نقل قول:
سلام ميشه بگيد اين با چه برنامهاي باز ميشه آيا برنامه هست يا چيزي مثل پي دي اف
ممنون
Printable View
نقل قول:
سلام ميشه بگيد اين با چه برنامهاي باز ميشه آيا برنامه هست يا چيزي مثل پي دي اف
ممنون
این یک فایل ایمیج هست. با برنامه های درایو مجازی مثل virtual clone drive ، یا DAEMON Tools Lite ، این فایل ایمیج رو باز کنید، بعد میتونید به محتویاتش از جمله فایل نصب دسترسی پیدا کنید.نقل قول:
salam in linkha hame kharaban va man ham kami ajale daram mishe lotf konid dobare upload konid . ya inke mano rahnamai konid??:n03:
سلام.نقل قول:
بفرمایید که منظورتون لینک های کدوم پست هست تا در صورت امکان جایگزین کنم.
ضمنا لطفا فارسی تایپ کنید.
سلام دوستان
بی زحمت اگر برای دوستان ممکنه ، این فرهنگ تصویری دوزبانه در صفحه 23 را در یک سایت دیگر نیز آپلود کنید ( مثلا rapidshare یا hipfile یا hotfile یا ... ) چون هی دانلود نصفه کاره قطع می شه !!!!! :n03:
GUTEN tAG,
Ich habe eine frage. was heist 'gibt es' in perse sprache?vielen dank.:n26:
German English Bilingual Visual Dictionaryنقل قول:
کد:http://ifile.it/ycw1ihu
Halloنقل قول:
Willkommen im Forum
بهتر بود جمله مورد نظر رو هم بگید تا با توجه به اون معنا کنیم. به طور کل معنای "وجود دارد" و یا "هست" رو میده. مثلا :
? Gibt es hier ein gutes Restaurant
این ورا یه رستوران خوب هست ؟
میشه لطفا چندتا forum و سایت فعال برای زبان المانی معرفی کنید، که سوالاتو بشه اونجا مطرح کرد و زود جواب بدن؟
در ضمن، من چطوری میتونم حالت امری افعالی مثل
jmdm. zu etw.Dat. raten | riet zu, zugeraten | که حرف اضافه دارند
و
lassen | ließ, gelassen | که حرف اضافه ندارند رو درست کنم؟...اینطوری درسته؟
Ich riet Ali dazu, seine Aufgabe zu machen.
Ich ließ Jemanden, früher nach zu Haus zu gehen.
oder
Ich ließ Jemanden, dass er früher nach zu Haus geht.
ممنون میشم اگر تمام اشکلات گرامری جملات گفته شده رو بفرمایید و اگر راه دیگه ای برای بیانشون وجود داره هم ذکر بشه.
در مورد سایت و فروم قبلا هم این ها رو معرفی کرده بودم :نقل قول:
شخصا موارد دیگه ای سراغ ندارم. دوستان دیگه اگر بدونند حتما میگند.کد:gutefrage.net
forum.wordreference.com/forumdisplay.php?f=18
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
در مورد سوالتون حالت امر یا imperativ که حالا چیز دیگه ای هست و ربطی به مثال های که زدید نداره.
در هر حال جمله اول بدون dazu درست هست :
.Ich riet Ali , seine Aufgabe zu machen
مثال های مشابه :
.Sie riet [ihm] zur Vorsicht, zum Einlenken
.Ich rate dir dringend, zum Arzt zu gehen
!Ich rate dir, sofort damit aufzuhören
در مورد جمله دوم هم درست متوجه منظورتون نشدم. اگر میخواستید بگید که مثلا : "من گذاشتم تا اون زودتر به خونه بره." میشه اینطوری گفتش :
.Ich ließ ihn früher nach Hause gehen
چون از جمله موارد کاربرد فعل lassen ، این هست که میتونه مستقیما همراه با یک فعل دیگه در حالت infinitiv به کار بره.
( "به خونه" هم میشه nach Hause ولی "در خونه" میشه zu Hause)
و یک مثال مشابه :
.Er lässt das Mädchen nichts Vernünftiges lernen
ضمنا در جمله خودتون هم از معانی خود فعل lassen ، اجازه وارد شدن به جایی هم هست، بنابراین میتونه به تنهایی و بدون فعل gehen هم به کار بره :
.Ich ließ ihn früher nach Hause
مثال های مشابه :
frische Luft ins Zimmer lassen
die Tiere auf die Weide lassen
Wasser in die Wanne lassen
سلام به همه دوستان
من اصفهانم و اینجا فعلا langenscheidt گیر نماد من نیاز فوری دارم اگه ممکنه یکی زحمت بکشه pdf اش را up کنه ممنون میشم
راستی اگه کسی دیکشنری المانی به المانی یا المانی به فارسی یا المانی به انگلیسی برا ios داره هم به من بگه چیه !!
پیشاپیش از همه ممنونم
سلام.نقل قول:
دیکشنری آلمانی به آلمانی لانگشنایت اگر منظورتونه، نرم افزارش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سلام به دوستان عزیز
من جواب های کتاب Schitte 3 و Schritte 4 زو میخوام (Lehrerhandbuch) . لطفاً دقت کنید که با کتاب Schritte International و Schritte Plus متفاوت هست این کتاب.
واقعاً ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید. آخه تو بازار هم پیدا نمیشه .
مرسی
سلام.نقل قول:
کتاب معلم schritte فقط برای جلد اولش تو اینترنت هست. بقیه جلد ها رو تو این چند ماهه که خودم هم دنبالش بودم نتونستم پیدا کنم.
سلامنقل قول:
اگه دقت كرده باشيد بين شغيته و شغيته اينترناتسيونال در جلد 3و 4 اختلاف خيلي كمي وجود داره بيشتر اختلاف هم به قسمتهاي اضافهاي كه ايترناتسوينال داره برميگرده و بعضي تكستها. در مورد تمرينها تفاوتهاشون خيلي كمه و تقريبا ميشه از نسخه اينترناتسويال استفاده كرد.
Ich kann auch einbischen Deutsch.
Ich lebe seit 4 jahren in der schweiz.Aber bis jetzt hatte ich keine chance für intensivdeutschkurs,schade.
Sonst könnte ich jetzt viel besser Deutsch reden.
.
salam .ba arze khaste nabashid.
mishe ketabhaie berlin platz ham bara down load bezarid
میخوام زبان سوم یاد بگیرم و بین المانی و فرانسوی موندم.هر چند المانی رو بیشتر دوست دارم و زیاد از لهجه فرانسوی خوشم نمیاد و کاربرد بین الملی زبان المانی بیشتر هست.ولی زیان رو باید بصورت کاربرد و هر روز یاداوری بشه که از ذهن نره بهترین راه هم دیدن فیلم که مشخصا فیلم فرانسوی بیشتره.کلا یادگیری زبان المانی سخت تر از انگلیسی یا اسون تره؟
سلام.نقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید.
Berliner Platz EinstiegskursLangenscheidt | 2005 | PDF | Pages :48 | ISBN-10: 3468478453 | WMA 128 Kbps, 44,1 KHz, 2 channels | WAV PCM, 1411,2 Kbps, 44,1 KHz, 2 channels | 639 MB
The initial course is designed to catch the most common and most difficult lernunerfahrener learners and make the participants acquainted with the most important phenomena of language learning. Wesentliche Elemente sind dabei: Basisredemittel für den Alltag, intensives Aussprachetraining, Einführung in Sozial- und Übungsformen, stark visualisierte Einführung in die Grammatikarbeit und Einführung in die wichtigsten Basisbegriffe der Grammatikmetasprache. Key elements are: speech-based resources for daily life, intensive debate training, introduction to social and exercise forms, strongly visualized introduction to the grammar work and introduction to the most important
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
Berliner Platz A1
Author: Christiane Lemcke, Lutz Rohrmann, Theo Scherling, Anne Köker
Publisher: Langenscheidt
Publication date: 2002
ISBN: ISBN-13:978-3-468-47831-4
ISBN-10:3-468-47831-3
Number of pages: 267+6+63
Format / Quality: .pdf, .mp3
Size: 509 en .rar
محتوای مخفی: Download 1
محتوای مخفی: Download 2
Berliner Platz 2
محتوای مخفی: Download 1
محتوای مخفی: Download 2
محتوای مخفی: Download 3
Berliner Platz 3. Deutsch im Alltag für Erwachsenewma, wav | 2004 | 128 Kbps | 840 MB
Berliner Platz ist ein Lehrwerk für Erwachsene ohne Vorkenntnisse, das sich an den Niveaustufen des Europarats orientiert. Mit Band 1 und Band 2 wird in jeweils ca. 100 Unterrichtseinheiten die Stufe der "elementaren Sprachverwendung" erreicht (Band 1 A1, Band 2 A2). Der Zusatzband (Band 3 B1) bereitet auf die Prüfung zum neuen "Zertifikat Deutsch" vor. Die B?nde enthalten jeweils einen Lehr- und Arbeitsbuchteil und einen Anhang mit L?sungsschlüssel. Der erste Band bietet einen leichten Einstieg in die deutsche Sprache. Vier Rastst?tten dienen zur Wiederholung und Festigung des Lernstoffs. Bei den ausgew?hlten Themen steht der Alltag und die Vorbereitung auf das Alltagsleben in der deutschsprachigen Umgebung imVordergrund. Die flache Progression und eine klare Ubungstypologie sind auch auf die Bedürfnisse von Lernenden ausgerichtet, die keine oder wenig Erfahrung im Erlernen einer Fremdsprache haben.
Download
Ifile
آلمانی از انگلیسی که کاملا سخت تر هست و اصلا قابل مقایسه هم نیست. انگلیسی اصلا چیزی به اسم گرامر نداره در مقایسه با آلمانی.نقل قول:
یادگیری آلمانی حتما نیاز به علاقه مستقیم و یا انگیزه کافی داره.
این سختی آلمانی هم ضمنا چیزی به معنای سختی رباضیات یا فلسفه نیست که شما مطالب رو کلا نفهمید. اتفاقا گرامر آلمانی ساختار کاملا منظمی داره که دانستنش مشکلی نیست ولی توانستنش نیاز به صرف وقت بسیار و تمرین نیاز داره. سختی کارش همین جاست که خب اگر کسی بدون علاقه شروع به یادگیریش کرده باشه، طبیعتا از این که نمیتونه مثلا با همون راحتی که انگلیسی رو یادگرفته این رو هم یادبگیره دلزده میشه.
ولی اگر علاقه باشه، وقت کافی هم برای تمرین باشه، سختی خاصی در کار نیست. هر چند به هر حال گفتم حجم گرامر بالایی داره و با انگلیسی قابل مقایسه نیست.
فرانسه هم البته از انگلیسی سخت تره ولی خب نه به اندازه آلمانی.
Hallo diese ist meine erste post hier, ich ferechrteh ein bisschen deutch aber ich mochte mehr lernen
ich lernt deutch viele jahre frohe aber ich habe jetz viele auf dem vergessen ich hoffe mit freunden hilfen ich frechte mehr entshuldige fur meine deutch und gutes neues jahr
Schülerduden
Grammatik
Die Schulgrammatik zum
Lernen, Nachschlagen und Üben
5., neu bearbeitete und erweiterte Auflage
Herausgegeben von der Dudenredaktion
Bearbeitet von Peter Gallmann, Horst Sitta
und Roman Looser
DOWNLOAD - HERUNTERLADEN
Download format: RAR 44.03 MB
Content files: PDF - entire book and separated answers/index
کد:http://depositfiles.com/files/6hc4jme0x
سلام امید جان،
یادم میاد چند وقت پیشا کتابی رو آپ کرده بودی به اسم
Heuber Hören und Sprechen - A1
میخواستم تقاضا کنم که کتاب های سطوح B1 و A2 و اگر بالاترش هم هست،
زحمتش رو بکشی.
من بهشون خیلی نیاز دارم.
- :n16:
تشکر از حمایت شما
سلام.نقل قول:
این کتاب فقط A1 و A2 رو داره که از A2 لینکی پیدا نکردم متاسفانه.
سری کتاب کامل برای
Hörtraining یا Hören
در سطوح A1 - A2 - B1 و همچنین بالاتر چیزی جدید آپ شده؟
Hören Mal
Hörtraining für die Mittelstufe C1
Heuber Hören und Sprechen A1
رو دارم.
ولی متاسفانه کیفیت Hören mal جالب نیست و کتاب های اشاره شده دیگر همه ی سطوح رو در بر نمی گیرند.
---------------------------------------
سری کتاب فقط برای Sprechen چطور؟
-------------------------------------
کتاب برای نامه نگاری (غیر رسمی) !؟
شرمنده بابت تاخیر، نه، چیزی متاسفانه برا هیچ کدوم از موارد سراغ ندارم.نقل قول:
سلام
صفحه ی اول چندین دیکشنری معرفی شده ، کدومش برای منی که تازه شروع کردم مناسبتره؟
ویرایش: تلفظ کلمات رو هم داشته باشه.
سلام.نقل قول:
اگر در حد الفبا و یا مبتدی هستید که فعلا باید از آلمانی به فارسی استفاده کنید. جلوتر که رفتید ساده و مناسب ترین دیکشنری آلمانی به آلمانی
هست.
انگلیسی تون هم اگر خوب هست و تمایل دارید حالا و یا بعدا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید استفاده کنید.
ویرایش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفظ صوتی لغات رو داره، خودش ولی خوب از اون langenschedit خیلی سنگین تر هست.
خیلی ممنون دوست عزیز. آکسفورد رو دانلود می کنم. و Duden - Deutsches Universalwörterbuch رو هم بهتره نصب داشته باشم چون تلفظ برام مهمه.نقل قول:
سلام
من مدت زیادی دنبال فایل کتاب Berliner Platz neu 1 میگردم، خیلی فوری لازم دارم، ولی موفق به پیدا کردنش نشدم. خیلی ممنون میشم اگر کسی بتونه منو کمک کنه.
سلام خسته نباشید
میشه لطف کنید کتاب های Testvorbereitungsheft A1 und Modelltest را برای دانلود بزارید .خیلی ممنون
آقا کسی متن فایلهای صوتی mittelpunkt b2 نداره؟
این سایت هم خیلی خوبه هم آلمانی به آلمانی داره هم آلمانی به فارسینقل قول:
مثال و اصطلاح مترادف و مخالفم داره
از نسخه neu لینکی پیدا نکردم. نسخه معمولی رو صفحات قبل قرار دادم.نقل قول:
لینکی پیدا نکردم متاسفانه.نقل قول:
متن فایل های صوتی معمولا تو کتاب معلم هستند.نقل قول:
Mittelpunkt B2 Lehrerhandbuch.pdf 155.19 MB
کد:http://filecloud.io/k8dq3jpx
http://directmirror.com/files/1U6JWFHG
halo
دوستان کسی ورژن فول دیکشنری هوشیار ژوبینگ رو داره برای اندروید؟؟
پسسورد فایل : langacademy.netنقل قول:
ممنون از کمکتون
من تقریبا یک سال میشه آلمانی می خونم...
berliner platzt neu را خوندم... انتشارات langenscheidt واقعا بی نظیره...
چند وقتی میشه دنبال فیلم آلمانی هستم اما محدود تونستم پیدا کنم...
دوستان منبعی برای معرفی فیلم های آلمانی زبان سراغ دارید؟ تا بشه با استفاده از تورنت دانلودشون کرد...
سپاس
برای معرفی که همون سایت IMDB هست. از قسمت جستجو زبان رو آلمانی انتخاب کنید. پارامتر های دیگه ای مثل سال تولید و ژانر و کشور سازنده و غیره هم هستند.نقل قول:
نتایج رو هم میتونید بر اساس تعداد رای ها مرتب کنید تا معروفترین ها اول لیست بشند.