کسانی هم که cpu دو یا سه هسته ای دارند و توی بازی کمی لگ دارند وقتی یه مسابقه شروع شد درست پس از سوت داور،بازی رو با کلیدهای ALT+ENTER از حالت full screen خارج کنند لگشون به احتمال زیاد کمی بهتر میشه....
Printable View
کسانی هم که cpu دو یا سه هسته ای دارند و توی بازی کمی لگ دارند وقتی یه مسابقه شروع شد درست پس از سوت داور،بازی رو با کلیدهای ALT+ENTER از حالت full screen خارج کنند لگشون به احتمال زیاد کمی بهتر میشه....
باید تو برنامه x360ce شوک رو روشن بزاری و تنظیمات دسته رو انجام بدینقل قول:
در x360ce گزینه DPad مربوط به شوک میشه . شوک رو روشن کن و این گزینه را به DPad1 تغییر بده
تو پنالتی اگر دروازه بان با شوکه راست شیرجه زد درسته
اونایی که 60 فریم ثابت دارند ولی لرزشهای خیلی ریز دارند که باعث میشه بازی نرم نباشه:
همه چیز تنظیماتی که در پنل گرافیکتون تاحالا تغییر دادید دیفالت کنید
1- فریم ریت رو با کانفیگ فیفا لاک نکنید
2- با FPS_Limiter_0.2 فریم رو روی 60 لاک کنید (من گذاشتم روی 62)
3- Set Priority رو هم مثل سابق بزارید روی high (این یکی به لرزشهای ریز کاری نداره برای رفع لگ های بزرگتره!)
نتیجه: بازی بسیار نرم میشه و سرعت هم واقعی میشه
این جور دسته ها (اگر دسته خراب باشه) قابل تعمیر نیستن دیگه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی توی مستر هستم وقتی که داره روی تقویم جلو میره یه دفعه گیر میکنه و میاد بیرون.کسی میدونه چی کار باید کنم؟؟؟باید بگم که من مشکل رفتن توی بازی داشتم که با اپدیت گرافیک لب تابم 5110 درست کردمش
با سلام من وقتی بازی فیفا 13 رو اجرا می کنم و وقتی می خوام وارد مسابقه بشم از بازی میاد بیرون به صورت کامل و سریع لطفا راهنماییم کنید
تقریبا اکثر محصولات مهندسی(اگه نخواهیم بگیم همه) قابل تعمیر هستند. چه برسه به دسته بازی اما مسأله ارزش داشتنه!نقل قول:
اگه بحث کار کردن و یا نکردن کلید ها باشه که می شه یه کارهاییش کرد اما اگه بحث شناختن باشه اینها پکیج آیسی ش جوریه که نمی شه عوضش کرد! و تعمیرش ممکن اما غیرممکن!! هست! (یه جور تولید هست!)
دوستانی که دسته شوک دار دارند،ویبره دسته کار میکنه ؟؟؟
برای من شوک کار میکنه،اما ویبره کار نمیکنه.
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم. باره اولی که بازی رو نصب کردم بدون مشکل و بدون گیر داشتن وسط بازی بازی اجرا میشد ولی الان که مجبور شدم بازی رو چند بار پاک کنم و دوباره نصب کنم از همون اول که داور سوت میزنه بازی دچاره گیره. تصویر هی گیر میکنه زیاد بازی روان نیست.یا به قول معروف لوگ داره. چیکار کنم باز بازی روان شه ؟ اینم عکسه تنظیماتمه که قبلا هم همین طوری بود ولی بازی خوب اجرا میشد
فریم ریت رو روی 60 لاک کننقل قول:
ممنون خیلی بهتر شد. در عجم چرا قبلا مشکل نداشت
سلام دوستان حین اجرا fifa 13 به این مشکل برخوردم لطفا کمک کنید..
شما فایل rldea.dll که به همراه کرک Reloaded هست رو در محل نصب بازی کپی کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
سلام دوستان.
من دوبار این بازی رو دانلود کردم!
با انواع کرک ها تست کردم. تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کردم. درایور رو آپدیت کردم بازم مشکلم حل نشد!
وقتی که به قسمت انتخاب زبان میرسه و انگلیسی رو انتخاب میکنم کلا بسته میشه و میاد بیرون!
انی آیدیا؟
ممنون.
سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!نقل قول:
شما اون کرکی که دانلود کردید به غیر از فایل fifa 13.exe , باید یک فایل dll هم به نام rldea داشته باشه که بوسیله اون کرک اجرا میشه.نقل قول:
سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!
پیغامی که شما دریافت کردین در رابطه با عدم وجود این فایله.
نه جفت فایل ها رو هم دارهنقل قول:
منتها یه ارور دیگه میده
یه پنجره دیگه باز میشه که روش نوشته E0001
کارت گرافیکتون باید Shader model 3.0 رو ساپورت کنه. بهتره تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین و ببینید بازی اجرا میشه یا نه.
به فیفا کانفیگ برین و ببینید رزولوشنی که انتخاب شده است رو کمتر کنین.
گزینه Vsync رو هم از فیفاکانفیگ غیر فعال کنید و تست کنید ببینید جواب میده.
دوستان سلام
برای رفع تمامی مشکلات یه ویندوز xp نصب کنید
دوستان یکی به ما کمک کنه....2 بار بازی رو دان کردم یک بار از همین سایت یکی از سایت دانلودها....بازی رو نصب کردم تمام نرم افزار ها رو هم نصب کردم اپدیت گرافیکمم نصب کردم چندتا کرک رو هم دان و ریختم تو پوشه گیم....مشکل همون اول که روش کلیک میکنم باز میشه و عکس مسی میاد و میمونه تا اینکه یهو میپره بیرون و کرش میشه.......نمیدونم اپدیت گرافیکم مشکل ذاره...مشخصات سیستمم و لب تاپم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 630
اون یکی گرافیکمم هم intel2350 cpu 2.30 هستش...کرای 3 هم هست و 3 هستست.....گرافیکم 2 هستش...خواهشن اگه کسی اپدیت جدید رو داره برا من بزاره ممنون میشم....
احیانا موقع نصب بازی به اینترنت متصل نیستین ؟! برای اجرای بازی بهتره ارتباط رو قطع کنین
یا این که بوسیله تنظیمات فایروال ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو با اینترنت بلاک کنین
بهتره ویندوز رو هم آپدیت کنین و یا این که Directx موجود در پوشه بازی رو نصب کنین
سلام دوست من ...مرسی...نه به اینترنت متصل نیشتم Directx رو نصب کردم ولی بازهم نمادش....پس برم برا تعویض ویندوزنقل قول:
سلام من یه بار این بازیو نصب و خیلی راحت اجرا کردم بعد مجبور شدم وینوزمو عوض کنم حالا که نصب کردم دیگه وقتی آیکون بازیو میزنم به بازی نمیره، صفحه سیاه میشه و میندازه بیرون
مشکل از کجا میتونه باشه!؟ لطفا راهنمایی کنین!!!
دوست عزیز اول از هر چیزی آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو از سایت مرتبط با اون کمپانی دریافت کنین.
ویندوز رو آپدیت کنین .
از پوشه Installer موجود در بازی این فایل ها رو نصب کنین : DirectX , vcredist
ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو بوسیله فایروال با اینترنت بلاک کنین
گزینه Vsync رو در فیفا کانفیگ غیرفعال کنین .
راهنمایی آقا بهزاد رو انجام بدید فقط یک سوالنقل قول:
نسخه بلک باکس هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
* های لینک بالا رو بردار
شاید جملم ایهام داشت:31:نقل قول:
ممنون من قبلا دانلود کردم
فقط میخواستم به ایشون بگم اگر نسخه بلک باکس هستش باید بازی رو از داخل پوشه با fifaconfig.exe اجرا کنن نه از روی دکستاپ
بازی رو نصب کردم
تو بازی میرم و تیمها و لباس بازیکنان رو انتخاب می کنم ولی دکمه play match زو میزنم بازی میاد بیرون!
مشکلم از اپدیت گرافیک یا چیز دیگه ای؟؟!!
معمولا این مشکل به آپدیت کارت گرافیک مربوط میشه .
نقل قول:
دوست عزیز اول از هر چیزی آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو از سایت مرتبط با اون کمپانی دریافت کنین.
ویندوز رو آپدیت کنین .
از پوشه Installer موجود در بازی این فایل ها رو نصب کنین : DirectX , vcredist
ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو بوسیله فایروال با اینترنت بلاک کنین
گزینه Vsync رو در فیفا کانفیگ غیرفعال کنین .
این سوال ما بی جواب موند! :sq_7:نقل قول:
لطفا کسی میدونه جواب بده
گفتم که دوست عزیز مشکل از گرافیکه و باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنین
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.7 رو نصب کرده؟؟ چرا وسط بازی میپره بیرون؟ چه باید کرد؟
خیلی ممنون میشم اگر بتونید به من کمک کنید
من از ایران DVD فیفا خریدم ۳ DVD بود
ولی outorun DVD1 نبود
۱۴ فیله zip بود unzip کردم الان نمیدونم باید چجوری نصب کنم یا به کدوم FILE برام
لطفآ کمک کنید
ممنونم
سلام به شما دوستان میگم با کارت گرافیکgt610 1g ddr3 بازی فیفا13 اجرا میشه ؟رم کامپیوتر هم 4gوcpu3ghz هستش.سریع بهم بگید چون میخام این کارت گرافیک رو بخرم حتما.....ممنون
من نصب کردم ولی با همچین مشکلی روبرو نشدم . این فایل رو نصب کنین ببینید مشکلتون برطرف میشه!نقل قول:
سلام دوستان , من روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته , این لپ تاپ من2 تا گرافیک داره گرافیک چیفرسش رو آپدیت کردم , اینتل رو هم باید آپدیت کنم ؟ آیا احتمال داره که کلن بازی روی همون اینتل اجرا بشه ؟ راهی هست که انتقال بدم گرافیک رو روی همون جیفرس؟
نیازی به آپدیت کارت گرافیک اینتل نیست.شما اگه روی آیکن بازی کلیک راست کنین همونجا گزینه ای هست که میتونین انتخاب کنین که بازی رو با کارت گرافیک قوی تر یا همون جیفورس اجرا کنین.
دوستان من خیلی حرفه ای نیستم . این پچ هایی که ننصب می کنین چیکار می کنه؟
منظورتون کدام پچ هاست ؟!
پچ های زیادی برای فیفا 13 ارائه شده که هر کدام ویژگی های جدیدی به بازی اضافه میکنه .
مثلا پچ moddingway یک سری فیس - کفش - کیت - تبلیغات کنار زمین و ... رو به بازی اضاهف میکنه . یک سری پچ ها هم یک سری لیگ و تیم رو به بازی اضافه میکنن.
یکی دو تا نیست و انواع مختلفی از این پچ ها هست.
این کارو کردم بازم انگار نه انگار که دارم کلیک میکنم روش , هیچ اتفاقی نمی افته . کارت گرافیک هم آپدیت کردم پوشه اینستالر رو هم نصب کردم :sq_10:نقل قول: