومدو یک پوشه و یا درایو رو هیچ وقت چک و اسکن نکنه ؟!!!
ضمن تشکر از پاسختون
فایر فاکسنقل قول:
بعد پیشنهاد شما فعالش کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
ایکس پی پک دونقل قول:
از صفحه ایمیل یکباره میره تو این صفحه پر از عکس و لینک ولی از اینجا به هیچ جا نمیره این عکس رو جدید گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرقی که کرد وقتی سند باکس فعال بود عکسهای تو صفحه نیومد ، تو این صفحه هر جا که کلیک کنیم هیچ اتفاقی نمیفته ولی میتونیم به صفحه قبلی برگردیم اما دوباره پس از دو سه ثانیه باز میاد تو همین صفحه این اتفاق فقط تو ایمیل میفته ، گفتم شاید برا کسای دیگه اتفاق افتاده باشه و حلش کرده باشن ولی وقتی یه سرچی تو اینترنت زدم و اسم pagesinxt رو جستجو کردم کسانی که قبلاً مشابه مشکل منو داشتن ( و نتونسته بودن حلش کنن !!) در قسمتهای دیگه بهش برخورد کرده بودن مثلاً تو انجمن با این مشکل مواجه میشدن!
. از یاهو میلنقل قول:این کار رو نکردمنقل قول:
صفحه قفل نمیشه همش به همین صفحه که گفتم میرهنقل قول:
دیسک نجات رو چطور تهیه کنم ؟نقل قول:
برنامه Malwarebytes Anti-Malware رو دانلود و نصب و اجرا کردم چیزایی پیدا کرد ولی مشکل رفع نشد !نقل قول:
این برنامه رو ندارمنقل قول:
فلش زدم ( خالی نبود) Show Hidden رو هم فعال کردم ولی چیزی تو روت نبودنقل قول:
ممنون
سلام دوستان كسي نمودونه اكانت trust connect رايگانش هم هست؟؟؟
مرسي
سلام من نظیماتبا اون قوانین نجام ادادم و تست clt باید تو سند باکس انجام شه یا بدون اون ؟
تو سند باکس امتیاز 320 اگه سند باکس خاموش باشه 130 الان کسی هست توضیح بده باید چه کرد؟
دوستان من چطوری در ویندوز 8 اینترنت سیکیوریتی 6 رو به صورت افلاین اپدیت کنم ؟!
سلام.
چرا قسمت tablet mode برای من غیر فعاله؟
چون Silverlight نصب نیست.نقل قول:
Silverligh چی هست؟ از کجا پیدا کنم و نصب کنم .؟
فایل اپدیت افلاین ورژن 6 ندارید؟ با سرعت 8 داره دان میکنه omg !!!!!!!!!
دوستان چقدر طول میکشه یک فایل آنلالیز بشه
من یک فایلی رو حدودا 24 ساعت پیش ثبت کردم اما هنوز جوابی نداده عکسش رو پایین گذاشتم