من که صبرم تموم شد ... :24:
Printable View
من که صبرم تموم شد ... :24:
تصاویر جدید از بازی :
راک استار گفته بود کرده بود که حتی ما کف اقیانوس رو هم طراحی کردیم
ولی تصویری منتشر نکرده بود ، که در این چند تا شات تصویری از عمق دریا هم مشاهده میشود .
این بازی در سپتامبر 2013 برای PS3 و X360 منتشر میشود و برای اولین بار سایت VG247 پلتفرم PC را هم برای مقصد این بازی ذکر کرده است ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان نگفتن کف اقیانوس ،گفتن عمق دریا!
البته منبعشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم ولی اینو یه جایی خونده بودم!:n06::n05:
عمق دریا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
"You can even explore the fully detailed ocean floor along the Los Santos coastline."
به نظرت معنی ocean floor چی میشه؟:blink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای که گفتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ...
من اینو الان میبینم!:n02:نقل قول:
نه من یه جا دیگه دیده بودم که نوشته بود شما میتونید به عمق دریا برید و عمق دریا به زیبایی طراحی شده!(کلمه ی Depth هنوزم یادمه!)
اینجا Ocean floor منظور اونجا های قابل دسترسی هستش فک کنم ! (همونطور که میدونید این بازی باید محدود باشه!)
اگه محدود نباشه باید بازی چند موتوره و چند بخشی باشه! و اِلا که ته اقیانوس که نمیشه!(اون عمق یعنی صرف نمیکنه!:n09:)
این به احتمال زیاد منظرش زمینه ی دریاست!:n09:
چند هفته پیش یه مطلبی پخش شد تو وب سایت ها تحت عنوان شرکت کیت آپتون تو بازی GTA V
عکس هاش با هم مقایسه شدن شما میتونی این عکسا رو خودتون مقایسه کنید و به وسیله ی هیلتر شکن میتونید ببینیدشون!:n06:محتوای مخفی: عکس
سلام
بلاخره کی قراره بیاد؟
من که دیگه نمی تونم صبر کنم.
خیلی وقته تاریخ عرضه مشخص شدهنقل قول:
که برابر با 26 شهریور هستش
دوستان متاسفانه خبری هماکنون بدستم رسید که حاکی از اینه که تصاویر منتشر شده ی اخیر برا کنسول هستن (PS3&XBOX360)!
به این تصاویر دقت کنید!
تو تصویر پایین اونقدر واضحه که میشه گلوله های رو هوا رو شمرد!
یا تو این تصویر میشه کل تشکیلات موتورو دید(بیشتر بود جعبه دندشم دیدده میشد!:n02:)
بابا یه نگاهی هم به دورو برتون بندازید ما PC دارا چی کار کنیم!(با این وضع دسته ی XBOX رو هم نمیشه خرید!:n09:)
این بازی قراره برای کنسول های ps3 و xbox 360 بشه که قدرت پردازشی و گرافیکی پایینی دارند همین الان اکثر بازی های جدید رو کنسول ها دارن با پایین ترین تنظیمات به صورت تیک دار جواب میدن حالا این بازی رو هم مجبورن یک جوری بسازن که کنسول ها جواب بدن شاید نسخه پی سی رو بهتر بسازن
شما خیلی عقبی ها!(بخشا توهین نیست توصیه هست!:n09::n02:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ببینید گرافیک به چی میگن!(در باره ی کنسول ها و گرافیکاشون از محسن و رامین میتونید بپرسید تا PC رو همین الان بزارید کنار!البته نمیشه دیگه الان خرید!450 تومن بودنی التماس میکردن برا خرید توجهی نداشتیم الان شده 2 میلیون!:n15:)
باکس آرت (عکس جعبه ی بازی ) GTA V در حال طراحی روی دیوار در منهتن در نیویورک!
: البته این باکس آرت رسمی نیست و قراره تا چند روز دیگه باکس آرت رسمی بیاد بیرون!
این تصویر نقاشی شده روی دیوار یک کافه در منهتن است!
درضمن تاریخ رسمی رلیز (انتشار)بازی هم تا دو روز دیگه به صورت رسمی از راک استار منتشر میشه!
رو باکس آرت اون مرد که لباس گی اف پوشیده معلومه رسمی نیست!! :n09::n02::n10:
پایین دو تا عکس کوچیک سمت چپ و و راستش هم یه جوری رو مخفه! اضافس یه چیزی قشنگ بزارن دی
باكس ارت رسمي رو صفحه توييتر RS اومد
والا بنظرم شما هیچی از سخت افزار سر در نمیاری که گرافیک کنسولها رو از پی سی بهتر میدونینقل قول:
شما الان بازی های جدید مثل فار کرای 3 رو روی پی سی و کنسول مقایسه کنید متوجه میشید که پی سی خیلی بهتره
در کل تو بازی های جدید کنسولها وا دادن و الانم شرکتها به زور دارن برای این کنسولها بازی میسازن
چیزی که خیلی عجیبه اینه که mock upی که fan ها کشیدن بیش از حد شبیه نسخه ی آفیشیال هست
هر چیزی را بهر کاری ساختندنقل قول:
ماریو و لوئیجی در GTA V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+
مایکل با جت اسکی
تصاویر با کیفیت بالا برای دسکتاپ
"1080p"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول عکس بالاییشو دیدم گفتم چه میکنه gta بعد یهو فهمیدم داستان از چه قراره:n03::n29:
تاریخ دقیق عرضه بازی کیه؟
26 شهریور برای کنسولنقل قول:
نقل قول:واقعا خیلی تفاوت تیزر تبلیغاتی و خود بازی هستنقل قول:
اما من این احتمال رو میدم که عکس اولی مال پی سی و یا کنسول های نسل جدید باشه و دومی مال 360 و پلی 3
چون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میاد
این بولشات ها همیشه با گرافیک خود بازی تفاوت دارن و این موضوع چیز عجیبی نیست ، البته این عکس گیم پلی هم از یه ویدیو یوتیوب گرفته شده که نه کیفیت بالایی داشته و نه از زمان مناسبی عکس گرفته شده . پس نگران نباشید ! با نگاه به بازی های این نسل RS با اطمینان میشه گفت که گرافیک بازی سطح توقعات رو براورده میکنه (هنوز بعد 5 سال گرافیک نسخه چهارم سری در بین بازی های OW عالیه و بهترین گرافیک بازی های OW هم با اختلاف RDR داره پس جای نگرانی نیست :n02: )
برادر من کجا تایید کرده :n02: پلتفرم های تایید شده PS3 و 360 هستن و حتی از نسخه Pc هم خبری نیست ( البته با یه تاخیر چند ماهه قطعا عرضه میشه برای این پلتفرم هم ، من بشخصه تضمین می کنم :n02:)نقل قول:
چون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میاد
26 شهریوی ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا انقدر دییر ؟ اول که قرار بود اسفند پارسال بیاد . کاش اول تابستون میومد . حالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟ اگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم یه کنسول بخریم ؟
تاریخ به صورت رسمی وتایید شدستنقل قول:
حالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟
به احتمال خیلی زیاد بعد یه مدتی برای pc میاد ولی خوب هنوز خود راک استار همچین حرفی رو تایید نکردهنقل قول:
اگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم ایس باس بخریم ؟
26شهریور برای کنسول میاد بازار نسخه pcهم که هنوز تایید نشده اومدنش اگه gta Vبرای کامپیوتر ندن بازار اخر ضد حاله:n28:
می تونیم تبدبلش کنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تبلیغات واقعی و رسمی داره برا GTA V درست میشه که عکسای از اون نشت کردن !
انتشار سه تریلر از بازی در تاریخ 30 آوریل( یک هفته دیگه )
این سه تریلر به صورت جداگانه به سه تا شخصیت بازی: مایکل ، فرانکلین و تروور میپردازن...
بینیم آقایونه اراذل این نسخه چجوریان،،
مثل این که تریلر هم اومده...
منبع:ORPF.IR/forum
مایکل:
مایکل یک دزد بازنشسته و موفق بانک است!او هم اکنون زندگی خوبی را دارد اما خودش از این وضع ناراضی است.او میخواهد
پدر شود،خانواده اش را دوست داشته باشد،رویاهایش را زنده کند. همسرش به او خیانت کرده و او را طلاق داده است.او
دنبال راه فراری میگردد و شاید بازگشتی دوباره به جرم و جنایتکاری راه دیگری باشد.
فرانکلین:
داستان او با بقیه فرق میکند.او یک جنایتکاری حرفه ای است.از قانون فرار میکند و موجودی تکمیل شده از تفنگ های مختلف است!!!!
ترور:
سومین و آخرین شخصیت بازی،قاچاقچی مواد مخدر که به بیماری روانی مبتلا است.او این کار را فقط به خاطر علاقه ای که
به قاچاق مواد دارد انجام میدهد
GTA 5 در تاریخ 17 سپتامبر بر روی پلتفرم های PS3 xbox و PC میاید.
لینک تریلر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده از چیز شکن اجباریست)
کد:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Bf38HiYPMiI
اختصاصی orpf.ir/forum
دوستمون لطف کردن تریلرو گزاشتن و البته کسایی که نمیتونن به یو چیز !:n02: برن میتونن از لینکایه زیر برا تریلرایه HD استفاده کنن!
دانلود تریلر هایی که راک استار وعده داده بود (بدون قند شکن)
مایکل :
فرانکلین:
تروور:
ویرایش : پست از شانس با پست بالایی تو یک دقیقه ارسال شد:n29:
+
این اولی از سمت راست کلا آدم نــادخـــیــه...چ اسم ضایه ای هم داره تع...ایــضــا چ قیافه ی لــشــی هم داره!!
تو بیوگیشم نوشته آدم بی اعصابیه...لانـتـوره چــفت!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سه تا تریلرو دیدم:
چیزی که زیاد تو تریلرای مایکی و فرانکی بود تصاویر برهنه زنان بود...معلوم نی چرا انقد ازش استفاده کردن توی یه بازی!!! دیگه زیاد روی بود...البته تو تریلر تری جبران کردن،،تری رو چنجا لخت نشون میدن حقوق زن و مرد بطور برابر رعایت شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز بعدی هم این بود که این سه شخصیت از طبقات مختلف آمریکا هستن و مثلا مایکل ک بچه خر پوله خلافاش کلاس بالاتری دارن...
هر شخصیت بنا ب وضعیت محلی ک داره و وابسته به هر طبقه ای ک هست خلاف میکنه...هر ک بامش بیش...برفش بیش//
قیافه لششو تپل اومدی:n02:نقل قول:
این اولی از سمت راست کلا آدم نــادخـــیــه...چ اسم ضایه ای هم داره تع...ایــضــا چ قیافه ی لــشــی هم داره!!
اینم اضافه میکردی که جای عرقش رو زیر بغل و سینش مونده :n21::n09:
فکر کنم جذاب ترین شخصیتش مایکل باشه که میشه جذابیتهایی رو که شخصیت نیکو داشت رو در قالب این شخصیت ببینیم
یعنی برا pc تایید شد؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر میرسه بله.نقل قول:
- پلتفرم: x360,ps3,PC
نه عزيز هنوز تاييد نشده .
تريلرا بنظرم خيلي خوب بودن ديگه انتظار براي GTA جديد داره سخت ميشه :n14:چقدر IV بازي كنيم اخه ؟:n02: