آقا وقتی تنظیمات کارت گرافیک و ست میکنی چجوری باید سیوش کرد؟؟؟؟؟
Printable View
آقا وقتی تنظیمات کارت گرافیک و ست میکنی چجوری باید سیوش کرد؟؟؟؟؟
وقتی تغییرات رو ایجاد میکنی دقیقا زیر گزینه زرولوشن صفحه ، مثلا>>> 1024x768 ...گزینه apply فعال میشه...اونو میزنی سیو میشه...نقل قول:
سلام علی جان منم مشکل تو رو دارم ممنون میشم من رو هم راهنمایی بکنید
سلامعلی جان مارو هم دریاب منم مشکل تو رو دارم از صبح تا حالا تو همونجا گیر کرده و دیگه ادامه ی بازی نمیاد نکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ممنوننقل قول:
نقل قول:
دوستان منم همین مشکل رو دارم
تصویر سیاه میشه و گیر مینه
اشکال از چیه ؟
نقل قول:کرک جدید رو از اینجا دانلود کنید :::نقل قول:
forum.bazi center.com/thread69737
اگه مشکلتون حل نشد تنها راه حلش اینه سیو بازی رو دانلود کنید از مرحله بعدش برید (لینک دانلود سیو هم چندین صفحه قبل گذاشتم..)
در کل همه تو این بازی مشکل کرش کردن و سیاه شدن صفحه رو دارن و هر کسی تو یه مرحله این مشکل براش پیش میاد
ببخشید ماله من این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان درایور جدید کارت گرافیکم دانلود کردم ولی بازم این ارور رو میده باید چیکار کنم
یه چندتا فایل هم تو انجمن بود دانلود کردم مشکلم حل نشد
البته dotnetfx35 رو سیستمم نصب نمیشه نمیدونم چرا ولی ورژن 4 الان نصبه
ایا ربطی داره که این بازی اجرا نمیشه ؟
سلامنقل قول:
جدیدترین نسخه directx تهیه و نصب کنید
1.من بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک و کرک فیکس رو هم تو پوشه ی بازی کپی کردم. اما وقتی روی Launch Game کلیک میکنم هیچ صفحه ی جدیدی نمیاد و بازی هم شروع نمیشه!!!
2.اپدیت دوم رو از کجا میشه گرفت؟
چرا این بازی اینقد باگ داره دایم کاراکتر ها شطرنجی میشن
تو رو خدا بگین مشکل چیه
سلام شاید دیر باشه ولی من بازی رو که اجرا میکنم یه صفحه سیاه باز میشه که ارور اوریجین میده پایین صفحه لانچ گیم هست و نوشته که میتونی از اینجا بازی رو اجرا کنی ولی اجرا نمیشه؟یکی کمکم کنه؟
سلام . کارت گرافیک و ویندوز رو آپدیت کنید اگه مقدوره .....نقل قول:
سلام روزتون بخیر. لطفااگراطلاعی دراین زمینه داریدحتمابهم خبر بدید.من اخیرا چندین بازی جدیدمثل medal of honor,assassin creeds 3, need for speed روخریدم و روی لپتاپم نصب کردم ولی هیچکدومشون اجرا نمیشن. تمام درایورهای کارت گرافیکم ودایرکت ایکسم هم نصب هست. سیستمم هم خیلی قوی هست وبازیهاروساپورت میکنه. بعدازکلی ور رفتن با بازیها به چنین اخطاری برخورد کردم:
C:\windows\system32\igd10umd32.dll is either not designed to run on windows or it contains an error
بعدازاین رفتم فایل igd10umd32.dll روازاینترنت دانلودکردم ودرمسیر نصب بازی و در قسمت system32 کپی کردم که ایندفعه بهم چنین ارورهایی رو داد:
بازی medal of honor:
failed creating D3D device for at least version 10.0 on adaptor " NVIDIA Geforce gt 525m" with driver inknown. error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED
وبرای بازی need for speed
a Direct X!( or better graphic card is required.please ensure you are using a supported graphic card with up to date drivers
مشخصات لپتاپ من هم اینه
DEll. 5110 Inspiron
cpu: core I7
ram : 6Gig
vga: 1 Gb
تمام درایورها وحتی دایرکت ایکس وکرکهای بازیرونصب کردم ولی نمیتونم بازیرو اجراکنم. لطفااگه میتونید کمک کنید.منتظرم.ممنونwindows 7 64 bit ultimate service pack1
آقا میشه یکی یه کرک درست بهمون بده، یا یه راهی که مشکل رو حل کنه...
هر کاری میکنم گیر میکنه، میپره بیرون.
ممنون اما همه چی ب روز هستنقل قول:
ترفندی برای اجرای بازی تو ایکس پی هست؟
سلام من تو مرحله clear the hotel این بازی گیر کردم معنیش اینه که هتل و پاکسازی کنم وقتی دشمنا رو میکشم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم هیچ راه خروجی هم از هتل ندارم لطفا راهشو بهم نشون بدین (ایمیل بزنید) مرسی.نقل قول:
سلام کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
سلام کمک کنید .
رم 2
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
سلام دوستان
بعد از نصب و اجرای بازی ارور msvcp100.dll میده. آپدیت ها رو هم ریختم ولی فایل مورد نظر رو انگار پیدا نمی کنه تا بازی رو اجرا کنه.
چه کار باید بکنم؟:n03::n03:
سلام دوست من :n16:نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کن و در این مسیر دانلود کن : *C:\Windows\System32 *Windows XP, Vista, 7
+
دایرکس بازی رو هم نصب کن .
بدلتاسلام دوستان کمک کنید .
رم 2
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
سلام دوست مننقل قول:
شما گرافیک رو آپدیت کن .
بچه ها اصلاً ارزش دانلود کردن رو نداره کلاً 13 تا مرحله داره خیلی مذخرفه از لحاظ تعداد مراحل ، از نظر بازی فوق العادست.
من بازی رو نصب کردم اجرا که میکنم تیک میزنه
مجبورم با تیک بازی کنم
از توی تنظیمات بازی هم گرافیکشو low کردم(کم)
ولی کمی فایده داشت؟!
کمکم کنید؟؟؟:n27:
نقل قول:
لطفا جواب بدین !!!!!!!
نقل قول:
چرا هیچ کس جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
کمکم کنید تو رو خودا!!!!!!:n28::n30:
دوست عزیزنقل قول:
اگه میشه دوباره اپلود کن.
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان کسی دایرکس مناسب این بازی رو داره اگه ممکنه برام اپلود کنید هر جا رفتم نبود
ممنون
خسته نباشید.کسی فایل MOH-WF-63.bin رو داره برام آپلود کنه؟190مگ هست.کل 4تا دی وی دی بازی لنگ این فایل هست که از روی دی وی دی نمیتونه بخونه.کسی داره؟اگه آره ممنون میشم بگه
باتشکر
باسلام من این بازی رو نصب کردم و وقتی تا چند مرحله رارد می کنم این ارورو میده واز بازی بیرون میاد چیکارکنم:
Direx.errorr
cpu=2444kil vga27000kiltheshuport vga512mb
وفقط این بازی ارورو میده وکارت گرافیکم دایرکس 11پشتیبانی می کنه
من نصبش کردم نوشت اورجین رو نصب کن باید چیکار کرد
به امید روزی که اینجا کسی جواب آدم رو بده.من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کرده بودم و چند مرحله رفته بودم و بعد ویندوزم رو 8 کردم و حالا که نصب کردم و آپدیت و کرک رو میریزم وقتی گزینه ی launcher رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته could not connect to battlelog.و پایین صفحه نوشته you can still play offline و روبروش نوشته launch game رو این دکمه رو که میزنم هیچکاری نمیکنه.مشکل از کجاست؟از کرک هست؟
مشکل من از داریکس بود که حل شدنقل قول:
شما تو گوگل برنامه اورجین رو سرچ و دانلود و نصبش کننقل قول:
اصوال بازی کرک شده نیازی به نصب اوریجین نداره شما کرکت رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین درست نمیشه...نقل قول:
سلام به دوستان
این اروره لعنتی Medal of Honor Warfighter.exe Has Stopped working رو چکار کنم
کارت گرافیک هم اپدیت کردم
ممنون
سلام!
من مشکل صدا دارم چطوری میتونم حلش کنم؟