ویرایش دقیق سیستم عاملتون چیه؟نقل قول:
دقیقا با کدوم ساعت باید ست بشه؟
من با Enterprise x64 تست کردم نشد
Printable View
ویرایش دقیق سیستم عاملتون چیه؟نقل قول:
دقیقا با کدوم ساعت باید ست بشه؟
من با Enterprise x64 تست کردم نشد
کنسول کرک که بالا میاد اون بالاش یه ساعت نوشته...با اون همزمان کردم...حتی میتونی z رو هم بزنی خودت ساعت کنسول رو نسبت به ساعت ویندوز خودت تنظیم کنی...نقل قول:
windows 8.1 pro 64bit (6.3 ,build 9600)
من هم از این کرک که سایت سافتگذر گذاشته اکتیو کردم ، شد.نقل قول:
ویندوز هم اینترپرایز 64 بیتی از خود سایت سافتگذر گرفتم.
ساعت سیستم باید با ساعت مسکو (روسیه) یکی باشه.نیم ساعت با ساعت ما فرق داره همین (نیم ساعت جلو تر ، یعنی اینجا 10:30 باشه باید ساعت سیستم رو به 11 تغییر بدین)
یکم زمان بر هست ولی کار می کنه
ساعتو باهمون ست کردم بازم نشد :n03:نقل قول:
ویندوزم enterprise x64 هستش
ممنوننقل قول:
ویندوز منم دقیقا همینه که از سافت گذر دانلود کردمش.
پس این ساعت رو هم تست میکنم
باشد که اکتیو شود :n01:
بهتره آپدیتها رو آفلاین بگیرینقل قول:
اگه لازم باشه ویندوز پاک بشه لازم نیس دوباره بگیری
یه روش سافت 98 گفته - آپدیتها رو میگیری بعد به ویندوز اضافه میکنی رو فایلهای نصب
بله منم با کنسول کرک ،ساعت رو اومدم تنظیم کنم نشد .خودم تو ویندوز دستی تنظیم کردم درست شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس چرا من اینکارا رو میکنم اکتیو نمیشه
دقیقا همه این مراحل رو میرم آخرش هم هیچ
اگه دقیقا از همین اکتیویتور که سایت سافتگذر گذاشته استفاده کنید(درتاریخ 11 آبان به روز شده به حجم 125.4mb ) باید اکتیو شه.تنها موردی که من مشکل داشتم ساعت سیستم بود که نیم ساعت جلو کشیدم تا کار کرد.نقل قول:
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
من ویندوز رو با اسکایپ اکتیو اکردم الان توی پراپرتیز نوشته windows ativated بعد اون قسمت گوشه پایین دسکتاپ نوشته
windows 8.1 enterprise
secureBoot configured correctly
Build 9600
یعنی چی؟
بعد اینکه اگه ویندوز رو خواستم پاک کنم دوباره نصب کنم تکلیف چیه؟؟ باز باید کرکش کنم یا از همین سریال میشه استفاده کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
ساعت سیستم رو تنظیم کردید؟! ساعت ویندوز رو نیم ساعت جلو بکشید نتیجه رو اینجا اعلام کنید(مثال ساعت 10:30 هست به 11 تغییر بدین .حواستون باشه AM یا PM تغییر نکنه ! تاریخ هم همینطور )
در ضمن سافتگذر ورژن جدیدتر این کرک رو گذاشته (5.0.1)
بله ساعت رو مسکو تنظیم شدهنقل قول:
gmt +4
KMSmicro v5.0.1 - Offline Activator for Windows 8.1 & Office 2010-2013 | on Windows 8.1طریقه استفاده از نرم افزار :
*** Notice Offline KMS Activation Requires Windows & Office Volume License Edition ...! It will not activate Retail Edition***
کد:http://www.putlocker.com/file/EAFC4B51B653C863
محتوای مخفی: How to use
موفق باشید:n12:
نقل قول:با توجه به جمله قرمز الان با این کرک میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فعال کرد؟
با نرم افزار SmartVersion در ماه های بعد تنها باید پک آپدیت رو فقط دانلود کنید که دیگه نیازی به دانلود Baseline نیست و توسط نرم افزار SmartVersion پک آپدیت و نسخه اصلی رو یکی میکنید و از طریق Windows USB DVD Download Tool به روی USB قرار داده و نصب میکنید. نحوه کار با نرم افزار SmartVersion به این صورت هست که شما فایل svf که شامل آپدیت های ماه جدید هست ( نیازی به آپدیتهای ماه قبل نیست ) رو کنار فایل iso ویندوز قرار میدید و باز میکنید که نرم افزار SmartVersion باز میشه که ممکن یکم زمانبر باشه بعد یه فایل iso در پنل سمت راست شما نمایش داده میشه که نسخه به روز شده هست روی فایل iso کلیک راست کنید و extract رو بزنید و به مسیر برای ذخیره ویندوز به روز شده بدید و ذخیره کنید .
سلام
امروز اومدم برا یک نفر دیگه فعال کنم نشد !!! البته برای خودم وقتی تو کنسول ساعت رو تنظیم کردم(گزینه T ) اوکی شد ولی رو سیستم دیگه no response داد.کابل شبکه وصل و به اینترنت هم دسترسی بود.تایم زون رو هم تنظیم کردم.هرکاری کردم نشد! چرا؟! مشکل دیگه ای هست؟!
جواب اینو میدید لطفا...نقل قول:
نقل قول:
سلام
ایول ممنون
کرک شد عالی
هم ویندوز 8.1 و هم آفیس 2013
آقا دستت طلانقل قول:
کرک شد :n20:
Enterprise x86
فقط این که نوشته Change product key واسه چیه !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب دردسری داره این 8.1 امیدوارم سریع toolkit رو بدن براش.
من هر کار کردم نشد همه روش ها رو امتحان کردم ساعت رو درست تنظیم کردم دو تا مشکل اساسی دارم یکی اینکه با اسکایپ بخوام فعال کنم ویندوز هیچ کدی رو قبول نمیکنه و فقط سریالی که اول بار باهاش اینستال شده رو میگیره و پیغام میده : Error: 0xC004E028 On a computer running Microsoft Windows non-core edition با کرک هم این پیغام رو میده - Activation Windows... Key Management Service machine name set to KMSMICRO-PC:1688 successfully. Activating Windows(R), ProfessionalWMC edition (fd9e2767-c9dc-4ba9-a70a-e690649d7301) ... Error: 0xC004E028 On a computer running Microsoft Windows non-core edition, run 'slui.exe 0x2a 0xC004E028' to display the error text.
سلام.
ویندوز 8.1 با آپدیتOct 2013 را دانلود و ورژن Pro with MWC را نصب کرده ام. من با Windows Media Player کار می کنم و به همین خاطر این ورژن را نصب کرده ام.
کــــرک KMSmicro 5.0.1 را دانلود کرده ام. طبق روالی که توی راهنمای اون بود پیش رفتم ولی Error میده!
Activating Windows(R), ProfessionalWMC edition (fd9e2c94ba9a70e690649d7301) ...فکر کن ساعت سیستمم هم درست بود و با سرور مربطه هماهنگ.ساعت محلی را باید روی چه شهری ست کرد؟
Error: 0xC004C003 The activation server determined the specified product key is blocked
کسی هست که با این مشکل برخورده باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام. دوستانی که هنوز با کرک کردن ویندوز 8.1 مشکل دارن به نظرم درحال حاضر بهترین روش فعال سازی از طریق اسکایپ هست . شما اگه دسترسی به اسکایپ ندارید میتونید installation ID رو اینجا قرار بدید تا براتون سریال فعال سازی رو بگیریم. من خودم هم از همین روش امروز اکتیو کردم ! ( برای توضیحات و روش فعال سازی از طریق اسکایپ به پست اول مراجعه کنید ! )
+
هر روز هم سریال ها برای فعال سازی از طریق اسکایپ بروز رسانی میشن !
موفق باشید:n12:
دوستان یکی بگه این الان کرک شده درسته؟نقل قول:
چرا change Product key داده !؟
بله دوست عزیز. ویندوزتون اکتیو شده ! :n01:نقل قول:
ممنوننقل قول:
تو PC Info هم چک کردم اکتیوه.
فقط نمیدونم اون چنج پروداکت رو واسه چی زده !!!!!!!؟؟؟؟؟
مهم نیست دوست عزیز .... برای همه همین جوریه....نقل قول:
ممنوننقل قول:
دلیلشو میخواستم بدونم حالا که گفتی مال همه همینجوریه پس دیگه مهم نیست بیخال :n02:
نقل قول:سلام.نقل قول:
فایل PDF مربوط اسکای را دانلود کردم و طبق اون عمل کردم. سریالهای جدید را هم دریافت کردم و از Valid بودن سریال اطمینان پیدا کردم. پس از زدن سریال با خطای زیر مواجعه میشم.
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه جواب داد .با این ترتیب که شما گفتی رفتم درست شد ! چون تو فایل همراه کرک مراحل یکم متفاوت بود .:n16:
نقل قول:
من هم همین ویندوز رو نصب کردم و همین مشکل رو دارم اگه به نتیجه ای رسیدی همین جا اعلام کن بفیه هم استفاده کنن لطفاً
مشکل اینه که هیچ شماره سریال دیگه ای رو قبول نمیکنه
سلام
من 8.1 پرو بیلد 9600 نصب دارم حالا نمیتونم اکتیوش کنم.
مخصوصا اون علامت Activate Windows که پایین صفحه مونده خیلی بده میخوام این بره.
در حال حاظر چه روشی هستش که فعال بشه و بعدا مشکلی نداشته باشه که بخواد غیر فعال بشه و ...
خودم از دو روش kmsmicro و kmsonline استفاده کردم هیچ کدوم جواب نداد.
سلامنقل قول:
اینو امتحان کردی؟
طبق عکس عمل کن
دستت درد نکنه با این آموزش راحت اکتیو شد.نقل قول:
اون اموزشی که من رفتم جواب نداد گفته بود کانکشنشو بریج کنید بعد تو کنسول که باز میشه با T تایم درست کنید و اصلا تغیر دستی تایم تو وین نداشت.
کدوم ورژن ویندوز بود ؟
Pro with Media Center رو تونستید فعال کنید ؟
ویندوز ۸.۱ پرو ۶۴ بیت بیلد ۹۶۰۰نقل قول:
این را هم که گفتید نمیدونم چیه اما ویندوز کامل اکتیو شد و تمام اون اضافاتی که پایین دسکتاپ نوشته بود هم رفت.
Sent from my iPhone 4s
من رفتم ویندوز 7 نصب کردم و کلا بی خیال ویندوزهای 8 و 8.1 شدم. کرک با کیفیتی ندارند!!!نقل قول:
سلام من برای ویندوز 8 خودم از کرک KMSnano استفاده کردم ولی یه تغییرات طاهری تو ویندوز ایجاد شد که یکم نارحات کنندس
میتونید کمکم کنید تا این مشکل رو درست کنم؟
لینک تصاویر
من از این روش استفاده کردم ولی با وجود اینکه عبارت اکتیوی ویندوز -- شده روی دسکتاپ دیگه وجود نداره و حذف شده ولی در قسمت پی سی اینفو ویندوز من رو اکتیو نشده می دونه و میخواد که که اکتیوش کنم؟؟!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
با تشکر بابت راهنمایی ها تونستم ویندوز رو کرک کنم
یه سوال؟
از طریق اسکایپ کرک کردم ولی وقتی اسکایپ installation id رو به من گفت من فقط داخل خونه های مربوط رو پر کردم و نکست زدم
کسی از دوستان روشی نداره ببینم چی بود تا اگه ویندوز رو از اول نصب کردم ازش استفاده کنم
با تشکر:n16: