ممنون
چون اکثر وقت ها با موس کار میکنم زیاد مهم نیست روکش کیبورد روی تاچ پد بیاد
Printable View
ممنون
چون اکثر وقت ها با موس کار میکنم زیاد مهم نیست روکش کیبورد روی تاچ پد بیاد
پردازنده:Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
سلام مبارک باشه
اول یه اصلاح بکنم بنده!
توی دیجی کالا زده 1333 در صورتیکه من خودم با برنامه aid چک کردم 1600 بود!!! هرچی هم بهشون گفتم بابا درستش کنید کسی عین خیالشم نبود
نقل قول:
در ضمن یه چیز دیگه!اگه این روکش رو برداری بهتره ! چون فن لپ تاپ در قسمت های چپ جایی که کلید های qweهست ،هوا میکشه داخل ،نمیگم مشکلی به وجود میاره ولی بنظرم نباشه بهتره
بازم خوبه ما یه چیزی خریدیم و گرون شد!!!
بقول یکی از دوستان ایشاالله فنش برات بچرخه:n01:
میشه لینک دانلود این نرم افزارو بدین لطفا؟نقل قول:
سلام من دیروز یه 4540 خریدم امروز میخام wifi رو فعال منم و به روترم وصل کنم نمیشه
درایور رو نصب کردم اما دکمه ی وایفای که سمت راست اسپیکره همیشه روشنه (با زدن دکمه خاموش نمیشه)
حین سرچ شبکه های جدید میگه
the windows wireless service is not running
:sq_3::sq_3:
سلام .نقل قول:
اونجا دو تا دکمه هست که سمت راستیه برای روشن کردن wifi هست و همیشه چراغش روشنه !
اگه نور چراغ زرد بود یعنی خاموش .
اگه نور چراغ سفید بود یعنی روشنه .
در ضمن بعد از زدن دکمه یه مقدار نسبت به لپ تاپهای دیگه بیشتر طول میکشه تا فعال بشه برای من که اینطوریه .
از دوستان کسی برچسب حروف فارسی برای کیبورد این لپ تاپ گرفته ؟ چه رنگیش بهتره ؟
یه سوال دیگه نمیشه حروف و علائم فابریکی کیبورد رو کلا بکنی بعد از این برچسبهای دو زبانه بچسبونی ؟
اخه حروف انگلیسی رو ی دکمه های کیبورد دقیقا وسطه اگه بر چسب هم بچسبونی فکر کنم حروف بیفته رو هم نظر شما چیه ؟
میشه لینک درایور های ویندوز 8 رو از سایت اچ پی بدید؟
ممنون:n12:
سلام دوستان من زیر فینکر پرینت من یه صدایی میاد میخواستم بدونم عادیه یا مشکل از لپ تاپه
خیلی ضعیفه و باید گوشتون رو بزارید تا متوجه بشید ایا صدای هارد نیست
سلام من دیروز catalyst 13.1 رو از tech power up دانلود کردم الان هر چقدر نصب و حذف میکنم باز هم در قسمت uninstal a program ورژن 8 رو نشون میده:n14:
راهنمایی کنید
نقل قول:
دوست عزیز اگر یه مدت با کیبورد کار کنید تمام حروف دستتون میاد
سلام .نقل قول:
32 بیت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:n12:نقل قول:
فقط یه سوال:درایور کارت گرافیک 7650m حجم 500 مگ داره اما درایور هایی که خود AMD میده از 200 مگ فراتر نمیره:n13:
من موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.نقل قول:
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
در لیست اچ پی در قسمت نتورک درایور برای بلوتوث هم از کوالکام و از اینتل گذاشتهنقل قول:
من موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
کدوم رو باید دانلود کرد؟
در ضمن درایور اچ پی هم کاتالیست هست (مثل AMD) حالا چه فرقی داره نمیدونم
سعی کنید درایور رو از خود hp بگیرید.اون 500MB هم درایور اینتل توشه هم AMD.اگه درایور خالی از AMD هم گرفتید حتما چک کنید که به سری و مدل گرافیک شکا می خوره یا نه و حتما هم نسخه Mobility یا نوت بوک رو دانلود کنید. اگه کاتالیست رو یه بار از درایور خود لپتاپ (مال Hp) نصب کردید برای آپدیت مجدد نسخه تک AMD موقع نصب گزینه customized رو انتخاب کنید و همه تیکها به جز AMD display driver رو بردارید که فقط درایور گرافیک رو بریزه و به بقیه کاری نداشته باشه.خود AMD هم پیشنهاد می ده برای نوت بوک بهتره که درایور رو از شرکت سازنده بگیرید.البته Hp هم زود به زود آپدیت نمی کنه متاسفانه.مال سری dv6 که این جوری بود.مال شما رو نمی دونم
دوستای عزیزم سلام من هم با راهنمایی شما 4540s رو خریدم از همه چیزش راضیم فقط 2 تا مشکل داره و با اینکه کل فروم رو تا حالا 3 بار خوندم و 3 تا ویندوز نصب کردم و همه درایورهاش رو از سایت اچ پی گرفتم مشکم بر طرف نشده. 1- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه. 2- بلوتوث رو هر کاری کردم و هر روشی که گفتید انجام داد نصب نشده در ضمن وای فای من از نوع ralink هستش. اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم دوستتون دارم خسته نباشید.
سلامنقل قول:
- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه.
احتمالا تنظیمات مصرف برق شما در حالت power swver هست
روی ایکون باتری در سیستم تری کلیک راست کنید گزینه power options رو انتخاب کنید و اگه power saver بود به balanced تغییر بدید
نه دوستم در حالت بالانس تنظیم شده ولی دائم کم نوز و پر نور میشه.
در مورد بلوتوث چی؟ میتونی کمکم کنی؟
اونی که نه مال کوالکام هست و نه اینتل. یدونه داره که فقط نوشته Blutooth Driver بدون هیچ چیز اضافی.نقل قول:
چند صفحه قبل هم لینکش رو دادم
اولا که مبارکه .نقل قول:
راجع به سوال اول منم مثل شما روی مشکل(کم و زیاد شدن نور صفحه) خیلی حساس شده بودم البته برای من دائم کم و زیاد نمیشه فقط موقع رفرش زدن. کم و زیاد که نمیشه اسمشو بزاری یه چشمک خیلی ریز که اگه بک گراندت سفید باشه این موضوع واضح تره.
منم از خیلیها پرسیدم و چند تن از دوستان فوق حرفه ای گفتن هیچ ایرادی که نداره هیچ، خیلی هم خوبه . در ضمن چون لپ تاپ رو اک گرفتید اینجوریه الان که من 3-4 ماهه دارم این موضوع برام دیگه اتفاق نیفتاده .
راجع به سوال دوم هم متوجه نشدم مشکلتون با بلوتوث هست یا wifi ؟
منظورت رو متوجه نمیشم دوستم.
چه خوبی داره که کم و پر نور میشه؟؟؟؟؟؟
مشکلم با بلوتوثه ولی جهت اطلاع گفتم که بر خلاف بقیه دوستان وای فای من از نوع ralink هست.
اگه کمکم کنید ممنون میشم دیگه دارم دیوونه میشم هر کاری از دستم براومده تا حالا انجام دادم.
سلامنقل قول:
اونی که نه مال کوالکام هست و نه اینتل. یدونه داره که فقط نوشته Blutooth Driver بدون هیچ چیز اضافی.
چند صفحه قبل هم لینکش رو دادم
چنین چیزی در اینجا وحود نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستانم همین مشکلو داشت،بنظرم برد گارانتی البته دقیقا یادم نیست !!نقل قول:
شما ویندوزتو عوض کردی ؟بازم مشکل داره؟اگه اینجوریاس ببرش گارانتی
در مورد دومی هم
اینجا نوشتم دقیقا کدوم:نقل قول:
نقل قول:
تو این جا :
سه تا درایور با یک اسم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجماشون هم تقریبا اندازه هم است با یکی دو مگ اختلاف
فرق این 3 تا چیه ؟
سلام بر همه .
من خودم بعد از تعویض ویندوز این درایورهارو نصب می کنم با WIFI و بلوتوث هم مشکلی نداشتم .
لینک کل درایورها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست درایورها :
-HP Travel Hub and LAN Drivers
Broadcom Bluetooth 4.0 Driver and Software
Synaptics TouchPad Driver
Intel PROSet Bluetooth Driver
Intel USB 3.0 Driver
Sierra Wireless Driver Package for HP un2430 Mobile Broadband Module
JMicron Media Card Reader Driver
Intel Management Engine Interface (MEI) Driver
HP Universal Camera Driver
Broadcom Wireless LAN Driver and Utility
Realtek Ethernet Controller Driver
Intel Rapid Storage Technology
Intel Chipset Installation Utility and Driver
Validity Fingerprint Sensor Driver
Atheros Wireless LAN Driver
AMD Video Driver and Control Panel
HP 3D DriveGuard 5
HP Hotkey Support
Intel Video Driver and Control Panel
Intel PROSet Extensions
IDT High-Definition (HD) Audio Driver
Intel Wireless Drivers
Intel My WiFi and Wireless Drivers
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver
Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS Driver
Ralink 2011 802.11 b WiFi Adapter
سلام به همه
لطفا درایور های مورد نیاز از قسمت Driver - Network رو برای ویندور 8 بدید
از این پیج
ممنون
سلام دوستان
ببخشین Fingerprint. چطوری کار میکنه و وظیفش چیه؟
چرا من هرکاری میکنم کار نمیکنه؟ درایورش هم نصبه، همون Validity Fingerprint Sensor بود فک کنم
میه راهنماییم کنین و یه کمی در موردش برام شرح بدین؟ متشکرم
ویرایش: مشکل حل شد، یکی از برنامه ها بنام HP Protect Tools باید نصب میشد تا کار کنه.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
دوستان فیلم های HD روی لپ تاپ من به صورت شطرنجی نشون داده میشه و اوضاعش خیلی افتضاحه ! لطفا کسی اگه راه حلی واسه این مشکل داره بگه . ممــــنون .
در ضمن این مشکل هم با KMP هست هم با Media Player . :n03:
سلام .نقل قول:
فرمت فیلم چیه ؟ روی مدیا پلیر که خیلی نمیشه حساب کرد با VLC امتحان کن ببین چه جوریه ؟
دوستای گلم سلام
شدیدا به کمکتون احتیاج دارم
دارم دیگه دیوونه میشم
مشکل بلوتوث من هنوز حل نشده. هیچ درایوری روش جواب نمیده، وای فای من Ralink هست، تمام روشهایی که گفتین رو انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشته.
یکی AVI یکی هم VOB با VLC هم همینطوریه . ولی فیلمهای با فرمت MP4 بهتر بخش میشن و مشکل ندارن .نقل قول:
بچه ها لطف میکنین اطلاعات مربوط به Network Adapter که داخل Device Manager رو به من بگید آخه فک کنم فقط مال من ralink هست و واسه همینه که بلوتوثم نصب نمیشه.
یه دنیا تشکر
شرمنده که تو زحمت میندازمتون
داداش من که بهت لینک درایور رو دادم،گیج میزنیا!!!یه نیگا به صفحات قبل بندازنقل قول:
به محل نصب km برید و فایل ستینگ رو باز کنید، همه گزینه ها رو رو حالت کیفیت بالا بذاریدنقل قول:
اگه نشد ، codec lite pack هم نصب کنید
نقل قول:
مرحله یک : یه فیلم با نرم افزار KM Player اجرا کن بعد ببندش .
مرحله دوم : روی صفحه دسکتاپ راست کلیک بزن بعد گزینه Configure Switchable Graphics رو انتخاب کن نرم افزارهایی که اخیرا باز کردی زیر بخش Recent Application نشون داده میشه برای KM Player حالت High Performance رو فعال کن .
نکته : اگه KM Player تو اون قسمت نبود از قسمت Browse میتونی انتخابش کنی .
اصلا kmplayer بیخیال شید pot player نصب کنید فوق العادس km player به خصوص تو ورژن های جدید دیگه خیلی باگ داره به خصوص زیاد هنگ میکنه و بعضی فرمت ها که تو ورژن های قدیمیش اجرا میکرد دیگه خوب اجرا نمیکنه یا اصلا اجرا نمیکنه
pot player نصب کنید هم کیفیت فوق العاده تر هست هم همه فرمت ها رو اجرا میکنه
نقل قول:
خیلی حال نکردم باهاش ، شاید بخاطر عادت به KM Player باشه .
دوستان ویندوز 8 رسمی واسه این لپ تاپ اومده؟