HTC Universal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
NEC MobilePro P300
یه سایت با بیش از از 10000 تم باهال.
امیدوارم تکراری نباشه.
اين رو خوب اومدي ... مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط 125
قابلی نداشت.
ِ یه سوال: این شکلکها یعنی همون smile هایی که موقع پست دادن ازشون استفاده میکنیمو کجا رفتند؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
امین جان این رامی که گفتی تو کدوم قسمته سایته؟
سلام دوباره،
1.آقایون کسی یه آنتی ویوسه خوب برای ppc سراغ داره که کاملاً رایگان باشه و محدودیت نداشته باشه؟
2. آیا آنتی ویروسها هنگامه بولوتوث کردن هم ویروس رو میشناسند، اگه نه آیا چنین برنامه ای هست؟
3. من رو گوشیم (jamin) و تو قسمت پروگرام یه برنامه ی آنتی ویروس هست (Ca etrust Anti virus) که نمیدونم نصب هست یا نه ولی وقتی روش کلیک میکنم، میخواد یه فایله کپ رو اینستال کنه ولی میگه باید یه چیزی رو دانلود کنم،راهنمایی کنید؟
با اجازه امين جاننقل قول:
نوشته شده توسط 125
بايد به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريو عضو بشي واز قسمت club support'گزينهdownload/update
من هم همين انتي ويروس رو دارم بايد(Ca etrust Anti virus) رو updateكني من اين كارو كردم وازش استفاده ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط 125
بايد از طريق pc به شبكه اينترنت connect باشي وبعدبا active syncآنتی ویروس گوشيتو update كني
دوست عزيز سوال شخصي داري پي ام بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط 125
حسام جان از کمکت به خاطر آنتی ویروس ممنون ولی در مورد اون رام باید بگم که من همین کارو کردم یعنی اول رفتم به قسمتdownload/updatesنقل قول:
نوشته شده توسط Hessam.j
i-mate™ JAMin
Device Support
حسام جان از کمکت به خاطر آنتی ویروس ممنون ولی در مورد اون رام باید بگم که من همین کارو کردم یعنی اول رفتم به قسمت Updates/Download بعد از اونجا Device Support رو برای Jamin انتخاب کردم و تو صفحه ی جدید هم گزینه ی ROM Build for JAMin و بعد تو صفحه ی جدید زیر این نوشته ( The details of the ROM images are:) یه سری فایل برای دانلود وجود داره، مثلنقل قول:
نوشته شده توسط Hessam.j
For the Arabic Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.126
For the Worldwide English Build: NEW
Rom version 2.13.9.23
Radio version 02.20.21
ExtROM version 2.13.9.123
و...
حالا من برای رامی که فارسی رو هم ساپورت میکنه، کدوم رو باید دانلود کنم؟
اینم برنامه ی توپ Spb Pocket Plus 3 که همتون اونو میشناسید .مثل plus تو ویندوز XP هست و چون پسورد برای ریجیستر کردن داره، میتونید برای همیشه و بدون محدودیت از اون استفاده کنید.
حجم: MB 2.76
سریال : 30372645
کسی از این برنامه های کنترل تلویزیون و ...داره که واقعاً کار کنه؟ اگه دارید و لطفاً بذارید.( با آموزش)
اختیار داری حسام جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط Hessam.j
دمت گرم که جواب میدی ... من یه مدت گیر بودم نمیتونستم زیاد سر بزن...
من دارم ... جواب میده ...نقل قول:
نوشته شده توسط 125
حتی رو دزدگیر 405 :blink: باورم نمیشد ...
در اسرع وقت آپلودش میکنم یا لینک میدم... ;)
اینم چندتا اسکین زشت برای مدیا پلیر ویندوز موبایل ... :biggrin:
اینم یه اسکین محشر برای قسمت فون دیالر گوشیتون:
اینم یه اسکین برای همه ویندوز ... :blink:
من خودم توکفشم هنوز نتونستم دانلودش کنم...
این دیگه از اون برنامه هاست... ;)
این بازی هم، خیلی جالبه و سرگرم کننده ...
امین جان ميتوني يك منشي تلفني معرفي كني؟
ممنون
حسام جان منشی تلفن فقط یکی پیدا کردم اونم مخصوص ویندوز موبایل 5 بود که پولیه...
جدید ترین برنامه برای ارسال اسم ام اس- *. *Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * *IMAGiNET XMS® the new generation of SMS (Buy one and get one free.......give a free gift to your friend having a Windows Mobile Device, and share with him/her the exciting experience) XMS® the new revolutionary patented technology which takes the SMS messaging protocol to a new horizon. For the first time ever, you can share your personalized Handwriting, using standard SMS....COOL!You can also:* *Send handwriting messages using different colours.. * *Add exciting emoticons and insert animated winks to text messages. * *Select font/background colors in the text message * *An option to send the message as MMS for non XMS-compliant devices. * *A preview feature to see how the received message will be displayed. * **The demo version will enable you to send 150 XMS messages in one month, and you will be * ***able to* receive XMS forever* *Download trial* ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) *هر کی سریالش را پیدا کرد بزاره-البته هنوز سریالی نیومده چون این برنامه خیلی جدیده.*
با سپاس
جدید ترین برنامه برای ارسال اسم ام اس- *. *Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * *IMAGiNET XMS® the new generation of SMS (Buy one and get one free.......give a free gift to your friend having a Windows Mobile Device, and share with him/her the exciting experience) XMS® the new revolutionary patented technology which takes the SMS messaging protocol to a new horizon. For the first time ever, you can share your personalized Handwriting, using standard SMS....COOL!You can also:* *Send handwriting messages using different colours.. * *Add exciting emoticons and insert animated winks to text messages. * *Select font/background colors in the text message * *An option to send the message as MMS for non XMS-compliant devices. * *A preview feature to see how the received message will be displayed. * **The demo version will enable you to send 150 XMS messages in one month, and you will be * ***able to* receive XMS forever* *Download trial* ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) *هر کی سریالش را پیدا کرد بزاره
با سپاس
*اينم يه بازي قشنگ* *Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * *1. ducks.zip Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Size: 4288.81 Kb Compatible with: Windows Mobile 2002 :: PocketPC 2002 Windows Mobile 2003 :: PocketPC 2003 **Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download : **Download ducks.zip* ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سپاس
EasyQuadratic Student v1.0.5
این برنامه (شامل تمام فرومول های ریاضی) تقدیم به بچه های محصل که باید یک ماه دیگر سال تحصیلی جدید رو آغاز کنن
Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Image: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) Code: --------- *Register with 147A-645FS-86RAP-980MP-10A* ---------
basic ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حسام جان ممنون از برنامه هایی که گذاشتی ...
فقط یه کم مرتب تر بذار گیج شدم ...
دمت گرم .
برنامه ای برای چت کردن از طریق bluetooth
مزیتش نصبت به بقیه اینه که میشه همزمان با چند نفر چت کرد...
بدون استفاده از سیم کارت و از طریق bluetooth با شماره ای در contacts خود تماس بگیرید.
برای همسایه های دیوار به دیوار خوبه ...
چشم امين جاننقل قول:
دستت درد نکنه، اگه زودتر این کارو بکنی ممنونت میشم.آموزشش رو هم بذاری که دیگه دربست نوکرتم.نقل قول:
چشمت بی بلا حسام جان...نقل قول:
نوشته شده توسط Hessam.j
میتونید از امکانات TAB در IE هم استفاده کنید ...
به همراه کرک