مثل اینکه این قیمت ها فعلا فعالند و قصد حذف اونا رو ندارد.نقل قول:
دلیلش هم اینه که می خوان تنوع اکانتی داشنه باشن تا همه جور سلیقه ای رو جواب بده.
نه مثل اینکه به خونگی تا 128 کیلوبیت بیشتر نمی دن:10:
:11:
Printable View
مثل اینکه این قیمت ها فعلا فعالند و قصد حذف اونا رو ندارد.نقل قول:
دلیلش هم اینه که می خوان تنوع اکانتی داشنه باشن تا همه جور سلیقه ای رو جواب بده.
نه مثل اینکه به خونگی تا 128 کیلوبیت بیشتر نمی دن:10:
سلام...
دوستان صبانت مودم سیمفونی(symphoney) رو ساپورت میکنه یا نه؟
البته همه شرکت ها سرعت بیشتر هم به کاربرای خونگی میدن ولی باید شرکت مخابرات تایید کنه
ولی با توجه به سلیقه های مختلف من فکر میکنم دوستانی که دوست دارن زیاد دانلود کنن بهتره از صبا خرید کنند
چون همه ترافیک بیشتری میده و هم خرید ترافیک اضافه ترش از بقیه ارزون تره
یه صحبت هایی شنیدم که صبا از اول ماه آینده(از اول دی ماه 1387) قرار سرویس های یک ماه اش رو جمع کنه و به سرویس های سه ماهه و شش ماهه و یکساله اکتفا کنه.(من از همون سایتی که قبلا معرفی کردم خوندم)
در ضمن دوستمون پرسید مودم سمفونی با صبا کار می کنه، جواب مثبته، فقط بحث تنظیمات یا به عبارتی کانفیگ کردنه. اگر این کار رو بکنی حله.کد:http://www.ADSLqom.com
بالاخره من به آرزوم رسیدم
مراكز جديد اينترنت پرسرعت در شهرستان قم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارايه سرويس اينترنت پر سرعت در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت از هم اكنون آمادهي ارايهي سرويس ويژه ART و سرويسهاي اقتصاديECO در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مراكز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
علاقهمندان، براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره ميتوانند با بخش فروش شركت ارتباطات آفرینان قم از طريق شماره تلفنهاي 2-7837370-0251 تماس حاصل فرمايند.
با سلام خدمت همه قمی ها
من به همه شما adsl شاتل رو پیشنهاد می کنم - نمایندگیش هم می دونید تو پاساژ گنجینست
سلام
دو ستان این مو دمی که خودشون می دن قبول کنم یا خودم مو دم بگیرم بهتره سرویسم حالا اگه شد شاتل یا صبا یا صبا نت
مودمی که خودشون می دن مشکلی که نداره ؟
من دانلود م زیاده کدوم یکی از سرویسا بهتره گیر نمی دن مثلا بیان نگاه کنن امار دانلودم خفنه بندازنم بیرون !!!!!!!!!!!
دوست من مودمی که خودشون بهت می دن و یا معرفی می کنن با خطوطشون راحت ترهنقل قول:
در مورد دانلود هم بگم همه اندازه های شاتل و صبا محدودیت ارسال و دانلود داره مثلا 128 آرت شاتل 10 گیگ می تونی سند و دریافت کنی
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3376935&postcount=654
ارايه سرويس اينترنت پر سرعت در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت از هم اكنون آمادهي ارايهي سرويس ويژه ART و سرويسهاي اقتصاديECO در مراكز مخابراتي علامه –معصومیه –شاهد-قدس و زین الدین در شهر قم خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مراكز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
علاقهمندان، براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره ميتوانند با بخش فروش شركت ارتباطات آفرینان قم از طريق شماره تلفنهاي 2-7837370-0251 تماس حاصل فرمايند.
کد:http://rasana.net/content/view/480/128/lang,fa_IR
حالا سرویس دهندگی شما بهتره یا آقای حسینی ؟:31:نقل قول:
سلام .....
پس چرا adsl قدس ، راه نمی افته ؟ ..... به نظرتون کی درست میشه ؟ کسی آشنایی چیزی نداره تو شاتل که به آدم راست بگن ؟....
من هر دفه میرم میگه 2 یا 3 روزه دیگه ...... :31:
آقا محمد نمایندگی شاتل در قم همون آقای حسینی هست من فقط خبر رو گفتم :20:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تجربه خوبی با شاتل ندارم
هم طرز برخورد مسئولاش هم کیفیت سرویش
در کل پیشنهاد من به عنوان کسی که اولین اشتراکای adsl تو قم بودم اینه که صبا از همه بهتره شاید گرون بگه {که نمیده} ولی کیفیتش عالیه
به خصوص واسه شرکت ها و اکانتهای خونگی که میخوان بزن تو دانلود ...
صبا اصلا توصیه نمیشه ... دانلود شبانه اش هر 15 دقیقه یه بار dc میشه ...دوستم میگفت
دوست شما دروغ مي گفت من خودم صبا دارم سرعتش خوبه فقط هر يک ساعت يه بار قطع ميشه در ضمن برخورد مسئولانش هم خيلي خوبه و قيمتش هم مناسبه.نقل قول:
فقط صبا نت استفاده کنيد.
من با نظر rezapourmanesh
صبا مشکل قطع شدن داره ولی کیفیت سرعتش به همه چیز می ارزه
من واسه خودم 512 از صبا گرفتم سرعتش بعضی وقتا رو 200 کیلو به بالا هست ....
و از 100 کیلو هم تو روزهای معمولی پایین تر نمیاد ...
البته اگه بعضی وقتا قطع نشه این شرکت حرف نداره
به نظر من یا باید دنباله کیفیت باشید که صبا بهترین گزینه ست
یا قیمت مناسب که شاتل بهترین گزینه است .
ولی اگه یه کم با این سرویس کار کنید میبینید که کیفیت حرف اول رو میزنه
من حاضرم بیشتر پول بدم ولی سرعتم خوب باشه
دوست من شما هم اگه دنبال کیفیتی و پولش برات مهم نیست می تونی 512 شاتل رو بگیرینقل قول:
راستش من با صبا کار نکردم اما شاتلی ها رفتارشون بد نیستنقل قول:
دوست عزیز من مشکلی با هیچ کدوم از شرکت ها ندارم
و تجربه شخصیم رو میگم
در ضمن من 512 صبا رو دارم اگه به قیمت و حجم ترافیک نگاه کنی میبینی که
512 صبا خیلی بهتر از 512 شاتله که در سال فق 12 گیگ ترافیک میده این مصرف برای اونایی که میخوان اینترنت رو دانلود کنن مصرفه 3 ماهه !!!!
دوست من شما 512 اکو شاتل رو می گید که واسه دانلود زیاد خوب نیست البته از نظر حجمینقل قول:
اگر شما کیفیت برات مهمه نه قیمت می تونید 512 آرت شاتل رو بگیرید بدون محدودیت دانلود
نقل قول:
mohsen تابلو هستی .... با مدیر شاتل فامیلی ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سه سال ، هنوز مشتریه صبا نتم :46:
سلام
باید بگم که وضعیت اینترنت ایران افتضاحه مخصوصا در شهرستانها قیمیتها فاجعه محدودهای کاملا بیمورد (حجمی و زمانی)
سرعت در مقابل کشورهای دیگه (افغانستان) افتض.
تنها isp که یکم قابل قبوله داتک که فقط تهران هست.
سلام من دورشهر مینشینم. برای گرفتن شاتل باید کجا مراجعه کنم؟
پاساژ گنجینه طبقه آخر
مرسی رفتم گفتند که پورت نداریم :41: ممکنه بگین برای صبا کجا باید برم؟نقل قول:
کسی میدونه چرا سرعت دانلود شبانه صبانت کم شده ؟
قبلا با 110 دانلود میکردم ... حالا شده 55 ................. چرا ؟
دوستان سلام
راستش من اومدن اینجا تا به یه اجماع در مورد یکی از شرکت های صبا یا شاتل برسم اما دچار دوگانگی ارزشی اینترنتی شدم!:46:
من میخوام خط 512 برای منطقه ی صدوق بگیرم ، به نظر شما کدام مناسب تره ، صبا یا شاتل؟
مودم های صبا و شاتل به هم دیگه می خورند؟
مارک مودم چی هست؟!نقل قول:
اگه d link باشه شاتل ساپورت نمیکنه یعنی اگه مشکلی پیش بیاد میگه مودمت تحت ساپورت ما نیست ولی دوستان داران مشکلی ندارن...
Paradyne، Billion و 3com و asus هم ساپورت میکنه شاتل و ......
سلام
ببخشید بچه ه من حوصله نداشتم کل مبحث را بخونم تا در مورد کاشف اطلاعاتی پیدا کنم.
کسی در مورد کاشف اطلاعات داره؟
از زیر مجموعه های صبانت تهران هست ، مدیرش فکر نکنم حسینی باشه...کد:http://www.adslqom.com
شبانه پارس آنلاين كه عالي هست و هر 1ساعت قطع نميشه!
من 2ساله پارس آنلاين دارم - مشكلي باهاش نداشتم - يكم وسطاش مشكل پيدا كرد كه حل شد:27:
سلام
دوستان کسی ای دی اس ال آسیاتک در قم داره ؟
من قبلا تهران بودم داشتم خیلی راضی بودم هم هزینه هم نامحدود . ولی اومدیم قم اینجا نمایندگی نداشت ولی جدیدا دیدم تو قم هم نمایندگی زده . زنگ زدم . از همه جا قیمتش مناسبتره . 128 نامحدود 28 تومان ولی شاتل 128 محدود ( 10 گیگ ) 30 تومان .
میخواستم ببینم کسی داره ؟ تو قم هم خوب کارد کرده ؟
من شاتل دارم ولی هم گرونه هم محدود . واسه یک گیگ اضافی 9 تومان دادم . ولی شرکت های دیگه 3 تومانه .
با تشکر
دوستان آب پاکی رو بریزم رو دستتون که دیگه از این جور سوال های نشه!نقل قول:
99%مودم ها به تمامی شرکت ها کار می کنند.
فقط و فقط باید کانفیگ بشن.
اعداد vci, vpi باید در داخل مودم تعدیل بشن.
من ازشون گرفتم:46:نقل قول:
آدم های خوش اخلاقی هستند.:40:
در ضمن هزینه نصب مخابراتی رو 6000 تومن ازم گرفتن.
مودم رو 45می دن.
فکر می کنم و اگر اشتباه نشه با مدیریت آقای آل مرتضی هست.
سلام دوستان
مشكلي كه جديدا پيدا كردم كم شدن شديد سرعت شبانه هست.حدود 10 تا 15 كيلوبايت دانلود مي كنه.واسه بقيه دوستان قمي هم همينطوره؟
روزانه هم تا چند روز پيش خوب بود.من 128 دارم.100 تا 110 كيلو دانلود مي كرد.ولي الان اومده روي 20.
شديد تو فكر تعويضم.
از صباگستر راه آينده گرفتم با مديريت آقاي ورزشكار.
این صبا چند تا است میگه اصلا؟ به ما گفتند صبا میخوای برو صفاییه، ساختمان عدل. شرکت صبا راهبرد آسیا.نقل قول:
اینو که میگی دفترش کجاست؟
سلام دوست من
من هم از اون اشتراک رو دارم
باید بگم سرعت واقعی رو که باید انتظار داشته باشید بر اساس سرخ نرخ بیت بر 8 باید تقسیم کنی
یعنی اگه 512 داری باید بر 8 تقسیم کنی که حاصل سرعتیه که باید داشته باشی که میکه 64
نکته دوم اینکه سرعت شبانه های صبا معمولا پایینه
نکته سوم منم سرعتم خیلی خوبه و تویه بازه های زمانی که پیدا کردم سرعتم روی 40 تا 45 میره (اشتراکم 128 هست) تازه این سرعتی رو هم که میگی رو منم تجربه کردم که به یه چیزای بستگی داره
1 کیفیت فیزیکی خط
2 شرایط آب و هوایی
3 فاصله از مرکر مخابرات
من چون خونمون نزدیکه مرکز مخابراتیه معمولا سرعتم بیش از حد استاندارد
پس اگه سرعتت بالاس ، گذریه ولی اگه سرعتت از پایینه میشه به پشتیبانی تماس بگیری :8: :46:
تو ساختمان عدل هست.نقل قول:
پس صبا راهبرد آسیا چیه، صباگستر راه آينده چیه ؟نقل قول:
برا عمار یاسر نه صبا پورت داره نه شاتل. میگند رزروه برا بعد عید.
آسیا تک چطوره کیفیت سرویساش؟