دانشگاه کاشان رتبه های قبولی 90 رو تو سایتش گذاشته اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه کاشان رتبه های قبولی 90 رو تو سایتش گذاشته اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
.
من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجاززده برام (قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
آیا من باید این کارت رو:خرید کارت اعتباری اعلام علاقه مندی به گزینش در رشتههاي تحصيلي دانشگاه فرهنگيان(تربیت معلم سابق) و دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي و ... آزمون سراسری از سایت سنجش خریداری بکنم یا نه؟ .
من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده در دفترچه ی انتخاب رشته ی زبان..
حالا میخوام بدونم منیکه روزانه و شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟به عبارتی درانتخاب رشته ی اصلی تربیت معلم رو بعد پیام نور بزنم یا نمیشه بزنم؟
درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو قبول شم.
از طریق سایت گزینه2 انتخاب رشته مجازی کردم و فقط 2گرایش زبان رو در شهرخودم زدم.فقط یک شهر.اولین اولویتمو زد شهر خودم و بقیه رو شهرهای دیگه که خب من شهرهای دیگه رو نمیخوام.
در ضمن مترجمی بهتره یا ادبیات؟ کدوم رو در اولویت قرار بدم؟ در پیام نور شهر خودم هم مترجمی هست که نوشته 50نفر میخواد و هم ادبیات وجودداره که 30 نفر میخواد. در انتخاب رشته ی مجازی گزینه 2 اولویت اولم رو زد ادبیات انگلیسی شهر خودم وبقیه شهرهای دیگر.
رتبه کل در سهميه33110
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
لطفا سریع و دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون:11:
میشه در مورد این چارک و اینا توضیح بدید؟
الان من که رتبه کشوریم 146هزاره احتمال قبولیم توی این دانشگاه چقدره؟
رتبه منطقه 3ـم مثلا شده 31 هزار.آیا احتمال داره قبول بشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آمارهای دو سال قبل قبول نمیشید. مکانیک علم و صنعت زیر 800 منطقه 1 میخواد. مکانیک خواحه نصیر قبولی قطعا!موفق باشی.
دوستان مرحله به مرحله انتخاب رشته رو توضیح بدین که باید چکار کنیم . الان من هیچی نمیدونم باید چکار کنم ! ممنون !
کسی میدونه برای زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران بهتره یا شهید بهشتی؟
اقا خواهشا یکی جواب این سوال ها رو بده.منم همین سوال رو دارم.نقل قول:
اصلا تربیت معلم خوب هست؟ارشد میشه گرفت؟پیام نور چه طور؟جواب بدین خواهشا.
از نظر من دانشگاه تهران بهترهنقل قول:
نقل قول:
سلام به همگی... در حال گذر از اینجا بودم که دیدیم همه درب و داغون و گیج و هاج و واج و سردر گریبون موندین، خیلی دلم سوخت. آخه یاد روزای گذشته خودم افتادم که همین حالو (بلکه هم بدتر) داشتم. چون من ی جورایی دکترای پشت کنکوری دارم(فکر کنم 4سال) و تجربم خیلی زیاده(البته الآن ترم 5 برق میخونم)، گفتم ی کمکی کرده یاشم. هرجا بتونم کمک میکنم....
شما دوست عزیز واقعیتش رتبتون زیاد جالب نیست، البته برای روزانه و شبانه و رشته های تاپ میگم. هرچند امسال خیلی متفاوت شده. تا پارسال سرجمع کمتراز 32هزارتا روزانه و شبانه تو رشته ریاضی و فنی میخواستن، ولی آلان 34هزارتا فقط روزانه میخوان. 10 هزارتا شبانه و... . امید هست که قبول بشی حتی روزانه. شما انتخاب رشته کن و پرکن بره، ایشالا قبولی. به پذیرش بومی توجه کن، رو شبانه ها هم حساب باز کن. درضمن پیام نور و غیرانتفاعی هرجا و هر رشته ای که بخوای میاری.
دست عزیز توضیح نداره که، من(و بقیه احتمالا) دسترسی ندارم که بخوام توضیح بدم. شماره پرونده و رمز عبور میخواد، بعدم وارد میشی. وارد که شدی هرچی ازت خواست رو بهش میدی و [Next] میزنی. شما فقط لازمه که کد رشته های انتخابیت رو داشته باشی و بعد هم با اون اطلاعات ثبت نامت که داری وارد بشی، همین. مابقی دیگه خیلی راحته... برو یاد میگیری. نتونستی هم بده این کافی نت ها برات انجام میدن.نقل قول:
موفق باشی
سلام انتخاب رشته از کی تا کی خواهد بود؟
فرقی ندارهنقل قول:
تا پارسال میدونستم روزانه فقط کسایی رو میگرفت که فرهنگی باشن ولی مثل اینکه امسال این شرط رو برداشته و شبانه نمیگیره برای اینکه مطمن بشی بازم بپرس ولی با این رتبت حیف بیای اینجا میانگین رتبه های کلاس ما 4000
شما رتبتون خوبه تهران دانشگاه خوب قبول میشید فقط تو انتخاب رشتتون دقت کنید که بعدن پشیمون نشید
شما که با این رتبه روزانه و شبانه میاری.... حالا حقوق نشد یه رشته دیگه... چرا غیر انتفاعی؟؟؟؟؟ مثل اینکه ظرفیت ها رو نیگا نکردی؟؟!!! برو ببین غوغاااااااااااست.....نقل قول:
رتبت که بد نیست، احتمال قبولیت هست. هم نرم افزار و هم صنایع.نقل قول:
دانشگاه هم که خیلی خوبه. کلاً جو IUT جو درس خوندن و رقابته. بابت خوابگاه هم نگران نباش. اونجوری نیست که تو دفترچه ها نوشتن. هر دانشگاهی که روزانه و یا شبانه قبول بشی خوابگاه دارن. تو دفترچه اونجوری مینویسن که تو شهر خودتون بمونین. وگرنه تقریباً همه دانشگاههای دولتی خوابگاه دارن.
موفق باشی...
اصل همون رتبه در سهیه است. ولی خوب برای انتخاب رشته به رتبت تو زیرگروه حتما یه نیگا بنداز... منظور از رتبه تو زیرگروه1، برای مثال (مثلا رشته ریاضی) رتبه شما شده 100، یعنی رتبت تو زیر گروه1 ریاضی که شامل رشته های برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران و... هست، 100 شده. و تو زیرگروه2 که شامل رشته های نساجی، مهندسی کشاورزی، و ... هست (اگه اشتباه نکرده باشم)، مثلا شده 107. چون ضریب دروس در زیرگروه1 با زیرگروه2 متفاوته رتبه ها هم متفاوت شده. زیرگروهها و ضریب دروس رو میتونی از تو دفترچه ببینی...نقل قول:
من الله توفیق
سلام. من 5500 منطقه 2 شدم. ممنون میشم بهم بگید مهندسی روزانه تو تهران چی قبول میشم؟
شبانه تهران چی؟
مدیریت تو تهران چی؟
شبانه بهتره یا آزاد؟
متشکرم!
من ادبیات علامه میخونم... دانشگاه تهران خیلی بهتره.... فقط مشکل اینجاست که میگن پارسال تا رتبه ی 50 اونجا قبول شدهنقل قول:
اگه منظورت دانشگاه تهرانه، بنظر من یه مقدار بعیده که با این رتبه بشه رشته های فنی رو بیاری، رشته های تاپ تو دانشگاههای دیگه تهران بازهم احتمال کمه بیاری... بااینحال نری مدیریت بزنی یا بخوای بری دانشگاه آزاد بخونی که اگه خودم فهمیدم چندتا بدوبیراه سطح بالا نثار روحت میکنم. این همه دانشگاه تو این کشور، تازه امسال ظرفیتا رو هم بردن بالا. مکانیک روزانه، حالا یکم پرتتر باید قبول شی... خلاصه تو انتخاب رشتتو بکن، از تهران بگیر تا بیاد برسه بدترین جاها. یکی دوتای آخری رو هم یه چیزی بزن که مطمئن باشی... از این رتبه استفاده کن... گول نخوری مثل مناااااااااااااا....نقل قول:
راستی شبانه هم یادت نره. بنظرمن بهتر از آزاده.
با آرزوی توفیق
یادگار ماندگار قلمچی رتبه 85 منطقه 2 رو زده میانه. فکر کنم تا 100ام قبول شده باشن. مشکل زبان اینه که باید منتظر بشینیم، ببینیم اونایی که علاقه مندی شرکت کردن، میرن رشته خودشون یا میان زبان. نمیشه پیش بینی کرد اصلاً. من زیرگروه 1 رتبه ام شده 116. شک دارم انتخاب اول دانشگاه تهران بزنم یا نه. از جو سیاسی خوشم نمیاد. وگرنه آدم همینجوری ببینه، شاید مشخص باشه که دانشگاه تهران بهتره.نقل قول:
با رتبه 5500 منطقه 2. شهر تهران میتونم مدیریت قبول شم؟(چه گرایشی؟)
مرسی اگه جواب بدید
اگه تهرانی یه سر برو به جفتشون سر بزن با دانشجوهاش صحبت کن...نقل قول:
میدونم که جالب نیست ولی خب اونطور که انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش گفته هیچ روزانه و شبانه ای قبول نمیشم!نقل قول:
بهترین رشته ای که قبول میشم مهندسی برق قدرت غیر انتفاعی تبریز هست.خواستم بدونم با این اطلاعاتی که گذاشتم و این که رتبه خودم 31 هزاره این رشته رو قبول میشم؟
ممنون دوست عزیز یکم به فکر ما بودی ! الان اولین کاری که باید انجام بدم چیه ؟ این جریان 10 تومن باید بدی واسه سنجش چیه ؟نقل قول:
10 تومن برای انتخاب رشته ی مجازی هست نه انتخاب رشته ی اصلی و اختیاریه.نقل قول:
ببین من خیلی اطلاعات ندارم ولی اگه برات زده مجار آره باید کارتشو بگیرینقل قول:
و اینکه میتونی تربیت معلمی بزنی تناقضی با این موضوع که روزانه و شبانه غیر مجاز شدی نداره
بعد بین مترجمی و ادبیات شک نکن که مترجمی ، به هیچ عنوان ادبیات نخون که تو خود داشنگاه تهران هم باشه هیچ آینده ای نداره
اینجور رشته ها برای کساییه که یا می خوان حتما یه مدرک بگیرن یا عشق این رشته رو دارن
هر گرایشی مترجمی بخونی بهتر از ادبیاته
نقل قول:
گفته شده 17 ام تا 25 ام ولی معمولا تمدید میشه
نقل قول:
در مورده اینکه پرسیدی مدرکش فرق داره یا نه ، خب طبیعیه که فرق داره خیلی هم فرق داره ولی اگر رشته ی مورد علاقته خب بخون برای مدارج بالاتر میخونی تو یه دانشگاه بهتر قبول می شی
بعد اینکه وقتی شما 100 تا حق انتخاب داری ذیگه چرا با وسواس به این موضوع فکر می کنی که می شه یا نمی شه ، باور کن هیچ کس نمی تونه جواب دقیق بده یا سقف رتبه ای که قبول می شن
رو ، این جور مسائل هر سال تغییرات خیلی عمده داره شما این صد تا انتخاب رو از بالا به پایین همش رو پر کن به ترتیب از اونایی که دوست داری ولی خب به احتمال زیاد نمیاری بعد می رسی
به بدنه ی اصلی لیستت که باید رشته هایی رو بزنی که ممکنه قبول بشی ممکنه هم نشی ولی در هر صورت احتمال قبولی هست
تقریبا 10 انتخاب اخر هم رشته هایی رو بزن که دیگه با توجه به محدودیتهایی که داری مثلا برای انتخاب شهر و رشته و این مسائل بیشترین رتبه ها رو بخواد
که مطمئن باشی دیگه حداقل حداقل یکی از اونها رو میاری
موفق باشی
بچه ها هستن ولی آخه جواب اینطور سوالها رو کسی نمیدونهنقل قول:
طبق همون جوابی که به دوستمون دادم 100 تا انتخابت رو پر کن
موفق باشی
بچه ها این یه نرم افزاره انتخاب رشتست که به درد بچه های منطقه 2 میخوره بیش تر ، قسمت سرچ برنامه تزئینیه :31:
شما از همون قسمت که اطلاعات بچه ها رو نوشته میتونید رشتتون رو انتخاب کنید نتایج رو ببنید
انشالله کمکتون کنه
سلام دوستان
با رتبه ۷۰۰ منطقه ۳ و ۷۵۰۰ کشوری نرم افزار روزانه چه حاهایی رو میتونم قبول شم؟یا چه حاهایی رو نمیتونم قبول شم؟
واسه انتخاب رشته کی باید بریم تو سایت سنجش؟
الان این انتخاب رشته مجاز که زده واسه چیه؟
دوستان این انتخاب رشته قلم پی چطوره ؟
این هم مثل سنجش فقط کف قبولی رو میاره ؟
(( سنجش که مفت نمیارزید))
موندم برم مکانیک یا برق شبانه چمران یا روزانه عمران احتمالش کمه و احتمالش زیاده متالوژی؟؟؟
کمـــــــــــــــــــک...!
نظر بدین!کدوم بهتره؟؟؟شهریه شبانه چنده؟؟؟؟
رتبه ام:7455 منطقه2 بومی
احتمال داره عمران در بیام؟
دستت درد نکنه داداش!نقل قول:
یه نکته فقط این که مدیریت تو شهر تهران روزانه چی قبول میشم؟
مرسی!
من تاپیک زدم تو قسمت عمران ولی کسی جواب نداد بخاطر همین اینجا کپی میکنم
--------------------------------------------------
انتخاب بین عمران-عمران و نقشه برداری
با درود میخوساتم بدونم چقدر تفاوت بین این دو گرایش وجود داره (چند واحد درسی یا به طور کلی از لحاظ بازار کار و... )
ممکنه در اینده برای انتخاب شغل مثلا بگن شما نقشه برداری خواندید نمیتوانید این جا کار کنید و مسائلی از این قبیل
منظورم اینه که کسی نقشه برداری خونده میتونه به عنوان یک مهندس عمران مشغول به کار بشه
با سپاس
محیطش که اینطوریهنقل قول:
شهر،رشته و نوع دانشگاهی رو که میخوای انتخاب میکنی و میگه که میتونی قبول بشی یا نه
پیام نور و مجازی هم نداره
با این رتبه نرم افزار شیراز و اصفهان رو فکر کنم بتونین قبول شین.(پارسال ما 900 منطقه 3 هم داشتیم.شیراز) ولی اگه سخت افزار هم بخواین بزنین تهران ها رو هم میتونین بیارین به احتمال زیاد...نقل قول:
سلام. یه سوال داشتم. می خواستم بپرسم شهر لاهیجان الان تو سهمیه سنجش منطقه چنده؟ منطقه 3 هست یا 2؟
--- اشتباه شد. معذرت
لطفا پاک شود!
--- اشتباه شد. معذرت لطفا پاک شود!
سلام به همه.
آقا یه سول.
بین انتخاب رشته های قلمچی و گزینه 2 و سنجش کدوم واقعی تر هستش؟ سنجش هر چی توش پیشنهاد بده قبولیم؟
در مورد رشته پرستاری هم سوال دارم. اگه کسی هست و میتونه کمکم کنه PM بده، من رو از بلاتکلیفی در بیاره.
ممنون از همه
تفاوت خیلی زیاد است! اینطوری بهت بگم که اشترک عمران با مکانیک خیلی خیلی بیشتر از عمران با عمران نقشه برداری هست! واحد های مشترکی که این دو تا رشته دارند محدود به درسهای پایه مثل ریاضی و فیزیک هست که خب سایر رشته ها هم دارند! از نظر بازار کار هم دو زمینه ی جداگانه دارند! یه مهندس نقشه بردار داریم یه مهندس عمران ! که هر دوشون کارهای تخصصی خودشون رو انجام میدن! ولی مقصودم از این حرفها این نبود که عمران رو بخوام به نقشه برداری برتری بدم! به هیچ وجه!نقل قول:
نقشه برداری به عقیده من خیلی رشته خوبیه! مخصوصا اگه تو مقاطع تحصیلات تکمیلی ادامه بتونی بدی! از تظر کارهای تحقیقاتی خیلی جای کار داره و به رشته ای هستش که با تکنولوژی های روز سروکار داره! بازار کارش هم خوب هست! هر پروژه ی عمرانی بزرگی که بخواد انجام بشه نیاز به عملیات نقشه برداری داره مثل سد و راه و ....! البته تو مهندسی نقشه برداری فکر می کنم کمی هم راهسازی میخونند! درهر صورت این دوتا رشته کاملا باهم فرق دارند و فیلد کاریشون هم کاملا متفاوته!
موفق باشید!