با اون قیمت ارزش نداره i5 با رم 4 و گرافیک 630 و هارد 500 بگیری همون غیر رسمیش خیلی بهتره!نقل قول:
Printable View
با اون قیمت ارزش نداره i5 با رم 4 و گرافیک 630 و هارد 500 بگیری همون غیر رسمیش خیلی بهتره!نقل قول:
من گفته بودم اما منظور این نبود که کانفیگ رسمی کارخونه خوبه و کانفیگ سفارشی بد ...نه... منظورم این بود که اچ پی امسال کانفیگ رسمی پارت خاورمیانه رو با 630 داده تو بازار و برای کانفیگ بالا نیاز هست که تو کشور خریدار یا نمایندگی رسمی باشه یا جایی که کانفیگ کاستوم داشته باشه ...
مثل پارسال نیست که اچ پی تمام پارت ها با 6770M زده بود یعنی چه کسی تو امریکا می خرید چه تو خاورمیانه 6770M داشت اما امسال این طوری نیست ...
نه من پشنهاد نمی کنم کانفیگ رسمی رو بهتره از یه جای مطمئن کانفیگ سفارشی رو بگیری ...
از ایران اچ پی هم نخر چون گرون میده ولی گرانتی عالی داره در حد نمایندگی رسمی ...
به نظرم بری بازار بهتره ..
آخه خود شما تو چند صفحه پیش پست داده بودی که کانفیگ کاستوم تو ایران مشکل دار میشه و...نقل قول:
حالا شاید از اینجا نگرفتم پس پولشو بیخیال... حالا به نظرتون مدل خوبی هست؟
آخه کار منو همین i5 راه میندازه. تازه این مدل 2450 هست سریعترین مدل i5 تازه من شنیدم مدلای i7 سندی بریج مصرف و سروصدا و تولید گرمای خیلی زیادی دارن...
هارد و رم هم واسم خیلی مهم نیس
ولی گرافیک واسم مهمه چون رشتم معماریه... توی سایت Notebookcheck نگاه کردم کارت گرافیک Nvidia 630M 2gig
توی بنچمارک 3d06 امتیازش حول حوش 9000 بود که واقعا واسه من خوبه
راستی نگفتید کیبرد فارسی داره؟(اونای که گارانتی درست حسابی دارن)
نه گفتم چون کاستوم میاد ممکن مثلا یه دستایی توش ببرن و از این حرفا که از فروشنده های ایرانی برمیاد ...
خوب ؟ :18:
خوب واسه ................! این عالیه .
آخه اون مدل کارخونه ای و رسمی که شما گفتی i5 از این کاستوم بالاتر در میاد پس این بهتره ...
نه sandy و ivy جفتشون عالین و اختلاف کمی دارن .
650 خیلی بهتره داشته باشی هوش گیم هم به سرت میزنه .
نه نداره چون پارت خاورمیانه نیست ...
دوستانی که این مدل رو دارن وضع کولینگ لپتاپشون چطوره؟
من 45 دقیقه با تنظیمات Extra بازی کردم ( COD MW2) دمای cpu شد 82 درجه و گرافیک شد 72 درجه و رم هم 80 درجه هارد هم کلا بین 37 تا 42 در تغییره
3 دقیقه بعد از بیرون اومدن از بازی هم cpu به 65 و گرافیک به 55 رسید
در حالت عادی هم گرافیک 37 درجه و cpu هم 55 هست
فکر کنم نتایجش بدک نیست
البته چند روز دیگه با Max payne 3 و NFS run هم یه تستی میکنم!
نسبت به سری 6000 دما زیاده یه کم به نظرم.البته خب Gpu نسبتا قویتره.به هر حال حتما کول سنس رو موقع بازی رو coolest mode بذار و بعد دما رو اندازه بگیر ببین چه جوریه
واقعا چه چیزایی آدم می شنوه واقعا دروغ استخون داره یا نداره ؟
رم رسیده به 82 ..
پردازنده 82 اونم روی تخیلی ترین شوتر دنیا با اون گرافیکه انیمیشنی ...
لایو بتلفیلد روی dv6 6000 تو تنظیمات high با اون مپ های بزرگ مثل armored shield بالاتر از 72 نمیشد دمای پردازنده اون وقت extra تو COD که متوسط تنظیمات بتلفیلد هم نیست شده دما 82 ...
کسی منو نقل قول نکنه حوصله بحث کردن ندارم وگرنه بد بحث می کنم .
به نظرم این لپتاپ اصلا فول اچ دیش وارد ایران نشده...این فروشنده ها هم الکی میگن...90 درصدشون چیزی بارشون نیست و فرق اچ دی و فول اچ دی رو نمیدونن.
دمای 82 به نظرم زیاده...نقل قول:
من 45 دقیقه با تنظیمات Extra بازی کردم ( COD MW2) دمای cpu شد 82 درجه و گرافیک شد 72 درجه و رم هم 80 درجه هارد هم کلا بین 37 تا 42 در تغییره
دمای ماکس این لپتاپ های اچ پی با تجربه های خودم حداکثر به 76 تا 78 میرسه...
منم به عکس از صفحه نمایش خودم برای دوستمون گذاشتم تا مقایسه کنه...البته برای من 6180 هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یک ساعت ghost recon رفتم با تنظیمات تقریبا High هیچ دمایی حتی 70 هم نشد.البته رو coolest mode.همه تقریبا حول و حوش 65-68 بودند.حالا تو حالت نرمال شاید تا 75 هم برند.ولی 82 ... .شاید تهویه مناسب نداری یا اتاقت خیلی گرمه!هر چند که من هم لپتاپم رو میز کامپیوتره و کول پد هم ندارم البته تو بازی مشکل خاصی نیست.دما بالا می ره
ولی من تو یه چیز موندم این HP هاردش رو کجا قایم می کنه که تحت هیچ شرایطی دماش بالای 42 نمی ره!حتی تو بازی هم زیر 45 می مونه.حتی اگه بقیه 70-75 هم باشه دماشون!
جالب این نیست که پردازنده رسیده به 82 که غیر ممکن چنین چیزی نکته اینجاس که رم هم رسیده به 82 :18: که اوج دروغ گویی رو نشون میده ...
پست تکراری ...
نقل قول:82 فکر نمیکنم زیاد باشه من انتظار بالاتر از این ازش داشتم!نقل قول:
لپتاپ روی میز هست و اعتقادی به کول پد هم ندارم دمای اتاقم هم مناسبه!
کول سنس مال من فقط گزینه On و Off داره و تنظیم دیگه ای نداره!
البته فن لپتاپ زیادی کار میکنه و تا میری تو بازی باد گرم و دور تندش شروع میشه که البته من باهاش مشکلی ندارم!
بدنش هم خنکه حتی سمت چپ تاچ بعد از بازی هم سرده
دوستانی که این مدلو دارن فیرم ویر جدید برا گرافیکش هست؟ مال من ورژن 295 هستش
یه مشکل دیگه هم اینکه توی Rating ویندوز گرافیک 4000 رو میشناسه چیکار کنم با 650M تست بگیره؟
دقیقا ً !نقل قول:
فروشنده اولش به من گفت FHD هستش بعد رزولوشن رو نشونش دادم گفت خوب این FHD هستش دیگه مونده بودم چی بگم!!!
خداروشکر من اچ پی ندارم وگرنه جتما مینداختمش دور به خاطر ....!
سیستم رو گذاشته رو high performance و پردازنده با تمام قدرت کار می کنه بعد میگه دمای دستگاه شده 82 ..
82 زیاده رو balanced که از لحاظ قدرت minimum گرافیکی فرقی با حالت high performanced نداره دمای آخرش باید بشه 72 ...
با همچین آدمایی ما طرفیم اینجا ...
حتما حتما حتما يه كول پد براي بازي تهيه كنيد در دراز مدت بدون كولپد بازي كردن اثر خودشو رو ميزارن
اگه خودتون كولپد درست كنيد و از آداپتور استفاده كنيد كه چه بهتر
فريم وير هم نه
درايور
نسخه هاي 300 به بالاش هم اومده ولي از خود انويديا نميشه دانلود كرد
حتما هم آپديت كنيد چون مثلا گيم هايي مث مكس پين 3 با درايورهاي زير 300 كار نميكنن
با 650 فك نكنم بشه كاريش كرد ولي مهم نيست اصلا
با سلامی دوباره خدمت دوستان....
بچه ها وقتی شما لپ تاپ رو به شارژر متصل میکنید صفحه نمایش یه ثانیه سیاه میشه برمی گرده؟آخه ماله پسر خالم اینطوری شد..که بهانه ای شد تا ببریمش گارانتی...خودمون حضوری رفتیم...اونجا بهش میگم این تنضیماتی داره اونو درست کن تا سوئیچ رو درست انجام بده..اومده به من فلسفه میگه..نکیدونم اینا همینطوری سوئیچ میکنن و ال و بل...آخر گفتم صفحه این ایراد داره..گفتش نه همینه درسته...آخرش گفتم به متخصصتون بگین بیاد یه نگاهی بندازه..فعلا موند واسه شنبه....تو رو خدا ماله شما هم اینطوری میشه؟
بابا تو هم واسه هر چی می ری گارانتی که رفیق!خب این مشکل نیست که.وقتی گرافیک سویچ می شه این اتفاق می افته دیگه.یعنی انتظار دای موقع سویچ گرافیک که همه تصویر مانیتور به اون بستگی داره آب از آّب تکون نخوره!شما تو کنترل پنل AMD یه گزینه داره مربوط به Power saver.خودش نوشته مربوط به چیه.می گه اگه این تیک رو بذاری ئقتی رو باطریه اتوماتیک سویچ می کنه رو اینتل.مسلما وقتی به شار÷ می زنی هم می ره رو AMD دیگه.چه مشکلیه!خدایی اون گارنتیه چی می کشه!:دینقل قول:
من فن سیستممو واسه صداش خاموش میکنم دیگه حوصله سروصدای فن کولپد رو ندارم:5:نقل قول:
با ورژن 295 بازی کردم مشکلی نبود اما دیروز 306.23 رو از سایت انویدیا دانلود کردم تنها فرقش این بود رتبه ای که ویندوز به گرافیک میداد از 7.1 اومد به 6.7 هر کاری هم میکنم با Intel 4000 تست گرافیک میگیره!
بابا مشکل از نرم افزاره چرا میزنی تو سر سخت افزار:31:نقل قول:
این مشکل نیست بلکه تغییر پروفایل لپتاپ هست که من 3 مدل لپتاپ کار کردم سه تاشم همینجوریه!!!
ضمنا اون سرد و مرده بودن رنگ ها هم مشکل از کالیبره مانیتور هست که شرکت ابله SEC مانیتور رو بدون کالیبره داده بیرون من خودم رنگ و گاما بقیه چیزا شو کالیبره کردم تصویر میده هلو!!!
خدا وکیلی پدر فروشنده رو دراوردی:31:
آقا لپتاپ رو با HDMI وصل کردم به HDTV یه دست Run زدم چشمتون روز بد نبینه آدم نمیخواد از جلوی تلویزیون پاشه دیگه انگار خودت پشت فرمونی!!!:31:
ممنون که راهنماییم کردین...
آخه تو ایسوس وقتی میزنم اصلا صفحه نمیره؟من با لپ تاپ خودم مقایسه کردم..حتی ماله خودمم برده بودم هم شارژر رو بهش وصل کردم دید هیچ اتفاقی نیافتاد...فقط یه علامت شارژ کردن میاد رو صفحه تموم.همم بردم رو پاور سیو اما مثل این نشد. گفتش آره این مدل فرق داره گفتم آخه چه فرقی شما کاریش کن که مثل این باشه.بد گفتم؟.ولی این صفحه رو سیاه میکنه؟این مشکل نیست؟
ببخشین میشه راهنما یا شیوه کالیبره کردن رو به ما هم بگین؟خطری که نداره؟خواهشا کمکم کنید تا بریم لپ تاپ و از گارانتی بگیریم..نقل قول:
این مشکل نیست بلکه تغییر پروفایل لپتاپ هست که من 3 مدل لپتاپ کار کردم سه تاشم همینجوریه!!!
ضمنا اون سرد و مرده بودن رنگ ها هم مشکل از کالیبره مانیتور هست که شرکت ابله SEC مانیتور رو بدون کالیبره داده بیرون من خودم رنگ و گاما بقیه چیزا شو کالیبره کردم تصویر میده هلو!!!
برای منم اینطوری نمیشه...نقل قول:
بچه ها وقتی شما لپ تاپ رو به شارژر متصل میکنید صفحه نمایش یه ثانیه سیاه میشه برمی گرده؟آ
البته شاید شما کاری کردین که وقتی لپتاپ شارژ میشه گرافیک صفحه نمایش هم اتوماتیک بره روی گرافیک قویتر...
برای من صفحه نمایش و بقیه برنامه های سبک همیشه روی اینتل هست...
اخ راستی یادم نبود گرافیک Nvidiaست.اشتباه گفتم AMD.به هر حال همین تنظیمات رو به طور مشابه nvidia هم داره.حتما اونی که نمی شده گرافیکش ثابت بوده و سویچ نمی شده.فکر نمی کنم گرافیک سویچ بشه و هیچ اتفاقی نیافته.مال من که amd ه هم یکی دوبار صفحه سیاه می شه شاید 4-5 ثانیه تا سویچ کنه که کاملا هم طبیعیه.شما اگه تیکی مربوط به حالت باطری یا power saver یا high perfosrmance و .... داره توجه کن بهش و با توجه به اون گرافیک رو ثابت رو nvidia بذار که مشکلت حل شه.هر چند همین تنظیمات بهتره.چون مخصوصا تو باطری nvidia خیلی مصرفش بالاست
اگه صفحتون کلاً سیاه میشه شاید مشکلی باشه برای من فقط نور صفحه کم یا زیاد میشه و توی هیچ لپتاپی ندیدم صفحه کلا سیاه بشه!نقل قول:
کالیبره کردن تنظیم نمایش رنگ و سایر موارد صفحه نمایش هست و مخصوصا برای عکاسان یکی از ضروریات و اتفاقا سود داره تا ضرر! الان سخت افزارهای مخصوص کالیبراسیون رنگ قیمت های فضایی دارن!
اولا از امکانات کالیبراسیون خود ویندوز 7 استفاده کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده
وقتی اینو تکمیل کنین یه منوی دیگه ای باز میشه حالت اپتیمال فونت ها رو هم با تست گیری از شما توی ویندوز به بهترین شکل و خوانا تنظیم میکنه
بعدش برای رنگ و saturation و hue از قسمت Color Enhancement کنترل پنل Nvidia استفاده کنید
راحت ترین روش همیناس!
تست کنین بعد با N55 خودتون مقایسه کنین نتیجه رو به ما هم بگین
آخه بعضی از دوستان میگن عادیه...منم رفتم گارانتی قرار بود امروز نگاش کنند..گفتم نمی خواد نگاش کنید..حالا چیکار کنم؟
زیاد حساس نشید مشکلی نیست حتما کالیبره کنید و لذت ببرید که قبلا خریدید الان قیمتش شده 3 تومن!نقل قول:
مشکل قرمز بودن منو که یادتونه.
امروز لپ تاپ اومد. پیش فروشنده روشنش کردم هیچ فرقی نکرده بود. با یه hp دیگه با همون مدل مقایسه کردم مال من قرمز بود. البته از یکی دو تا مشتری پرسیدم تصویر کدومشون بهتره همشون گفتن مال من.:5:
تنها کاری که کرده بودن هم ریکاوری بود. ازم 60تومن + 16 تومن هزینه حمل و نقل میخوان. گارانتی طلاییه!!! زنگ زدم شرکت میگه چون مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست 60 تومن باید بدین. گفتم شما باید اطلاع میدادین. همینطوری رفتین ریکاوری زدین.خودمم میتونستم ریکاوری کنم. تازه فرقی هم نکرده. گفت مشکلی نداره لپ تاپت ولی اگه اصرار داری بفرست بیاد به صورت ازاد نگاش میکنیم. چون تصویر رو مانیتور داری جزو گارانتی حساب نمیشه. گفت یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم. لپ تاپو پس بده 100 تومن هم اضافه میدیم. پول ریکاوری رو هم نمیگیریم. من 2.470.000 خریدم. یعنی میخوان 2.570.000 بدن. الان اگه بخوام بخرم همین مدل 3.200.000 شده.
منطقیه به نظرتون. یعنی باید پول ریکاوریو بدم؟؟!!
همه 60 تومن میگیرن؟؟؟؟
کسی میدونه چطوری بکاپی رو که در ویندوز موجود هست رایت کنم رو بلوری؟ 30 تومن پول میخواد واسه این!!
میرم یه قسمتی create repair disk رو میزنم یه ارور مثل این میده: the disk is compatible or unknown physical format
بابا این پولای مفتو ندن به این پدر نیامرزها !نقل قول:
لپتاپت هیچ مشکلی نداره فقط HP تو مانیتور این مدل گند زده و کالیبره نیست برو تو قسمت color calibration ویندوز تون رنگ قرمز رو کم کن به همین راحتی و خوشمزگی!
لپتاپ رو هم نده بهشون میخوان مفت خوری کنن!
پول ریکاوری هم نباید دیگه بیشتر از 30 تومن بشه انگار موتور ماشین آوردن پائین!
ای بابا!بلا نسبت عجب ادمهای آشغالی پیدا می شنا. ببین اگه بدون اطلاع ریکاوری کردن بتوپ بهشون بگو من خودمم بلد بودم و یه بار قبلا ریکاوری کردم درست نشده.شما واسه چی دوباره کردین؟تازه مشکلمم که حل نشده برا چی باید این همه پول بدم.اگه لپتاپ رو گرفتی کلا ولش کن اصلا.گور باباشون.پول مفت ندی به اینا.مگه علف خرسهنقل قول:
دقیقا همین حرفا رو گفتم . قبول نکرد . چون خودم دادم فروشنده فرستاده اگه من ندم احتمالا فروشندهه مجبور میشه بده.
کسی میدونه چطوری باید بکاپی رو که رو ویندوز هست بزنم تو دی وی دی یا بلوری؟؟
اگه از بکاپ گیری نرم افزار خود Hp بخوای بکاپ بگیری فقط یک بار اجازه میده اینکار رو بکنینقل قول:
سرچ کن create recovery media توی نرم افزار میاره برات پیدا نکردی بگو بگم
5 تا هم دی وی دی لازم داری
با این روش همون ریکاوری که از اول روش بود میزنه تو دی وی دی؟نقل قول:
و اینکه انتی ویروسشو چطوری باید اکتیو کنم؟؟
اگه ویندوز ارجینال و برنامه های خودش باشه خوب از کل اونا بکاپ میگیره دیگهنقل قول:
به سادگی من بدون اینکه به اینترنت وصل بشم بازش کردم زدم اکتیو شه و شد!
کسی اگه تونست آفیس رو اکتیو کنه به منم بگه مال من اکتیو نمیشه حتی با سریال زیر لپتاپ
اینطوری 60 روزه اکتیو میشه.نقل قول:
خسته نباشی پس میخواستی مفت و مجانی بذارن استفاده کنیم:31:نقل قول:
حالا 60 روز سر کن بعدش یه کرک میزنی تنگش!
یکی به من گفته بود 5 سالس انتی ویروسش:31:منم گفتم حتما یه سالس دوستم اشتباه میگه.:34:نقل قول:
با سلام دوستان....
یادتون میاد که گفته بودم پسر خالم یکی از این لپ تاپا گرفته؟امروز از دستش افتاده قسمت بالایی سمت چپش یه کوچولو باز شده.. وقتی هم آهنگی یا فیلمی باز میکنه یهو صداش کم یا زیاد میشه...مشکلش هاده؟راستی بچه ها گارانتیش دیگه باطل شد؟فروشندهه موقع خریدن گفتش که بیمه ش کنین..منم پیش خودم فک کردم میخواد گوشمونو ببره گفتم نه نمیخواد..حالا به نظرتون چیکار کنیم؟
دوستان این beats ش رو باید طوری خاصی فعال کرد ؟ من الان چه هدفون وصل کنم یا همینطوری گوش بدم به موزیک صدا یکم انگار خش داره عمق نداره !
توکنترل پنل beats قسمت listening تیک beats رو بذار تا تنظیمات پیش فرض اعمال بشهنقل قول:
این پسر خاله شمام داستانی داره با این لپ تاپ!!!نقل قول:
آره برادر ببر بده باید باز کنن دلو رودش رو چک کنن یحتمل هاردش هم داغون شده و بدسکتور داره دیگه
Fn+b رو بزن فعال و غیر فعال میشهنقل قول:
تنظیماتش هم توی کنترل پنل هست
یعنی میگین گارانتیش از بین نرفته؟از کجا میشه فهمید هارش بد سکتور داره؟یا ایرادات سخت افزاری دیگه رو؟نرم افزار خاصی هستش؟نقل قول: