دایرت ایکسو چ کنیم اههههه:n22:
Printable View
دایرت ایکسو چ کنیم اههههه:n22:
خیلی یزیدن وجدانی.سیاست مسخره و واقعا کثیفی دارن.آخه لامصب گرافیک لپ تاپ هم قابل تعویض نیست.این dx11 هم تازه مد کردن توی بازیا...نقل قول:
والــــــــــــا!نقل قول:
سرِ کرایسیس هم همین داستــــــانا بود.
انصافا منکه خیلی وقته خودم با PC بازی نکردم هرکسی هم که میخواد برا بازی بگیره و علکی ۵-۶ تومن هزینه لپتاپ کنه
میگم یه کنسول ۲ تومنی بگیر قدِ ۱۰ تومن برات کار میکنه.
دوستان یه تریلر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش نمیدونم حالا جدیدِ یا قدیمی.
حکمتش مثله شرکت های ساخت انتی ویروسه ک ویروسی میسازن و میندازن و ادعا میکنن فقط خودشون میتونن این ویروسو با محصولشون از بین ببرن ..گرافیکای الانم شده این...آخه لامصب چیزیم نداره مثلا این کال اف شبه کجاش 6 گیگ رم احتیاج داره اخه ؟کنسول چندین سال پیش جواب میده ولی پی سی 6 گیگ رم؟خدا تا چند سال دیگه بخیر بگذرونه :n27:
من که دیروز نصب کردم بازی کردم والا گرافیکش چیز دندون گیر و شاخی نبود در هم conviction بود اصلا حرکات ها و فیزیکشم شبیه همون بود نمیدونم چرا برای منم گیر میکنه بعضی جاها با وجود 8 گیگ رم 2 گیگ گرافیک منم حرف های بچه ها رو تایید میکنم دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
این دایرکت ایکس 11 رو چه گرافیک هایی نصب میشه؟
گرافیکم Nvidia Geforce 635M هست!
یه درخواست دیگه، دوستانی که دانلود کردن بذا pc ، اگه از نسخه ی دانلودیشون راضی ان لینکشو بذارن! ممنون
من فکر کنم دیگه باید قید بازی کردن رو بزنم :(
لذتشو ببرید. Q6600، رم 4، 6970، فکر کنم بتونم روی Low، ده تا فریم بگیرم :n03::n28:
آره نصب میشه ولی فک نکنم بتونین خوب بازی کنید....نقل قول:
CPUــتون ضعیفه یه کم....کارتتون کافیه برا بازی با تنظیمات Highنقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با مشخصات زیر باید قیدِ PC رو زد دیگه؟ :
Cpu:Core I7 3632Qm
GPU:Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr5
RAM:8 gb
Hard:1tra
راستی برا xb زدم دانلود بشه
سعی میکنم چند تا عکسی نقدی چیزی بزارم براتون.
Crysis 3 گرافیکش افتضاح بود ؟؟؟!!!نقل قول:
دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
:n13:?what the FAZ
اصلا مطمئنی CRYSIS 3 بازی کرده بودی Sniper GW2 نبوده احیانا؟
نقل قول:
دوست عزیز منظورم از افتضاج کل بازی بود اشتباه نوشتم گرافیک آخه خداییش کرایسیس 3 هیچی نداشت یک بازی کلا تخیلی شماره 1 خیلی بهتر بود 2 هم خوب بود جدیدا نمیدونم چرا بازیا اینقدر افت میکنند اون از splinter cell که آبروی اسمشو برد اصلا بازیش حال نداد اون از کرایسس و....
محتوای مخفی: 15MB Stunning Gif
خیلی هم جالب.....
(147MBسایز دارن مواظب باشید....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به خاطر اینکه جدیدا بعضی بازیا فقط با dx11 اجرا میشن رفتم کارت گرافیکم رو عوض کردم . تا چند وقت دیگه dx12 میاد و بعد باز همین ماجرا باعث میشه همه مجبور بشن گرافیک هاشونو عوض کنن . البته اینی که میگم در کوتاه مدت نیست ولی بالاخره همینطوریه .:n24:
الان این بازی با کرک سالم و بدون مشکل اومده یا نه صبر کنم بعد بگیرم ؟
یعنی یک جوانمرد پیدا نمیشه یدونه کنسولی X360 یی چیزی داشته باشه و از بازی برامون بگه؟
آرمین گذاشته بود برا دانلود....آرمین چی شد؟نقل قول:
+
3 تا از نمره های بازی منتشر شد...
CeX:5/5
Jeux VM:19/20
T4Mag:9.5/10
GameBlog:4/5
+
یه چیزی از بازی خیلی جالب میتونه باشه...
روزانه داخل بازی میتونین از کنار هزاران نفر رد بشید...حالا فک کنید که چه طور میشه به هیچ قیافه ی تکراری ای بر نخورید....فک کنم زیادی بزرگ کردن ماجرا رو....
کسی saboteur اگه درست نوشته باشم یعنی همون خرابکار رو بازی کرده؟ یعنی باور کنید همونه ادمش کلاه داشت از دیوار ها بالا میرفت دقیقا همونه فقط اون قدیمی بود این دنیای جدیده
تصاویر دیگری از بازی منتشر شده توسط Xbox 360بازان.....
ولی مطمئنا" دیگه برا کسی جالب نیست چون فردا گیم دستمونه.....محتوای مخفی: تصاویر
+
تخریب پذیری خودرو ها....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیو خریدم فقط امیدوارم بدون دردسر اجرا بشه
اما میدونم که تو ایران بعد از نصب هر بازی یه پروژه ی تحقیقاتی تو گوگل باید انجام بدم که چه غلطی کنم اجراش کنم :n02:
من که رفتم یه مغازه ای گفت کرک سالمش هنوز نیومده
من بازیو خریدم موقع اجراش uplay ubisfot میاد نمیدونم باید چیکار کنم ... دیدی گفتم مطمئنم اجرا نمیشه :n02::n02::n02:
بلاخره بازیو اجرا کردم ... البته زیاد سخت نبود :n02:
بازی از هر نظر عالیه ...
اما نمیدونم چرا اینقد لگ میزنه ... خیر سرم رم 8 خریدم بخاطر این بازی ... ولی اینقد لگ میزنه که اصا نمیشه از بازی لذت برد :n02:
کسی میدونه چه جور ی این مشکلو باید حل کرد ؟
این مشکل تو بازی ارجینالشم هست یا ما چون کرک بازی میکنیم اینجوریه ؟
دوستاننقل قول:
آیا میشه پاسخ بدید لطفا :دی
روی چه تنظیماتی با چه سیستمی بازی میکنید؟
تهش رو بگم،تا حالا بازی open world توی محیط شهری نیومده که بدون لگ اجرا شده باشه...این که حسابش جداست...قبلا هم گفتم اصولا توی بازیهای open world محیط شهری لگ یه چیزی عادی هست!!نقل قول:
اکثر این لگها هم معمولا یا از ضعف cpu ناشی میشه یا اینکه خود موتور بازی که برای چند هسته ای ها درست بهینه نشده!!
البته در مورد این بازی خاص باید حواستون هم باشه بیخود vram گرافیک رو گلوگاه نکنید!
بله دوست من این بازی بیشتر که gpu محور باشه cpu محور هست که از قرا معلوم cpu شما می تونه جوابگوی این بازی باشه....نقل قول:
داداش کی،گفته بازی اپن ورد بدون،لگ،نیومده!! مثلا یادت نیس ؟ vice city .... True crime
یا اصا sleeping dogs که زیادم قدیمی نشده
...
منتهی جدیدا نمیدونم چرا اصلا بازی سازاشون فکر،بهینه کردن بازی نیستن ... شاید لگ تووو اسن سبک بازیا طبیعی باشه ولی لگی که واچ داگز داره غیر قابل تحمله و اصلا نمیشه گفت طبیعیه ... جز مشکلات بازی حساب میشه.
Sent from my RM-998_apac_vietnam_915 using Tapatalk
شما اگر تو Vice City دقت میکردی، وقتی وارد منطقه وسط نقشه(فکر کنم ویلای گنزالز اونجا بود :n02: ) یه کوچولو گیر میکرد بازی. دلیلش هم لود منطقه بود.نقل قول:
الان چون بازی های اوپن ورد بصورت دینامیکی لود میشن یا مناطق بازی که باید لود بشن، کوچیکتر شدن تا حافظه ی کمتری رو اشغال کنن ، لگ خیلی بیشتره. (مثلا فاصله ی 5 کیلومتری دور بازیکن باید با جزییات باشه و بقیه اش با جزییات کمتر یا مثلا نقشه بازی به مناطق 5×5 تقسیم شده برای لود شدن تو حافظه).
خب بالاخره با نت ذغالی خوابگا دانلودش تموم شد .
یه نیم ساعتی بازی کردم خیلی خوب بود . لگ هم زیاد نداشت تو شهر و اینا ( با Asus n46jv رو high سی فریم میداد تقریبا)
فقط هندلینگ ه ماشین و مخصوصا موتور خیلی بده .تیزه فرمونش .
خوشحالم پیروز مندانه میدانو ترک کردی....:n02:نقل قول:
+
اول لگ ها احتمالا" مربوط به درایور کارت گرافیکی هستن....که شرکت های Nvidia و AMD گفتن هم زمان با انتشار بازی برای رفع این مشکل درایو جدیدی خواهند داد....(البته فعلا" که خبری نیست)....
+
اونجور که معلومه بازی با کارت های کراس فایر شده و SLi شده مشکل داره...ببینیم درایوا رو آپدیت کنیم حل میشه یا نه....
نقل قول:
دوست عزیز برای منم این مشکل هست ولی زمانی که سوار ماشین میشم این مشکل خودشو نشون میده گرافیکم میارم پایین ولی بازم همونه احتمالا از سی پی یو باشه؟
ببین دوست عزیز شما داری vice city رو مثال میزنی من میگم برو sleepingdogs رو بازی،کن که قدیمی هم نشده واسه یکی،دو سال،پیشه اصا لگ،نمیزنه ... لگ بازی به بهینه ساختن بازی،ربط،داره که دست بازی سازاس و متاسفانه یکی دو سالیه که اصلا براشون اهمیتی نداره، قبلا اینجوری نبود.،
آقا این x360ce با این بازی مشکل داره !؟ فایلاشو باس کجا کپی کنم ؟!
بچه ها من گرافیک 2GB 610M Laptop دارم.
ولی بازی رو که میزنم میگه کارت گرافیکتون از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه و این ارور میاد:
ولی من ویندوز 8.1 دارم و درایور کارت گرافیک رو که میخوام نصب کنم این ارور میاد:
و نصب نمیشه :(
هیچی هم نمیزنم ها! فقط وقتی Setup رو میزنم خودش چک میکنه, بعد میگه نصب نمیشه...
کمک کنید :(
کمک لطفا :(
شما باید اول گرافیک سی پی یو رو نصب کنید و بعد 610 رو....(اول intelــو نصب کنید بعد Nvidia...)نقل قول:
بعد این که هر دو نصب شدن از تو کنترل پنل Nvidia کارت گرافیکی رو از 4500 به 610 تغییر بدید....
نمیخوام نا امیدتون بکنم ولی فک نکنم با 610 بتونین اینو بازی کنین....
+
دوستان تو این بازی به احتمال زیاد با بسیاری از مشکلات مواجه خواهیم شد که راه حلاش پشت سرهم با دستکاری کردن فایلای بازی دارن معرفی میشن....تو یکی از فروم های معتبر از چه مشکلاتی که حرف نمیزنن....:n02:
+
دوستانی که لگ تو بازی احساس میکنن و دارن با الترا بازی میکنن تنظیمات بافت(تکسچر) رو بیارین رو های ببینین تاثیری داره....
من روو low کلی لگ دارم !! اولای باری خیلی خوبه ولی وقتی فرار میکنی میری بیرون لگا شروع میشه
cpu : core i5
vga :620m 1GB
ram 8GB
دوستان با این سیستم (لپ تاپ) میتونم بازی کنم ؟ گوست رو که بدونه هیچ پچ و هیچی راحت بازی کردم !:n13:
نقل قول:
بازی مشکل داره ... gta iv یادته ؟ صد برابر بدتر از اون :n02:
رو بهترین سیستمام جواب نمیده !!
به نظرم بهتره صبر کنی پچ مچ بیاد شاید درست شه
آقا تشکر از کمکت.نقل قول:
مشکل چیز دیگه بود!
کلا درایور رو ویندوز 8.1 نصب نمیشد!
از طریق Device Manager نصب کردم گرافیکو, بازی هم اجرا شد روی گرافیک کم بدون افت فریم بازی کردم.
از نظر تصویر مشکلی نداره ولی صدای بازی وقتی سوار ماشین میشم, خراب میشه و لگ میزنه و تیکه تیکه و دیر میاد.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
صدای بازی خرابه.
DirectX خود بازی رو هم نصب کردم درست نشد.!
خیلی صداش داغونه!
ممنون از جواب دادنتون.
خوب دوستانی که کارت گرافیکی Nvidia دارن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن و جدید ترین درایو مخصوص WD رو دانلود و نصب کنن و راهنمایی هاشونم بخونن...به امید این که مشکلات بر طرف شد....
+
نمرات بازی هم منتشر شد....
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /100
- insidegamer.nl-90/100
- Visual-M Media: 90
- Everyeye.it 90
- Eurogamer Italy 90
- the escapist: 90
- GamesRadar – ۹۰
- Joystiq: 90
- AusGamers: 89
- Gametrailers: 89
- XGN 85
- Gamergen: 85
- gameinformer: 85
- New Game Network: 83
- Polygon: 80
- Gameblog (PS4): 80
- lazygamer 80
- Destructoid: 80
- Gamekult: 70
- Eurogamer.net: 70
- EGM 70
- Giant Bomb: 70
- Gameblog 70
- FanSided – ۵۵
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4/5
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – No Score
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 7/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 7/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.5/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 87/100
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.2/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.8/10
من جدید ترین رو دانلود کردم ولی مشکل حل نشد.
اصلا رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه! از طریق Device Manager نصب کردم که قطعا کامل نصب نشده!
کساییکه مشکل لگ دارن برن تو تنظیمات گرافیک رو بزارن رو High درست میشه !! :n02:
خدا کنه یه پچ خوب واسه بازی بدن که با بهترین گرافیک بتونیم بازی کنیم ... گرافیکش به عنوان یه بازی open world واقعا عالیه ... اما حیف رو ultra زیاد لگ میزنه.
یه ساعتی بازی کردم خیلی خیلی حال میده اما چون گیم پلی جدیده یکم طول میکشه باهاش ارتباط برقرار کرد :n01:
همه چیش خوبه مخصوصا داستان و صحنه های سینماتیک و دیالوگاش ...
یوبی سافت جون مادرت یه پچ درست درمون بده :n14: