دوستان یک عدد نکسوس 7 مدل 32 گیگ وای فای دست دو مال خودم هست ، می خوام بفروشم ، کسی خواست پیغام خصوصی بده .
مثل آکبند ، گارانتی آواژنگ .
Printable View
دوستان یک عدد نکسوس 7 مدل 32 گیگ وای فای دست دو مال خودم هست ، می خوام بفروشم ، کسی خواست پیغام خصوصی بده .
مثل آکبند ، گارانتی آواژنگ .
سلام دوستان
کسی قیمت مدل 32 گیگی سیم کارت خور رو داره؟
usb مستقیم می خوره یا با کابل رابط؟
دوستان منم بلاخره اینو خریدم از دیجی کالا. اولین بارم بود ازشون خرید می کردم. اوردن تحویل دادنو رفتن . الان فقط نمی دونم چجوریه که این رو خودش فایل منیجر نداره . من باید چه کنم الان ؟ با یو اس بی هم که نمیشه فایل نصب رو بریزم توش . یعنی میریزم ولی خب از کجا نصبش کنم :( . اما تبلت که تا الان راضی کننده بوده . و کیفیت ساخت هم خوبه .جنس بدنه پشت هم خیلی باحاله لااقل خیالم راحته که خش نمیفته
مشکله نصب برنامه حل شد :)
نقل قول:
سیستم عامل اندروید فایل منیجر پیش فرض نداره
برای نصبش هم خب از طریق اینترنت میریزن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا میتونید از طریق برنامه بازار نصب کنید
اونو که نوشتم حل شد :) اون موقع هم اینترنت نداشتم . می خواستم ببینم راهی داری که mass stronge وصل شه یا نهنقل قول:
حالا یه سواله دیگه دارم .طبیعیه که سه ساعت طول میکشه تا شارژش کامل شه ؟؟؟ زود جواب بدین ممنون میشم چون تو فرصت تست دیجی کالا هستم
بله کاملا طبیعیه دوست عزیز..اتفاقا به نسبت حجم باتریش خیلی خوب شارژ میشه....نقل قول:
الان Note II خودم هم با باتری 3100 mAh تقریبا 2 ساعت و نیم طول میکشه....
باتری Nexus 7 هم که 4325 mAh
اول تشکر از d.b23 جان از نگرانی دراوردی . ولی خیلی بده کلا 7 ساعت اینا کار می کنه واسه این مدت باید 3 ساعت تو شارژ باشه :( . بعد اینکه الان من اگه بخوام فلش وصل کنم به این نکسوسه باید روت بشه ؟ اندروید 4.2 است
سلام. يكي از دوستان اين تبلت رو ميخواد بفروشه فقط مشكل تبلت اينه كه افتاده صفحه لمسي شكسته و كار نمي كنه. به نظر شما چقدر خرج تعميرش ميشه? همينجوري چقدر مي ارزه? كجا تعميرش مي كنن?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
هشت گيگ هست.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
نقل قول:
باتریش چندان قوی نیست ، برای استفاده روزانه کافیه ، شارژش حدود 3 ساعت طول میکشه و حدود 2 روز کمتر هم جواب میده
با OTG میشه فلش بهش وصل کرد
ربطی به روت نداره اما کرنل باید ساپورت کنه
دوستان هر کسی تجربه شارژ کزدنه این تبلت رو داره لطفا بگه که برای فول شارژش چقدر میطوله؟
ماله من حدود 3:40 طول می کشه . رفتم یه سایتی زمان شارژ شدن رو دو ساعت و بیست و شش دقه زده بود . یعنی شارژرم مشکل داره یا باتریم؟
برای من هم بیشتر از دو ساعت و بیست و شش دقیقه طول میکشه. یک نکته هم این که حتما با برق شهر شارژ کنید، با USB خیلی طول میکشه.نقل قول:
اره با برق شهر شارژ می کنم. بعد یه چیز دیگه من تو نصب یه سری بازی ها مشکل دارم . یعنی اینکه نصب میشن . اما موقعاجرا میگه unfortunatly unable to open یا مثلا devise من سازگار نیست . حتی برای بازی flow free , nfs most wannted tegraنقل قول:
علت چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
من یه سرچی تو انجمنای خارجی کردم گویا این مشکل کار نکردنه بعضی بازی ها و برنامه روی نکسوس برمیگرده به اندروید 4.2
من دو سه روزه اپدیت کردم به 4.2 . می خواستم ببینم راهی هست که اینو برگردونم به همون 4.1 ؟
مثل ریست فکتوری یا کدی چیزی؟
کیفیت صدای این تبلت خیلی بده؟من می خواستم بخرم ولی توی ریویو ها خوندم که کیفیت صداش پایین تر از حد استاندارده.یعنی با یه هدفون نسبتاً خوب هم صدای خوبی نمیده؟
نه دوست عزیز ، با هدفون که کلا مشکلی نیس و همه چی کاملا اوکیه ولی اسپیکرهای خودش نسبت به ایپد مینی ضعیف تره ولی بازم خیلی ضعیف نیس شاید بشه گفت معمولیه، تو یوتیوب مقایسه اسپیکراش هس ، موفق باشی :-)نقل قول:
کیفیتش پایینهنقل قول:
کلا چیپ تگرا 3 کیفیت صوتی خوبی در اختیار قرار نمیده ، درایور صدا رو البته میشه عوض کرد و با یه سری MOD میشه کیفیتش رو خیلی بیشتر و بهتر کرد.
دوستان واقعا راه حلی واسه مشکلی که گفتم نیس؟؟؟ یکی جواب بده لطفا :(نقل قول:
پسرخاله من از اینا داره
اگه زیاد مهمه بپرسم
اقا جایی هم اگه تو تهران معرفی کنین که برم درستش کنم و برش گردونم به همون چیزی که بود ، کافیه . فک کنم کسی تو انجمن بلد نیس.
کسی از دوستان قیمت 3G این تبلت رو داره؟
حدود 1400 هست
دیجیکالا آفر گذاشته برای 32 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد شگفت انگیز : 1149000 تومان
گارانتی 1 ساله آواژنگ | ورژن 32 گیگابایت
سلام
برای این گوشی اپدیت 4.2 اندروید اومده؟
خدایی خیلی مسخره این تبلت نکسوز 7 3G
سیم کارت میخوره بعد باهاش مکالمه نمیشه کرد
حالا خیلی اینترنت رایتل و GPRS مون سرعت که بخوایم 3G ش رو بگیریم
اره اپدیت 4.2.2اول برای نکسوس ها اومد.
باسلامنقل قول:
من تازه نکسوس گرفتم باوایرلس وصل شدم خیلی راحت به ۴.۲.۲اپدیت شد.میخواستم بدونم چه کارهایی باید درابتدا بکنم و نرم افزارهای مخصوص رو کجاباید بگیرم و اگر نکته مخصوصی هست که باید رعایت کنم ممنون میشم بگین.
از سایت کافه بازار نرم افزارهای که نیاز دارید می تونید تهیه کنید
منظورم نرم افزارهای بهینه شده و مخصوص تبلت ها بود.
برنامه مخصوص تبلت من تا به حال ندیدم ،هر کسی با توجه به نیازش از برنامه ها و بازی های که با اندازه تبلت مشکلی ندارن می تونه استفاده کنهنقل قول:
منبع اصلی همان گوگل پلی هست که برای ما ایرانی ها محدود شده و با ترفندهای قابل دسترسی است
دوستان چند تا سوال دارم درباره نکسوس :
1- فقط تو صفحه اصلی روتیت نمیشه یا تو منو و یا مرورگر هم روتیت نمیشه ؟
2- باسه روتیت شدن صفحه اصلیش نرم افزاری هست که اینکارو بکنه ؟
3- بلندی صدای اسپیکرش مثل کدوم یکی از گوشیهای سامسونگه ؟ اندازه اس 2 یا اس 3 هست یا کمتره ؟
4- ارزش داره مدل سیمکارت خورش رو خرید باسه GPRS ؟
1-کلا روتیت فعاله مگر بعضی از نرم افزارها که ساپورت نمی کنه یا اینکه دستی غیرفعال کنیدنقل قول:
2-خودش ساپورت می کنه
3-برای فیلم و ... قابل قبوله ولی برای آهنگ گوش دادن 1 مقدار ضعیفه
4-بستگی به نیاز شما داره که چقدر به اینترنت نیاز دارید ولی کلا وابستگی و نیاز دستگاه به اینترنت زیاده
این موضوع حدودا 200 تومن تفاوت قیمت داره، به نظر من ارزش داره
دوستان چرا هر هدست و ایرفونی به این نمیخوره ؟ بعضی هاش انگار از ته چاه صدا میاد !!!
چه نوع هایی بهش میخوره ؟
ادیت شد ........
دوستان یه زحمت به خودتون بدید تب تون رو ببینید نتیجه رو اعلام کنید
خیلی سخته ؟؟!! :n13:
من تست کردم , نه هیچ اثر دایره ای شکلی روش دیده نشد (زیر نور افتاب)
با سلام.نه اثری از اون دایره ها ندیدم.زیر آفتاب و با دقت هم دیدم و اثری نبود.نقل قول:
سی و دو گیگ هم هست.
منم هیچ دایره ای ندیدم رو صفحه نمایش.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
داداش خیلی عذر میخوام ! شمااستکان گرم نزاشتی رو تبلت که جاش اینطوری مونده ؟!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
به نظر آدم عاقل چنین کاری میکنه ؟!! :n13:نقل قول:
یعنی اونایی هم که تو سایتهای خارجی این مشکل رو دارند همشون استکان گرم گذاشتن رو تبلتشون ؟!! :n02: